GREGORYMO Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ρε παιδιά καλησπέρα... Είχα να βάλω κάρτα σε ένα καρτοκινητο μου cosmote 3 μηνες και μου βάλανε φραγή.. Τι μπορώ να κάνω έως τη στιγμή που θα βρω τα χρήματα για την ανανέωση της κάρτας; Μπορεί να γίνει κάτι; Χάνω σημαντικά τηλεφωνήματα Huawei mate 20 pro Τουλάχιστον, υπάρχει Ενημέρωση για την φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Ρε παιδιά καλησπέρα... Είχα να βάλω κάρτα σε ένα καρτοκινητο μου cosmote 3 μηνες και μου βάλανε φραγή.. Τι μπορώ να κάνω έως τη στιγμή που θα βρω τα χρήματα για την ανανέωση της κάρτας; Μπορεί να γίνει κάτι; Χάνω σημαντικά τηλεφωνήματα Huawei mate 20 pro Καλημέρα, Για να αρθεί η φραγή, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια ανανέωση χρόνου ομιλίας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Το πακέτο με τα 60mb για να μεταφέρω τα GB πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Στείλε 60 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ NEO ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΒ!ΜΟΝΟ ΜΕ 4€ ΕΧΕΙΣ 150MB! ΣΤΕΙΛΕ 150ΕΧΤRΑ ΣΤΟ 1330 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Ισχύουν τα ίδια και με αυτό το πακέτο? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Δοκίμασε 60MB στο 1330 Στείλε 60 στο 1330 60MB το σωστό. Edited August 11, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Η μεταφορά των MB γίνεται άμεσα? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Η μεταφορά των MB γίνεται άμεσα? Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΝαι με την ενεργοποίηση του πακέτου, τα ΜΒ του νέου πακέτου ενσωματώνονται στα παλιά και η ημερομηνία λήξης ανανεώνεται με την διάρκεια του νέου πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 ποιο ειναι το κοστος φορητοτητας απο f2g σε whats up? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 ποιο ειναι το κοστος φορητοτητας απο f2g σε whats up?Ανάλογα το καταστημα, χρεώνουν την SIM από 5 έως 10€ και επιπλέον πληρώνεις μονάδες είτε στο κατάστημα είτε όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Σε παλιότερο μήνυμα στο θέμα διάβασα ότι κατά την μετατροπή Κοσμοκάρτας σε What's Up μεταφέρονται λεπτά ομιλίας και MegaBytes προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Τα λεπτά/MB της μεταφοράς ανανεώνονται με οποιοδήποτε πακέτο What's Up ενεργοποιηθεί; Τα χρήματα που είχε διαθέσιμα ο αριθμός μεταφέρονται και αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Σε παλιότερο μήνυμα στο θέμα διάβασα ότι κατά την μετατροπή Κοσμοκάρτας σε What's Up μεταφέρονται λεπτά ομιλίας και MegaBytes προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Τα λεπτά/MB της μεταφοράς ανανεώνονται με οποιοδήποτε πακέτο What's Up ενεργοποιηθεί; Τα χρήματα που είχε διαθέσιμα ο αριθμός μεταφέρονται και αυτά;Τα χρήματα μεταφέρονται, τα λεπτά και τα ΜΒ όπως και οι ενεργοποιημένες προσφορές είμαι 99% σίγουρος ότι δεν μεταφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Σε παλιότερο μήνυμα στο θέμα διάβασα ότι κατά την μετατροπή Κοσμοκάρτας σε What's Up μεταφέρονται λεπτά ομιλίας και MegaBytes προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Τα λεπτά/MB της μεταφοράς ανανεώνονται με οποιοδήποτε πακέτο What's Up ενεργοποιηθεί; Τα χρήματα που είχε διαθέσιμα ο αριθμός μεταφέρονται και αυτά; Τα χρήματα, τα mb και τα λεπτά προς όλους μεταφέρονται. Αν όμως ανανεώνονται με κάποιο άλλο πακέτο μετά είναι αμφίβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 αν στείλω σε κάποιον 5 ευρώ μετά μπορεί να κάνει πάρε δώσε σωστά; αν μου το στείλει πίσω μπορώ να κάνω και εγώ; καταλαβαίνετε που το πάω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 αν στείλω σε κάποιον 5 ευρώ μετά μπορεί να κάνει πάρε δώσε σωστά; αν μου το στείλει πίσω μπορώ να κάνω και εγώ; καταλαβαίνετε που το πάω :pΑπό 5€ και πάνω θεωρείται ανανέωση χρόνου και άρα μπορείς να κάνεις πάρε μοιρασε. Επίσης κάθε μεταφορά χρεώνεται 20λεπτα, άρα για να το κάνεις αυτό πρέπει ο παραλήπτης των χρημάτων να έχει παραπάνω από 5,20 για να σου στείλει πίσω 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 αν στείλω σε κάποιον 5 ευρώ μετά μπορεί να κάνει πάρε δώσε σωστά; αν μου το στείλει πίσω μπορώ να κάνω και εγώ; καταλαβαίνετε που το πάω :p Δυστυχώς και η cosmote καταλαβαίνει που το πάμε :p και απο την στιγμή που θα λάβει κάποιος χρήματα με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κάνει μια ανανέωση με κάρτα για να μπορέσει να σου στείλει πάλι πισω το 5ευρω και αθροιστικά για να μπορει να στείλει κάποιος πρέπει να έχει ανανεώσει με 20€ το τελευταίο 4μηνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Το πακέτο με το 1gb με 8.5 ευρώ (που είναι σε καλοκαιρινή προσφορά τώρα και δίνει 8gb) είχα διαβάζει ότι μεταφέρεται με το πακέτο των 60mb με 3 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ναι ισχύει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Ναι ισχύει Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλημέρα! Πριν λίγες μέρες είχα πάρει σε reloat it 1200mb για ένα μήνα. Τώρα αν βάλω πάλι κάρτα και πάρω στο reloat it τα 2000 για μία βδομάδα θα προστεθούν στον μήνα του προηγούμενου ή θα γίνει κάτι διαφορετικό πχ να αποκτήσουν όλα μαζί μικρότερο διάστημα λήξης ή να έχουν το καθένα το δικό τους χρόνο λήξης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Πρέπει να έχει πρόβλημα η online ανανέωση μέσω κάρτας αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλημέρα! Πριν λίγες μέρες είχα πάρει σε reloat it 1200mb για ένα μήνα. Τώρα αν βάλω πάλι κάρτα και πάρω στο reloat it τα 2000 για μία βδομάδα θα προστεθούν στον μήνα του προηγούμενου ή θα γίνει κάτι διαφορετικό πχ να αποκτήσουν όλα μαζί μικρότερο διάστημα λήξης ή να έχουν το καθένα το δικό τους χρόνο λήξης; Θα λήγουν 1 μήνα μετά την προηγούμενη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλημέρα! Πριν λίγες μέρες είχα πάρει σε reloat it 1200mb για ένα μήνα. Τώρα αν βάλω πάλι κάρτα και πάρω στο reloat it τα 2000 για μία βδομάδα θα προστεθούν στον μήνα του προηγούμενου ή θα γίνει κάτι διαφορετικό πχ να αποκτήσουν όλα μαζί μικρότερο διάστημα λήξης ή να έχουν το καθένα το δικό τους χρόνο λήξης;Θα προστεθούν στον ένα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Από 5€ και πάνω θεωρείται ανανέωση χρόνου και άρα μπορείς να κάνεις πάρε μοιρασε. Επίσης κάθε μεταφορά χρεώνεται 20λεπτα, άρα για να το κάνεις αυτό πρέπει ο παραλήπτης των χρημάτων να έχει παραπάνω από 5,20 για να σου στείλει πίσω 5€. Δυστυχώς και η cosmote καταλαβαίνει που το πάμε :p και απο την στιγμή που θα λάβει κάποιος χρήματα με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κάνει μια ανανέωση με κάρτα για να μπορέσει να σου στείλει πάλι πισω το 5ευρω και αθροιστικά για να μπορει να στείλει κάποιος πρέπει να έχει ανανεώσει με 20€ το τελευταίο 4μηνο Ναι αλλά με 40λεπτά τα 400mb, για δύο άτομα, αν δεν κάνω λάθος είναι το πιο φθηνό "πακέτο". Μιλάμε για ανθρώπους που κάνουμε μια ανανέωση το μήνα και ίσως θέλουμε παραπάνω data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έδωσα ένα παλιό μου νούμερο σε ένα φίλο. Το θέμα είναι ότι τώρα θέλει να του το μεταβιβασω γιατί θέλει να το δηλώσει σε κάτι υπηρεσίες. Κάπου διάβασα πιο πάνω ότι γίνεται και με μια εξουσιοδότηση από μένα. Ισχύει αυτο; Αν ναι τι εξουσιοδότηση είναι αυτή και που γινεται; Στην αστυνομία; Ευχαριστώ& δεν πάτε σε ένα κατάστημα με τις ταυτότητες σας, σε 5 λεπτά τελειώνετε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts