Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν παίζει ρόλο που βρίσκεται αυτός που καλείς και στο φεγγάρι να είναι από την στιγμή που είναι ελληνικό νούμερο δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση...

Ο μόνος που χρεώνεται παραπάνω είναι αυτός που βρίσκεται εκτός Ελλάδος δηλαδή υπάρχει χρέωση εισερχόμενης κλήσης.

όταν ένα ελληνικό κινητό είναι εκτός Ευρώπης... Αυτό που παίρνει από Ελλάδα σε ελληνικό κινητό στης Φιλιππίνες... Ελβετία... Ρωσία θα χρεωθεί από τα λεπτά προς όλους

Αυτός όμως που είναι σε μια από της παραπάνω χώρες εκτός ΕΕ με ελληνικό κινητό θα χρεωθεί εισερχόμενη κλήση ανάλογα με τι σύμβαση έχουν κάνει η ελληνικές εταιρείες με της εταιρείες από της παραπάνω χώρες που πολλές φορές τσούζει πολύ... Δεν χρεώνεται κάποιος όταν είναι εντός ΕΕ

Δεν συμφέρει ελληνικό κινητό σε χώρες εκτός ΕΕ ούτε για αστείο. Ούτε για δοκιμή

Όσο για voip από τα πιο φτηνά είναι το παρακάτω στης περισσότερες τον περιπτώσεων τιμές χώμα

Δείτε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nettia

Έχω βρει την υγειά μου

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδειά να σας κάνω μια ερώτηση.

Εδώ στη περιοχή μου και συγκεκριμένα στο χωριό μου (Μελίβοια Ξάνθης) όταν γίνεται διακοπή ρεύματος (π.χ. αύριο 8-10:30 πμ) δεν λητουργεί το δίκτυο της COSMOTE. Ούτε 2G ούτε 3G/4G. Με λίγα λόγια Καμία υπηρεσία. Και όχι μόνο στο χωριό, και σε άλλα χωριά εδώ γύρω. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί; Απο την εξυπηρέτηση της COSMOTE μου είπανε πως, δεν φτάνει το ρεύμα στο σταθμό βάσης της COSMOTE και για αυτό το λόγο έχετε πρόβλημα στο χωριό δηλαδή το θέμα είναι στους σταθμούς της ΔΕΗ. Ναι όμως πώς οι άλλοι δυο εταιρείες (WIND, Vodafone) έχουνε σήμα κανονικά. Μόνο COSMOTE δεν πιάνει.

Συνήθως οι σταθμοί βάσης έχουν αδιάλλειπτη παροχή ρεύματος. Από την περιγραφή σου, φαίνεται ότι του ΟΤΕ δεν έχει...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ότι "δεν φτάνει το ρεύμα στον σταθμό βάσης"...

Συνήθως οι σταθμοί βάσης έχουν αδιάλλειπτη παροχή ρεύματος. Από την περιγραφή σου, φαίνεται ότι του ΟΤΕ δεν έχει...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ότι "δεν φτάνει το ρεύμα στον σταθμό βάσης"...

δεν ξέρω έτσι μου είπανε, έτσι σας το λέω κι εγώ

Συνήθως η στάθμοι βάσης είναι είτε με ηλικιακή ενέργεια είτε με γεννήτριες πετρέλαιου ο λόγος είναι απλός σε περίπτωση διακοπής να μην εξαρτάται από το ρεύμα για να δουλεύουν απρόσκοπτα

Χαζομάρες σου έλεγε σίγουρα.

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση με βάση τα παραπάνω ποστ που μιλούν για το εξωτερικό?Αν πάω εγώ πχ στις Φιλιπίννες με το κινητό μου,συνδεθώ σε ένα wifi και πάρω τηλέφωνο μέσω hangouts έναν φίλο μου,θα μπορώ να μιλήσω κανονικά μέσω δεδομένων?Ειλικρινά ρωτάω,γιατί αν μπορείς,γιατί ψάχνεσται τόσο πολύ για κλήσεις μέσω δικτύου? Edited by Brolas
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση με βάση τα παραπάνω ποστ που μιλούν για το εξωτερικό?Αν πάω εγώ πχ στις Φιλιπίννες με το κινητό μου,συνδεθώ σε ένα wifi και πάρω τηλέφωνο μέσω hangouts έναν φίλο μου,θα μπορώ να μιλήσω κανονικά μέσω δεδομένων?Ειλικρινά ρωτάω,γιατί αν μπορείς,γιατί ψάχνεσται τόσο πολύ για κλήσεις μέσω δικτύου?

Γιατί δεν υπάρχει παντού ελεύθερο Wi-Fi.

Ποιο είναι το πιο συμφέρον πακέτο για data αυτή τη στιγμή για whats up;

Το 7GB με 7€ δεν ισχύει πλέον;

Τώρα τι αγοράζουμε αν δεν έχουμε μαζεμένα GB;

όταν ένα ελληνικό κινητό είναι εκτός Ευρώπης... Αυτό που παίρνει από Ελλάδα σε ελληνικό κινητό στης Φιλιππίνες... Ελβετία... Ρωσία θα χρεωθεί από τα λεπτά προς όλους

Αυτός όμως που είναι σε μια από της παραπάνω χώρες εκτός ΕΕ με ελληνικό κινητό θα χρεωθεί εισερχόμενη κλήση ανάλογα με τι σύμβαση έχουν κάνει η ελληνικές εταιρείες με της εταιρείες από της παραπάνω χώρες που πολλές φορές τσούζει πολύ... Δεν χρεώνεται κάποιος όταν είναι εντός ΕΕ

Δεν συμφέρει ελληνικό κινητό σε χώρες εκτός ΕΕ ούτε για αστείο. Ούτε για δοκιμή

Όσο για voip από τα πιο φτηνά είναι το παρακάτω στης περισσότερες τον περιπτώσεων τιμές χώμα

Δείτε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nettia

Έχω βρει την υγειά μου

Κάποιο λάθος κάνεις, κάτι έχεις μπερδέψει.... Αφου και τα δυο ειναι Ελληνικά κινητά αυτός που καλεί θα χρεωθεί όπως ακριβώς θα χρεώνονταν αν και τα δυο κινητά βρίσκονταν στην Ελλαδα...δεν τον αφορά που βρίσκετε το άλλο κινητό...

Edited by no_maniac

Κάποιο λάθος κάνεις, κάτι έχεις μπερδέψει.... Αφου και τα δυο ειναι Ελληνικά κινητά αυτός που καλεί θα χρεωθεί όπως ακριβώς θα χρεώνονταν αν και τα δυο κινητά βρίσκονταν στην Ελλαδα...δεν τον αφορά που βρίσκετε το άλλο κινητό...
Διάβασε ξανά εξηγώ ποτέ χρεώνεται ένα κινητό που είναι σε χώρα εκτός ΕΕ

Κανένα λάθος.

Διάβασε ξανά εξηγώ ποτέ χρεώνεται ένα κινητό που είναι σε χώρα εκτός ΕΕ

Κανένα λάθος.

Εσυ ξαναδιαβασε τι εχεις γραψει......

Επιμενω

Ελληνικό κινητό που βρίσκετε στην Ελλάδα όταν καλεί άλλο Ελληνικό κινητό θα χρεωθεί παντα με τον ιδιο τροπο όπου και αν βρίσκεται το κινητο που δέχεται την κλήση...

Και για να το κανω πιο λιανα....

Αν εγώ με Ελληνικό κινητό καλέσω εσένα επίσης σε Ελληνικό κινητό... μου είναι αδιάφορο να ξέρω που βρίσκεσαι για να υπολογίσω πως θα χρεωθώ... Ελληνικό κινητό κάλεσα για κλήση σύμφωνα με το πρόγραμμα προς Ελληνικό κινητό θα χρεωθώ... το πρόβλημα για το αν και πως θα χρεωθείς το έχεις εσύ που δέχεσαι την κλήση....οταν εισαι εξωτερικό

Edited by no_maniac

Καλησπέρα. Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό με Cosmote να μου λύσει μερικές απορίες γιατί έχω μπερδευτεί από αυτά που διαβάζω επειδή δεν έχω Cosmote νούμερο. Καταρχήν όποτε αναφέρει στην σελίδα της καρτοκινητό δεν ξέρω αν αναφέρεται στο What's Up, αν έχει και δεύτερη καρτοκινητή Cosmote ή αν αναφέρεται και στις δύο.

Αυτά που θέλω να μάθω είναι, πόσες καρτοκινητες έχει η Cosmote πέρα από το What's Up που γνωρίζω. Και με ποια θα βρω τον πιο φθηνό συνδυασμό αγοράς νούμερου, αγοράς κάρτας ανανέωσης, ενεργοποίηση περιαγωγής και αγοράς αρκετών MB για μια βδομάδα και χρήση σε άλλη χώρα της Ε.Ε. ; Με What's Up τα αγορασμένα δεδομένα ισχύουν για χρήση όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό;

Καλησπέρα. Έχει ταξιδέψει κανείς στο εξωτερικό με Cosmote να μου λύσει μερικές απορίες γιατί έχω μπερδευτεί από αυτά που διαβάζω επειδή δεν έχω Cosmote νούμερο. Καταρχήν όποτε αναφέρει στην σελίδα της καρτοκινητό δεν ξέρω αν αναφέρεται στο What's Up, αν έχει και δεύτερη καρτοκινητή Cosmote ή αν αναφέρεται και στις δύο.

Αυτά που θέλω να μάθω είναι, πόσες καρτοκινητες έχει η Cosmote πέρα από το What's Up που γνωρίζω. Και με ποια θα βρω τον πιο φθηνό συνδυασμό αγοράς νούμερου, αγοράς κάρτας ανανέωσης, ενεργοποίηση περιαγωγής και αγοράς αρκετών MB για μια βδομάδα και χρήση σε άλλη χώρα της Ε.Ε. ; Με What's Up τα αγορασμένα δεδομένα ισχύουν για χρήση όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό;

Η κοσμοτε εχει 3 καρτοκινητες

1)Whats Up

2)Cosmokarta

3)Frog

Για WU ισχυουν

Παρε μοιρασε

Πακετα δεδομενων εκτος afterdark 10GB,προνομιακου 1500MB

Φοιτητικα πακετα ισχυουν

Πιο φθηνη λυση ειναι η Frog

2GB/4,44€/25 μερες

5GB/8,5€/25 μερες

Ισχυουν ολα στην Ε.Ε και Ελλαδα

Ανανεωση με 6€ και πανω απο καταστημα

Περιπτερο απο 10€ και πανω

Ηλεκτρονικα μεσω MyCosmote απο 5€ και πανω.

Αγοραζεις νουμερο Frog ειτε Whats Up,οπου κανεις μετατροπη με 3€ χρεωση μεσω αλπακ στο 1314.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Νομίζω πως το ίδιο πράγμα λέτε και οι 2...

Sent from my Nokia 2

Δεν γράφουν το ίδιο .

Ο Oxxy λέει ότι : Ελληνικό κινητό που καλεί άλλο Ελληνικό κινητό στο εξωτερικό θα χρεωθεί από τα λεπτά προς όλους.

Ο no_maniac λέει ότι θα χρεωθείς σαν να ήταν στην Ελλάδα ( δηλαδή ίσως και από τα λεπτά προς το ίδιο δίκτυο. )

Η δεύτερη διατύπωση είναι πιο ακριβής.

Νομίζω το ουσιώδες είναι πως χρεώνει αυτόν που είναι έξω, εκτός ΕΕ στις εισερχόμενες.

Sent from my Nokia 2

Nicolas14 Ευχαριστώ πολύ. Κατατοπιστικότατος. Την Frog την είχα ξεχάσει παντελώς και μου φαίνεται πως είναι η πιο βολική λύση.

Τα 1200ΜΒ από Reload It σε προνομιακό, αν ανανεώσουμε 2 φορές μέσα στο μήνα μεταφέρονται τα ΜΒ που έχουν μπει από την πρώτη ανανεωση;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τα 1200ΜΒ από Reload It σε προνομιακό, αν ανανεώσουμε 2 φορές μέσα στο μήνα μεταφέρονται τα ΜΒ που έχουν μπει από την πρώτη ανανεωση;;

Μεταφέρονται, αν και σε συμφέρει στην πρώτη ενεργοποιηση να βάλεις τα 2 γίγα για μια εβδομάδα και μετά τα 1200 για 1 μήνα. Έτσι η ημερομηνία λήξης θα πάει στον μήνα και θα έχεις 3200mb αντί 2400

Γενικά αν βάζεις 2 10αρες το μήνα σε συμφέρει το παρακάτω

Βάζεις αρχικά 2 5αρες. Κανεις reload it περνεις 2048mb για μια βδομάδα. Συν το πάρε μοίρασε στέλνεις 600 περνεις 200. Έχεις 2248 δηλαδή. Στο τέλος της βδομάδας πριν λήξουν βάζεις πάλι 2 5αρες. Περνεις 1200 συν 200 του πάρε μοίρασε πας 1400 συν 2248 έχεις 3648mb χωρίς να κάνεις τίποτα απλά με 2 ανανεώσεις τα οποία λήγουν 1 μήνα και 1 βδομάδα μετά λόγω της δεύτερης ανανέωσης. Βάζεις τα πακέτα που θέλεις και μπορείς να πάρεις ακόμα 600mb συν 600mb στους 2 μήνες από πάρε δώσε δηλαδή πας στα 4848mb απλά με 2 ανανεώσεις το μήνα συν 2 πακέτα ομιλίας η οτι αλλο θες να βάλεις. Ξέχασα και τα 2GB από πάρε καβατζα που είναι για 1 ώρα τα 500 όμως πάμε στα 6848mb δωρεάν με 4 ανανεώσεις των 5 ευρώ.

Γενικά αν βάζεις 2 10αρες το μήνα σε συμφέρει το παρακάτω

Βάζεις αρχικά 2 5αρες. Κανεις reload it περνεις 2048mb για μια βδομάδα. Συν το πάρε μοίρασε στέλνεις 600 περνεις 200. Έχεις 2248 δηλαδή. Στο τέλος της βδομάδας πριν λήξουν βάζεις πάλι 2 5αρες. Περνεις 1200 συν 200 του πάρε μοίρασε πας 1400 συν 2248 έχεις 3648mb χωρίς να κάνεις τίποτα απλά με 2 ανανεώσεις τα οποία λήγουν 1 μήνα και 1 βδομάδα μετά λόγω της δεύτερης ανανέωσης. Βάζεις τα πακέτα που θέλεις και μπορείς να πάρεις ακόμα 600mb συν 600mb στους 2 μήνες από πάρε δώσε δηλαδή πας στα 4848mb απλά με 2 ανανεώσεις το μήνα συν 2 πακέτα ομιλίας η οτι αλλο θες να βάλεις. Ξέχασα και τα 2GB από πάρε καβατζα που είναι για 1 ώρα τα 500 όμως πάμε στα 6848mb δωρεάν με 4 ανανεώσεις των 5 ευρώ.

Μεταφέρονται, αν και σε συμφέρει στην πρώτη ενεργοποιηση να βάλεις τα 2 γίγα για μια εβδομάδα και μετά τα 1200 για 1 μήνα. Έτσι η ημερομηνία λήξης θα πάει στον μήνα και θα έχεις 3200mb αντί 2400

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας!

Παρά πολυ χρήσιμες για όλους!!!

Το υπόλοιπο στο γουατσαπ λήγει αποψε αν μεταφερω 2 ευρο απο κοσμοκαρτα ανανεώνεται;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το υπόλοιπο στο γουατσαπ λήγει αποψε αν μεταφερω 2 ευρο απο κοσμοκαρτα ανανεώνεται;

Όχι θέλει 5 το λιγότερο

για λεπτομέρειες δες https://www.whatsup.gr/el/cosmote-mobile-easy-transfer

Νομίζω το ουσιώδες είναι πως χρεώνει αυτόν που είναι έξω, εκτός ΕΕ στις εισερχόμενες.

Sent from my Nokia 2

ακριβώς περισσότερο για αυτό το έγραψα.

Οταν γραφει στα πακέτα σου στο wu οτι λήγουν ωρα 1200 ειναι βραδυ η πρωί? Στα sms ας πουμε γραφει 23:59 και στους χρονους 12:00 ειναι ολα ενεργοποίημενα με το ιδιο πακετο αγοράς

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