VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:07 μμ On 11/3/2025 at 8:33 ΠΜ, VIPdriver said: https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup Expand Σωστά κατάλαβα οτι με το what's up παίρνει κάποιος την προσφορα με 8,50€/μηνα, ενω με το αντίστοιχο της βονταφον με 11,80€/μήνα; 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Τρίτη στις 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:55 μμ (edited) Η προσφορά για απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 9 μήνες , ισχύει για WU , κοσμοκάρτα και frog για online παραγγελία και ενεργοποίηση μέχρι 24/3/25 (Δε με αφήνει να βγάλω screenshot στο cosmote app. Μπορείτε να το δείτε εκεί Cosmote app > παραγγελία sim > επιλογή καρτοκινητού) Ναι, ενεργοποιώντας το πακέτο data month στο wu, με 8.50€ το μήνα, παίρνεις απεριόριστα λεπτά και 200gb Edited Τρίτη στις 06:02 μμ by vslk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:16 μμ On 11/3/2025 at 5:07 ΜΜ, VIPdriver said: Σωστά κατάλαβα οτι με το what's up παίρνει κάποιος την προσφορα με 8,50€/μηνα, ενω με το αντίστοιχο της βονταφον με 11,80€/μήνα; Expand Αυτό κάνει το what's up πολύ διαφορετικό από το frog και την Coamokarta όσον αφορά τη συγκεκριμένη προσφορά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Τετάρτη στις 04:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:24 πμ On 11/3/2025 at 8:55 ΠΜ, Vox said: Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα 13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+ Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό.. Expand Για τέτοιες καταστάσεις πλέον υπάρχει μόνο η λύση του starlink. Αν η κινητή είναι για τα μπάζα, και η σταθερή έχει ακόμα adsl, τότε starlink. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:48 πμ Καλά κάτσε μήπως το 5g είναι οκ όμως...μπορεί το 4G να είναι πιτα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τετάρτη στις 09:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:00 πμ On 11/3/2025 at 8:55 ΠΜ, Vox said: Τζίφος και Η Cosmote Μια από τα ίδια σε 4G τουλάχιστον. Χάλι μαύρο. Δεν είμαι σε κάποιο υπόγειο. Δίπλα από την Εθνική οδό. Δεν μένει παρά να δούμε και το 5G. Δεν αυτή την στιγμή κινητό εδώ με 5G. Τζάμπα τα 13 ευρώ. Τα speedtest είναι από φορητό σημείο πρόσβασης κινητό σε laptop. Οι δοκιμές με speedtest έγιναν και από το κινητό. Στην Αθήνα τα ίδια κινητά πάνε και 300+ Στην τελευταία εικόνα φαίνονται τα χάλια της Vodaone αλλά και της Nova σε δεύτερο κινητό.. Expand εγω θα έκανα το εξής... θα έπαιρνα τηλ. κοσμοτέ τάχα ενδιαφερόμενος γιά το home wifi 5G αν καλύπτει το σπίτι & με τι ταχύτητα...ίσως έτσι δείξει τι παίζει στην περιοχή σε 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. Τετάρτη στις 10:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:10 πμ On 12/3/2025 at 9:00 ΠΜ, babis3g said: εγω θα έκανα το εξής... θα έπαιρνα τηλ. κοσμοτέ τάχα ενδιαφερόμενος γιά το home wifi 5G αν καλύπτει το σπίτι & με τι ταχύτητα...ίσως έτσι δείξει τι παίζει στην περιοχή σε 5G Expand Το έχω κάνει. Βλέπουν τον ίδιο χάρτη και λένε ότι σύμφωνα με αυτόν υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά δεν μπορούν να είναι και σίγουροι. Μου προτείνουν ενναλακτικά το δικό τους δορυφορικό το οποίο δεν με συμφέρει οικονομικά. Προς το παρόν δεν έχει σταθερό το χρειάζεται η μάνα μου). Μόνο αν καταφέρω και τους φέρω εδώ στον χώρο να κάνουν μετρήσεις και αναβαθμίσω κατόπιν δοκιμής με κάποιο δικό τους ρουτεράκι που να δέχεται κάρτα SIM. Ψήνομαι πάλι τώρα που το λες να αρχίσω να ψάχνομαι. Έτσι και αλλιώς θα καθίσω μέχρι τέλος του μήνα εδώ αλλά θα αρχίσω να νευριάζω αν μπω στην διαδικασία πάλι. . Πάντως έρχονται αν τους καλέσω. Όταν θα με καλέσουν πίσω θα τους ρωτήσω αν έφεραν την καμπίνα; Μια άλλη φορά του είπα μην πατήσεις εδώ αν δεν φέρεις κανένα mini dslam! 😄 Τα σημερινά χάλια. Στο μεταξύ δεν είναι μόνο σε αυτό το σημείο αλλά για να πω ότι ΟΚ είναι μόνο εδώ αλλά κατά μήκος της Εθνικής οδού τουλάχιστον για 2χλμ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τετάρτη στις 10:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:41 πμ ευχαριστώ, α το έχεις κάνει ήδη ... από γνωστό με 5G κινητό να δείς ? αλλά φαντάζομαι εγώ χωρίς να ξέρω πολλά, αν δεν πάει καλά το 4G αφού το 5G βασίζεται στο 4G να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο ... αλλά αν μπορείς να καταφέρεις να περάσει κάποιος από οτε ίσως είναι καλύτερα ... γιατί από την άλλη άποψη ότι είδα screenshot στο νήμα cosmote wifi 5G από μέλος πού μόλις έβαλε την σύνδεση, κλειδώνουν 3-4 μπαντες 4G και ίσως βγάλει λιγο ταχύτητα και σταθερότητα αν δίνουν το πακέτο 50mbps 'η 100 ίσως καταλάβεις τι παίζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. Τετάρτη στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:22 πμ On 12/3/2025 at 10:41 ΠΜ, babis3g said: ευχαριστώ, α το έχεις κάνει ήδη ... από γνωστό με 5G κινητό να δείς ? αλλά φαντάζομαι εγώ χωρίς να ξέρω πολλά, αν δεν πάει καλά το 4G αφού το 5G βασίζεται στο 4G να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο ... αλλά αν μπορείς να καταφέρεις να περάσει κάποιος από οτε ίσως είναι καλύτερα ... γιατί από την άλλη άποψη ότι είδα screenshot στο νήμα cosmote wifi 5G από μέλος πού μόλις έβαλε την σύνδεση, κλειδώνουν 3-4 μπαντες 4G και ίσως βγάλει λιγο ταχύτητα και σταθερότητα αν δίνουν το πακέτο 50mbps 'η 100 ίσως καταλάβεις τι παίζει Expand Το είχα δει με κάτι εφαρμογές παλαιότερα. Η κατάσταση δεν βλέπω να έχει αλλάξει στην πράξη Μου διαφεύγουν ποιές είναι τώρα. Είχα εντοπίσει ότι όλες οι κεραίες ήταν σε ένα σημείο. Θα το ξανά δω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:29 μμ On 11/3/2025 at 5:55 ΜΜ, vslk said: Η προσφορά για απεριόριστα λεπτά και 200 GB για 9 μήνες , ισχύει για WU , κοσμοκάρτα και frog για online παραγγελία και ενεργοποίηση μέχρι 24/3/25 (Δε με αφήνει να βγάλω screenshot στο cosmote app. Μπορείτε να το δείτε εκεί Cosmote app > παραγγελία sim > επιλογή καρτοκινητού) Ναι, ενεργοποιώντας το πακέτο data month στο wu, με 8.50€ το μήνα, παίρνεις απεριόριστα λεπτά και 200gb Expand Ξέρουμε αν τα 200gb γίνονται roll over? 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Τετάρτη στις 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:19 μμ Με βάση το (γ), μεταφέρονται 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Τετάρτη στις 05:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:51 μμ το πακέτο με 8.50 είδα πού έχει & επιλογή γιά ενεργοποίηση sim, αλλά φαντάζομαι αυτό με το 8.50 δεν ισχύει γιά ήδη WU πελάτες ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Δηλαδή και με 8.5€ είμαστε οκ αντι τον 11.5€ που λέει? 3 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Ναι, μόνο για το WU, το πακέτο των 8,50€ (4gb/μήνα) δείνει τα δωρεάν λεπτά και GB 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 06:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:55 πμ Προσοχή: όσον αφορά την προσφορά που τρέχει.. Το frog σε σχέση με τα άλλα, δεν δίνει καθόλου sms. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Πέμπτη στις 03:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:30 μμ On 13/3/2025 at 6:55 ΠΜ, cu2goup said: Προσοχή: όσον αφορά την προσφορά που τρέχει.. Το frog σε σχέση με τα άλλα, δεν δίνει καθόλου sms. Expand Ούτε σε what’s up, αν επιλέξεις το πακέτο data με 8.5€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Να ρωτήσω κάτι.. Υποθετικά παίρνουμε την τρέχουσα προσφορά και ξεκινάμε επί εννέα μήνες και ενεργοποιούμε το πακέτο των 11,80€ (13€ κάρτα).. Στο τέλος της προσφοράς θα έχουμε 9000 λεπτά ομιλίας και μαζεμένα όλα τα GB από το πακέτο μέσω του rollover;; Δεν πιστεύω να τρώει πρώτα τα δεδομένα του πακέτου ε;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Πέμπτη στις 05:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:35 μμ (edited) αν θυμάμαι από 15/3 η 13 ευρώ κάρτα αν είναι από φυσικό κατάστημα θα γίνει 15 ... edit αν αγοραστεί ηλεκτρονικά παραμένει 13€ Edited Πέμπτη στις 05:36 μμ by babis3g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:36 μμ On 13/3/2025 at 5:35 ΜΜ, babis3g said: αν θυμάμαι από 15/3 η 13 ευρώ κάρτα αν είναι από φυσικό κατάστημα θα γίνει 15 Expand 13 μένει όμως με online. Σχεδόν όλοι σήμερα online κάνουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:50 μμ (edited) συντομα θα καταργηθει και η 13 ηλεκτρονικα το να μαζευεις λεπτα και ΜΒ δεν αξιζει κατα την ταπεινη μου γνωμη Edited Πέμπτη στις 05:51 μμ by HEO 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Ε, ας γίνει 15€ ... Θα μαζευτούν κάποια στιγμή και δεν θα χρειαστεί ανανέωση. Για αυτό που ρώτησα παραπάνω ξέρει κανείς να μου πει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 06:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:27 μμ Σημερινό repost 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:37 μμ Αν παραγγείλει κάποιος κάρτα σιμ και μετανιώσει, μπορεί να κάνει τη διαδικασία ενεργοποίησης σε άλλο νούμερο από αυτό που δήλωσε για να του στείλουν τη σιμ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:15 μμ Τρέχει διαγωνισμός στο COSMOTE App Απλά το λέω για όποιον θέλει να παίξει με τη τύχη του:) 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Πέμπτη στις 08:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:28 μμ Μιλώντας για το Cosmote app, σταμάτησε να μου λειτουργεί το δεύτερο αντίγραφο μέσω Xiaomi/HyperOS dual apps. Και στο παρελθόν για κανένα δίμηνο είχε σπάσει η λειτουργία με κάποιο update του app. Έχει κανείς άλλος ίδιο πρόβλημα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts