np79 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα. Έχω 2 νούμερα what's up με την υπηρεσία 2 in 1. Την Τρίτη πάω Ρουμανία. Υπάρχει καμία χρέωση στην υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα. Έχω 2 νούμερα what's up με την υπηρεσία 2 in 1. Την Τρίτη πάω Ρουμανία. Υπάρχει καμία χρέωση στην υπηρεσία;Όχι, αν έχεις όμως προώθηση κλήσης από την 1 στην 2 και αντίστροφα, η προώθηση θα χρεώνεται σαν κλήση προς Ελλάδα (και θα καταναλώνει τα λεπτά της αντίστοιχης SIM ή θα χρεώνει τον λογαριασμό αν δεν έχει λεπτα). Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 εκτός από τα 7gb με 7 ευρώ υπάρχει άλλο πακέτο με πιο πολλά mb? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) εκτός από τα 7gb με 7 ευρώ υπάρχει άλλο πακέτο με πιο πολλά mb? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑπό όσο ξέρω όχι για καρτοκινητα... Μπορείς να δοκιμάσεις να το βάλεις 2 ταυτόχρονα τον 7GB εάν γίνεται και να έχεις 14GB ΠΡΟΣΟΧΉ μέχρι 2 φορές το μήνα μπορείς να βάλεις το πακέτο τον 7GB Εάν έχεις FROG Μπορείς να βάλεις 2 X 5GB- 17€ 2 Χ 2GB -8.88€ και εάν σε αφήνει ταυτόχρονα 2Χ 7GB 2X 7GB - 14€ Μέχρι 2 το μήνα για τα παραπάνω δεν ξέρω εάν τον 7GB μπορούν να μπουν 2 ταυτόχρονα τα άλλα μπορούν συνολικα 28GB συνολικο κόστος 8.50+8.50+4.44+4.44+7.00+7.00 = 39.88€ 8.50€ τα πακέτα τον 5GB 4.44€ τα πακέτα το 2GB 7.00€ τα πακέτα τον 7GB Edited July 22, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 έγινε ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Αυτό με το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς, πώς μπορούμε να κάνουμε να μαζέψουμε 4x7GB=28GB σύνολο; Έχω βάλει ήδη 2 πακέτα τον Ιούλιο, και λήγουν 8 Αυγούστου. Αν πάω να βάλω τρίτο πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν αυτά που έβαλα, θα με αφήσει, ή θα μου ενεργοποιήσει 700ΜΒ αντί για 7GB; Μήπως να βάλω το πακετάκι των 3.02€ με 120ΜΒ λίγο πριν λήξουν, και μόλις περάσει ο ημερολογιακός μήνας να βάλω ξανά πακέτο με 7€ ώστε να μου βάλει 7GΒ; :what: Edited July 23, 2018 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Παιδια ερωτηση. Ειχα βαλει μια πενταρα καρτα 23/06 και αλλη μια πενταρα 22/07. Πιανονται για μια των 10€ για να μου ερθει reload ή θα πρεπει να ειναι μεσα στον ιδιο μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Παιδια ερωτηση. Ειχα βαλει μια πενταρα καρτα 23/06 και αλλη μια πενταρα 22/07. Πιανονται για μια των 10€ για να μου ερθει reload ή θα πρεπει να ειναι μεσα στον ιδιο μηνα;Οι 2 5αρες θα πρέπει να είναι εντός λίγων ωρων. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 @panosz75 Αν δεν σου φτάνουν τα ΜΒ μπορείς να ενεργοποιείς τα πακέτα 24 ωρών με 1 ευρώ για 1 GB. Επίσης το πακέτο του Σαββατοκύριακου με 3 GB και μόνο 2 ευρώ που είναι η πιο οικονομική λύση. Όσο αφορά τα πακέτα των 7 GB θα μπορέσεις να αγοράσεις ξανά την πρώτη Αυγούστου για να πάρεις παράταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αύριο με το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς, πώς μπορούμε να κάνουμε να μαζέψουμε 4x7GB=28GB σύνολο; Έχω βάλει ήδη 2 πακέτα τον Ιούλιο, και λήγουν 8 Αυγούστου. Αν πάω να βάλω τρίτο πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν αυτά που έβαλα, θα με αφήσει, ή θα μου ενεργοποιήσει 700ΜΒ αντί για 7GB; Μήπως να βάλω το πακετάκι των 3.02€ με 120ΜΒ λίγο πριν λήξουν, και μόλις περάσει ο ημερολογιακός μήνας να βάλω ξανά πακέτο με 7€ ώστε να μου βάλει 7GΒ; :what:7 Αυγούστου βάλε ξανά 7GB και θα μεταφερθουν από τον προηγούμενο μήνα. Επίσης μπορείς να μεταφέρεις τα GB με το πακέτο 120MB. Από 2/9 δεν θα ισχύει η προσφορά άρα όσα GB μπορείς τα παίρνεις πριν λήξει η προσφορά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αύριο με το πακέτο της καλοκαιρινής προσφοράς, πώς μπορούμε να κάνουμε να μαζέψουμε 4x7GB=28GB σύνολο; Έχω βάλει ήδη 2 πακέτα τον Ιούλιο, και λήγουν 8 Αυγούστου. Αν πάω να βάλω τρίτο πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν αυτά που έβαλα, θα με αφήσει, ή θα μου ενεργοποιήσει 700ΜΒ αντί για 7GB; Μήπως να βάλω το πακετάκι των 3.02€ με 120ΜΒ λίγο πριν λήξουν, και μόλις περάσει ο ημερολογιακός μήνας να βάλω ξανά πακέτο με 7€ ώστε να μου βάλει 7GΒ; :what: Την προσφορά μπορούμε να την ενεργοποιησουμε δύο φορές το μήνα. Δηλαδη 2x7=14 γίγα τον Ιούλιο και αλλα 14 την Αύγουστο. Δε ξέρω αν γίνεται να την ενεργοποίησουμε και άλλες δύο φορές 1η Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Η προσφορά ισχύει μέχρι 2 Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Το πακέτο play now unlimited χρεισημοποιειται για tethering ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στα χαρτιά όχι Στην πράξη ναι Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Άρα να το αγοράσω άφοβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Άρα να το αγοράσω άφοβα; Άφοβα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 @panosz75 Αν δεν σου φτάνουν τα ΜΒ μπορείς να ενεργοποιείς τα πακέτα 24 ωρών με 1 ευρώ για 1 GB. Επίσης το πακέτο του Σαββατοκύριακου με 3 GB και μόνο 2 ευρώ που είναι η πιο οικονομική λύση. Όσο αφορά τα πακέτα των 7 GB θα μπορέσεις να αγοράσεις ξανά την πρώτη Αυγούστου για να πάρεις παράταση . 7 Αυγούστου βάλε ξανά 7GB και θα μεταφερθουν από τον προηγούμενο μήνα. Επίσης μπορείς να μεταφέρεις τα GB με το πακέτο 120MB. Από 2/9 δεν θα ισχύει η προσφορά άρα όσα GB μπορείς τα παίρνεις πριν λήξει η προσφορά. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Την προσφορά μπορούμε να την ενεργοποιησουμε δύο φορές το μήνα. Δηλαδη 2x7=14 γίγα τον Ιούλιο και αλλα 14 την Αύγουστο. Δε ξέρω αν γίνεται να την ενεργοποίησουμε και άλλες δύο φορές 1η Σεπτεμβρίου. Ρωτάω γιατί συνήθως βάζω πακέτο λίγο πριν λήξει το προηγούμενο. Τώρα όμως έχω ήδη βάλει δύο πακέτα των 7€ κι έχω πάρει 14GB. Αν βάλω πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν 14GΒ, λογικά δε θα μου ενεργοποιήσει και τρίτο πακέτο μέσα σε ένα μήνα, αφού μόνο 2 ενεργοποιήσεις ανά μήνα επιτρέπονται στη συγκεκριμένη προσφορά. Όταν λέει ανά ημερολογιακό μήνα εννοεί π.χ. 8 Ιουλίου με 8 Αυγούστου και 8 Αυγούστου με 8 Σεπτεμβρίου (που είναι το διάστημα της δικής μου ανανέωσης), ή κανονικά ολόκληρο τον Ιούλιο και ολόκληρο τον Αύγουστο; Αυτό είναι το μπέρδεμά μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Ρωτάω γιατί συνήθως βάζω πακέτο λίγο πριν λήξει το προηγούμενο. Τώρα όμως έχω ήδη βάλει δύο πακέτα των 7€ κι έχω πάρει 14GB. Αν βάλω πακέτο των 7€ λίγο πριν λήξουν 14GΒ, λογικά δε θα μου ενεργοποιήσει και τρίτο πακέτο μέσα σε ένα μήνα, αφού μόνο 2 ενεργοποιήσεις ανά μήνα επιτρέπονται στη συγκεκριμένη προσφορά. Όταν λέει ανά ημερολογιακό μήνα εννοεί π.χ. 8 Ιουλίου με 8 Αυγούστου και 8 Αυγούστου με 8 Σεπτεμβρίου (που είναι το διάστημα της δικής μου ανανέωσης), ή κανονικά ολόκληρο τον Ιούλιο και ολόκληρο τον Αύγουστο; Αυτό είναι το μπέρδεμά μου. Έχω την εντύπωση ότι ημερολογιακό μήνα λέει απλά να περάσει ο μήνας δηλαδή εάν εσύ έβαζες το πακέτο 29/30/7 θα μπορούσες 1/8 να βάλεις και άλλο πακέτο Τουλάχιστον στο FROG με τα πακέτα τον 2GB και 5GB αυτό γίνεται (Δοκιμασμένο) Περίμενε να πάρεις απάντηση και από άλλα άτομα... Edited July 23, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλημέρα, Έχω ένα νούμερο με promo4 στο οποίο έχει μπει φραγή. Ξέρει κανείς αν ανανεώσω αν το promo4 θα υπάρχει ακόμα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλημέρα, Έχω ένα νούμερο με promo4 στο οποίο έχει μπει φραγή. Ξέρει κανείς αν ανανεώσω αν το promo4 θα υπάρχει ακόμα; Ευχαριστώ θα υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 ΓIA NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIΣ TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ ME IΣXY AΠO 3 ΣEΠTEMBPIOY 2018 MΠEΣ ΣTO http://WWW.COSMOTE.GR 'H EΠIΣKEΨOY ENA KATAΣTHMA COSMOTE / ΓEPMANOΣ. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα τώρα το πρωί. Έψαξα, τόσο στο site της cosmote όσο και στο what's up, αλλά δεν βρήκα κάτι. Αντε να δούμε πάλι τι αυξήσεις θα σκαρφιστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrislll Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 ΓIA NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIΣ TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ ME IΣXY AΠO 3 ΣEΠTEMBPIOY 2018 MΠEΣ ΣTO http://WWW.COSMOTE.GR 'H EΠIΣKEΨOY ENA KATAΣTHMA COSMOTE / ΓEPMANOΣ. Μου ήρθε αυτό το μήνυμα τώρα το πρωί. Έψαξα, τόσο στο site της cosmote όσο και στο what's up, αλλά δεν βρήκα κάτι. Αντε να δούμε πάλι τι αυξήσεις θα σκαρφιστούν. Βάλανε εδώ την ανακοίνωση https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Ουσιαστικά για ανανεώσεις κάτω των 12€ το ποσό είναι διαθέσιμο για 2 μήνες από 3 που είναι μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Βάλανε εδώ την ανακοίνωση https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Ουσιαστικά για ανανεώσεις κάτω των 12€ το ποσό είναι διαθέσιμο για 2 μήνες από 3 που είναι μέχρι τώρα. Και η φραγή εισερχομένων, εξερχομένων κλήσεων κτλπ, θα ενεργοποιείται στο 3μηνο για όσους πραγματοποιήσουν ανανέωση μέχρι 10€. Άρα για να μην πιάσουν κάποιον οι αλλαγές, πρέπει να βάζει 12€ αντί για 10€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Άρα για να μην πιάσουν κάποιον οι αλλαγές, πρέπει να βάζει 12€ αντί για 10€. 5€ βάζαμε και θα συνεχίσουμε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Και η φραγή εισερχομένων, εξερχομένων κλήσεων κτλπ, θα ενεργοποιείται στο 3μηνο για όσους πραγματοποιήσουν ανανέωση μέχρι 10€. Άρα για να μην πιάσουν κάποιον οι αλλαγές, πρέπει να βάζει 12€ αντί για 10€. Που γραφει οτι αλλαξαν το 4μηνο φραγης εισερχομενων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts