Vasileios Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. 7,90 θα πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να στην αλλάξουν δωρεάν αν είναι πολύ παλιά, αλλά συνήθως χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Χρονια πολλα σε ολους! Υπαρχει τροπος να μου αλλαξουν την καρτα δωρεαν μιας και ειναι παλια ( σε λιγο καιρο συλλεκτικη:lol: ) και αν την κοψω με κοφτη που εχω παπαλα... Μια σκεψη να επικαλεστω την ελλειψη 4g ή ματαια; Η καρτα ειναι whats up Χρόνια πολλά!! Σε δύο αριθμούς φρογκ που έχω,μου άλλαξαν δωρεάν την κάρτα κάνοντας παράπονα για την ποιότητα του ίντερνετ ,αλλά πρώτα μίλησα με την εξυπηρέτηση κ το δήλωσα σαν πρόβλημα.απο την εξυπηρέτηση μου ζήτησαν ποιο κατάστημα είναι κοντά μου κ θα τους στέλνανε μειλ για δωρεάν αντικατάσταση.πηγα την επόμενη με ταυτότητα κ παραδίδοντας την παλια σιμ μου δωσαν τη νέα δωρεάν.λογικα το ίδιο θα ισχύει κ για τα άλλα πακέτα καρτοκινητης της κοσμοτε.δοκιμασε κ εσύ έτσι . Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Χρόνια πολλά!! Σε δύο αριθμούς φρογκ που έχω,μου άλλαξαν δωρεάν την κάρτα κάνοντας παράπονα για την ποιότητα του ίντερνετ ,αλλά πρώτα μίλησα με την εξυπηρέτηση κ το δήλωσα σαν πρόβλημα.απο την εξυπηρέτηση μου ζήτησαν ποιο κατάστημα είναι κοντά μου κ θα τους στέλνανε μειλ για δωρεάν αντικατάσταση.πηγα την επόμενη με ταυτότητα κ παραδίδοντας την παλια σιμ μου δωσαν τη νέα δωρεάν.λογικα το ίδιο θα ισχύει κ για τα άλλα πακέτα καρτοκινητης της κοσμοτε.δοκιμασε κ εσύ έτσι . Κι εμένα μου έχουν αντικαταστήσει κάρτα (vodafone βέβαια) με παράπονα για το σήμα. Εν τω μεταξύ, ποτέ ξανά vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ρε παιδια, αυτο το χαρατσι των 0,25€ το SMS στην Cosmocarta δεν ειχαν πει θα το μειωσουν καποια στιγμη; Ή θυμαμαι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Τι έγινε κατάργησαν την 5€ ανανέωση με κάρτα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Ναι εδώ και αρκετές ημέρες και είμαστε πλέον στη διαδικασία που είδανε κι άλλοι δύο ότι τους παίρνει και σιγά σιγά δεν θα υπάρχει κινητή εταιρεία στην Ελλάδα που θα μπορείς να βάζεις 5 ευρώ κάρτα... Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Καλησπερα και χρονια πολλα! Ρε παιδια, αυτο το χαρατσι των 0,25€ το SMS στην Cosmocarta δεν ειχαν πει θα το μειωσουν καποια στιγμη; Ή θυμαμαι λαθος; δεν προβλεπεται καμια μειωση. αμα στελνεις μυνηματα υπαρχουνε πολυ παροχοι πχ dosms με 0.046ευρω το μυνημα και εδω φαινεται οτι το στελνεις εσυ το μυνημα απο το ιδιο το κινητο σου , αφου φαινεται κανονικα το νουμερο σου , μπορεις να αγορασεις με 1 ευρω με καρτα , υπαρχουνε και αλλοι παροχοι σιγουρα οπως και η services.yuboto.com που καθε μυνημα κοστιζει 0,07 ευρω και μπορεις πχ να αγορασεις ενα μυνημα δεν υπαρχει περιορισμος το 1 ευρω οπως το dosms . εδω ομως δεν υπαρχει εφαρμογη για κινητα και τα στελνεις μονο απο υπολογιστη , ενω στο dosms υπαρχει εφαρμογη για κινητό.και ως αποστολεα κανονικα μπορεις να βαλεις να φαινεται ο αριθμος τηλεφωνου αλλα με κενο αναμεσα διοτι τυπικα μπορει ο παροχεας να το κοψει διοτι υποτιθενται οτι επρεπεται μονο αποστολεας με γραμματα. Edited December 26, 2018 by Vasileios άλλη εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Viber τότε και να πάνε να λαλα. Νομικά είναι οκ η κίνηση αυτή; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Viber τότε και να πάνε να λαλα. Νομικά είναι οκ η κίνηση αυτή; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk για το viber out λες ; ή για το do sms ;. ( δεν γνωριζω σε καθε περιπτωση ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Εννοεί μάλλον αν είναι νομικά ok η κίνηση να αυξάνουν την ελάχιστη ανανέωση. Γιατί περί viber out,dosms κλπ.δεν υπάρχει κανένα θέμα. Για την ελάχιστη ανανέωση είναι θέμα εμπορικής πολιτικής και δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να ορίζει κάτι συγκεκριμένο στο σημείο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Απλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι λίγο ακομψο να εξαφανιστεί εν μία νυκτί η δυνατότητα ανανέωσης με 5 ευρώ ενώ οι ανταγωνιστές βγάζουν εμπορική ανακοίνωση σχεδόν 2μιση μήνες πριν και αν θέλει κάποιος να το τραβήξει λίγο παραπάνω ίσως είναι ενδεικτικό και του πώς αντιμετωπίζει τους συνδρομητές της τελευταία,για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 στην αλλη εταιρια υπηρξα ευκαιριακος συνδρομητης,αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω οτι ειναι ξεκαθαροι ειδικα σε μια περιπτωση που χρειαστηκα μια ευθεια απαντηση σχετικα με μια υπηρεσια που μου παρειχαν δωρεαν για λιγους μηνες,οταν οι αλλοι 2 τα μασούσαν κατά το δοκουν. Και η ανακοινωση εκ των προτερων (και πολυ πριν απο την διορια του κανονισμου) τους δινει ποντους. Απο την αλλη η κοσμοτε συνηθιζει καποιες αλλαγές σε παροχες ή υπηρεσιες που θεωρεί δευτερεύουσες να μην κάνει τον κόπο να τις ανακοινώνει,αλλά τις διακινεί εσωτερικά στους υπαλλήλους. Θεωρεί οτι εχει μάλλον δεδομένο το πελατολόγιό της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλησπέρα. Η υπηρεσια Call Back της Cosmote έχει καταργηθεί;Απο πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Υπήρχε? Δεν τη θυμάμαι. Edit για την εξυπηρέτηση εννοείς? Ναι δεν υπάρχει πλεον εδω και καιρό. Στο τσατ εξυπηρετουν κανονικά όμως και με προσωπικα στοιχεία αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Απλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι λίγο ακομψο να εξαφανιστεί εν μία νυκτί η δυνατότητα ανανέωσης με 5 ευρώ ενώ οι ανταγωνιστές βγάζουν εμπορική ανακοίνωση σχεδόν 2μιση μήνες πριν και αν θέλει κάποιος να το τραβήξει λίγο παραπάνω ίσως είναι ενδεικτικό και του πώς αντιμετωπίζει τους συνδρομητές της τελευταία,για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία... εχεις δικιο, το αποφασιζουμε και διαταζουμε και οποιον παρει ο << χαρος>> ποτε δεν μου αρεσε λες και ειναι το μονοπωλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) δεν προβλεπεται καμια μειωση. αμα στελνεις μυνηματα υπαρχουνε πολυ παροχοι πχ dosms με 0.046ευρω το μυνημα και εδω φαινεται οτι το στελνεις εσυ το μυνημα απο το ιδιο το κινητο σου , αφου φαινεται κανονικα το νουμερο σου , μπορεις να αγορασεις με 1 ευρω με καρτα , υπαρχουνε και αλλοι παροχοι σιγουρα οπως και η services.yuboto.com που καθε μυνημα κοστιζει 0,07 ευρω και μπορεις πχ να αγορασεις ενα μυνημα δεν υπαρχει περιορισμος το 1 ευρω οπως το dosms . εδω ομως δεν υπαρχει εφαρμογη για κινητα και τα στελνεις μονο απο υπολογιστη , ενω στο dosms υπαρχει εφαρμογη για κινητό.και ως αποστολεα κανονικα μπορεις να βαλεις να φαινεται ο αριθμος τηλεφωνου αλλα με κενο αναμεσα διοτι τυπικα μπορει ο παροχεας να το κοψει διοτι υποτιθενται οτι επρεπεται μονο αποστολεας με γραμματα. Εχεις χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή των SMS? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν προβλεπεται καμια μειωση. αμα στελνεις μυνηματα υπαρχουνε πολυ παροχοι πχ dosms με 0.046ευρω το μυνημα και εδω φαινεται οτι το στελνεις εσυ το μυνημα απο το ιδιο το κινητο σου , αφου φαινεται κανονικα το νουμερο σου , μπορεις να αγορασεις με 1 ευρω με καρτα , υπαρχουνε και αλλοι παροχοι σιγουρα οπως και η services.yuboto.com που καθε μυνημα κοστιζει 0,07 ευρω και μπορεις πχ να αγορασεις ενα μυνημα δεν υπαρχει περιορισμος το 1 ευρω οπως το dosms . εδω ομως δεν υπαρχει εφαρμογη για κινητα και τα στελνεις μονο απο υπολογιστη , ενω στο dosms υπαρχει εφαρμογη για κινητό.και ως αποστολεα κανονικα μπορεις να βαλεις να φαινεται ο αριθμος τηλεφωνου αλλα με κενο αναμεσα διοτι τυπικα μπορει ο παροχεας να το κοψει διοτι υποτιθενται οτι επρεπεται μονο αποστολεας με γραμματα. Εχεις χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή των SMS (dosms)?? Edited December 26, 2018 by Vasileios παρακαλώ να αποφευγετε τα κεφαλαία γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 SMS επίσης μπορούν να σταλούν από τις αγαπημένες μας υπηρεσίες Skype , και Viber επί πληρωμή φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 offtopic εχουν καταργηθεί οι εν λόγω εφαρμογες πλεον (του dosms εννοω),μονο απο pc στέλνεις αν θες. Υπαρχει και το cloud.cosmote.gr για οποιον εχει κινητή ή και σταθερή που με ταυτοποίηση του αριθμου δίνουν το πακέτο με τα 100 websms. Αποστολεας φαινεται το websms ενω υπαρχει και εφαρμογη απο τριτο developer (web2sms GR) που βοηθαει να τα στειλεις απο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλησπερα και χρονια πολλα! Ρε παιδια, αυτο το χαρατσι των 0,25€ το SMS στην Cosmocarta δεν ειχαν πει θα το μειωσουν καποια στιγμη; Ή θυμαμαι λαθος; Αν στέλνεις αρκετά sms, μόνη αξιόπιστη λύση είναι η αγορά πακέτου sms. Ειδάλλως το κόστος αποστολής sms, όπως και κλήσης εξάλλου εκτός πακέτων, είναι πολύ υψηλό... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Ευτυχώς ή δυστυχώς όλα τα νέα πακέτα θα έχουν και SMS . Τα παλιά, όπως τα πακέτα των 7 ευρώ, θα καταργηθούν σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Απο τη στιγμη που δυο ανθρωποι στελνουν μηνυματα μεταξυ 2 σμαρτφονς, ποιος ο λογος να στελνουν σμσ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Με απλή αναζήτηση dosms apk βρίσκεις την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Έτσι που το πάνε οι παροχοι με τα πακέτα σε λίγο το φτηνότερο θα κοστίζει 8 ευρώ και θα αρχίσουν υπηρεσίες voip όπως το Viber και Skype να φαίνονται συμφέρουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Εχεις χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή των SMS? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή των SMS (dosms)?? βεβαίως και τα δυο έχω χρησιμοποιήσει. τώρα χρησιμοποιώ μόνο το do sms . την εφαρμογή δεν θυμάμαι που την είχα κατεβάσει πάντως στο Android market που έψαξα δεν υπάρχει. έχει κανονικά αναφορές παράδοσης. όσο για τα δωρεαν SMS και η Vodafone δίνει απεριόριστα μέσω του my Vodafone από υπολογιστή αλλά εκεί φαίνεται ένα 5 ψηφίο και από μεσα το νούμερο και το μυνημα . μακάρι να έδινε και ή wind κάποια SMS από κάπου. SMS επίσης μπορούν να σταλούν από τις αγαπημένες μας υπηρεσίες Skype , και Viber επί πληρωμή φυσικά. και με τι κόστος? δε το γνώριζα. Edited December 26, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts