t300 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχω έναν αριθμό whats up τον οποίο διατηρώ μόνο για κάποιες εισερχόμενες κλήσεις και έχει μαζευτεί από τις διμηνιαίες ανανεώσεις ένα ποσό. Υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή (πέραν του προφανούς να αγοράσω πακέτα ομιλίας/data/sms) για τη χρήση αυτών των χρημάτων; Πχ πληρωμή λογαρισμού cosmote tv (ζητάω πολλά μάλλον). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχω έναν αριθμό whats up τον οποίο διατηρώ μόνο για κάποιες εισερχόμενες κλήσεις και έχει μαζευτεί από τις διμηνιαίες ανανεώσεις ένα ποσό. Υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή (πέραν του προφανούς να αγοράσω πακέτα ομιλίας/data/sms) για τη χρήση αυτών των χρημάτων; Πχ πληρωμή λογαρισμού cosmote tv (ζητάω πολλά μάλλον). Καλησπέρα, Όχι. Μόνο αν επιθυμείς να τα μεταφέρεις σε άλλον συνδρομητή ή να πραγματοποιήσεις κάποια δωρεά (Χαμόγελο του Παιδιού, Κιβωτός) κ.ο.κ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Πουλήστε τον χρόνο ομιλίας σας και στείλτε με easy transfer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Αν έχεις Samsung κάνε προγραμματισμό μηνύματος όταν λήγει το πακέτο σου να σου έρχεται μήνυμα υπενθύμισης. Εγώ αυτό κάνω & δεν χάνω τις ανανεώσεις. Για σκέψου να χάσω εγώ τα mb μου. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :X:cry: πως μαζέψατε τόσα MB ρε παιδιά?????? και τι συμφέρει πιο πολύ WU ή Κοσμοκάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 :X:cry: πως μαζέψατε τόσα MB ρε παιδιά?????? και τι συμφέρει πιο πολύ WU ή Κοσμοκάρτα? Έχουν φοιτητικό και τα μεταφέρουν από ανανέωση σε ανανέωση. Μην γίνει όπως στον άλλο που προχθές τα έχασε και τρελάθηκε :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Έχουν φοιτητικό και τα μεταφέρουν από ανανέωση σε ανανέωση. Μην γίνει όπως στον άλλο που προχθές τα έχασε και τρελάθηκε :lol: Με απλό what's up δεν μεταφέρονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Έχουν φοιτητικό και τα μεταφέρουν από ανανέωση σε ανανέωση. Μην γίνει όπως στον άλλο που προχθές τα έχασε και τρελάθηκε :lol: Μπορώ εγώ που έχω συμβόλαιο να το γυρίσω σε φοιτητικό ή μιλάμε μόνο για νέο αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Έχω έναν αριθμό whats up τον οποίο διατηρώ μόνο για κάποιες εισερχόμενες κλήσεις και έχει μαζευτεί από τις διμηνιαίες ανανεώσεις ένα ποσό. Υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή (πέραν του προφανούς να αγοράσω πακέτα ομιλίας/data/sms) για τη χρήση αυτών των χρημάτων; Πχ πληρωμή λογαρισμού cosmote tv (ζητάω πολλά μάλλον). Κάτι άκουσα για cosmote tv, αλλά στο ΚΙΝΗΤΟ. ΥΓ. Εναλλακτικά, βρίσκεις κάποιον που έχει cosmokarta και του κάνεις easy transfer, με πληρωμή. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε τι τα κάνετε τόσα; Πόσα βάζετε κάθε μήνα; Δεν τα χρησιμοποιείτε;;; Φίλε, εγώ πχ έχω 2 νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Φίλε, εγώ πχ έχω 2 νούμερα. Μιλάμε για 1 νούμερο. Αν αρχίσουμε να λέμε για 3-4 νούμερα δεν έχει νόημα.:) 219 GB mobile internet είναι τρομακτικά πολλά ως όγκος! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μιλάμε για 1 νούμερο. Αν αρχίσουμε να λέμε για 3-4 νούμερα δεν έχει νόημα.:) 219 GB mobile internet είναι τρομακτικά πολλά ως όγκος! Το ξέρω, όσο πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ας κάνει tethering στην παρέα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μου απάντησε η ΕΕΤΤ και κοινοποίησε στην COSMOTE και την DIMOCO. Καταληκτική ημερομηνία απάντησης λέει 20/8. Για να δούμε Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ας κάνει tethering στην παρέα του Τι είναι αυτό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Wifi hotspot Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μου απάντησε η ΕΕΤΤ και κοινοποίησε στην COSMOTE και την DIMOCO. Καταληκτική ημερομηνία απάντησης λέει 20/8. Για να δούμε Sent from my ONEPLUS A6010 using TapatalkΠοια ήταν η απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ναι. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta_faqs.htmlThanks, τελικά το απενεργοποίησα όπως γράφει στο λινκ καλώντας 1330 και επιλέγοντας 1-5-0. Όλα κομπλέ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Μιλάμε για 1 νούμερο. Αν αρχίσουμε να λέμε για 3-4 νούμερα δεν έχει νόημα.:) 219 GB mobile internet είναι τρομακτικά πολλά ως όγκος! και τρομακτικα αχρηστος ογκος, θα ελεγα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ενα καρτοκινητο cosmote που εχει μπει φραγη εισερχομενων κλησεων γιατι δεν μπηκαν μοναδες. Δεν εχει γινει ολικη φραγη, καπου 6-7 μηνες δεν μπηκαν μοναδες. Αν του στειλω μοναδες με μεταφορα μοναδων απο αλλο καρτοκινητο, θα ξεκλειδωσει; Μπορω να στειλω 2 ευρω φτανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 οχι δεν μπορεις να παρεις απο αλλον απο τη στιγμη που εχει γινει φραγη. Πρεπει να ανανεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 οχι δεν μπορεις να παρεις απο αλλον απο τη στιγμη που εχει γινει φραγη. Πρεπει να ανανεωσεις. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, ο φτηνοτερος τροπος ποιος ειναι; Αγοραζω καρτα απο περιπτερο; 12€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 10 ευρω online μεσω πιστωτικης/χρεωστικης/paypal απο τη σελιδα της κοσμοτε ή απο την εφαρμογη mycosmote (ή whatsup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Η απάντηση από ΕΕΤΤ Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε την καταγγελία σας με Αρ. Πρωτ. 23925 και ημερομηνία 19-07-2019. Η καταγγελία σας με αριθμό 46895 έχει αποσταλεί στην/στις εταιρία/εταιρίες* ΟΤΕ ΑΕ DIMOCO EUROPE GMBH Η προθεσμία για την απάντηση της καταγγελίας σας είναι 20-08-2019. Το παρόν μήνυμα είναι αυτοματοποιημένο. Παρακαλούμε μην απαντήσετε. Τομέας Εξυπηρέτησης Καταναλωτών Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Σε όλα τα αιτήματα έτσι πράττει η ΕΕΤΤ. Θα έχεις λύση σίγουρα. Λογικά θα σε πάρουν και τηλέφωνο. Σε αντίστοιχη περίπτωση με είχαν πάρει και τηλέφωνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Γίνεται να βάλω κάρτα στο τηλέφωνό μου που είναι What's Up και να μεταφέρω το ποσό σε άλλο κινητό, που έχει όμως Cosmokarta; Ή μόνο από What's Up σε What's Up μπορείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Μπορείς και με κοσμοκάρτα να κάνεις μεταφορά. Envoyé de mon SM-A705FN en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts