GREGORYMO Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 4 minutes ago, king2009 said: Μια χαρά ! 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Όσο δε πάνε κι αυτοί 12Ε τη min κάρτα, θα'ναι πρώτοι. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 7 minutes ago, Pppe said: Όσο δε πάνε κι αυτοί 12Ε τη min κάρτα, θα'ναι πρώτοι. Και να την πανε οταν μπορεις να στελνεις με 5 ευρω και να ανανεωνεις το υπολοιπο για 2 μηνες ακομα μικρο το κακο. Βαζεις 30 ευρω σε δινουν ακομα 3 και αν δεν θες να βαλεις καρτα στελνεις στα νουμερα που θες απο 5 ευρω και εισαι κυριος δεν χρειαζεται 10 ευρω καθε 2μηνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Έπρεπε να κρατήσουν το 5.90 να γελάσουμεΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 8 minutes ago, vrwmiaris said: Έπρεπε να κρατήσουν το 5.90 να γελάσουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς ακριβώς θα γελάγαμε; Απο την πίεση και την δυσαρέσκεια του κόσμου απο τα forums κτλ καταφέρνουμε να παίρνουμε σαν πελάτες αυτό που μας αξίζει. Νομίζεις δεν βλέπουν και εδώ απο την ίδια την cosmote τα σχόλια του κόσμου; Δέν είπαμε να τα παίρνουμε όλα τζάμπα αλλα όπως εμείς προσαρμόζουμε τις ανάγκες μας και πληρώνουμε πακέτα που μας χρειάζοντε έτσι και αυτοί πρέπει να έχουν προσαρμοστικά πακέτα με λογικές τιμές! Όχι όλα δικά τους! Και να δώσουν περισσότερα data στον κόσμο με μικρές τιμές τί θα πάθουν; Θα καταναλώσουν περισσότερη ενέργεια; Εξάλου αυτοί καυχιούντε για το ''καλύτερο'' δίκτυο στην Ελλάδα με 5G super κτλ. Όλοι οι συνδρομιτές σε όλες τις εταιρίες πρέπει να κάνετε το ίδιο και όχι να δέχεστε τις ταρίφες που κατα καιρούς εμφανίζουν και να λέτε κ ευχαριστώ... 6 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 2 minutes ago, George6633 said: Έχει ξεκινήσει ήδη η επιστροφή χρημάτων σε όσους αγόρασαν την προσφορά στα 5.90€ Μπράβο στην cosmote, αν και δεν είμαι παθών. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 (edited) Αυτό δίνει σε εμάς που πληρώσαμε τζάμπα για τα γκιγκα. ΝΑΙ έχετε δίκιο μου επέστρεψαν τα 6€!! Edited April 20, 2022 by Inevar 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 θελω να κανω αλλαγη ονοματος στο δικο μου αλλα ο χρηστης στον οποιο ειναι η γραμμη ειναι στην επαρχια Γινεται να γινει απο εκει ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 8 minutes ago, adi32 said: θελω να κανω αλλαγη ονοματος στο δικο μου αλλα ο χρηστης στον οποιο ειναι η γραμμη ειναι στην επαρχια Γινεται να γινει απο εκει ? Ίσως, με εξουσιοδότηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Συνεχιζουμε σταθερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Δεν έχω καμιά προτίμηση σε εταιρία κινητής. Δε γνωρίζει η Cosmote τι θα κάνει/έκανε ακριβώς η Wind αρχές Φλεβάρη. Είχε σχέδιο "Αν κάνει αυτό τότε εμείς...." και "Μετά όταν....". Έχει πλάνο όχι μόνο Α και Β. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 7 ώρες πριν, Pppe said: Είχε σχέδιο "Αν κάνει αυτό τότε εμείς...." και "Μετά όταν....". Έχει πλάνο όχι μόνο Α και Β. Δε νομίζω ότι πράγματι είχε πλάνο για κάτι τέτοιο, μάλλον όλους τους έπιασε στον ύπνο η Wind. Και για του λόγου το αληθές, όταν επί ένα χρόνο το F2G έδινε πακέτα με 1000 και με 2000 λεπτά, οι άλλες δύο συνέχιζαν να δίνουν 300, ως που ήρθαν τα απεριόριστα και τους ξύπνησαν. Χαμπάρι δεν είχαν πάρει. Δόξα σοι ο Θεός πάντως που αποφάσισαν να καταργήσουν τα πακέτα Combo και Combo Max, παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Βέβαια, θα έπρεπε να εκκαθαρίσουν και άλλα πακέτα "σαβούρα" που έχουν ξεμείνει από το απώτατο παρελθόν, όπως αυτό με τα 500' προς What's Up και 100' προς όλους με 5,04€ για 15 ημέρες, αλλά τέλος πάντων, ίσως το κάνουν αργότερα. