Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να κάνω λοιπόν μία ερώτηση κρίσεως...

Γιατί η προσφορά των απεριόριστων GB μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές από τη στιγμή που τα gigabyte που μας δίνονται είναι άπειρα; Δεν έχει λογική αυτό εκτός και αν τα gigabyte που μας δίνονται δεν είναι άπειρα απλά είναι πάρα πολλά... Τώρα θα την ενεργοποιήσω για να δω πόσα gigabyte θα δοθούν.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πολλαπλές φορές για να πάρεις περισσότερες από 15 μέρες (πλέον δεν προλαβαίνεις), ή αν φας τα δεδομενα που είναι διαθεσιμα για ΕΕ.

Τελικα το παρε μοιρασε πηγαινει μονο σε 3 διαφορετικα ατομα. Δεν γινεται να παει μονο σε ενα. Το κατεστρεψαν τελειως οπως και το παρε δωσε.

Τελικα το παρε μοιρασε πηγαινει μονο σε 3 διαφορετικα ατομα. Δεν γινεται να παει μονο σε ενα. Το κατεστρεψαν τελειως οπως και το παρε δωσε.
Ναι, πρέπει να σκεφτείς κάποια λύση

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ναι, πρέπει να σκεφτείς κάποια λύση

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπορχει λυση απλα πανε χαμενα. Τουλαχιστον να γινοταν να τα στειλουμε ολα σε εναν αριθμο μιας και κατεστρεψαν το κανονικο παρε μοιρασε.

Για να κάνω λοιπόν μία ερώτηση κρίσεως...

Γιατί η προσφορά των απεριόριστων GB μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές από τη στιγμή που τα gigabyte που μας δίνονται είναι άπειρα; Δεν έχει λογική αυτό εκτός και αν τα gigabyte που μας δίνονται δεν είναι άπειρα απλά είναι πάρα πολλά... Τώρα θα την ενεργοποιήσω για να δω πόσα gigabyte θα δοθούν.

Η λογική είναι ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί άλλη μία φορά την τελευταία ημέρα που λήγει η προσφορά (30/11), οπότε να πάρεις ορισμένες ημέρες ακόμα.

Εάν είχες ενεργοποιήσει το πακέτο όταν ξεκίνησε η προσφορά (στις 15/11) κέρδιζες άλλες 2 εβδομάδες με 5,9€

Τώρα που το ενεργοποίησες σήμερα, θα κερδίσεις άλλη μία εβδομάδα με το ίδιο κόστος.

(Αντί να λήξει στις 8/12, θα λήξει 15/12)

Edited by user_one

το παρε μοιρασε ειναι τα 100mb που κερδιζεις εσυ και χαριζεις σε 3 φιλους σου απο 100 mb ;

το προγραμμα εχει αλλαξει ; σε αυτο εδω https://www.whatsup.gr/paketa/extras/paremoirase

Μην ξεχνάς ότι :

ΤΩΡΑ με το ανανεωμένο #pare_moirase, παίρνεις ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ για χρήση σε social & chat εφαρμογές και μοιράζεις άλλα 1500ΜΒ σε 3 φίλους σου, κάθε φορά που ανανεώνεις!

Μπες ΤΩΡΑ τώρα στο m.whatsup.gr ή στο What’s Up Application!

HideΔες τις σημειώσεις

• Τα 500ΜΒ για Social Media και Chat apps αφορούν τις εφαρμογές Facebook, Facebook Messenger, Whatsapp, Viber, COSMOTE Message+ & Call+, Instagram, Snapchat, Pinterest, Twitter, LinkedIn and Tumblr.

• Τα 500ΜΒ για Social Media και Chat apps έχουν διάρκεια 2 ημέρες.

• H υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά από κάθε ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας.

• Τα δώρα μπορούν να δοθούν εντός 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση υπολοίπου.

• Μπορούν να δηλωθούν μέχρι και 3 διαφορετικοί αριθμοί What’s Up καρτοκινητό.

• Η κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ δεν είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

• H χρήση των 500ΜΒ για Social Media και Chat apps προϋποθέτει ότι ο συνδρομητής διαθέτει πρόσβαση στο Internet από άλλο πακέτο Internet/υπηρεσία. Σε αντίθετη περίπτωση ο συνδρομητής δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ακόμα και αν δεν τα έχει καταναλώσει.

ποτε βγηκε δελτιο τυπου για αυτην την αλλαγη; , απο ποτε εγινε η αλλαγη αυτη; .

δηλαδη και ο χρηστης που δινει σε 3 φιλους τους whats up 500mb αυτα αφορουν χρηση social media ; και οχι για ιντερνετ σκετο; πχ 100mb που ητανε πριν αφορουσε ολο το ιντερνετ και εκτος αυτου αυτα ληγουνε σε 2 ημερες παμε καλα; .

και η διαρκεια ληξης 2 ημετων αφορα ολους και τους 3 φιλους whats up και εμενα που τα στελνω;

Αν το άφηναν για ένα μήνα, θα είχε κάποιο νόημα. Τώρα για δύο ημέρες είναι κοροϊδία

Κατάργησαν το δώρο 1GB απ το cosmote one? Δεν το βρίσκω πλέον..

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Εμένα το έχει κανονικά. ;) Μου θύμισες να το ενεργοποιήσω. :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εμένα το έχει κανονικά. ;) Μου θύμισες να το ενεργοποιήσω. :lol:

wtf.... Μούτα μου κρατάνε και μου το βγάλανε εμένα;

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Εμένα το έχει κανονικά

Από Mi 9 Lite με Tapatalk

No root->No problem

άι σιχτίρ.. μετά από 1 επανεκκίνηση εμφανίστηκε ξανά και σε εμένα! οκ άκυρη η ανησυχία μου!

Thomas Edison

Τα 15γιγα που δίνουν για 15 μέρες αν πληρώνεις online μεταφέρονται αν ξαναπληρωσεις πριν λήξουν?

Μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή στα μαθητικά πακέτα; Όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει δεν προχωράει αφού πατήσω ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Παιδιά έχεις κανεις κωδικό box που να μη χρειάζεται ;
Δεν είναι δεσμευμένος με το νούμερο σου ομκαθε κωδικός;

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι δεσμευμένος με το νούμερο σου ομκαθε κωδικός;

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι. Εγώ πχ ενεργοποιώ σε μένα τους κωδικούς της γυναίκας μου.

Πόσες φορές τον μήνα μπορώ να κάνω Call them all supershare (αυτό που μπορείς να χαρίσεις 60 λεπτά ομιλίας προς What's Up το μήνα για 2 μέρες) προς έναν συγκεκριμένο αριθμό; Είναι μία; Περισσότερες; Ή και όσες θέλω;

Νομίζω όμως πως έχει περιορισμό ως προς το ότι πρέπει να περάσουν οι 2 ημέρες-λήξει το προηγούμενο υπόλοιπο για να μπορέσεις να ξαναστείλεις προς το ίδιο νούμερο

Πρέπει να λήξουν ή να καταναλωθούν τα προηγούμενα. Δεν έχει περιορισμό πάντως στο πόσες φορές μπορείς να στείλεις ή να λάβεις.

Τηλέφωνο στο 13888. Αναμονή 5 λεπτά πέρασαν 15 και το έκλεισα.

Δεύτερη κλήση να με καλέσουν αυτοί. Με καλούν σε 10 λεπτά από 13888 και πατάω το 1 για να συνδεθώ. Μου λέει ότι όλοι μιλάνε και το κλείνουν.

Κάποτε ο ΟΤΕ είχε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Τα τελευταία χρόνια είναι ο χειρότερος σχεδόν ποτέ δεν το σηκώνει κανείς. Έχει χάρη που δεν έχουμε άλλες επιλογές για double play αλλιώς θα είχα χαιρετήσει από καιρό. Το μονοπωλιο καλά κρατεί όμως.