Jimakos43 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 ώρα πριν, MIKU said: Έκανες, φαντάζομαι, τη διαδικασία με το barcode Ποια διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 7 minutes ago, Jimakos43 said: Ποια διαδικασία Η κάρτα που ήρθε έχει πάνω ένα barcode. Πρέπει να μπεις από την εφαρμογή και να ανοίξεις κάμερα να το σκανάρει. 1 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) 2 minutes ago, MIKU said: Η κάρτα που ήρθε έχει πάνω ένα barcode. Πρέπει να μπεις από την εφαρμογή και να ανοίξεις κάμερα να το σκανάρει. Να σαι καλα φίλε μου. Μόλις το έκανα. Δεν το είχα δει καθόλου Edited 13 Μαΐου by Jimakos43 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 43 minutes ago, Jimakos43 said: Να σαι καλα φίλε μου. Μόλις το έκανα. Δεν το είχα δει καθόλου Οπότε από αύριο. Παρακαλώ. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) On 18/4/2024 at 11:16 ΠΜ, sou_d said: Πρέπει να ενεργοποιήσεις πακέτο δηλαδή ε; Χμμ Μπαίνει κανονικά φίλε Εμένα μου έδωσαν μόνο 21,5 γιγα ενώ έκανα αίτηση για 71,5 γιγα, και συμπλήρωσα τα στοιχεία μου. Μου είπε μια υπάλληλος του 13888, ότι δεν υπάρχει προσφορά με 71,5 γιγα ίντερνετ. Πολύ ύποπτο μου φαίνεται. Τι μπορώ να κάνω ώστε να βρω το δίκιο μου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited 14 Μαΐου by mpomptefeli 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 1 hour ago, mpomptefeli said: Εμένα μου έδωσαν μόνο 21,5 γιγα ενώ έκανα αίτηση για 71,5 γιγα, και συμπλήρωσα τα στοιχεία μου. Μου είπε μια υπάλληλος του 13888, ότι δεν υπάρχει προσφορά με 71,5 γιγα ίντερνετ. Πολύ ύποπτο μου φαίνεται. Τι μπορώ να κάνω ώστε να βρω το δίκιο μου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Κ γω το ίδιο έπαθα φίλε, ενώ το αίτημα για φορητότητα το έκανα εκπροθεσμα όταν έτρεχε η προσφορά για 71gb, η σύνδεση ενεργοποιήθηκε όταν έτρεχε η προσφορά με τα 21 gb και έτσι λοιπόν μου έδωσαν αυτή με τα 21gb. Ατιμία τουλάχιστον. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) 7 ώρες πριν, Alexandros201285 said: Κ γω το ίδιο έπαθα φίλε, ενώ το αίτημα για φορητότητα το έκανα εκπροθεσμα όταν έτρεχε η προσφορά για 71gb, η σύνδεση ενεργοποιήθηκε όταν έτρεχε η προσφορά με τα 21 gb και έτσι λοιπόν μου έδωσαν αυτή με τα 21gb. Ατιμία τουλάχιστον. Καλημέρα φίλε. Όταν έκανα την αίτηση, ήταν για την συγκεκριμένη προσφορά. Άρα η εταιρεία, είναι υποχρεωμένη, να δώσει την προσφορά σε όσους έκαναν αίτηση για την συγκεκριμένη.Νόμος. Edited 15 Μαΐου by mpomptefeli 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 ώρες πριν, mpomptefeli said: Καλημέρα φίλε. Όταν έκανα την αίτηση, ήταν για την συγκεκριμένη προσφορά. Άρα η εταιρεία, είναι υποχρεωμένη, να δώσει την προσφορά σε όσους έκαναν αίτηση για την συγκεκριμένη.Νόμος. @VIPdriverτα ακούς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 ώρες πριν, mpomptefeli said: Καλημέρα φίλε. Όταν έκανα την αίτηση, ήταν για την συγκεκριμένη προσφορά. Άρα η εταιρεία, είναι υποχρεωμένη, να δώσει την προσφορά σε όσους έκαναν αίτηση για την συγκεκριμένη.Νόμος. Οπότε φεύγεις, να δουν την γλύκα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) Παίδες, δυστυχώς, η εξυπηρετηση έχει μαύρα μεσάνυχτα και απαντάνε με βάσει το τί ισχύει τώρα κι όχι τί ίσχυε στο παρελθόν. Για τέτοιες "παρεξηγήσεις" η μόνη λύση είναι το email που λάβατε όταν κάνατε την αίτηση φορητότητας. Στο δεξί πλαίσιο γράφει τί παροχές θα σας δώσει. Τραβάτε screenshot και το στέλνετε στο τσατ λέγοντάς τους ότι αυτά θα σας έδιναν. Την ίδια φουστιά πήγαν να μου παίξουν το Γενάρη με έναν αριθμό που είχε προσφορά φορητό ηχείο και μόλις τους έστειλα το screenshot, έκαναν βαβά Edited 15 Μαΐου by ParafronGR 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 41 minutes ago, sou_d said: @VIPdriverτα ακούς; Κάτσε να πάρω τηλ τον Μιχάλη (τον Τσαμαζ) να του πω 2 λογάκια... 1 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 5 minutes ago, VIPdriver said: Κάτσε να πάρω τηλ τον Μιχάλη (τον Τσαμαζ) να του πω 2 λογάκια... Έφυγε. Πάει αυτός... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Προσφορα κοσμοκαρτας για 6 μηνες https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 minute ago, VIPdriver said: Προσφορα κοσμοκαρτας για 6 μηνες https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta.html Δεν ξέρω αν το έβαλες για καινούριο αλλά έχει καιρό.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 minute ago, Teiresias_ said: Δεν ξέρω αν το έβαλες για καινούριο αλλά έχει καιρό.. Μολις το διαβασα σε αλλο σαιτ και ειπα να το μοιραστω. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Just now, VIPdriver said: Μολις το διαβασα σε αλλο σαιτ και ειπα να το μοιραστω. Το κακό είναι πως δεν γλυτώνουμε πλέον τα 13-15€/μήνα.. ό,τι και να κάνουμε. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Εγώ μετράω τις ώρες μέχρι να εμφανιστεί η καλοκαιρινή προσφορά για απεριόριστα data. Δεκαπέντε μέρες και σήμερα 😶🌫️ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 17 minutes ago, Teiresias_ said: Το κακό είναι πως δεν γλυτώνουμε πλέον τα 13-15€/μήνα.. ό,τι και να κάνουμε. Για να μην παραπληροφορούμε κιόλας.. μόνο η Frogάρα σε αφήνει να είσαι οικονομικός!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 44 minutes ago, andreas545 said: Εγώ μετράω τις ώρες μέχρι να εμφανιστεί η καλοκαιρινή προσφορά για απεριόριστα data. Δεκαπέντε μέρες και σήμερα 😶🌫️ Η Vodafone πέρα από αυτήν με τα 50 GB έβγαλε και με απεριόριστα ντάτα στα 14,5 ευρώ. Οποτε κάπου εκεί περιμένω και από την πράσινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 19 minutes ago, aektzhs 1 said: Η Vodafone πέρα από αυτήν με τα 50 GB έβγαλε και με απεριόριστα ντάτα στα 14,5 ευρώ. Οποτε κάπου εκεί περιμένω και από την πράσινη 1 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 hour ago, Teiresias_ said: Το κακό είναι πως δεν γλυτώνουμε πλέον τα 13-15€/μήνα.. ό,τι και να κάνουμε. Ε όχι και 15€ τον μήνα. Ποια επιτρέπει εισερχόμενες με μηδενικό υπόλοιπο για έναν χρόνο? Αυτή θα έχουμε και εξερχόμενες με VoIP και ίντερνετ κάρτα Ευρώπης. Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 hour ago, dimitroula10 said: Ε όχι και 15€ τον μήνα. Ποια επιτρέπει εισερχόμενες με μηδενικό υπόλοιπο για έναν χρόνο? Αυτή θα έχουμε και εξερχόμενες με VoIP και ίντερνετ κάρτα Ευρώπης. Πρέπει να μείνουμε ζωντανοί. Είναι και αυτό μια λύση. Αν καταναλώνεις πολλά data όμως δε συμφέρει. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Το κακό είναι πως δεν γλυτώνουμε πλέον τα 13-15€/μήνα.. ό,τι και να κάνουμε. Όχι απαραίτητα φίλε μου. 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Για να μην παραπληροφορούμε κιόλας.. μόνο η Frogάρα σε αφήνει να είσαι οικονομικός!! Όχι μόνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 5 minutes ago, sou_d said: Όχι απαραίτητα φίλε μου. Όχι μόνο Για πες.... 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Just now, VIPdriver said: Για πες.... Η προσφορά που έτρεχε την Black Friday με το forum, θεωρώ πως είναι η πιο οικονομική αυτή τη στιγμή. Με τα 10€ επιπλέον της κάθε ανανέωσης. Έχεις δυνατό πακέτο, κάθε μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts