sou_d Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 18 ώρες πριν, christou said: Καλημέρα! μια ερώτηση από εμένα αν κάποιος γνωρίζει. Έφερα πριν 1 μισή χρόνο 2 νούμερα στο what's up από την f2go. Μου δώσανε τότε μια προσφορά που επειδή άλλαξα και το σταθεροσε cosmote βάζουν κάθε μήνα στα 2 whatup σε κάθε ανανέωση που κάνω 3gb και 1000 λεπτά προς όλους.θελω να τα μετατρέψω σε frog. Ξέρει κανείς αν αλλάζοντας σε frog θα επηρεαστεί η προσφορά αυτή; Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει (το έχει δοκιμάσει) ας αναφέρει. Τον Νοέμβριο που το είχα ρωτήσει εγώ, μου απάντησε η κυρία από την εξυπηρέτηση πως την αιφνιδίασα και πως θα με καλούσε αργότερα. Μετέπειτα, όταν με ξανά κάλεσε, μου επιβεβαίωσε πως θα το δικαιούμαι, σε όποιο από τα 3 καρτοκινητά είμαι (frog, what's up ή cosmocarta). Συγκεκριμένα με ρώτησε: " Γιατί; Υπάρχουν διαφορές;" Ωστόσο, μην σε πάρω στο λαιμό μου, επικοινώνησε με εξυπηρέτηση 13 ώρες πριν, Vibraphone said: Πάντως εγώ που γνωρίζω περίπτωση προσφοράς ανάλογης με τη δική σου, η Cosmote το καρτοκινητό το βλέπει το ίδιο σε όποιο πακέτο κι αν είσαι. Είτε frog, είτε cosmokarta είτε whats up.. Θα ήταν πολύ χοντρό να σου κόψει την παροχή επειδή άλλαξες πακέτο. Αλλά είναι κρίμα να μην κάνεις μία ερώτηση στην εξυπηρέτηση και να κάθεσαι στο what's up γι' αυτό το λόγο. Αυτό ξέρω κι εγώ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 26/3/2024 • Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. • H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο. Edited 11 Μαρτίου by andreas545 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 9 minutes ago, andreas545 said: • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 26/3/2024 • Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. • H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο. Και στο 1330 cosmokarta πατάς το 0 ( μηδέν) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 2 ώρες πριν, advantix said: Και στο 1330 cosmokarta πατάς το 0 ( μηδέν) 3η επιλογή: Στείλε δωρεάν unlgbweek στο 1330 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Στο COSMOTE NEO έδωσε εντελώς δωρεαν απεριόριστα για 10 μέρες 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 11/3/2024 at 3:08 ΜΜ, VIPdriver said: 3η επιλογή: Στείλε δωρεάν unlgbweek στο 1330 Δωρεάν το μήνυμα αλλά με χρέωση 1,9Ε την υπηρεσία? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, hercoulis said: Δωρεάν το μήνυμα αλλά με χρέωση 1,9Ε την υπηρεσία? Ναι.. Θα μπορούσε να είναι και το αντίθετο αλλά το ίδιο κάνει. Edited 12 Μαρτίου by Vibraphone 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Just now, hercoulis said: Δωρεάν το μήνυμα αλλά με χρέωση 1,9Ε την υπηρεσία? Ακριβώς. Ας δει καποιος τώρα το app του what's up και να μου πει εάν αυτό το πακετο έχει ημερομηνία λήξης. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Ακριβώς. Ας δει καποιος τώρα το app του what's up και να μου πει εάν αυτό το πακετο έχει ημερομηνία λήξης. Από φρογκ. Δε νομίζω να διαφέρει σε cosmocarta Επειδή φαίνονται μικρά τα γράμματα, η προσφορά είναι διαθέσιμη ως 26 Μαρτίου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 7 minutes ago, hercoulis said: Από φρογκ. Δε νομίζω να διαφέρει σε cosmocarta Επειδή φαίνονται μικρά τα γράμματα, η προσφορά είναι διαθέσιμη ως 26 Μαρτίου. Λοιπόν, στο σάιτ του γουατσαπ ΔΕΝ έχει ημερομηνία λήξης! 2 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 4 minutes ago, VIPdriver said: Λοιπόν, στο σάιτ του γουατσαπ ΔΕΝ έχει ημερομηνία λήξης! 26/3 λέει 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Just now, sou_d said: 26/3 λέει Δες το σάιτ και πες μου. 3 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 22 minutes ago, VIPdriver said: Ακριβώς. Ας δει καποιος τώρα το app του what's up και να μου πει εάν αυτό το πακετο έχει ημερομηνία λήξης. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 6 minutes ago, VIPdriver said: Δες το σάιτ και πες μου. Δεν νομίζω να λήγει σε όλη την καρτοκινητή της Cosmote εκτός από το what's up.. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 minute ago, Vibraphone said: Δεν νομίζω να λήγει σε όλη την καρτοκινητή της Cosmote εκτός από το what's up.. 🙂 Στο σάιτ του γουατσαπ δεν λέει ημερομηνία λήξης. Το είδες; 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 1 minute ago, VIPdriver said: Στο σάιτ του γουατσαπ δεν λέει ημερομηνία λήξης. Το είδες; Ναι αλλά τι θες να πεις με αυτό. Παράλειψη οκ. Το λέει στην εφαρμογή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 17 minutes ago, VIPdriver said: Δες το σάιτ και πες μου. Βάλε λινκ, αλλιώς βαριέμαι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 17 ώρες πριν, VIPdriver said: Στο σάιτ του γουατσαπ δεν λέει ημερομηνία λήξης. Το είδες; Και sms που ήρθε με την προσφορά μέχρι 26/3 λέει... 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 23 minutes ago, Nikos_96 said: Και sms που ήρθε με την προσφορά μέχρι 26/3 λέει... Παντού το έχουν έως 26 και στο σάιτ δεν έχουν βαλει το 26. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Γεια σας, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα αριθμού σε what's up αλλά δεν θέλω να χάσω το υπόλοιπο της κάρτας μου τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 13 minutes ago, Sakis077 said: Γεια σας, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα αριθμού σε what's up αλλά δεν θέλω να χάσω το υπόλοιπο της κάρτας μου τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Είναι αναπόφευκτο να το χάσεις εφόσον προέρχεσαι από άλλον πάροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 31 minutes ago, Sakis077 said: Γεια σας, σκέφτομαι να κάνω φορητότητα αριθμού σε what's up αλλά δεν θέλω να χάσω το υπόλοιπο της κάρτας μου τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ Σε what's up από πού; 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Σε what's up από πού; Από Vodafone. Υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μην χάσω το υπόλοιπο της κάρτας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 30 minutes ago, Sakis077 said: Από Vodafone. Υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μην χάσω το υπόλοιπο της κάρτας; Ρίξε μιά ματιά στο vodafone sharing. Να μεταφερεις το υπόλοιπο σου σε αλλο καρτοκινητό βονταφον. Υπάρχουν προϋποθέσεις. 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Deals for you 193446876 Λήγει 19/03 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts