dimtz Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Με ποιόν τρόπο στέλνουμε πέντε ευρώ από ένα νούμερο στο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Με ποιόν τρόπο στέλνουμε πέντε ευρώ από ένα νούμερο στο άλλο;θα πρέπει να έχει βάλει 20€ του τελευταίους 2 μηνες για να μπορέσεις να στείλεις. Edited June 15, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Μάλιστα, ότι να'ναι, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 θα πρέπει να έχει βάλει 20€ του τελευταίους 2 μηνες για να μπορέσεις να στείλεις. Τους τελευταίους 4 μήνες είναι τα 20 ευρώ βολεύει πάρα πολύ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Εμένα που ήρθε sms στον αριθμό για τα 5 giga αλλά στην εφαρμογή δεν υπήρχε; Υπήρχε επαρκές χρηματικό υπόλοιπο; Αν ναι, έπρεπε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Για την χρηση της υπηρεσιας 'easy transfer', υπαρχει καμια χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 0.20€ η χρέωση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Για την χρηση της υπηρεσιας 'easy transfer', υπαρχει καμια χρεωση; Τα εγραψα αναλυτικά παραπάνω διαβάστε τα. Χθες το ανακάλυψα και με 1.60 ακόμα έχει 1600mb ο καθένας. 80 λεπτά δηλαδή για 1600mb. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Τελικά η πολυπόθητη προσφορά 5γιγα για 15ημερες με 2 ευρώ εμφανίστηκε σήμερα στην εφαρμογή. Διαθέσιμη έως 23 Ιουνίου! Μια χαρά! :D Ας πούμε κι ένα μπράβο στην Cosmote που έστω και με δαιδαλώδεις διαδικασίες διόρθωσε το λάθος! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εγω δεν συγχαίρω γιατί εξακολουθώ να μη βλέπω τίποτα :p δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική έρχονται οι προσφορές,έχω το νούμερο 10 χρόνια και εκτός του reload των γενεθλίων,δεν έρχεται η παραμικρή προσφορά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Και σε μένα δε φαίνεται το συγκεκριμένο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εγω δεν συγχαίρω γιατί εξακολουθώ να μη βλέπω τίποτα :p δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική έρχονται οι προσφορές,έχω το νούμερο 10 χρόνια και εκτός του reload των γενεθλίων,δεν έρχεται η παραμικρή προσφορά :( Τη sim τη δικιά μου την την ειχα σε συστημα συναγερμού για καμποσα χρόνια και ειχε μαζέψει αρκετό υπόλοιπο.Προφανώς το βλέπουν και σε προτρέπουν να το καταναλώσεις... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Όντως εμφανίστηκε πάλι η προσφορά και σε μένα. Βέβαια η εφαρμογή δεν μου λειτουργεί καλά σήμερα. Όλα μηδενικά μου τα δείχνει. Και έκανα και όλα τα σχετικά για να δουλέψει (εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση κλπ). Θα με βόλευε να ενεργοποιήσω το πακέτο στις 23/6 αλλά φοβάμαι πάλι μην το χάσω όπως και το προηγούμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εμενα όλα μηδενικά μου τα δείχνει και στα πακέτα έχει μόνο το calling tunes. Για να δω, θα το εμφανίζει αργότερα κάποια στιγμή; Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Πάλι κόλλησε η κωλο εφαρμογή; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Δεν δουλεύει τίποτα κάτι θα φτιάχνουν λογικά Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ούτε μβ από την prepaid μπορώ να στείλω, γραφτεί ότι δεν είμαι συνδρομητής κοτε.το έχουν ξεφτιλίσει το πράγμα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Το application του What's Up δε δουλεύει ούτε σε μένα. Γενικό πρόβλημα θα είναι. Στο play δε βρήκα κάποιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Από τις 4 το βράδυ έχει να δουλέψει Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devote Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Ουτε η ιντερνετικη εφαρμογη΄δουλευει ... έτσι έχασα το προηγούμενο υπόλοιπο μου πριν ένα μήνα . Αρχιζω να υποπτευομαι ότι δεν είναι πλεον τυχαίο. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την δεδομένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζουμε μια προσωρινή τεχνική αδυναμία. Εργαζόμαστε ήδή για την άμεση αποκατάσταση και την εκ νέου ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας. Μήνυμα απο το chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Όλα αποκαταστάθηκαν αλλά η προσφορά με τα 5gb άφαντη. Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Έστρωσε και η προσφορά ακόμα εδώ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εμένα ακόμη δε δουλεύει το application. King2009 σου ήρθε σμσ για την προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Εμένα ακόμη δε δουλεύει το application. King2009 σου ήρθε σμσ για την προσφορά; Όχι μόνο μέσω της εφαρμογής εδώ και μια βδομάδα την έχω Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 (edited) Έπειτα από μερικά χρόνια στο εξωτερικό επέστρεψα και χρησιμοποιώ τον παλιό καλό μου αριθμό της cosmote. Είχα βάλει μια 10άρα κάρτα πριν 1-2 μήνες. Μπαίνω στο app κι ενώ μέχρι προχθές έβλεπα τα περίπου 8,5 ευρώ σήμερα εξαφανίστηκαν. Άντε λέω δεν πειράζει, κάτσε να πάρω τηλ στο 13888 να μου πουν τα παιδιά εκεί. 0,19 ευρώ + ΦΠΑ + χρεώσεις λέει ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης. Άντε λέω δεν πειράζει τουλάχιστον θα με κατατοπισουν. Με το που πάει να συνδεθεί μου λέει ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες και να πάρω αργότερα. Μόνο αηδία μου προκάλεσε αυτό όλο. Δεν υπήρχε περίπτωση στο UK να γίνουν αυτά ούτε για αστείο. Τέλος πάντων, μπορεί μήπως κάποιος να μου πει τι γίνεται; Είχα βάλει κάρτα πριν μάξιμουν 2 μήνες. Δεν μπορεί έτσι απλά να εξαφανίστηκε. Δε βλέπω τα χρήματα στο app ενώ φαίνονταν μέχρι πριν λίγες μέρες. Επίσης στο app πάντα, δεν μπορώ να δω τι πακέτα μπορώ να βάλω. Τι άθλια που έχει γίνει η cosmote?? Edited June 16, 2018 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts