nikos21r Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Xθες ειχα παλι κληση απο Θεσσαλονικη στο κινητο μου (για την επι κοντα 20 και χρονια Cosmocarta που εχω στο ιδιο νουμερο). Αφου περιμενα να μου βγει και παλι η Zενιθ (παροχος ρευματος - με εχουν πρηξει στα τηλεφωνα) βγηκε η Cosmote. Τους αρπαζω απο τα μουτρα γιατι με εχουν πρηξει και αυτοι 3 μηνες τωρα απο 2-3 διαφορετικα τηλεφωνα της Θεσσαλονικης να μου προσφερουν τα ιδια και τα ιδια πακετα. Το ενα δηλαδη, αυτο το καρτοσυμβολαιο με αδιαφορα πραγματα μεσα και παραπανω απο οτι πληρωνω τωρα. Εχουμε κατι διαφορετικο αυτη τη φορα τους ρωταω; Πηραμε μου λεει να σας ενημερωσουμε οτι το πακετο με τα 450 λεπτα τριλεπτες κλησεις που εχετε (αυτο το παλιο που εχει καταργηθει αλλα το κραταω ακομα) αυξανεται κατα 2 euro!! Ακουσον ακουσον με πηραν για να μου πουν οτι αυτο που χρησιμοποιω παιρνει αυξηση! Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο. Προσθετουν λεει κατι 100 λεπτα (τι να το κανω εχω μαζεψει 2500, στα MB αν εβαζαν κατι παραπανω θα ηταν καλα - παραμενουν τα 500ΜΒ για ενα μηνα). Και τον Αυγουστο που περασε παλι πηγε απο 6 euro στα 7,5. Με το ζορι να αφησω τη προσφορα αυτη για καποια αλλη. Μα καλα σε τι κοσμο ζουν που κανουν αυξησεις; Και χωρις πραγματικα να προσφερουν πραγματα στη νεα αυξηση. Με εχουν φερει στα ορια μου μετα απο τοσα χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Οι αυξήσεις ανακοινώνονται επισημα στο σάιτ της κοσμοτέ, οχι τηλεφωνικά έναν-εναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ετσι ξερω και εγω. Αναμονη λοιπον να βγει (ελπιζω οχι) αληθινη αυτη η αυξηση μεσω ανακοινωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ήρθε μήνυμα στον πατέρα μου για αλλαγή κάρτας SIM. Έχει πολύ παλιά κάρτα και λόγω της κατάργησης του 3G θα πρέπει να την αλλάξει σε 4G (εννοείται δωρεάν). Πήγα σε κατάστημα Cosmote (πρώην ΟΤΕ) και μου είπαν ότι είναι υποχρεωτική η παρουσία του, με την ταυτότητά του και το κινητό του. Θα γίνει η αλλαγή της κάρτας SIM εντός του καταστήματος και θα απαντήσει με SMS αν δέχεται αυτή την αλλαγή. :ninja::X Λέτε όλα να γίνονται λόγω του SIM Swap??? Μακάρι... :!::!::!: Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μπα, λόγω παλαιότητας. Τα ίδια και σε μένα, πήγα με την ταυτότητά μου 4 φορές (δεν είχαν κάρτα), απλά με ρώτησε τον αριθμό και δεν μου κράτησε την παλιά SIM, απλά απενεργοποιήθηκε. Υπόψιν αν υπάρχουν αποθηκευμένες επαφές στη SIM πρέπει να αντιγραφούν στο κινητό, ή στη νέα SIM. Προσωπικά έχω θέμα με το 4G, πίστευα ότι έφταιγε η παλιά SIM, αλλά βλέπω ότι και η καινούρια δεν συνδέεται. Επικοινώνησα με την τεχν υποστήριξη και δεν βρήκαν πρόβλημα. Αρχίζω και υποπτεύομαι το κινητό, αν και το Redmi Note 4 θα έπρεπε να υποστηρίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Είναι γνωστό θέμα των συστημάτων. Πριν 1-2 χρόνια που καταργήθηκε το μήνυμα 4G στο 1333, υποτίθεται ότι ενεργοποιήθηκε σε όλους, αλλά στην πράξη ακόμα μένει απενεργοποιημενο. Αν τους το αναφέρετε, θα το περάσουν σαν αίτημα και θα υλοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Ήρθε μήνυμα στον πατέρα μου για αλλαγή κάρτας SIM. Έχει πολύ παλιά κάρτα και λόγω της κατάργησης του 3G θα πρέπει να την αλλάξει σε 4G (εννοείται δωρεάν). Πήγα σε κατάστημα Cosmote (πρώην ΟΤΕ) και μου είπαν ότι είναι υποχρεωτική η παρουσία του, με την ταυτότητά του και το κινητό του. Θα γίνει η αλλαγή της κάρτας SIM εντός του καταστήματος και θα απαντήσει με SMS αν δέχεται αυτή την αλλαγή. :ninja::X Λέτε όλα να γίνονται λόγω του SIM Swap??? Μακάρι... :!::!::!: δεν ειναι λιγο κουλο λογω καταργησης του 3g να την αλλαξει σε 4g ; και αμα δεν το κανει; παλι δεν θα εχει σημα αλλα 3g ; αρα το κινητο του δεν φταιει να πιανει 3g ; . Δεν μπορω να καταλαβω τι θα του προσφερει παραπανω; αμα το κινητο του δεν ειναι 4g . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Αν έχεις παλιά κάρτα, δεν έχεις πρόσβαση στο 4G. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε θέμα, αφού δεδομενα εξυπηρετεί και το 3G. Με τη κατάργησή του όμως, κάποιος που δεν έχει πρόσβαση σε δίκτυο 4G (σε αυτή την περίπτωση επειδή δεν το υποστηρίζει η κάρτα του) πρέπει να αλλάξει. Εφόσον φταίει η κάρτα, και αρα είναι υπαιτιότητα της εταιρίας, την αλλάζει δωρεάν. Στη συνέχεια, αφού η εταιρία έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της, είναι θέμα του πελάτη το τι συσκευή χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Προσπαθώ σήμερα πολλές φορές να κάνω online ανανέωση υπολοίπου μέσω σταθερού υπολογιστή για κινητό whatsup άλλου προσώπου (σύζυγος). Δυστυχώς είτε επιλέξω να πληρώσω μέσω Paypal είτε μέσω κάρτας, είτε μου βγάζει μήνυμα σφάλματος είτε κολλάει η διαδικασία πληρωμής. Κάτι ανάλογο είχα ξαναπάθει πριν 1-2 μήνες αλλά τελικά τότε κατάφερα και πέρασα την πληρωμή. Σας έχει τύχει κι εσάς κάτι ανάλογο; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Δοκίμασες μέσω του app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Η Κόκκινη έβαλε απεριόριστα GB με 9,90€ για ένα μήνα. Φαντάζομαι βέβαια πως θα έχει ημερομηνία λήξης αυτή η προσφορά (γιατί αν δεν έχει, έχω φύγει αύριο κιόλας). Για να δούμε αν θα απαντήσει η δική μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μέχρι 30/11 οι ενεργοποιήσεις. Δεν ειναι κάτι μόνιμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μέχρι 30/11 οι ενεργοποιήσεις. Δεν ειναι κάτι μόνιμο. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ότι δεν το περίμενα. Παρόλα αυτά, καλή η προσφορά αν πρόκειται για πραγματικά απεριόριστα GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Έτσι υπόσχονται. Προσωπικά θα το ενεργοποιησω εντος των ημερων Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στο app βγάζει δώρο 15G για 15 ημέρες με κάθε εξόφληση λογαριασμου. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Στο app βγάζει δώρο 15G για 15 ημέρες με κάθε εξόφληση λογαριασμου. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ?Μάλλον θα αφορά τα συμβόλαια Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η Κόκκινη έβαλε απεριόριστα GB με 9,90€ για ένα μήνα. Φαντάζομαι βέβαια πως θα έχει ημερομηνία λήξης αυτή η προσφορά (γιατί αν δεν έχει, έχω φύγει αύριο κιόλας). Για να δούμε αν θα απαντήσει η δική μας. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν λίγους μήνες και η Cosmote, αλλά δεν ήταν διαθέσιμο σε όλους. Από μνήμης θα έλεγα ότι ήταν 6,90€ απεριόριστα για 15 μέρες, αλλά μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Το είχα πάρει σε μία από τις γραμμές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Μάλλον θα αφορά τα συμβόλαια Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Έτσι πάει με τις πιθανότητες. Αλλά το έστειλαν και σε μένα που έχω καρτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Πληρώνετε λογαριασμό κινητού ή σταθερού = παίρνετε τα GB σε ένα κινητό συνδεδεμένο με το ίδιο Cosmote ID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η δική μας 15 GB για 15 μέρες αν πληρώσεις λογαριασμό ονλάιν, η Κόκκινη αυτόματα 30 GB για ένα μήνα, αν απλά έχεις σταθερό και κινητό Κόκκινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η δική μας 15 GB για 15 μέρες αν πληρώσεις λογαριασμό ονλάιν, η Κόκκινη αυτόματα 30 GB για ένα μήνα, αν απλά έχεις σταθερό και κινητό Κόκκινο... Τι ποιότητα υπηρεσιών παρέχει η μία και τι ή άλλη? Να τα λέμε και αυτά, γιατί αν μιλάμε για τιμές η παροχές γενικά ο ανταγωνισμός σαφώς δίνει καλύτερά πράγματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) Τραγικές οι αλλαγές στο what's up..Δεν ξέρω τι σκέφτονται . Αναγκαστικά πάμε σε δεύτερη κάρτα αλλά ποια εταιρεία να βάλουμε μόνο για δεδομένα;; Edited November 14, 2020 by Vasileios προσωπικος χαρακτηρισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Τραγικές οι αλλαγές στο what's up..Δεν ξέρω τι σκέφτονται τα λαμόγια.. Αναγκαστικά πάμε σε δεύτερη κάρτα αλλά ποια εταιρεία να βάλουμε μόνο για δεδομένα;; Vodafone giga WiFi on the spot με 5 ευρώ 10 γίγα και με 10 ευρώ 40 γίγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Vodafone giga WiFi on the spot με 5 ευρώ 10 γίγα και με 10 ευρώ 40 γίγα Καλό φαίνεται αυτό. Παίρνεις δωρεάν sim, τη βάζεις πχ σαν δεύτερη sim στο κινητό και αγοράζεις αυτά τα πακέτα; Δεν έχει άλλη, οποιαδήποτε δέσμευση; Ή δεν έχω καταλάβει καλά; Αν είναι όντως έτσι, έχει κάτι αντίστοιχο η κοσμοτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλό φαίνεται αυτό. Παίρνεις δωρεάν sim, τη βάζεις πχ σαν δεύτερη sim στο κινητό και αγοράζεις αυτά τα πακέτα; Δεν έχει άλλη, οποιαδήποτε δέσμευση; Ή δεν έχω καταλάβει καλά; Αν είναι όντως έτσι, έχει κάτι αντίστοιχο η κοσμοτέ; https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=334762&page=3 Από #42 και μετά. Έχει και η COSMOTE αλλά όχι τόσο φθηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts