Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με ποιόν τρόπο στέλνουμε πέντε ευρώ από ένα νούμερο στο άλλο;
θα πρέπει να έχει βάλει 20€ του τελευταίους 2 μηνες για να μπορέσεις να στείλεις. 8f917fc32b9cabec22dc745b9e5f39b0.jpg Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

θα πρέπει να έχει βάλει 20€ του τελευταίους 2 μηνες για να μπορέσεις να στείλεις. 8f917fc32b9cabec22dc745b9e5f39b0.jpg

Τους τελευταίους 4 μήνες είναι τα 20 ευρώ βολεύει πάρα πολύ

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα που ήρθε sms στον αριθμό για τα 5 giga αλλά στην εφαρμογή δεν υπήρχε;

Υπήρχε επαρκές χρηματικό υπόλοιπο; Αν ναι, έπρεπε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Για την χρηση της υπηρεσιας 'easy transfer', υπαρχει καμια χρεωση;

Τα εγραψα αναλυτικά παραπάνω διαβάστε τα. Χθες το ανακάλυψα και με 1.60 ακόμα έχει 1600mb ο καθένας. 80 λεπτά δηλαδή για 1600mb.

Τελικά η πολυπόθητη προσφορά 5γιγα για 15ημερες με 2 ευρώ εμφανίστηκε σήμερα στην εφαρμογή. Διαθέσιμη έως 23 Ιουνίου!

Μια χαρά! :D

Ας πούμε κι ένα μπράβο στην Cosmote που έστω και με δαιδαλώδεις διαδικασίες διόρθωσε το λάθος!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εγω δεν συγχαίρω γιατί εξακολουθώ να μη βλέπω τίποτα :p δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική έρχονται οι προσφορές,έχω το νούμερο 10 χρόνια και εκτός του reload των γενεθλίων,δεν έρχεται η παραμικρή προσφορά :(

Εγω δεν συγχαίρω γιατί εξακολουθώ να μη βλέπω τίποτα :p δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική έρχονται οι προσφορές,έχω το νούμερο 10 χρόνια και εκτός του reload των γενεθλίων,δεν έρχεται η παραμικρή προσφορά :(

Τη sim τη δικιά μου την την ειχα σε συστημα συναγερμού για καμποσα χρόνια και ειχε μαζέψει αρκετό υπόλοιπο.Προφανώς το βλέπουν και σε προτρέπουν να το καταναλώσεις...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Όντως εμφανίστηκε πάλι η προσφορά και σε μένα. Βέβαια η εφαρμογή δεν μου λειτουργεί καλά σήμερα. Όλα μηδενικά μου τα δείχνει. Και έκανα και όλα τα σχετικά για να δουλέψει (εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση κλπ).

Θα με βόλευε να ενεργοποιήσω το πακέτο στις 23/6 αλλά φοβάμαι πάλι μην το χάσω όπως και το προηγούμενο..

00f9bff6f57ec2358e7d25134bc0042d.jpg

Εμενα όλα μηδενικά μου τα δείχνει και στα πακέτα έχει μόνο το calling tunes.

Για να δω, θα το εμφανίζει αργότερα κάποια στιγμή;

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάλι κόλλησε η κωλο εφαρμογή;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ούτε μβ από την prepaid μπορώ να στείλω, γραφτεί ότι δεν είμαι συνδρομητής κοτε.το έχουν ξεφτιλίσει το πράγμα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ουτε η ιντερνετικη εφαρμογη΄δουλευει ... έτσι έχασα το προηγούμενο υπόλοιπο μου πριν ένα μήνα .

Αρχιζω να υποπτευομαι ότι δεν είναι πλεον τυχαίο.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την δεδομένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζουμε μια προσωρινή τεχνική αδυναμία. Εργαζόμαστε ήδή για την άμεση αποκατάσταση και την εκ νέου ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Μήνυμα απο το chat.

Όλα αποκαταστάθηκαν αλλά η προσφορά με τα 5gb άφαντη.

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εμένα ακόμη δε δουλεύει το application. King2009 σου ήρθε σμσ για την προσφορά;

Όχι μόνο μέσω της εφαρμογής εδώ και μια βδομάδα την έχω

Έπειτα από μερικά χρόνια στο εξωτερικό επέστρεψα και χρησιμοποιώ τον παλιό καλό μου αριθμό της cosmote. Είχα βάλει μια 10άρα κάρτα πριν 1-2 μήνες. Μπαίνω στο app κι ενώ μέχρι προχθές έβλεπα τα περίπου 8,5 ευρώ σήμερα εξαφανίστηκαν. Άντε λέω δεν πειράζει, κάτσε να πάρω τηλ στο 13888 να μου πουν τα παιδιά εκεί. 0,19 ευρώ + ΦΠΑ + χρεώσεις λέει ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης. Άντε λέω δεν πειράζει τουλάχιστον θα με κατατοπισουν. Με το που πάει να συνδεθεί μου λέει ότι όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες και να πάρω αργότερα. Μόνο αηδία μου προκάλεσε αυτό όλο. Δεν υπήρχε περίπτωση στο UK να γίνουν αυτά ούτε για αστείο.

Τέλος πάντων, μπορεί μήπως κάποιος να μου πει τι γίνεται; Είχα βάλει κάρτα πριν μάξιμουν 2 μήνες. Δεν μπορεί έτσι απλά να εξαφανίστηκε. Δε βλέπω τα χρήματα στο app ενώ φαίνονταν μέχρι πριν λίγες μέρες. Επίσης στο app πάντα, δεν μπορώ να δω τι πακέτα μπορώ να βάλω. Τι άθλια που έχει γίνει η cosmote??

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.