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 1 ώρα πριν, Gm87 said: Δε νομίζω ότι πράγματι είχε πλάνο για κάτι τέτοιο, μάλλον όλους τους έπιασε στον ύπνο η Wind. Και για του λόγου το αληθές, όταν επί ένα χρόνο το F2G έδινε πακέτα με 1000 και με 2000 λεπτά, οι άλλες δύο συνέχιζαν να δίνουν 300, ως που ήρθαν τα απεριόριστα και τους ξύπνησαν. Χαμπάρι δεν είχαν πάρει. Δόξα σοι ο Θεός πάντως που αποφάσισαν να καταργήσουν τα πακέτα Combo και Combo Max, παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Βέβαια, θα έπρεπε να εκκαθαρίσουν και άλλα πακέτα "σαβούρα" που έχουν ξεμείνει από το απώτατο παρελθόν, όπως αυτό με τα 500' προς What's Up και 100' προς όλους με 5,04€ για 15 ημέρες, αλλά τέλος πάντων, ίσως το κάνουν αργότερα. Προσωπικά δεν θα ήθελα να καταργηθουν τα πακέτα των 5€ και των 3€.Ειναι μια λύση ανάγκης για κάποιον που χρειαστεί κάτι και δεν έχω παραπάνω χρήματα στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Απεριόριστα από what's up για 15 μέρες.Όσοι πήραν με τα 5.90€ θα τους πιστωθουν πίσω!! Sent from my CLT-L29 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 1 minute ago, nemesis1 said: Απεριόριστα από what's up για 15 μέρες. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Ωραία !! 2 minutes ago, George6633 said: Προσωπικά δεν θα ήθελα να καταργηθουν τα πακέτα των 5€ και των 3€.Ειναι μια λύση ανάγκης για κάποιον που χρειαστεί κάτι και δεν έχω παραπάνω χρήματα στην κάρτα. Συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Συνεχιζουμε σταθερα Έχει γεμίσει η σδ μου αλλιώς θα σε έβαζαμια κόντραΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, vrwmiaris said: Έχει γεμίσει η σδ μου αλλιώς θα σε έβαζαμια κόντρα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βεβαιως Αυτα απο χθες που ενεργοποιησα την προσφορα το μεσημερι. Πιστευω να περασω τα 6TB στο 15ημερο θα δουμε. Βγαινει καπου 450GB τη μερα αλλα και η ταχυτητα παιζει καποιες ωρες το βραδυ σταθερα 6+. Απο βδομαδα μου ερχεται το Poco F3 αν πιανω 5G θα γινει γλεντι. Edited April 21, 2022 by king2009 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 7 minutes ago, king2009 said: Βεβαιως Αυτα απο χθες που ενεργοποιησα την προσφορα το μεσημερι. Πιστευω να περασω τα 6TB στο 15ημερο θα δουμε. Βγαινει καπου 450GB τη μερα αλλα και η ταχυτητα παιζει καποιες ωρες το βραδυ σταθερα 6+. Απο βδομαδα μου ερχεται το Poco F3 αν πιανω 5G θα γινει γλεντι. Αυτό μόνο αρνητικό μπορεί να είναι το να εκμεταλλεύεσαι τα απεριόριστα για να ξεδίνεις. Άν υποθέσουμε επειδή είναι οι πρώτες φορες που γίνεται αυτό με τα απεριόριστα και πούμε οτι μπορεί να κάνουν οι εταιρίες ένα είδους τέστ στην αντοχή του δικτύου τους για να ξέρουν πώς θα πορευτούν στο μέλλον με κάτι τέτοιους σάν εσένα που θα είναι πάρα πολλοί δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα στο να μας παρέχουν απεριόριστα με ανταγωνιστικές τιμές.. (Το θέμα τους δεν θα είναι οι τιμές. θα είναι τα απεριόριστα που δεν θα μπορούν να δώσουν λόγω φόρτου). 5 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Αυτό μόνο αρνητικό μπορεί να είναι το να εκμεταλλεύεσαι τα απεριόριστα για να ξεδίνεις. Άν υποθέσουμε επειδή είναι οι πρώτες φορες που γίνεται αυτό με τα απεριόριστα και πούμε οτι μπορεί να κάνουν οι εταιρίες ένα είδους τέστ στην αντοχή του δικτύου τους για να ξέρουν πώς θα πορευτούν στο μέλλον με κάτι τέτοιους σάν εσένα που θα είναι πάρα πολλοί δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα στο να μας παρέχουν απεριόριστα με ανταγωνιστικές τιμές.. (Το θέμα τους δεν θα είναι οι τιμές. θα είναι τα απεριόριστα που δεν θα μπορούν να δώσουν λόγω φόρτου).Τόσα χρόνια μας πίνουν το αίμα στην κυριολεξία. Κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μας περνουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται τόσα χρόνια δίνουμε 8 ευρώ για 1gb. Ποιος είναι ο απαράδεκτος εγώ ή το καρτέλ που τα φτιάχνουν όπως θέλουν χωρίς να τους ελέγχει κανείς? Είναι μεγάλη κουβέντα ας μην το πάμε εκεί εγώ θέλω να δω τις αντοχές του δικτύου εδώ που είμαι είμαστε λίγοι κάτοικοι και παίζει να είμαι ο μόνος που έχει πάρει τα απεριόριστα μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν είχαμε καν 4G.Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Το ερώτημα είναι άλλο. Έχεις 6TB ελεύθερο χώρο; Και τι μπορεί να κατεβάζεις 6ΤΒ?☺️ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Το ερώτημα είναι άλλο. Έχεις 6TB ελεύθερο χώρο; Και τι μπορεί να κατεβάζεις 6ΤΒ?40 έχουμε όχι 6. Αρκετά ειναι upload σε YouTube με την vdsl δεν βγαίνει καθόλου στο upload με τα δεδομένα ανεβάζεις 100gb video πολύ γρήγορα. Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 40 έχουμε όχι 6. Αρκετά ειναι upload σε YouTube με την vdsl δεν βγαίνει καθόλου στο upload με τα δεδομένα ανεβάζεις 100gb video πολύ γρήγορα. Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε συ το ψήνω και γ το φ3 αλλά έχουν θέμα με τη οθόνηΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 1 hour ago, vrwmiaris said: Ρε συ το ψήνω και γ το φ3 αλλά έχουν θέμα με τη οθόνη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το proximity λες? Απο οτι γνωριζω δεν υπαρχει στις νεες παρτιδες και οι παλιοτερες εχουν στρωσει με firmware. Σε καποια παλι υπαρχει το προβλημα οπως διαβαζω και στο θεμα του. Στα 300 που παιζει δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο παντως 870 για Ελλαδα εινια λουκουμι με τις ζεστες που εχουμε ενας 888 θα ψηνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Για το proximity λες? Απο οτι γνωριζω δεν υπαρχει στις νεες παρτιδες και οι παλιοτερες εχουν στρωσει με firmware. Σε καποια παλι υπαρχει το προβλημα οπως διαβαζω και στο θεμα του. Στα 300 που παιζει δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο παντως 870 για Ελλαδα εινια λουκουμι με τις ζεστες που εχουμε ενας 888 θα ψηνετε. Για την οθόνη και δεν το αναγνωρίζουν, που πρασινιζειΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Να ρωτήσω όσοι έχετε βάλει τα απεριόριστα, σας έχει δώσει μια μέρα παράταση; Δηλαδή εάν τα βάλω σήμερα θα τα έχω μέχρι Κυριακή βράδυ;Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts