paanos Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Δε καταλαβαίνω γιατί να το κάνει αυτό?αφού έτσι δεν έχουνε κέρδος φεύγει το μήνυμα δωρεάν Γιατί χρησιμοποιείς το Messenger ή το Viber και όχι SMS/MMS; Η ίδια απάντηση είναι και για το RCS ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Από 12 και πάνωΕυχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Γιατί χρησιμοποιείς το Messenger ή το Viber και όχι SMS/MMS; Η ίδια απάντηση είναι και για το RCS ;)Πάω να στείλω ένα sms απ' cosmote με χρέωση και στέλνετε εντέλει δωρεαν γιατί συμβαίνει αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Οταν οι λειτουργίες συζήτησης (rcs) ειναι ενεργες και στις 2 συσκευές (μεσω google messages ή μιας ειδικής εφαρμογής που έχει η cosmote),δεν χρεώνεται το μήνυμα. Χρειάζεται βέβαια ίντερνετ. Ειναι σαν να στελνεις μεσω viber. Ειναι μετεξέλιξη των sms (μπορει να σταλει και εικονα) η οποία βέβαια δεν έχει εξαπλωθεί και τόσο πολύ. Πρόλαβαν οι αλλες messaging εφαρμογές, άργησαν και οι ελληνικοί πάροχοι να το εφαρμοσουν,δεν το διαφήμισαν και ιδιαίτερα. Δεν τους πολυνοιαζει να χασουν απο το sms,το χοντρο παιχνίδι γίνεται στα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Πάω να στείλω ένα sms απ' cosmote με χρέωση και στέλνετε εντέλει δωρεαν γιατί συμβαίνει αυτό ρωτάω Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν είναι στο ίντερνετ συνδεδεμένοι και οι 2 η εφαρμογή sms της Google δεν χρεώνεται και μπορείς να στείλεις και φώτο - ήχο σαν mms ,πως την λένε την αντίστοιχη σε iOS; Φτάνει όπως είπα να είναι στο νετ και να έχουν την επίσημη εφαρμογή καί βλέπω ότι έχεις το mi a3 , android one δλδ Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ευχαριστώ παιδιά κατάλαβα Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Το πάρε δώσε δεν μου λειτουργεί πάνω από δύο μήνες. Εχει αλλάξει κάτι; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Ναι έχει αλλάξει προς το χειρότερο όπως και το πάρε-μοιρασε Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) 3+3 GB για σένα και έναν φίλο σου από What's Up με 1.90€. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά ως 31/03. Αυτό που δεν διευκρινίζει είναι αν εγώ αγοράσω και δώσω και σε έναν φίλο μου, θα μπορεί μετά ο φίλος μου να αγοράσει και να δώσει σε μένα; Λογικά ναι, αλλά με μπερδεύει το γεγονός ότι ενεργοποιείται μία φορά, ενώ εγώ και ο φίλος μου θα έχουμε επωφεληθεί 2 φορές της προσφοράς. Edited March 23, 2021 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Θέλω τη βοήθειά σας, σας παρακαλώ. Δεν μπορώ να μπω σε καμία εφαρμογή, μου λέει η εφαρμογή διακόπηκε. Δεν μπορώ να στείλω ούτε μνμ από το κινητό μου, ούτε να μπω στην Google, μήπως ξέρει κάποιος γιατί? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάνε ενημέρωση από το playstore τον chrome και το android webview και θα λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάνε ενημέρωση από το playstore τον chrome και το android webview και θα λυθεί. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, το πρόβλημα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Παιδιά όταν καλώ το 1314 μου λέει ότι ο αριθμός που καλείτε δε χρησιμοποιείται; Έχει αλλάξει; Έχω μήνες να τον χρησιμοποιήσω, τα κάνω όλα μέσο της εφαρμογής. Edited March 24, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μήπως έχεις δυο κάρτες και καλείς από την άλλη; Το 1314 και το 1330 συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μήπως έχεις δυο κάρτες και καλείς από την άλλη; Το 1314 και το 1330 συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Μόνη sim έχει το κινητό μου, ούτε το 1314 μπορεί να καλέσει ούτε το 1330. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ανέφερα στο chat στο cosmote.gr και μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξε. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 καλησπερα καλω τον ανηψιο μου και μου λεει οτι εχει φραγη εισερχομενων κλησεων , ξερω οτι δεν εχει βαλει καρτα και του εχει ληξει το υπολοιπο , το νουμερο του θα ληξει σε 12 μηνες απο την ημερομηνια ληξης του υπολοιπου; δηλαδη απο την ημερα απο μηδενιστηκε το υπολοιπο; ή μετραμε 12 μηνες απο την ημερομηνια φραγης εισερχομενων κλησεων ; . Καθε 2 μηνες διαρκει το υπολοιπο ; και στον 3 μηνα μπαινει φραγη; οπως και στα καρτοκινητα της vodafone ; ή οχι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 13 μήνες από την τελευταία ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 στους 2 χανεται το υπολοιπο,στους 3 μπαινει φραγη. Στους 13 μηνες απο την τελευταια ανανεωση απενεργοποιειται η sim και το νουμερο φαινεται οτι δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη. Ως 6 μηνες απο την απενεργοποιηση μπορεις να ζητησεις πισω τον αριθμο εκδιδοντας νεα σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Δείχνουν και σε σας γενικά πεσμένες οι ταχύτητες του δικτύου ή είναι τοπικό θέμα της περιοχής μου; Εδώ δεν παίζει vdsl κέντρο Αθήνας γαρ και είναι όλοι με το 4g Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Λεβέντες χρόνια πολλά, απορία, θέλω να μεταφέρω ένα cu σε what's up, μπορώ να το κάνω online; Κόστος και χρόνος μεταφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Καλημέρα! Συγγνώμη αν έχει συζητηθεί προηγουμένως, αλλα τα δωρεάν mb του cosmote one έχουν καταργηθεί πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Στα Whatsup, κάθε 1η του μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις το 1GB για 7 μέρες, μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Στα Whatsup, κάθε 1η του μήνα μπορείς να ενεργοποιήσεις το 1GB για 7 μέρες, μέσα από την εφαρμογή. Δεν μου το βγάζει πουθενά η εφαρμογή (ίσως μετά την αναβάθμιση εγώ να μην το βρίσκω)... Με υποψίασε το γεγονός οτι στο καθιερωμένο sms notification για τα 1000 δωρεάν λεπτά που ενεργοποιήθηκαν δεν αναφέρει πλέον την ενεργοποίηση των δωρεάν data. Anyway, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Δεν μου το βγάζει πουθενά η εφαρμογή (ίσως μετά την αναβάθμιση εγώ να μην το βρίσκω)... Με υποψίασε το γεγονός οτι στο καθιερωμένο sms notification για τα 1000 δωρεάν λεπτά που ενεργοποιήθηκαν δεν αναφέρει πλέον την ενεργοποίηση των δωρεάν data. Anyway, ευχαριστώ! Στα πακέτα και μετά προσφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση, εχω σκοπο να φυγω απο την κοσμοτε, εχω ενα μεγαλο υπολοιπο ομως μεσα στη καρτα μου, αυτο παιζει να μου το δωσουν πισω η θα χαθει με την φορητοτητα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts