kalitexnis_g Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 minutes ago, VIPdriver said: Εαν κανω το what's up μου σε Neo, θα χρησιμοποιώ την ίδια σιμ; Έψαξα στις ερωτήσεις του σάιτ και δεν έχει αυτήν την ερώτηση. Ναι.. γενικώς όσο μένεις στο ίδιο δίκτυο χρησιμοποιείς την ίδια σιμ. Ακόμα και από συμβόλαιο σε καρτοκινητή. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 🤧 Edited 15 Ιανουαρίου by andreas545 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 31 minutes ago, andreas545 said: 🤧 Έπρεπε να ζούμε σε εποχές LimeWire και eMule και να δούμε αν θα κάνανε τέτοια δώρα.. 😉😂😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 32 minutes ago, kalitexnis_g said: Έπρεπε να ζούμε σε εποχές LimeWire και eMule και να δούμε αν θα κάνανε τέτοια δώρα.. 😉😂😂 Limewire, η χαρά των ιών... 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου τελικά πόσα token μπορούμε να έχουμε? εγώ έχω ήδη 10 που δεν τα έχω ενεργοποίησει! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοντεύω 6μηνο σε φραγή και μαζί με το σημερινό Token, κανένα δεν είναι BOX και όλα χωρίς λήξη. Κάποια από αυτά τα Tokens στο 3μηνο διάρκειας κάρτας που θα βάλω αυτό το καλοκαίρι και όσα περισσεύουν το επόμενο καλοκαίρι 2025 στο 13μηνο κλπ κλπ: 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Πόσα τοκεν μπορώ να έχω; Γιατί δεν γράφει για τα silver token τι ισχύει π.χ. Έχω 12 τοκεν, 5 mystery token και αλλά 7 silver και θέλω να μαζέψω κι άλλα για να έχω καβαντζα 1 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 3 minutes ago, black3539 said: Πόσα τοκεν μπορώ να έχω; Γιατί δεν γράφει για τα silver token τι ισχύει π.χ. Έχω 12 τοκεν, 5 mystery token και αλλά 7 silver και θέλω να μαζέψω κι άλλα για να έχω καβαντζα 12 silver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 14 minutes ago, GREGORYMO said: 12 silver Οπότε μπορείς να έχεις 12 silver, 12 mystery, και 12 gold π.χ.? Καλή φάση, σε περιπτώσεις που θες κάποια συγκεκριμένη στιγμή πολλά δεδομένα 1 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Μπραβο και σε μένα ήρθε ένα ακόμα το καν, αυτό που ειπώθηκε ! 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου On 15/1/2024 at 6:25 ΠΜ, GREGORYMO said: Easy transfer. Η προϋπόθεση των 35€ στο εξάμηνο, εφαρμόζεται? Είχα κάνει 4 ανανεώσεις: 8, 10, 11, 12. Αξία ανανεώσεων είναι αυτή ή ο μήνας που έγινε η ανανέωση; 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, seranata said: Αξία ανανεώσεων είναι αυτή ή ο μήνας που έγινε η ανανέωση; Οι μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Είναι δυνατόν να μην υπάρχει τρόπος αφαίρεσης αποθηκευμένης χρεωστικής από το app της cosmote; Δεν μπορώ να βρω την επιλογή πουθενά 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Από το προφίλ σου > πιστωτικές κάρτες Edited 20 Ιανουαρίου by paanos 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Σ' ευχαριστώ, το έψαχνα στο App Από τον υπολογιστή, επιβεβαιώνω ότι υπάρχει η επιλογή 👍 2 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Λόγω cosmote one έχω πάρει 2G για 7 ημέρες στο κινητό. Σε 2 ημέρες συμπληρώνονται οι 60 ημέρες χωρίς ανανέωση και θα χάσω το υπόλοιπο. Τι θα συμβεί με τα ΜΒ του cosmote one? Θα διακοπούν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, user_one said: Σ' ευχαριστώ, το έψαχνα στο App Από τον υπολογιστή, επιβεβαιώνω ότι υπάρχει η επιλογή 👍 Mέσω κινητού δε γίνεται; 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Συγνώμη αν δεν ποσταρω στο σωστο θεμα , αλλα για να βαλω παγια εντολή σε σταθερο cosmote ποια ειναι η διαδικασια ;;;; 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Μπορείς μόνο με χρέωση σε λογαριασμό τράπεζας, όχι με κάρτα. Απο το e-banking της τράπεζας σου θα ρυθμίσεις πάγια εντολή στην Cosmote σταθερή, με τον RF του τελευταίου λογαριασμού. 10 ώρες πριν, user_one said: Σ' ευχαριστώ, το έψαχνα στο App Από τον υπολογιστή, επιβεβαιώνω ότι υπάρχει η επιλογή 👍 Και μέσω κινητού υπάρχει.. 10 ώρες πριν, GREGORYMO said: Λόγω cosmote one έχω πάρει 2G για 7 ημέρες στο κινητό. Σε 2 ημέρες συμπληρώνονται οι 60 ημέρες χωρίς ανανέωση και θα χάσω το υπόλοιπο. Τι θα συμβεί με τα ΜΒ του cosmote one? Θα διακοπούν? Τα GB, λεπτά ομιλίας κλπ που έχεις από πακέτα θα μείνουν μέχρι την λήξη τους ή μέχρι να έρθει το 90ημερο από την ανανέωση (όποιο έρθει πρώτο). Δηλαδή θα μείνουν κανονικά 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Δεν ταιριάζει ακριβώς στο θέμα, αλλά ψάχνω μία καλή λύση επικοινωνίας για ηλικωμένο συγγενή με "χαζό" τηλέφωνο, που θα βρεθεί μόνος στο νοσοκομείο για περίπου έναν μήνα. Ο τρέχων αριθμός του είναι What's up. Έχω καταλήξει να του πάρουμε ένα νέο What's up και smartphone και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές επικοινωνίας. Πρέπει υποχρεωτικά να έχει το feature phone γιατί ξέρει να το χρησιμοποιεί, και απέρριψα λύσεις τύπου Twin SIM, γιατί μπορεί να τα μπλέξει και να χάσει εντελώς επικοινωνία. Επίσης χωρίς συμβόλαιο δεν παίζει κάποια extra SIM για data, και μάλλον είναι πιο πρακτικό να πάρει μία πλήρη SIM παρά ένα πρόγραμμα μόνο με δεδομένα. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 22 minutes ago, minast said: Δεν ταιριάζει ακριβώς στο θέμα, αλλά ψάχνω μία καλή λύση επικοινωνίας για ηλικωμένο συγγενή με "χαζό" τηλέφωνο, που θα βρεθεί μόνος στο νοσοκομείο για περίπου έναν μήνα. Ο τρέχων αριθμός του είναι What's up. Έχω καταλήξει να του πάρουμε ένα νέο What's up και smartphone και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές επικοινωνίας. Πρέπει υποχρεωτικά να έχει το feature phone γιατί ξέρει να το χρησιμοποιεί, και απέρριψα λύσεις τύπου Twin SIM, γιατί μπορεί να τα μπλέξει και να χάσει εντελώς επικοινωνία. Επίσης χωρίς συμβόλαιο δεν παίζει κάποια extra SIM για data, και μάλλον είναι πιο πρακτικό να πάρει μία πλήρη SIM παρά ένα πρόγραμμα μόνο με δεδομένα. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Vodafone CU όπου με 13 ευρώ θα του δώσει απεριόριστη ομιλία και 2500 MB και για κάθε ανανέωση(1 ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες)θα παίρνει 17 GB 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 26 minutes ago, minast said: Δεν ταιριάζει ακριβώς στο θέμα, αλλά ψάχνω μία καλή λύση επικοινωνίας για ηλικωμένο συγγενή με "χαζό" τηλέφωνο, που θα βρεθεί μόνος στο νοσοκομείο για περίπου έναν μήνα. Ο τρέχων αριθμός του είναι What's up. Έχω καταλήξει να του πάρουμε ένα νέο What's up και smartphone και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές επικοινωνίας. Πρέπει υποχρεωτικά να έχει το feature phone γιατί ξέρει να το χρησιμοποιεί, και απέρριψα λύσεις τύπου Twin SIM, γιατί μπορεί να τα μπλέξει και να χάσει εντελώς επικοινωνία. Επίσης χωρίς συμβόλαιο δεν παίζει κάποια extra SIM για data, και μάλλον είναι πιο πρακτικό να πάρει μία πλήρη SIM παρά ένα πρόγραμμα μόνο με δεδομένα. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Εσύ τελικά θα του φορτώσεις smartphone ή θα τον αφήσεις με το χαζό;; Κι αν τον αφήσεις με το χαζό, τι το θες το ίντερνετ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 24 minutes ago, minast said: Δεν ταιριάζει ακριβώς στο θέμα, αλλά ψάχνω μία καλή λύση επικοινωνίας για ηλικωμένο συγγενή με "χαζό" τηλέφωνο, που θα βρεθεί μόνος στο νοσοκομείο για περίπου έναν μήνα. Ο τρέχων αριθμός του είναι What's up. Έχω καταλήξει να του πάρουμε ένα νέο What's up και smartphone και να εγκαταστήσουμε εφαρμογές επικοινωνίας. Πρέπει υποχρεωτικά να έχει το feature phone γιατί ξέρει να το χρησιμοποιεί, και απέρριψα λύσεις τύπου Twin SIM, γιατί μπορεί να τα μπλέξει και να χάσει εντελώς επικοινωνία. Επίσης χωρίς συμβόλαιο δεν παίζει κάποια extra SIM για data, και μάλλον είναι πιο πρακτικό να πάρει μία πλήρη SIM παρά ένα πρόγραμμα μόνο με δεδομένα. Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Βασικα βαλε τον αριθμο του στο mycosmote app του δικού σου σμαρτφον ωστε να μπορεις να εχεις τον ελεγχο σε ολα (ανανεωσεις, υπολοιπα, ενεργοποιησεις πακετων). Μετά βαλε του το πακετο των 1000 λεπτων ή των απεριοριστων λεπτων. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Just now, VIPdriver said: Βασικα βαλε τον αριθμο του στο mycosmote app του δικού σου σμαρτφον ωστε να μπορεις να εχεις τον ελεγχο σε ολα (ανανεωσεις, υπολοιπα, ενεργοποιησεις πακετων). Μετά βαλε του το πακετο των 1000 λεπτων ή των απεριοριστων λεπτων. Α, το πρόβλημα είναι ο έλεγχος του λογαριασμού;; Άμα έχει χαζό τηλέφωνο ο συγγενής, ας βάλει κατευθείαν την εφαρμογή του What's up ο @minast 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts