Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει δεν είναι ανάγκη να καταφύγεις σε τόσο extreme λύση όπως η αγορά 2 πακέτων στην αρχή.

Μπορείς να δηλώσεις για ημερομηνία που θα σου προσθέσει χρήματα 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θα σου αγοράσει το πακέτο.

Έτσι είσαι καλυμμένος για ένα έτος.

Μιας και τα κανονικά έτη (όχι τα δίσεκτα) στην ουσία σου τρώνε 5 ημέρες.

(365 ημέρες έχει το έτος....360 ημέρες καλύπτουν τα 12 30ημερα πακέτα)

Σε ένα χρόνο θα έχεις έρθει "ίσα βάρκα ίσα πανιά" που λένε....

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 47,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια σας παιδιά.

Μολις έκανα ενεργοποίηση από συνδεση σε watsup και έχω κάποια θεματακια.

Κατεβάζω την εφαρμογή και μου στέλνει μεν κωδικό για να μπω, αλλα δεν με συνδέει με τίποτα.

Πάω να κάνω ανανέωση χρημάτων και μου λέει χμμ…

Μου βγάζει συνέχεια μια ειδοποίηση ότι "Δεν έχω συνδεθεί μέσω δικτύου COSMOTE..."!!!

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση.

Δεν το σηκώνουν. Εκανα chat και μου είπε το κοιτάνε

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Δεν το σηκώνουν. Εκανα chat και μου είπε το κοιτάνε

Αν το άλλαξες από cosmokarta Σε whatsup κατέβασε την εφαρμογή του whatsup,Θα σε βολέψει καλύτερα. Αν δε δουλεύει η εφαρμογή online ανανέωση μπορείς να κάνεις και απο το cosmote.gr,έχει στην αρχική σελίδα επιλογή "ανανέωση υπολοίπου καρτοκινητου".

Όταν είχες σύνδεση έμπαινες με κωδικούς στο app? Αν έχεις κωδικούς να μπεις με τους κωδικούς σου όπως πριν, Αν δεν έχεις cosmote Id, φτιάξε ένα πρώτα από το site Και μπες με αυτούς τους κωδικούς στο app

Από σύνδεση το έκανα κάρτα.

Κατέβασα την εφαρμογή watsuπ.

Εφτιαξα και ένα ID

αλλα δεν θέλει

Από σύνδεση το έκανα κάρτα.

Κατέβασα την εφαρμογή watsuπ.

Εφτιαξα και ένα ID

αλλα δεν θέλει

Είσαι σίγουρα whatsup? Γιατί από συμβόλαιο η μετατροπή συνήθως γίνεται σε cosmoκαρτα. Στείλε alpak στο 1314. Αν σου δίνει επιλογες να το κάνεις whatsup ή frog τότε είσαι cosmoκαρτα. Αν σου δίνει επιλογές για cosmoκαρτα ή frog τότε είσαι όντως whatsup Edited by pn1fon1

Ναι, αυτό ήταν.

Ολα καλά τώρα.

Ευχαριστώ

Βλέπω στην ανανέωση προστέθηκε η επιλογή για τιμολόγιο. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Χαιρεται! Γνωριζετε αν γινεται η αποστολη της ταυτοτητας και των υπολοιπων δικαιολογητικων μεσω email σε περιπτωση φορητοτητας καρτοκινητου απο το 13897 ετσι ωστε να γλυτωσω καποιες μερες απο το να περιμενω την κουριερ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χαιρεται! Γνωριζετε αν γινεται η αποστολη της ταυτοτητας και των υπολοιπων δικαιολογητικων μεσω email σε περιπτωση φορητοτητας καρτοκινητου απο το 13897 ετσι ωστε να γλυτωσω καποιες μερες απο το να περιμενω την κουριερ;

Ότι και να στείλεις πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά που θα σου φέρει ο κούριερ στο σπίτι και θα πάρει τα δικαιολογητικά.

Τότε θα σου παραδώσει την σιμ.

Χωρίς υπογραφή νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα πλέον.

Ότι και να στείλεις πρέπει να υπογράψεις τα χαρτιά που θα σου φέρει ο κούριερ στο σπίτι και θα πάρει τα δικαιολογητικά.

Τότε θα σου παραδώσει την σιμ.

Χωρίς υπογραφή νομίζω ότι δεν γίνεται τίποτα πλέον.

Εννοω οτι αυτο που πρεπει να υπογραψω, να το εκτυπωσω εγω σπιτι μου, να το συμπληρωσω κ να το υπογραψω, να το σκαναρω και να τους το στειλω κατευθειαν μεσω email.. αυτο το ειχα κανει για φορητοτητα σταθερου στην κοκκινη.. απλα δεν ξερω αν το δεχονται στην cosmote..

Θέλω να κάνω το τηλέφωνο μου καρτοκινητό, αλλά το ίντερνετ να το έχω στη δεύτερη SIM. H πρώτη που θα είναι για ομιλία θα έχει voLTE?

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ανάλογα με τη συσκευή. Αν υποστηρίζει volte και στις 2 υποδοχές ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει αυτό που λες.

Sent from my Galaxy S10e

Ανάλογα με τη συσκευή. Αν υποστηρίζει volte και στις 2 υποδοχές ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει αυτό που λες.

Sent from my Galaxy S10e

Mate 20 X έχω. Ορίστε και τα specs. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_mate_20_x-ampp-9369.php

Το voLTE λειτουργεί και χωρίς δεδομένα στην κάρτα;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

έχω 2 καρτοκινητά ( cosmoκάρτα), το ένα γίνεται μονίμως χρήση για τηλέφωνα, το άλλο και τηλέφωνα και data Και sms..

Όπως καταλαβαίνεται, συσσωρευτικά έχουν μαζευτεί πολλά GB data, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ στο 1ο καρτοκινητό και επειδή η χρήση του γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τηλέφωνα όπως σας είπα δεν μπορούν να 'εκμεταλλευτούν'..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μεταφορά των ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΤΩΝ data στο άλλο καρτοκινητό μου?:blink:

Και τα 2 είναι στο όνομά μου εννοείται.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Mate 20 X έχω. Ορίστε και τα specs. https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/huawei_mate_20_x-ampp-9369.php

Το voLTE λειτουργεί και χωρίς δεδομένα στην κάρτα;

Φυσικά. Δεν έχει καμία σχέση με τα δεδομένα. Και κλειστά να τα έχεις, το volte λειτουργεί. Σκέψου ότι απλά είναι η δυνατότητα να λειτουργεί το τηλέφωνο για κλήσεις και sms κάτω από δίκτυο 4G, κάτι που παλαιότερα δεν μπορούσε να γίνει και όταν χρειάζονταν να πραγματοποιήσεις κλήση έριχνε τον τύπο δικτύου σε 3G/2G. Δεν αλλάζει τίποτα στο πως χρεώνεται η κλήση.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

έχω 2 καρτοκινητά ( cosmoκάρτα), το ένα γίνεται μονίμως χρήση για τηλέφωνα, το άλλο και τηλέφωνα και data Και sms..

Όπως καταλαβαίνεται, συσσωρευτικά έχουν μαζευτεί πολλά GB data, ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ στο 1ο καρτοκινητό και επειδή η χρήση του γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τηλέφωνα όπως σας είπα δεν μπορούν να 'εκμεταλλευτούν'..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μεταφορά των ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΤΩΝ data στο άλλο καρτοκινητό μου?:blink:

Και τα 2 είναι στο όνομά μου εννοείται.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όχι, δυστυχώς. Το μόνο "παρεμφερές" που μπορείς να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις τη sim με διπλή, και να βάλεις την δεύτερη σε κάποια συσκευή που μπορεί να κάνει χρήση του internet. Ωστόσο θα πρέπει να κλείνεις την πρώτη όση ώρα λειτουργεί η 2η.

Sent from my Galaxy S10e

Edited by Mark_K

Τελικα εκανα αιτηση φορητοτητας μεσω του 13888 οπου φυσικα εκει με εστειλαν απο το 13897.