elkons Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 5 minutes ago, cu2goup said: Εγώ τους ζήτησα να μην την ξαναβάλουν .. Άρα δεν ήταν απ' αυτό.. 😉😂😂 Πολύ γλυκούλης Σιγιου ονλι 😄😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 13 minutes ago, leo06 said: Από πότε για frog και cosmokarta? Για what’s up ήταν μόνο Μέσα στο cosmote app, εκεί που κάνουμε παραγγελία τη sim αναφέρει ότι ισχύει και για frog και για cosmokarta. *Μόνο το site του wu ενημερώνετε άμεσα με τις προσφορές, frog και cosmote αργούν. Edited 8 Μαΐου by vslk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Πιο πολυ συμφερει το 12μηνο πακετο φρογκ, με 12ε/μηνα απεριοριστη ομιλια/ιντερνετ και καποια σμσ συνολο 144€ ΥΓ: απλα πρεπει να πας σε καταστημα φρογκ Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Αυτή τη φορά δεν θα σχολιάσω αν και το πας φιρί φιρί.. Αλλά γιατί συμφέρει το frog ρε συ; Για τα sms;; Το what's up με 9,3€ το δίνει απλώς χωρίς sms.. Α! Χώρια τα κουπόνια του Box.. @VIPdriver Edited 8 Μαΐου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Τελικά η Ελλάδα μόνο δύο περιοχές είναι, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλα είναι ψέμα! Τι Ρόδος,τι Κέρκυρα, τι Εύβοια τι Κρήτη..όλα ένα ψέμα είμαστε εκτός Ελλάδος τελικά και οι εταιρείες παίζουν τσίτα να έχουμε σήμα 😂 @cmvr 😏 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 7 minutes ago, cu2goup said: Αυτή τη φορά δεν θα σχολιάσω αν και το πας φιρί φιρί.. Αλλά γιατί συμφέρει το frog ρε συ; Για τα sms;; Το what's up με 9,3€ το δίνει απλώς χωρίς sms.. Α! Χώρια τα κουπόνια του Box.. @VIPdriver Το what's up δινει απεριοριστα δεδομένα και ομιλία με 9,30€;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 minutes ago, elkons said: Τελικά η Ελλάδα μόνο δύο περιοχές είναι, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλα είναι ψέμα! Τι Ρόδος,τι Κέρκυρα, τι Εύβοια τι Κρήτη..όλα ένα ψέμα είμαστε εκτός Ελλάδος τελικά και οι εταιρείες παίζουν τσίτα να έχουμε σήμα 😂 @cmvr 😏 https://youtu.be/ue7pfoIQ1XA?feature=shared Just now, VIPdriver said: Το what's up δινει απεριοριστα δεδομένα και ομιλία με 9,30€;;; Με το data month.. κοστίζει 8,5€ αλλά αφού μιλάμε με φόρο μαζί το γράφω έτσι. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 8 μυρια Αθήνα +Θεσσαλονίκη. Και άλλα 3 σκορπισμενα στην περιφέρεια. Δηλαδη δεν εχετε εναν φιλο/συγγενη απο Αθηνα/Θεσσαλονικη; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 1 minute ago, VIPdriver said: 8 μυρια Αθήνα +Θεσσαλονίκη. Και άλλα 3 σκορπισμενα στην περιφέρεια. Δηλαδη δεν εχετε εναν φιλο/συγγενη απο Αθηνα/Θεσσαλονικη; Τα ξέρουμε αυτά μίλα για την προσφορά καλύτερα.. Edited 8 Μαΐου by cu2goup 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Ποσα λεπτα και ποσο ίντερνετ δινει με 8,50; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 minutes ago, VIPdriver said: Ποσα λεπτα και ποσο ίντερνετ δινει με 8,50; Απεριόριστα, αν θες και sms πας στα 11.5€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Just now, VIPdriver said: Ποσα λεπτα και ποσο ίντερνετ δινει με 8,50; Να τα πάρουμε απ' την αρχή να μην χαώνεται ο κόσμος που διαβάζει.. Με τη σημερινή προσφορά της καρτοκινητής Cosmote, το what's up μέσα από 5 διαφορετικά πακέτα ένα από τα οποία (και το φθηνότερο) είναι το data month, δίνει απεριόριστη ομιλία και δεδομένα. Το data month λοιπόν κοστίζει 8,5€ χωρίς φόρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Ωραία θα ήταν αν ίσχυε και για το πακέτο με 3€ στο frog 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 5 minutes ago, cu2goup said: Να τα πάρουμε απ' την αρχή να μην χαώνεται ο κόσμος που διαβάζει.. Με τη σημερινή προσφορά της καρτοκινητής Cosmote, το what's up μέσα από 5 διαφορετικά πακέτα ένα από τα οποία (και το φθηνότερο) είναι το data month, δίνει απεριόριστη ομιλία και δεδομένα. Το data month λοιπόν κοστίζει 8,5€ χωρίς φόρο. Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Edited 8 Μαΐου by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 12 minutes ago, VIPdriver said: 8 μυρια Αθήνα +Θεσσαλονίκη. Και άλλα 3 σκορπισμενα στην περιφέρεια. Δηλαδη δεν εχετε εναν φιλο/συγγενη απο Αθηνα/Θεσσαλονικη; Ποια είναι η διαδικασία αν υπάρχει φίλος ή συγγενής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;Μπορεί να πάρει την προσφορά με τα απεριόριστα στο Frog για δικό μου αριθμό πχ; 1 minute ago, VIPdriver said: Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Μην τα λέτε παραεξω αυτά αφήστε το να κρατήσει με τα 8.50€ 🤣 Edited 8 Μαΐου by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 minute ago, VIPdriver said: Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Ναι, αυτό ενεργοποιείς και γίνονται απεριόριστα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Just now, leo06 said: Ναι, αυτό ενεργοποιείς και γίνονται απεριόριστα Επιβεβαιώνω απλά δεν έχει sms όπως σωστά ειπώθηκε πιο πάνω Edited 8 Μαΐου by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Just now, George6633 said: Ποια είναι η διαδικασία αν υπάρχει φίλος ή συγγενής σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;Μπορεί να πάρει την προσφορά με τα απεριόριστα στο Frog για δικό μου αριθμό πχ; Καλεσε το frog shop στην πόλη που σε βολεύει και ρώτα για εξουσιοδότηση. Το πακετο κρατάει 12 μηνες χωρις να βάλεις κάρτα, πας 1 βολτα κ το κάνεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 minutes ago, VIPdriver said: Δειξε μου σκρινσοτ να λεει απεριοριστα λεπτα και απεριοριστο ίντερνετ με τα λεφτα που λες. Εγω βλεπω data month με 4gb Ούτε στο site του what's up δεν καταλαβαίνεις τι γράφει;; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Just now, cu2goup said: Ούτε στο site του what's up δεν καταλαβαίνεις τι γράφει;; Το είχα ξεχασει αυτο. Ειναι για 9 μηνες, ενω του φρογκ για 12. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Just now, VIPdriver said: Το είχα ξεχασει αυτο. Ειναι για 9 μηνες, ενω του φρογκ για 12. Ε, ναι πολύ σοβαρός λόγος.. σπάνια γίνεται αυτή η προσφορά πλέον.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 9 minutes ago, VIPdriver said: Το είχα ξεχασει αυτο. Ειναι για 9 μηνες, ενω του φρογκ για 12. Στο What's Up όμως είναι να το δίνεις σαν δόσεις όποιον μήνα θες ανανεώνεις Frog εάν δε σου περισσεύει όλο αυτό το ποσό δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια επιλογή, θέλουν μονοκοπανιά τα λεφτά. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 7 minutes ago, elkons said: Στο What's Up όμως είναι να το δίνεις σαν δόσεις όποιον μήνα θες ανανεώνεις Frog εάν δε σου περισσεύει όλο αυτό το ποσό δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια επιλογή, θέλουν μονοκοπανιά τα λεφτά. Ναι αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να στείλεις έναν φίλο σου με εξουσιοδότηση. Μην επιμένεις.. τα έχουμε πει.. Ασήμαντε κατοικούλη της περιφέρειας.. 😉 Edited 8 Μαΐου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 3 minutes ago, cu2goup said: Ναι αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να στείλεις έναν φίλο σου με εξουσιοδότηση. Μην επιμένεις.. τα έχουμε πει..😉 Οι γκ0μεν3ς εεεε εννοούσα φίλες μετράνε για εξουσιοδότηση; 🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 minute ago, elkons said: Οι γκ0μεν3ς εεεε εννοούσα φίλες μετράνε για εξουσιοδότηση; 🤣 Όχι θέλει άντρα.. τη γκόμενα θα την κοροϊδέψουν οι Urdu υπάλληλοι του frog store.. 😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts