Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 minutes ago, elkons said:

Συμφωνώ. Τους το ανέφερα στο Playstore λένε να έχω τη τελευταία έκδοση και να μπω με δεδομένα 4G/5G αλλιώς να επικοινωνήσω μαζί τους στο  playstoresupport.GRC02@cosmote.gr

Ε λοιπόν μίλησα και είπαν απλά να έχω κατεβάσει τη τελευταία έκδοση.

Το λογότυπο είναι κακό εντομεταξυ, γιατί πάει το logo της Telekom από πάνω αριστερά σαν τη λαμπάδα στην ανάσταση; 

Καλύτερα να έκαναν νέο app ή switch  στο Main Magenta με ελληνική version αλλά τέλος πάντων. Πολύ καλύτερο ανοίγει κατευθείαν αυτό σαν το MyQ. Και Telekom Romania πολύ πιο καλό από το δικό μας. Ευκαιρία για αλλαγή ας είναι και ματζέντα δε πειράζει να λειτουργεί θέλουμε.

Ευτυχώς What's Up και FROG είναι πιο καλά. Απλά στο Whats up στην αρχή έχουν υπερβολικό εφέ.

Ισχύει και το Whats up αργεί πολύ να ανοίξει αλλά μετά είναι κομπλε..Καλά της Q είναι πολύ μπροστά ακαριαία όλα.. Και το MyVodafone μια χαρά μου ανοίγει.Θα το φτιάξουν απλά θέλει να καθίσουν να ασχοληθούν. 

• Απαντήσεις 45,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 minutes ago, George6633 said:

της Q είναι πολύ μπροστά ακαριαία όλα.

Πίσω είναι. Σχεδιασμένο για προηγούμενες εκδόσεις Android ούτε γραφικά έχει, είναι πολύ light μόνο το μενού και τα πακέτα έχεις. Κανείς δε ξέρει όμως πόσο θα μεινει νομίζω δεν υπάρχει η εταιρεία που την είχε αναλάβει οπότε λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν. 

4 minutes ago, George6633 said:

Θα το φτιάξουν απλά θέλει να καθίσουν να ασχοληθούν. 

Τόσα χρόνια τους έχουν κράξει στα σχόλια και λένε να μπουν με δεδομένα. Ακόμα και η αρχική σελίδα τους στο www.cosmote.gr σέρνεται ενώ οι υπόλοιπες σελίδες είναι εντάξει και μιλάμε για την αρχική. 

4 minutes ago, elkons said:

Πίσω είναι. Σχεδιασμένο για προηγούμενες εκδόσεις Android ούτε γραφικά έχει, είναι πολύ light μόνο το μενού και τα πακέτα έχεις. Κανείς δε ξέρει όμως πόσο θα μεινει νομίζω δεν υπάρχει η εταιρεία που την είχε αναλάβει οπότε λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν. 

Τόσα χρόνια τους έχουν κράξει στα σχόλια και λένε να μπουν με δεδομένα. Ακόμα και η αρχική σελίδα τους στο www.cosmote.gr σέρνεται ενώ οι υπόλοιπες σελίδες είναι εντάξει και μιλάμε για την αρχική. 

Κάποτε ο Βαγγέλης ο Μηνάς (αν δεν κάνω λάθος) είχε φτιάξει ένα τρομερό ανεπίσημο app για το F2G (ίσως και για τα υπόλοιπα καρτοκινητα-συμβόλαιο της εταιρίας) όπου ήταν τρομερό για τα δεδομένα της εποχής.. Μετα του το κλείσανε (ελπίζω με κάποιο αντίτιμο) γιατί έπαιρνε κόσμο από το επίσημο της Wind.. Άλλες εποχές.. Δεν θέλει κόπο,θέλει όρεξη και χρόνο. 

8 ώρες πριν, elkons said:

Καλύτερα να έκαναν νέο app ή switch  στο Main Magenta με ελληνική version αλλά τέλος πάντων. Πολύ καλύτερο ανοίγει κατευθείαν αυτό σαν το MyQ. Και Telekom Romania πολύ πιο καλό από το δικό μας

Η εφαρμογή της Telekom είναι η ίδια ως πυρήνας σε όλες τις χώρες (one app λέγεται αυτή η υλοποίηση, προσαρμόζεται στη κάθε χώρα). Δύσκολα να τη δούμε εδώ για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της διαφορετικής νοοτροπίας στις συνδέσεις μας (εκπτωτικές πολιτικές κλπ) και της αρκετής σαβούρας που έχουμε ως promo (deals, supermarket, gift for you etc)

1 ώρα πριν, paanos said:

Η εφαρμογή της Telekom είναι η ίδια ως πυρήνας σε όλες τις χώρες (one app λέγεται αυτή η υλοποίηση, προσαρμόζεται στη κάθε χώρα). Δύσκολα να τη δούμε εδώ για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της διαφορετικής νοοτροπίας στις συνδέσεις μας (εκπτωτικές πολιτικές κλπ) και της αρκετής σαβούρας που έχουμε ως promo (deals, supermarket, gift for you etc)

Είναι αρκετά καλές εφαρμογές παρεμπιπτόντως. Πρέπει όμως να το αλλάξουν το Cosmote app (το site δεν επείγει τόσο) πραγματικά σέρνεται. 

Τώρα για τα promo τα θεωρώ αδιάφορα Deals for you είναι ξεπερασμένο κανένας σχεδόν δε τα χρησιμοποιεί.  Supermarket έχει κάκιστη παρουσίαση από τοτε που μπήκε αντί να βάλουν ένα banner στην αρχική έβαλαν να φαίνεται κάτω κάτω οτι έχεις ένα ενεργό κουπόνι..

Είμαι στο cosmote NEO για τον 1 μήνα δωρεάν.

Η ημερομηνία επόμενης ανανέωσης είναι η 06 Μαίου και η ημερομηνία λήξης η 11 Μαίου (ΑΦΟΥ θα κάνει 5 προσπάθειες να βρει χρήματα).

ΕΓΩ τι πρέπει να κάνω και πότε?

Χρειάζεται να πατήσω παύση και πότε?

Η απλά να πάω στο frog ? ΠΟΙΑ ημερομηνία και τι sms στέλνω?

Ευχαριστώ 

7 minutes ago, GREGORYMO said:

Είμαι στο cosmote NEO για τον 1 μήνα δωρεάν.

Η ημερομηνία επόμενης ανανέωσης είναι η 06 Μαίου και η ημερομηνία λήξης η 11 Μαίου (ΑΦΟΥ θα κάνει 5 προσπάθειες να βρει χρήματα).

ΕΓΩ τι πρέπει να κάνω και πότε?

Χρειάζεται να πατήσω παύση και πότε?

Η απλά να πάω στο frog ? ΠΟΙΑ ημερομηνία και τι sms στέλνω?

Ευχαριστώ 

Πριν την ημερομηνία πληρωμής θα πας στο frog.

9 minutes ago, GREGORYMO said:

ΠΟΙΑ ημερομηνία και τι sms στέλνω?

Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες δεν είναι κάτι. Φύγε την ημέρα που τελειώνει το neo.

12 minutes ago, motoboots said:

Πριν την ημερομηνία πληρωμής θα πας στο frog.

Στις 06 η στις 11 ?

Δεν έχω υπόλοιπο στην τράπεζα.

Παύση θα πατήσω η δεν χρειάζεται?

10 minutes ago, cu2goup said:

Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες δεν είναι κάτι. Φύγε την ημέρα που τελειώνει το neo.

Στις 06 η στις 11?

Υπόλοιπο δεν έχω στην τράπεζα.

Παύση να πατήσω η δεν χρειάζεται?

6 minutes ago, GREGORYMO said:

Στις 06 η στις 11?

Υπόλοιπο δεν έχω στην τράπεζα.

Παύση να πατήσω η δεν χρειάζεται?

Στις 6 κάνε την αλλαγή. Δεν χρειάζεται παύση.

2 minutes ago, cu2goup said:

Στις 6 κάνε την αλλαγή. Δεν χρειάζεται παύση.

Και γιατί να μήν 'κερδίσω' τις 5 ημέρες?

Μήπως γίνει καμιά στραβή και χρεωθώ?

10 minutes ago, GREGORYMO said:

Και γιατί να μήν 'κερδίσω' τις 5 ημέρες?

Μήπως γίνει καμιά στραβή και χρεωθώ?

Αφού λες ότι στις 6 ανανεώνεται τι να κερδίσεις; Δεν θα έχεις παροχές αν δεν ανανεωθεί.

2 minutes ago, cu2goup said:

Αφού λες ότι στις 6 ανανεώνεται τι να κερδίσεις; Δεν θα έχεις παροχές αν δεν ανανεωθεί.

Δηλαδή 06 με 11 θα είμαι στο cosmote NEO αλλά χωρίς ΜΒ και λεπτά ομιλίας ΑΦΟΥ ΔΕΝ θα βρει € στον λογαριασμό να κάνει ανανέωση.

ΕΤΣΙ δεν πάει?

Και ΜΕΤΑ τίς 11 τι θα γίνει?

16 minutes ago, GREGORYMO said:

Και ΜΕΤΑ τίς 11 τι θα γίνει?

Αν καταλαβαίνω καλά απλώς στις 11 λήγει και το υπόλοιπο της κάρτας σου.

Όσον αφορά το τι θα γίνει, δεν ξέρω δεν το έχω κάνει.

Δεν θα κερδίσεις τίποτα - την ημερομηνία που είναι η ανανέωση, το πρωί, θα προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα. Αν δεν έχεις μέσα, το πρόγραμμα θα τεθεί σε παύση και θα μηδενιστούν οι παροχές.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

7 ώρες πριν, ParafronGR said:

Δεν θα κερδίσεις τίποτα - την ημερομηνία που είναι η ανανέωση, το πρωί, θα προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα. Αν δεν έχεις μέσα, το πρόγραμμα θα τεθεί σε παύση και θα μηδενιστούν οι παροχές.

Πότε θα μηδενιστούν?

Το πρωί η στις 23.59 ?

13 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Πότε θα μηδενιστούν?

Το πρωί η στις 23.59 ?

Το πρωί γίνεται, γύρω στις 9 - 10 προσπαθούν να τραβήξουν χρήματα και αν όχι, τέλος.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1 minute ago, ParafronGR said:

Το πρωί γίνεται, γύρω στις 9 - 10 προσπαθούν να τραβήξουν χρήματα και αν όχι, τέλος.

Ευχαριστώ 

2 minutes ago, ParafronGR said:

Άρα να πάω frog σήμερα η αύριο πρωί πρωί?

Το υπόλοιπο που έχω κινδυνεύει να χαθεί?

Μου ήρθε η προσφορά αυτή πριν λίγο για μετατροπή από What's up σε Gigamax unlimited 18 μήνες.

788012200_Screenshot_20250505_221106_WHATSUP.thumb.jpg.bcd25d1a91f36114dc20fdb37efb41c2.jpg

37 minutes ago, elkons said:

Μου ήρθε η προσφορά αυτή πριν λίγο για μετατροπή από What's up σε Gigamax unlimited 18 μήνες.

788012200_Screenshot_20250505_221106_WHATSUP.thumb.jpg.bcd25d1a91f36114dc20fdb37efb41c2.jpg

Εγώ την θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή με βάση όσα έχω δει τον τελευταίο καιρό από διάφορες προσφορές.. Τώρα αν μπορούν να μπουν διάφορες εκπτώσεις από σταθερό κλπ αλλάζει το πράγμα και είναι και 18μηνο 

Edited by George6633

7 ώρες πριν, George6633 said:

Εγώ την θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή με βάση όσα έχω δει τον τελευταίο καιρό από διάφορες προσφορές.. Τώρα αν μπορούν να μπουν διάφορες εκπτώσεις από σταθερό κλπ αλλάζει το πράγμα και είναι και 18μηνο 

Είναι πολλά τα sms γι' αυτό είναι ακριβή η προσφορά!! 😂😂😂

14 minutes ago, cu2goup said:

Είναι πολλά τα sms γι' αυτό είναι ακριβή η προσφορά!! 😂😂😂

Δηλαδή με λίγα λόγια εγώ με 6000sms στα 15.80€ στην κόκκινη τους έπιασα κορόιδο... 😁

Καλημέρα σε όλους!!