Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να δω τι θα κάνουν τόσοι που είχαν καρτοκινητα για ελάχιστη χρήση ή για εισερχόμενες μόνο. Πόσα λεφτά έχουν να φάνε οι εταιρίες στο δίμηνο που θα ξεχνάνε να ανανεώσουν....

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφου όταν ειναι να λήξει το υπόλοιπο έρχεται sms που ενημερώνει ότι θα λήξει.. Τώρα αν ο άλλος δεν θέλει να ανανεώσει, είναι άλλο θέμα..

δηλαδή αν κατάλαβα καλά και αυτός που βάζει τα χρήματα και στέλνει και αυτός που δέχεται τα χρήματα (5 ή 10 ευρώ) κάνει ανανέωση για ένα 2μηνο (φραγή στους 3). Έτσι δεν είναι;

ουσιαστικότατη ερώτηση αυτή που ακολουθεί: όλα τα παραπάνω (ανανεώσεις, μεταφορές) ισχύουν και για frog;

αυτή τη στιγμή έχω 5 καρτοκινητά στην οικογένεια που τα έχω στην Q. Ένας μιλάει αρκετά, 2 μέτρια και 2 σχεδόν καθόλου.....η χρέωση/δευτερόλεπτο με εξυπηρετεί. Τον τελευταίο καιρό όμως η Q/wind μας κάνει περίεργα πράγματα και σκέφτομαι να πάω προς frog.

Τι λέτε αξίζει ή όχι;

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες δωρεάν διατήρησης πρόσθετων Αριθμών αφενός & διαμοιρασμού δωρεάν Δεδομένων αφετέρου, μέσω υπηρεσιών Easy Transfer|Πάρε-Μοίρασε αντιστοίχως, αναφύονται ευνοϊκά σενάρια· 2-3 χαρακτηριστικά, μετά ή άνευ επιπλέον νούμερων —What's Up, εν προκειμένω:

• 1 :frog: οικονομικότατης ομιλίας κυρίως & 1 ενεργότερος χρήστης Δεδομένων, άρα επίσης What's Up, που ανανεώνει τουλάχιστον 2×€10÷2μηνο αξιοποιώντας 2πλά την προαναφερθείσα «επαναφόρτωση» ενώ παράλληλα μεταβιβάζει 4×€5 @υπολοίπους πλην :frog: οι οποίοι μοιράζονται κατά βούληση -όχι αποκλειστικώς αναμεταξύ τους, εφόσον φυσικά πρόκειται περί What's Up- 3×100+100=400MB μηνιαίως αχρεωστί, +αθροίζοντάς τα εσαεί :food:

• 2 :frog: εκ των οποίων ο 1 2καρτος για δωρεάν Δεδομένα & οι άλλοι ως ανωτέρω, με τον άνωθι "ενεργότερο" μεταβιβάζοντα @επιπρόσθετο What's Up τού 1 :frog: + τοις (3) άλλοις… :drool:

• 2 :frog: +2 What's Up(καινούργια, σε 2καρτα) & 2 χρήζοντες Reload It μεταξύ των υπολοίπων 4 -πιο *μοιρασμένη* περίπτωση- 8 +ολικώς Αριθμών· 2 ανανεώσεις τουλάχιστον €10 2μηνιαίως -από 2πλή αρχικώς, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις ενεργοποίησης Easy Transfer- με ζεύγος 2×€5 μεταβιβάσεων μηνιαίως :up:

† Οι :frog: δεν +μετέχουν@αλισβερίσι, ανανεούμενοι ανεξαρτήτως –€10÷2μηνο διαδικτυακώς, κατ' ελάχιστον :)

‡ Έως 4 εισερχόμενες-εξερχόμενες μεταβιβάσεις, ανά ημερολογιακό μήνα, μεταξύ διαδοχικών ανανεώσεων :geek:

Edited by w@P
⬆Παρόραμα…

Πάμφθηνα πάντως τα 600 mb με 6 ευρώ.
Όσο υπάρχει η προσφορά με τα 8GB δεν συμφέρει, αλλά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και την βγάζει στο 1314. Είναι προσωπική προσφορά ίσως;

Μάλλον προσωπική προσφορά πρέπει να είναι γιατί εγώ που κάλεσα από περιέργεια μου είπε άλλη προσφορά και συγκεκριμένα αυτά που προσφέρει το πακέτο combo mini call them all

Αν πάρετε το 1314 ακούτε και εσείς "θέλεις 600ΜΒ για ένα μήνα με 6€; Για ενεργοποίηση πάτησε 0" ή έχουν κάποιο θέμα τεχνικό;
Μόλις κάλεσα, το λέει και σε μένα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εμένα λέει άλλη προσφορά στο 1314, 100 λεπτά προς όλους και 200 προς what's up με 3 ευρώ για 7 ημέρες.

Εμένα λέει άλλη προσφορά στο 1314, 100 λεπτά προς όλους και 200 προς what's up με 3 ευρώ για 7 ημέρες.

Αυτό είναι το mini combo call them all, είναι εμπορικά διαθέσιμο πακετο

Η μαμά μου έχει στο όνομα της το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού, όμως το what's up που χρησιμοποιεί είναι στο όνομα του μπαμπά μου, ο οποίος έχει στο όνομα του και το δικό του νούμερο what's up.

Μπορεί να ενεργοποιήσει η μαμά μου το Cosmote One;

Και αν ναι, από αυτά που κατάλαβα θα έχουν κέρδος κάποια x λεπτά ομιλίας τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενδοεπικοινωνία μεταξύ των what's up τηλεφώνων;

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η μαμά μου έχει στο όνομα της το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού, όμως το what's up που χρησιμοποιεί είναι στο όνομα του μπαμπά μου, ο οποίος έχει στο όνομα του και το δικό του νούμερο what's up.

Και αν ναι, από αυτά που κατάλαβα θα έχουν κέρδος κάποια x λεπτά ομιλίας τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενδοεπικοινωνία μεταξύ των what's up τηλεφώνων;

Όχι.Σταθερό και Κινητό ΠΡΕΠΕΙ να είναι στο ίδιο όνομα-ΑΦΜ.

Ναι μπορεί να γίνει αλλά θα πρέπει και στους 3 αριθμούς να είναι δηλωμένη η ίδια διεύθυνση. Αν δεν είναι μπορούν να καλέσουν στο 13888 και να την αλλάξουν και μετα πρεπει να σταλει μια αιτηση απ'ολους. Το προνόμιο που δίνει είναι 1000' για ενδοεπικοινωνία μεταξύ των τριών αριθμων

Παιδιά καλησπέρα. Ρώτησα στο messenger της Cosmote και μου είπαν οτι οσον αφορα το easy transfer η μεταφορά 5ε απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό δεν επεκτεινει τη ισχυ του χρονου ομιλίας. Ισχυει όντως αυτο;

Παιδιά καλησπέρα. Ρώτησα στο messenger της Cosmote και μου είπαν οτι οσον αφορα το easy transfer η μεταφορά 5ε απο καρτοκινητό σε καρτοκινητό δεν επεκτεινει τη ισχυ του χρονου ομιλίας. Ισχυει όντως αυτο;

Μιά χαρά επεκτείνει. Εκτός εάν άλλαξε κάτι αυτές τις ημέρες, οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης δε ξέρουν που πάνε τα τέσσερα... Θα μου πείτε, με μισθούς και ωράρια Ουγκάντας, τι να περιμένουμε;

Δες μόνος σου cf9b72a259c15a20f6febf19c7d56a6a.jpg

Ο χρόνος ομιλίας επεκτείνεται με χρόνο ομιλίας. Τα χρήματα επεκτείνονται με χρήματα. Αν με τα 5€ αγοράσεις το ίδιο πακέτο ομιλίας που έχεις, τότε θα επεκταθεί η διάρκειά του.

Πριν 2 ημέρες πάντως δεν είχε αλλάξει κάτι. 5€ έστειλα σε άλλο wu και το υπόλοιπο του επέκταθηκε για 2 μήνες και η φραγή του για 3. και έστειλε και παρε-μοιρασε..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, προφανώς και εμπιστεύομαι παραπανω ενα άτομο που το εχει δοκιμασει απο τους part time της Cosmote.

Ιδου και η συνομιλια για αρχειακούς σκοπους...

8DcKjEm

yxLoOCq

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο χρόνος ομιλίας επεκτείνεται με χρόνο ομιλίας. Τα χρήματα επεκτείνονται με χρήματα. Αν με τα 5€ αγοράσεις το ίδιο πακέτο ομιλίας που έχεις, τότε θα επεκταθεί η διάρκειά του.

Οταν λεω "χρόνος ομιλιας" εννοω "χρηματικο υπολοιπο", "καρτα". Για τα λεπτα ομιλιας των πακετων ειναι γνωστη η επέκταση αν το ξαναγορασεις πριν ληξει. :)

Πριν μια βδομάδα που έκανα μεταφορά σε άλλο νούμερο, επεκτάθηκε κανονικά στο δίμηνο η ημερομηνία λήξης υπολοίπου
No root->No problem

Ξέρει κανείς εάν υπάρχει η δυνατότητα να ανακτηθεί ο κωδικός reload it;

Έχω διαγράψει το sms και πλέον δεν φαίνεται ούτε στο app.:O

Στέλνονταε Codes στο 1330

Αλλά αν δεν φαίνεται στο APP σημαίνει ότι πέρασαν οι 7 ημέρες και πλέον δεν θα ανακτηθεί ούτε με SMS.

Στέλνονταε Codes στο 1330

Αλλά αν δεν φαίνεται στο APP σημαίνει ότι πέρασαν οι 7 ημέρες και πλέον δεν θα ανακτηθεί ούτε με SMS.

Thanks αλλά δεν τον έβγαλε έτσι.

Όχι δεν έχουν περάσει 7 ημέρες, πριν 2 ανανέωσα.:)

Πήγα να διαλέξω το reload it, μετά γύρισα πίσω και έκτοτε δεν τον εμφανίζει στο app.

Για κάποιο bug θα πρόκειται, το είχα ξαναπάθει παλαιότερα αλλά τότε είχα το sms και τον ενεργοποίησα χειροκίνητα στο site.

Αν πας να διαλέξεις το Reload it και αποχωρήσεις, το σύστημα επιλέγει μόνο του ένα από τα δώρα.

Οπότε δεν έχεις πλέον κωδικό.

Αν πας να διαλέξεις το Reload it και αποχωρήσεις, το σύστημα επιλέγει μόνο του ένα από τα δώρα.

Οπότε δεν έχεις πλέον κωδικό.

Δεν ισχύει. Ο κωδικός μένει εκει, αλλά και να έδινε έρχεται μήνυμα οπότε θα το καταλαβαινε ο φίλος.

Μια χαρά ισχύει , γιαυτό πέταξε και ο κωδικός.

Εξάλλου στο λέει στην σελίδα.