Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν γραφει στα πακέτα σου στο wu οτι λήγουν ωρα 1200 ειναι βραδυ η πρωί? Στα sms ας πουμε γραφει 23:59 και στους χρονους 12:00 ειναι ολα ενεργοποίημενα με το ιδιο πακετο αγοράς

Πάντα μεσημέρι

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μεσημέρι. Θα αντισταθώ, δεν θα πω κάτι άλλο.

Πες ρε μεγάλε μην καταπιέζεσαι τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι γνωστες στα 35 μας να ξερουμε τι γινεται με τις καρτοκινητες 15 χρονια συμβολαιο ειχαμε και απλα πληρώναμε το μηνιατικο χα'ι'ρι....συγγνώμη κιολας που κάνουμε ερωτησεις να σου ζητήσουμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Παιδιά είχα μια καρτούλα εφεδρική frog, πρέπει να χει περάσει 12μηνο γιατί την έβαλα σήμερα στο κινητό και γράφει καμία υπηρεσία

Υπάρχει τρόπος να σωθεί?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πες ρε μεγάλε μην καταπιέζεσαι τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι γνωστες στα 35 μας να ξερουμε τι γινεται με τις καρτοκινητες 15 χρονια συμβολαιο ειχαμε και απλα πληρώναμε το μηνιατικο χα'ι'ρι....συγγνώμη κιολας που κάνουμε ερωτησεις να σου ζητήσουμε..

Μάλλον η αντίστασή του ήταν στο να γκρινιάξει για την παραξενιά αυτή της cosmote, όχι για την ερώτησή σου. :)

Μάλλον η αντίστασή του ήταν στο να γκρινιάξει για την παραξενιά αυτή της cosmote, όχι για την ερώτησή σου. :)

Αν ειναι ετσι οκ και γω ρωτησα επειδη μου φανηκε περίεργο να λεει στα sms 23:59 και στο αλλο 12:00 και λεω μηπως ειναι το βραδυ επειδη αυτα ενεργοποιούνται μαζι στο πακέτο ωστε να μην χρειαστεί να τρεχω γερμανο πρωι να παω απογευμα τωρα πρεπει να πάω πρωι αναγκαστικα...φανταζομαι πως δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρω καποια καρτα δεκαρα απο τα περιπτερα ωστε μα παρω τα μβ δωρο 1200 λογω κατάθεσης με χρεωστικη η γερμανο εε??δεν εχει αλλαξει κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά είχα μια καρτούλα εφεδρική frog, πρέπει να χει περάσει 12μηνο γιατί την έβαλα σήμερα στο κινητό και γράφει καμία υπηρεσία

Υπάρχει τρόπος να σωθεί?

Όχι. Παρε άλλη. Έληξε.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Υπάρχει τρόπος να σωθεί?

Αν είναι στο όνομά σου, ακόμα και να έχει περάσει το 12μηνο, έχεις άλλους 6 μήνες που μπορείς να ζητήσεις επανασύνδεση του αριθμού. Άν περάσουν 18 μήνες τότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα στον αριθμό πλέον.

Υπάρχει τρόπος να σωθεί?

Θα καλέσεις εξυπηρέτηση πελατών και θα ζητήσεις επανασύνδεση .

Θα δώσεις τον αριθμό και τα 20 ψηφία που βρίσκονται κάτω από την SIM

Η κάρτα σου θα επανασυνδεθεί στο δίκτυο αλλά θα θέλει να πας από ένα κατάστημα να δηλώσεις τα στοιχεία σου. Αυτά με προϋπόθεση να μην έχουν περάσει 19 μήνες από την τελευταία ανανέωση ή 6 μήνες μετά την ημερομηνία αποσύνδεσης (13 μήνες)

Σε κατάστημα ή στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 ?

Ρωτάω γιατί με το SMS πως καταλαβαίνει η εφαρμογή αν θέλω να πάω σε Frog ή Cosmokarta ?

Σε κατάστημα ή στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314 ?

Ρωτάω γιατί με το SMS πως καταλαβαίνει η εφαρμογή αν θέλω να πάω σε Frog ή Cosmokarta ?

Σε ρωτάει με SMS μετά το ΑΛΠΑΚ.

Οταν γραφει στα πακέτα σου στο wu οτι λήγουν ωρα 1200 ειναι βραδυ η πρωί?

Δηλαδή ρωτούσες στα σοβαρά; Θέλει διευκρίνιση το 12:00, όταν υπάρχει το 00:00; Τι να πω...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δηλαδή ρωτούσες στα σοβαρά; Θέλει διευκρίνιση το 12:00, όταν υπάρχει το 00:00; Τι να πω...

Δηλαδη τωρα σοβαρα???εχεις την εντύπωση οτι η εν λογω εταιρια αποκλείεται να εχει το 1200 για 0000 τι να πω....για πολυ σοβαρους τους εχεις παρει....εδω ειχα γραμμη ίντερνετ 24αρα επιανα μεχρι 15 και μου ειπαν πρέπει να ειστε κοντα σε κτηριο του οτε για να πιάνετε παραπάνω την ωρα που της μιλουσα κοιτουσα το κτηριο του οτε απο το παράθυρο γιατι μενω ακριβως απεναντι αποσταση 8 βηματα....και ξαφνικα μεσα σε 2 μερες κατεβαζα με 22 μετα τις χρι.......ιες!!!χαλαρωστε ολοι και απαντατε σαν ανθρωποι δεν ειμαστε ολοι χακεραδες σαν και σας μιλαμε για την κοσμοτε μια απο τις μεγαλυτερες απατες επικοινωνιών ανα τον κοσμο....καναμε μια ερωτηση δωστε μια απάντηση και εντ οφ στορυ και επειδη ισως αυτο κάποιοι να μην το ξερουν εληξε 1200 τα εχασα ολα τα λεπτα μηδενίστηκαν έβαλα καρτα 1345 και ξαφνικά μου τα επανέφεραν ολα και τα χαμενα...αλλα σιγουρα εσυβτο ηξερες ξερω!!βιβες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη τωρα σοβαρα???εχεις την εντύπωση οτι η εν λογω εταιρια αποκλείεται να εχει το 1200 για 0000 τι να πω....για πολυ σοβαρους τους εχεις παρει....εδω ειχα γραμμη ίντερνετ 24αρα επιανα μεχρι 15 και μου ειπαν πρέπει να ειστε κοντα σε κτηριο του οτε για να πιάνετε παραπάνω την ωρα που της μιλουσα κοιτουσα το κτηριο του οτε απο το παράθυρο γιατι μενω ακριβως απεναντι αποσταση 8 βηματα....και ξαφνικα μεσα σε 2 μερες κατεβαζα με 22 μετα τις χρι.......ιες!!!χαλαρωστε ολοι και απαντατε σαν ανθρωποι δεν ειμαστε ολοι χακεραδες σαν και σας μιλαμε για την κοσμοτε μια απο τις μεγαλυτερες απατες επικοινωνιών ανα τον κοσμο....καναμε μια ερωτηση δωστε μια απάντηση και εντ οφ στορυ και επειδη ισως αυτο κάποιοι να μην το ξερουν εληξε 1200 τα εχασα ολα τα λεπτα μηδενίστηκαν έβαλα καρτα 1345 και ξαφνικά μου τα επανέφεραν ολα και τα χαμενα...αλλα σιγουρα εσυβτο ηξερες ξερω!!βιβες!!

Εχεις δικαιο σε ορισμενα,εγω που βλεπω την κεραια της κινητης απο το Α/Κ,σταθερο ειχα με 15Mbps επειτα απο αλλαγη ζευγους ενω ειχα μπλεξει μεταξυ νοβα και οτε,πριν ειχα 11-12.

Ειμαι μια ευθεια μακρια απο τον οτε και εχω και στην γωνια του δρομου καμπινα παλια κι ολας,η οποια δεν αναβαθμιζεται γιατι ειναι κοντα στο Α/Κ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Προσωπική εμπειρία.

Απόψε είναι η μέρα που πρέπει να βάλω μονάδες στο καρτοκινητό μου διότι λήγουν τα mb από το reload. Για την ακρίβεια τα mb από το reload έληγαν 21:12 σύμφωνα με την εφαρμογή. Μονάδες βάζω νωρίς το απόγευμα, λέω reload θα κάνω πιο αργά, έλα όμως που ξεχνιέμαι. 21:10 σκάει μύνημα, τα mb από το reload έληξαν!

Πωωωωωωω λέω γ@μω το μυαλό μου.

Μπαίνω εφαρμογή επιτόπου, 21:10, μου δείχνουν ότι λήγουν 21:12. Πιάνω επιτόπου κάνω reload.

Τελικά τα mb τα έσωσα!!!

Οπότε συμπέρασμα, το μήνυμα λήξης έρχεται δύο λεπτά νωρίτερα!4603847fd9c47680c185d0c1eb9a54fe.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπική εμπειρία.

Απόψε είναι η μέρα που πρέπει να βάλω μονάδες στο καρτοκινητό μου διότι λήγουν τα mb από το reload. Για την ακρίβεια τα mb από το reload έληγαν 21:12 σύμφωνα με την εφαρμογή. Μονάδες βάζω νωρίς το απόγευμα, λέω reload θα κάνω πιο αργά, έλα όμως που ξεχνιέμαι. 21:10 σκάει μύνημα, τα mb από το reload έληξαν!

Πωωωωωωω λέω γ@μω το μυαλό μου.

Μπαίνω εφαρμογή επιτόπου, 21:10, μου δείχνουν ότι λήγουν 21:12. Πιάνω επιτόπου κάνω reload.

Τελικά τα mb τα έσωσα!!!

Οπότε συμπέρασμα, το μήνυμα λήξης έρχεται δύο λεπτά νωρίτερα!4603847fd9c47680c185d0c1eb9a54fe.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως κατάφερες να μαζέψεις τόσα πολλα ΜΒ από Reload??

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τα 7800 είναι από reload it τα 65 είναι από πακέτα λογικά η πάρε μοίρασε.

Το βρήκα χθες. Όσοι θέλετε 500mb με 90 λεπτά βάλτε το παρακατω λογικά θα ακυρώνετε όποτε θέλετε απλά τα MB να πάρετε

fd58b52005117566c50d21038242a533.jpg

Τα 7873 είναι από το reload. Tα αλλά είναι μόνο πακέτα.

Είχα ακούσει παλιότερα ότι το frog είναι το πιο οικονομικό πακέτο internet, το χρησιμοποιεί κάποιος για να μου πει λίγα λόγια;

Είχα ακούσει παλιότερα ότι το frog είναι το πιο οικονομικό πακέτο internet, το χρησιμοποιεί κάποιος για να μου πει λίγα λόγια;

4,40€ 2GIGA (Κάποτε έδινε 4 το ίδιο)

8,50€ 5GIGA

Καλησπέρα, ένας γνωστός μου που μένει στην Αλεξανδρούπολη έχει πρόβλημα με την περιαγωγή. Συνδέεται πολλές φορές σε τουρκικό δίκτυο και του τρώει τα χρήματα από την κάρτα όταν τον παίρνουν τηλέφωνο. Επειδή είναι σχετικά μεγάλος στην ηλικία, του είναι δύσκολο να προσέχει συνέχεια σε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένος υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η περιαγωγή τελείως;