Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά καλησπέρα... Είχα να βάλω κάρτα σε ένα καρτοκινητο μου cosmote 3 μηνες

και μου βάλανε φραγή..

Τι μπορώ να κάνω έως τη στιγμή που θα βρω τα χρήματα για την ανανέωση της κάρτας; Μπορεί να γίνει κάτι; Χάνω σημαντικά τηλεφωνήματα

Huawei mate 20 pro

Τουλάχιστον, υπάρχει Ενημέρωση για την φραγή.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε παιδιά καλησπέρα... Είχα να βάλω κάρτα σε ένα καρτοκινητο μου cosmote 3 μηνες

και μου βάλανε φραγή..

Τι μπορώ να κάνω έως τη στιγμή που θα βρω τα χρήματα για την ανανέωση της κάρτας; Μπορεί να γίνει κάτι; Χάνω σημαντικά τηλεφωνήματα

Huawei mate 20 pro

Καλημέρα,

Για να αρθεί η φραγή, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια ανανέωση χρόνου ομιλίας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Το πακέτο με τα 60mb για να μεταφέρω τα GB πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ NEO ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΒ!ΜΟΝΟ ΜΕ 4€ ΕΧΕΙΣ 150MB! ΣΤΕΙΛΕ 150ΕΧΤRΑ ΣΤΟ 1330 ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Ισχύουν τα ίδια και με αυτό το πακέτο?

Η μεταφορά των MB γίνεται άμεσα?

Ναι με την ενεργοποίηση του πακέτου, τα ΜΒ του νέου πακέτου ενσωματώνονται στα παλιά και η ημερομηνία λήξης ανανεώνεται με την διάρκεια του νέου πακέτου.

ποιο ειναι το κοστος φορητοτητας απο f2g σε whats up?
Ανάλογα το καταστημα, χρεώνουν την SIM από 5 έως 10€ και επιπλέον πληρώνεις μονάδες είτε στο κατάστημα είτε όταν ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου.

Σε παλιότερο μήνυμα στο θέμα διάβασα ότι κατά την μετατροπή Κοσμοκάρτας σε What's Up μεταφέρονται λεπτά ομιλίας και MegaBytes προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Τα λεπτά/MB της μεταφοράς ανανεώνονται με οποιοδήποτε πακέτο What's Up ενεργοποιηθεί;

Τα χρήματα που είχε διαθέσιμα ο αριθμός μεταφέρονται και αυτά;

Σε παλιότερο μήνυμα στο θέμα διάβασα ότι κατά την μετατροπή Κοσμοκάρτας σε What's Up μεταφέρονται λεπτά ομιλίας και MegaBytes προς όλους. Αυτό ισχύει ακόμα; Τα λεπτά/MB της μεταφοράς ανανεώνονται με οποιοδήποτε πακέτο What's Up ενεργοποιηθεί;

Τα χρήματα μεταφέρονται, τα λεπτά και τα ΜΒ όπως και οι ενεργοποιημένες προσφορές είμαι 99% σίγουρος ότι δεν μεταφέρονται.

Τα χρήματα, τα mb και τα λεπτά προς όλους μεταφέρονται. Αν όμως ανανεώνονται με κάποιο άλλο πακέτο μετά είναι αμφίβολο

αν στείλω σε κάποιον 5 ευρώ μετά μπορεί να κάνει πάρε δώσε σωστά;

αν μου το στείλει πίσω μπορώ να κάνω και εγώ;

καταλαβαίνετε που το πάω :p

Από 5€ και πάνω θεωρείται ανανέωση χρόνου και άρα μπορείς να κάνεις πάρε μοιρασε.

Επίσης κάθε μεταφορά χρεώνεται 20λεπτα, άρα για να το κάνεις αυτό πρέπει ο παραλήπτης των χρημάτων να έχει παραπάνω από 5,20 για να σου στείλει πίσω 5€.

Δυστυχώς και η cosmote καταλαβαίνει που το πάμε :p και απο την στιγμή που θα λάβει κάποιος χρήματα με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κάνει μια ανανέωση με κάρτα για να μπορέσει να σου στείλει πάλι πισω το 5ευρω και αθροιστικά για να μπορει να στείλει κάποιος πρέπει να έχει ανανεώσει με 20€ το τελευταίο 4μηνο

Το πακέτο με το 1gb με 8.5 ευρώ (που είναι σε καλοκαιρινή προσφορά τώρα και δίνει 8gb) είχα διαβάζει ότι μεταφέρεται με το πακέτο των 60mb με 3 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Καλημέρα! Πριν λίγες μέρες είχα πάρει σε reloat it 1200mb για ένα μήνα. Τώρα αν βάλω πάλι κάρτα και πάρω στο reloat it τα 2000 για μία βδομάδα θα προστεθούν στον μήνα του προηγούμενου ή θα γίνει κάτι διαφορετικό πχ να αποκτήσουν όλα μαζί μικρότερο διάστημα λήξης ή να έχουν το καθένα το δικό τους χρόνο λήξης;

Πρέπει να έχει πρόβλημα η online ανανέωση μέσω κάρτας αυτή τη στιγμή...

Καλημέρα! Πριν λίγες μέρες είχα πάρει σε reloat it 1200mb για ένα μήνα. Τώρα αν βάλω πάλι κάρτα και πάρω στο reloat it τα 2000 για μία βδομάδα θα προστεθούν στον μήνα του προηγούμενου ή θα γίνει κάτι διαφορετικό πχ να αποκτήσουν όλα μαζί μικρότερο διάστημα λήξης ή να έχουν το καθένα το δικό τους χρόνο λήξης;

Θα λήγουν 1 μήνα μετά την προηγούμενη αγορά.

Θα προστεθούν στον ένα μηνα.

Από 5€ και πάνω θεωρείται ανανέωση χρόνου και άρα μπορείς να κάνεις πάρε μοιρασε.

Επίσης κάθε μεταφορά χρεώνεται 20λεπτα, άρα για να το κάνεις αυτό πρέπει ο παραλήπτης των χρημάτων να έχει παραπάνω από 5,20 για να σου στείλει πίσω 5€.

Δυστυχώς και η cosmote καταλαβαίνει που το πάμε :p και απο την στιγμή που θα λάβει κάποιος χρήματα με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κάνει μια ανανέωση με κάρτα για να μπορέσει να σου στείλει πάλι πισω το 5ευρω και αθροιστικά για να μπορει να στείλει κάποιος πρέπει να έχει ανανεώσει με 20€ το τελευταίο 4μηνο

Ναι αλλά με 40λεπτά τα 400mb, για δύο άτομα, αν δεν κάνω λάθος είναι το πιο φθηνό "πακέτο". Μιλάμε για ανθρώπους που κάνουμε μια ανανέωση το μήνα και ίσως θέλουμε παραπάνω data.

Καλημέρα σε όλους. Έδωσα ένα παλιό μου νούμερο σε ένα φίλο. Το θέμα είναι ότι τώρα θέλει να του το μεταβιβασω γιατί θέλει να το δηλώσει σε κάτι υπηρεσίες. Κάπου διάβασα πιο πάνω ότι γίνεται και με μια εξουσιοδότηση από μένα. Ισχύει αυτο; Αν ναι τι εξουσιοδότηση είναι αυτή και που γινεται; Στην αστυνομία; Ευχαριστώ
& δεν πάτε σε ένα κατάστημα με τις ταυτότητες σας, σε 5 λεπτά τελειώνετε.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.