christou Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Έκανα πριν από 45 λεπτά ανανέωση μέσω της εφαρμογής my cosmote και PayPal ανανέωση 10 ευρώ και ενώ το paypal χρεώθηκε κανονικά δεν φαίνεται να έχει προστεθεί στο υπόλοιπο μου ούτε ευρώ. Δεν έχει έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι έγινε συναλλαγή. Να ανησυχήσω λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Επειδη εκανα μια ανανεωση προχτες μεσω paypal (απο τη σελιδα του wu αλλα το ιδιο συστημα παιζει και στο mycosmote) στο τελευταιο βημα σου ζητησε να συμπληρωσεις τον αριθμο του κινητου? Και στο παραθυρο επιβεβαιωσης εγραφε σωστα τον αριθμό σου? Το ρωτάω γιατί δεν ειχα συμπληρωσει το νουμερο,και στο τελευταιο παραθυρο εγραφε " εισαι σιγουρος οτι θες να ανανεωσεις στον αριθμο (69 )? ". Υποπτεύομαι οτι αν προχωρουσα χωρις να το καταλάβω θα με χρεωνε το paypal αλλα δεν θα έπαιρνα τα λεφτα... Αν το εχεις κανει σωστα φανταζομαι οτι ισως υπαρχει απλα μια καθυστέρηση. Edited September 3, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει για καρτοκινητό κάτι αντίστοιχο με το COSMOTE Mobile Internet Extra SIM που είναι για συμβόλαια; Συγκεκριμένα για whatsup. Αναφέρομαι σε extra SIM μόνο για δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 @kmpatra Όχι δεν ζήτησε πουθενά να συμπληρώσω αριθμό κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Μίλα μαζί τους. Έχεις την απόδειξη του paypal οπότε δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Η καλοκαιρινή προσφορά είναι ακόμα διαθέσιμη για ενεργοποίηση ενώ έληγε χθες. Η Voda παρατείνει την προσφορά μέχρι 9/9, λέτε και η Cosmote να έκανε κάτι παρόμοιο; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει για καρτοκινητό κάτι αντίστοιχο με το COSMOTE Mobile Internet Extra SIM που είναι για συμβόλαια; Συγκεκριμένα για whatsup. Αναφέρομαι σε extra SIM μόνο για δεδομένα. Οχι μονο η twin sim υπαρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καλοκαιρινή προσφορά είναι ακόμα διαθέσιμη για ενεργοποίηση ενώ έληγε χθες. Η Voda παρατείνει την προσφορά μέχρι 9/9, λέτε και η Cosmote να έκανε κάτι παρόμοιο; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Οντως φαίνεται μεσα στην εφαρμογη με ληξη 2/9 το ερωτημα ειναι αν ενεργοποιειται ακομα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Προσπαθω εδώ και καιρό να κάνω συγχώνευση μεταξύ τριών κλήσεων. Και μου λέει ότι δεν γίνεται. Γνωρίζει κάποιος περί αυτού του θέματος? Έχω δοκιμάσει και με 3 smartphone σε ίδιο δίκτυο μόλις πάω να κάνω συγχώνευση για να μιλάμε και οι 3 ταυτόχρονα με βάζει στην κράτηση τη μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Γιατι δεν παιρνεις απο Ιταλια μια sim της TRE? Εχει πολυ καλυτερα πακετα ιντερνετ απο αυτα της κοτε Το σκεφτηκα, αλλα θα παω για 3 μονο μερες οποτε βαριεμαι να ασχοληθω με νεες sim κλπ. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Προσπαθω εδώ και καιρό να κάνω συγχώνευση μεταξύ τριών κλήσεων. Και μου λέει ότι δεν γίνεται. Γνωρίζει κάποιος περί αυτού του θέματος? Έχω δοκιμάσει και με 3 smartphone σε ίδιο δίκτυο μόλις πάω να κάνω συγχώνευση για να μιλάμε και οι 3 ταυτόχρονα με βάζει στην κράτηση τη μία. Δεν γίνεται συγχώνευση σε καρτοκινητό Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Δεν γίνεται συγχώνευση σε καρτοκινητό Cosmote. Γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει? Θέλει μόνο συμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει? Θέλει μόνο συμβόλαιο? Ναι, μόνο σε συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Η καλοκαιρινή προσφορά είναι ακόμα διαθέσιμη για ενεργοποίηση ενώ έληγε χθες.Τέλος η προσφορά (σύμφωνα με την εφαρμογή τουλάχιστον). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Στις 2/9 πήρα την προσφορά με τα 7GB και μου ήρθε με μήνυμα η προσφορά για τα 5GB βίντεο/μουσική με 1,5€ για ενεργοποίηση μέχρι σήμερα 4/9. Σήμερα έχω στείλει το μήνυμα της ενεργοποίησης 2 φορές και τις 2 φορές μου απάντησαν ότι η υπηρεσία δεν βρέθηκε. Έχει συμβεί και σε άλλον; Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ανακοινώνεται ότι από 1/10/2018, παύει η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας COSMOTE Mobile Internet Day Pass, η οποία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές κινητής COSMOTE που δεν έχουν ενσωματωμένο όγκο δεδομένων στο πρόγραμμα τους.* Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα*www.cosmote.gr* Η καρτοκινητή FROG είναι προϊόν COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών FROG στο 1299 από κινητό FROG (χρέωση 0,19 €/κλήση).* Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/310818_Katargisi_day_pass.pdf Σε άλλο γειτονικό ας πούμε φόρουμ, διάβασα έναν περίεργο μαθηματικό υπολογισμό σύμφωνα με τον οποίο με περίπου 60€ το μήνα έχουμε απεριόριστο ίντερνετ στην κοσμοτέ έστω και με 1.5mbps όριο και έβγαζε περίπου 450gb το μήνα με αυτό το όριο.... Οταν οι άλλοι δίνουν μόνο συμβόλαιο με 75€ και 384kbps μετά τα πρώτα 15gb, το 1.5mpbs και σε καρτοκινητό φαντάζει όαση για τα ελληνικά δεδομένα!! Εχει καταλάβει κάποιος αν είναι όντως έτσι? Δηλαδή αν με 2€ την ημέρα μπορούμε να έχουμε απεριόριστο ίντερνετ όλη την ημέρα με 1.5mbps όριο? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Στις 2/9 πήρα την προσφορά με τα 7GB και μου ήρθε με μήνυμα η προσφορά για τα 5GB βίντεο/μουσική με 1,5€ για ενεργοποίηση μέχρι σήμερα 4/9. Σήμερα έχω στείλει το μήνυμα της ενεργοποίησης 2 φορές και τις 2 φορές μου απάντησαν ότι η υπηρεσία δεν βρέθηκε. Έχει συμβεί και σε άλλον; Τι μπορώ να κάνω; το Σωστό μήνυμα είναι 5GΒ στο 1330 Edited September 4, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Σε άλλο γειτονικό ας πούμε φόρουμ, διάβασα έναν περίεργο μαθηματικό υπολογισμό σύμφωνα με τον οποίο με περίπου 60€ το μήνα έχουμε απεριόριστο ίντερνετ στην κοσμοτέ έστω και με 1.5mbps όριο και έβγαζε περίπου 450gb το μήνα με αυτό το όριο.... Οταν οι άλλοι δίνουν μόνο συμβόλαιο με 75€ και 384kbps μετά τα πρώτα 15gb, το 1.5mpbs και σε καρτοκινητό φαντάζει όαση για τα ελληνικά δεδομένα!! Εχει καταλάβει κάποιος αν είναι όντως έτσι? Δηλαδή αν με 2€ την ημέρα μπορούμε να έχουμε απεριόριστο ίντερνετ όλη την ημέρα με 1.5mbps όριο?Δεν κατάλαβα πως όμως. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 το Σωστό μήνυμα είναι 5GΒ στο 1330Αυτό έστειλα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Δεν κατάλαβα πως όμως. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oτι μετά την χρέωση των 2€ συνεχίζεις να έχεις ίντερνετ με 1.5mbps μέχρι να συμπληρωθούν 24 ώρες. Αν είναι όντως έτσι και εφόσον μείνει και το myinternet (αν και δε γράφει κάτι για κατάργηση του στα καρτοκινητά οπότε λογικά θα μείνει) θα μπορούμε όποτε επιθυμούμε να το απενεργοποιούμε και με 2€ να σερφάρουμε απεριόριστα όλη την ημέρα έστω και με το 1.5mbps. Αν είναι όντως έτσι, ειναι τέλειο για τα ελληνικά πάντα δεδομένα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Σε άλλο γειτονικό ας πούμε φόρουμ, διάβασα έναν περίεργο μαθηματικό υπολογισμό σύμφωνα με τον οποίο με περίπου 60€ το μήνα έχουμε απεριόριστο ίντερνετ στην κοσμοτέ έστω και με 1.5mbps όριο και έβγαζε περίπου 450gb το μήνα με αυτό το όριο.... Οταν οι άλλοι δίνουν μόνο συμβόλαιο με 75€ και 384kbps μετά τα πρώτα 15gb, το 1.5mpbs και σε καρτοκινητό φαντάζει όαση για τα ελληνικά δεδομένα!! Εχει καταλάβει κάποιος αν είναι όντως έτσι? Δηλαδή αν με 2€ την ημέρα μπορούμε να έχουμε απεριόριστο ίντερνετ όλη την ημέρα με 1.5mbps όριο? Θα έπρεπε να έχετε εμπεδώσει ότι οι ανακοινώσεις στο ελλαδιστάν γράφονται με φάβα… και ως γνωστόν η φάβα έχει λάκκο. Η ανακοίνωση της Cosmote αναφέρει πως θα έχεις βηματική χρέωση 0,2€/ΜΒ μέχρις ότου συμπληρωθούν τα 2€, ήτοι κατανάλωση με κανονική ταχύτητα 10ΜΒ. Πέραν των 10ΜΒ θα απολαμβάνεις απεριόριστο internet με ταχύτητα έως 1,5Mbps. Αυτό το “έως” ωστόσο θα μπορεί να σημαίνει και 10Kbps χωρίς να αποτελεί αθέτηση από την πλευρά του παρόχου, ακριβώς όπως και το 0,5Mbps αποτελεί έγκυρη ταχύτητα ADSL (έως 24Mbps). Κατά τα άλλα θα έχεις απεριόριστο internet… με μόλις 60€ το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Γιαυτό και εγώ ρωτάω για διευκρινήσεις..θα δείξει σε 26 ημέρες.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Γιαυτό και εγώ ρωτάω για διευκρινήσεις..θα δείξει σε 26 ημέρες.. Δεν αναμένω να είναι λειτουργικές οι ταχύτητες που δίνουν μετά την ανάλωση των 2€... Σε τελική ανάλυση, σε ποιούς αναφέρεται αυτός ο υπολογισμός? Σκέψου πόσα δεδομένα 4G μπορείς να έχεις με 60€ κάθε μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παιδια εληξε το προγραμμμα 7gb με 7 ευρο;;; παιζει κατι αναλογο με πανω κατω στα ιδια χρηματα..ειχα μαζεμενα gb και δεν εδωσα σημασια στην αλλη ανανεωση και τωρα δεν βρισκω online πακετο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παιδια εληξε το προγραμμμα 7gb με 7 ευρο;;; παιζει κατι αναλογο με πανω κατω στα ιδια χρηματα..ειχα μαζεμενα gb και δεν εδωσα σημασια στην αλλη ανανεωση και τωρα δεν βρισκω online πακετο.. Βάλε αυτό με τα 3 ευρώ και θα σε ανανεώσει όσα gb έχεις από το πακέτο με τα 7 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Βάλε αυτό με τα 3 ευρώ και θα σε ανανεώσει όσα gb έχεις από το πακέτο με τα 7 ευρώ. Τι κωδικο και που στελνω;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts