Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το 4g εκανα τη διαδικασια που αναγραφεται αλλα παλι δεν μου εμφανιζει το σημα 4g ( μου ηρθε μηνυμα ενργοποιησης 4g αλλα ....)

Οσον αφορα το πακετο, δυστυχως οταν ενεργοποιηθηκα δεν εστελνε μηνυματα γενικα για αλλαγη πακετου ( το προσπαθησα αλλα .....) , οποτε εβαλα 10 ευρω και πηρα δωρο 200 λεπτα προς ολους και 200 mb για ενα μηνα και το υπολοιπο μου ειναι 8,93ευρω . Οποτε μαλλον λεω να μεινω αυτον τον μηνα κοσμοκαρτα και να το αλλαξω τον επομενο

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για το 4g εκανα τη διαδικασια που αναγραφεται αλλα παλι δεν μου εμφανιζει το σημα 4g ( μου ηρθε μηνυμα ενργοποιησης 4g αλλα ....)

Οσον αφορα το πακετο, δυστυχως οταν ενεργοποιηθηκα δεν εστελνε μηνυματα γενικα για αλλαγη πακετου ( το προσπαθησα αλλα .....) , οποτε εβαλα 10 ευρω και πηρα δωρο 200 λεπτα προς ολους και 200 mb για ενα μηνα και το υπολοιπο μου ειναι 8,93ευρω . Οποτε μαλλον λεω να μεινω αυτον τον μηνα κοσμοκαρτα και να το αλλαξω τον επομενο

Εκανες επανεκκίνηση στο κινητό;

σημα 3g ιντερνετ (Η/Η+) εχεις κανονικα? Μπορει να φταιει η καλυψη στην περιοχη σου απλα...Το μηνυμα αλλαγης πακετου θα επρεπε να δουλεψει εφοσον ηταν ενεργοποιημενη η συνδεση,εκτος αν το εμποδιζε τυχον μηδενικο υπολοιπο. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γι'αυτο που θα σου πω αλλα υπαρχει περιπτωση,αν θελησεις να πας και τωρα whatsup,να μεταφερθουν τα λεπτα και τα mb και να μην τα χασεις. Αλλά αυτο καλυτερα να το επιβεβαιωσει καποιος που το ξερει σιγουρα.Αλλιως οπως λες,δοκιμασε το τον επομενο μηνα,ή οταν σου τελειώσουν οσα σου εδωσε τωρα.

εκανα και επανεκκινηση και σημα 4g ειχα παντα στο σπιτι μου οταν ειχα το συμβολαιο κοσμοτε. Τωρα δεν ξερω τι επαθε :)

Xa,xa,xa,xa

Μολις μου εμφανισε το σημα 4g.

επρεπε ομως να γραψεις τα καλα σου λογια.......

Edited by akismei

Σε Cosmοkarta κάνοντας ανανέωση 15 ευρώ μέσω του app, παίρνεις 600 mb για ένα μήνα ή για 15 μέρες;

Σε Cosmοkarta κάνοντας ανανέωση 15 ευρώ μέσω του app, παίρνεις 600 mb για ένα μήνα ή για 15 μέρες;

Καλησπέρα,

900mb για 15 ημέρες, μέσω καταστήματος. Ειδάλλως 500mb για 15 ημέρες. Από όσο γνωρίζω.

Περισσότερα εδώ: https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εφόσον η ανανέωση γίνει online ή μέσω του app παίρνεις 1200 mb από το reload it για 30 μέρες.

Sorry λάθος τώρα είδα ότι είπες για cosmoκαρτα.

σημα 3g ιντερνετ (Η/Η+) εχεις κανονικα? Μπορει να φταιει η καλυψη στην περιοχη σου απλα...Το μηνυμα αλλαγης πακετου θα επρεπε να δουλεψει εφοσον ηταν ενεργοποιημενη η συνδεση,εκτος αν το εμποδιζε τυχον μηδενικο υπολοιπο. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γι'αυτο που θα σου πω αλλα υπαρχει περιπτωση,αν θελησεις να πας και τωρα whatsup,να μεταφερθουν τα λεπτα και τα mb και να μην τα χασεις. Αλλά αυτο καλυτερα να το επιβεβαιωσει καποιος που το ξερει σιγουρα.Αλλιως οπως λες,δοκιμασε το τον επομενο μηνα,ή οταν σου τελειώσουν οσα σου εδωσε τωρα.

Πριν 2 εβδομάδες έκανα αλλαγή από cosmocarta σε what's up. Μεταφέρονται και τα λεπτά ομιλίας και τα mb με τον χρόνο λήξης που είχαν. Απλά δεν ενσωματώνονται με τα του what's up. Λογικό μου φαίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σε έναν αριθμό έχω αγοράσει το πακέτο των 7.5 ευρώ, που δίνει 200 (+100) λεπτά προς όλους, 400 προς What's up και 100ΜΒ.

Αυτά τα 100 ΜΒ δεν τα θέλω. Πάω να τα αλλάξω στο pare-dwse για να πάρω λεπτά προς όλους και δεν μου τα έχει ως επιλογή - έχει μόνο τα λεπτά προς What's up και τα λεπτά προς όλους. Δεν θα έπρεπε να είχε και τα ΜΒ μιας και προέρχονται από αγορασμένο πακέτο και όχι από προσφορά;

Καλησπέρα σας με πήραν από κοσμοκάρτα 900 λεπτά προς κοσμοκάρτα 60 λεπτά προς όλους 1200 μεγκαμπάιτ ίντερνετ + 4 € καθε μήνα στο λογαριασμό μου με 10 € + Φ.Π.Α. + τέλη τι λετε άξιζει υπάρχει κάτι καλύτερο?

Καλησπέρα σας με πήραν από κοσμοκάρτα 900 λεπτά προς κοσμοκάρτα 60 λεπτά προς όλους 1200 μεγκαμπάιτ ίντερνετ + 4 € καθε μήνα στο λογαριασμό μου με 10 € + Φ.Π.Α. + τέλη τι λετε άξιζει υπάρχει κάτι καλύτερο?

Καλησπέρα,

Μάλλον εννοείς πως σε κάλεσαν από Cosmote για Καρτοσυμβόλαιο.

Το θέμα είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σου, σκεπτόμενος τη χρήση κάνεις.

Εάν μιλάς τα συγκεκριμένα λεπτά προς Cosmote, τότε η προσφορά αξίζει. Επίσης πίεσε λιγάκι, ώστε να σου ανεβάσουν τα λεπτά προς όλους.

λεπτά ομιλίας προς Cosmote θέλεις να πεις και όχι προς κοσμοκαρτα ! πάντως λεπτά ομιλίας προς όλους να βάλουν κανένα 200 ρι θεωρώ ότι είναι καλά , όσο για το ίντερνετ είναι θέμα χρήσης. επίσης ρώτα τα επιπλέον πακέτα άμα τελειώσεις τις παροχές που σου δίνει το πακέτο σου , άμα δεν αξίζουν σε τιμή και παροχές μην το κάνεις ! θεωρώ την κάρτα ότι καλύτερο και χωρίς πάγια κάθε μήνα. ! εξάλλου έχει περισσότερεσ παροχές.

Τα λεπτά προς όλα τα δίκτυα είναι πολύ λίγα. Βέβαια με τα 4 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 150 λεπτά προς όλους όταν σου τελιώσουν τα 60 αλλά μόνο για 7 ημέρες.

Οπότε θέλει να μιλάς πολύ με cosmote και ελάχιστα με άλλα δίκτυα

Εσύ θα κρίνεις ανάλογα με το προφίλ των κλήσεων σου αν σε συμφέρει.

Παιδια μακρια απο συμβολαια/καρτοσυμβολαια, εκτος αν υπαρχει τεκμηριωμενη βεβαιοτητα πως σας συμφερει. Περαν των προφανων (χρονικη δεσμευση, πιθανη αυξηση των παγιων σε ανυποπτο χρονο, υψηλες ρητρες αν θελησεις να σπασεις συμβολαιο νωριτερα κ.λπ.) η κοσμοτε εχει ενα τελος μετατροπης συμβολαιου σε καρτοκινητο υψους 15ε.

Οσον αφορα τη συγκεκριμενη προσφορα τη θεωρω συμφερουσα μονο αν οντως χρειαζεσαι τα 900 λεπτα προς κοσμοτε οπως προανεφερε και αλλος συνφορουμιτης και ταυτοχρονα δε μιλας με αλλα δικτυα ή σταθερα (εδω να πουμε οτι τα 60λεπτα ειναι μαξιμουμ 20 κλησεις λογω ελαχιστης διαρκειας 3 λεπτων, δηλαδη ουτε 1 κληση τη μερα καθε μηνα). Γιατι διαφορετικα δε φτανουν τα 4ε καθε μηνα για να ενεργοποιησεις πακετο για λεπτα προς ολους (και εννοειται ουτε για SMS εφ οσον τα χρειαζεσαι), οποτε θα πρεπει να βαζεις ενα 5ευρο καρτα, αρα το μηναιο κοστος ξεφευγει αρκετα.

Το παγιο σου θα ειναι 10ε + 12% φορος καρτοκινητης + 24% ΦΠΑ δηλαδη 13,6ε το μηνα. Αν βαλεις και το προαιρετικο 5ευρο παμε στα 18,6ε (αουτς).

Μπορεις να ριξεις μια ματια και στους τιμοκαταλογους των αλλων πακετων συνδεσης της κοσμοτε (what s up, frog), μηπως βρεις κατι που συμφερει οικονομικοτερα. Για παραδειγμα, στο whats up εχεις 1200MB για ενα μηνα δωρο μονο και μονο απο την ανανεωση των 10ε+100MB απο την υπηρεσια "παρε-μοιρασε". Για ο,τι αλλο, εδω ειμαστε παλι.

Ζητω συγγνωμη για το σεντονι...

Edited by gpapas640

Η ελάχιστη χρέωση στα καρτοσυμβόλαια είναι 3 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο αλλά μόνο 1 λεπτό προς τα άλλα δίκτυα. Edited by Vasileios

Η ελάχιστη χρέωση στα καρτοσυμβόλαια είναι 3 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο αλλά μόνο 1 λεπτό προς τα άλλα δίκτυα.

Αυτο που αναφερεις εχει να κανει με το εκαστοτε προγραμμα καρτοσυμβολαιου. Επειδη η προσφορα που αναφερθηκε δεν αντιστοιχει κατα 100% σε καποιο απο τα καρτοσυμβολαια του τιμοκαταλογου της κοσμοκαρτα, καλο θα ηταν να διευκρινιστει κατα την επικοινωνια με το τμημα προσφορων. Ομως πολυ σωστη η παρατηρηση σου! :)

60 είναι για όλα τα καρτοσυμβόλαια με εξαίρεση το καρτοσυμβόλαιο προς όλους που δεν έχει λεπτά προς Cosmote.

Στην συγκεκριμμένη όμως περίπτωση που μιλάμε , έχει 900 λεπτά άρα είναι το καρτοσυμβόλαιο 23 με τα 30 λεπτά αλλά στην τηλεφωνική προώθηση (με κάλεσαν και εμένα ) μου είπαν 30 +30 δώρο.

Φυσικά το απέριψα γιατί στον τόπο που είμαι δεν επιτρέπεται η χρήση των 900 .... οπότε καρτοσυμβόλαιο με 60 λεπτά τον μήνα είναι ένα τίποτα.

Η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών προς κινητά COSMOTE γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3 λεπτά (180’’) ενώ η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών προς όλα τα εθνικά δίκτυα γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα για τα προγράμματα ΚαρτοΣυμβόλαιο 23 &28 ενώ είναι 180 δευτερόλεπτα για το ΚαρτοΣυμβόλαιο προς όλους 23. Μετά την κατανάλωση των δωρεάν λεπτών η χρέωση για τις εθνικές κλήσεις ή/και video-κλήσεις γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα, όπως και στα μη εμπορικά προγράμματα ΚαρτοΣυμβολαίου.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_CC

Edited by Vasileios

Η ελάχιστη χρέωση στα καρτοσυμβόλαια είναι 3 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο αλλά μόνο 1 λεπτό προς τα άλλα δίκτυα.

Αυτό ακριβώς ήθελα να διορθώσω και εγώ στο πιο πάνω post του συμφορουμίτη, όσον αφορά στην κατανάλωση των λεπτών στα Καρτοσυμβόλαια.

Επιβεβαιώνω: Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης στα λεπτά προς Cosmote είναι 3 λεπτά και 60" στα λεπτά προς όλους.

Τέλος, οι συνδρομητές What's Up που συνομιλούν με συνδρομητή Καρτοσυμβολαίου Cosmote, καταναλώνουν τα λεπτά προς What's Up.

Οκ παιδες, αρα με 60 λεπτα ελαχιστης διαρκειας κλησης το 1 λεπτο εχουμε μαξιμουμ 60 κλησεις το μηνα, αρα 2 κλησεις την ημερα. :)

Παιδιά είστε πολύ αναλυτική οπότε δεν μπλέκω με καρτοσυμβόλαια μια χαρά είναι και με κοσμοκάρτα το πολύ να το γυρίσω σε Whatsup που ίσως συμφέρει καλύτερα

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλά δεν θέλω να χάσω 0.02€ το λεπτό σε δύο αριθμούς

0,02/λεπτο προς 2 Κοσμοτε είναι 2 ευρώ για 100 λεπτά.

Στο Φρογκ με 3,02 ευρώ έχεις 120 λεπτά προς όλους τους αριθμούς και ολα τα δίκτυα.

Σε έναν αριθμό έχω αγοράσει το πακέτο των 7.5 ευρώ, που δίνει 200 (+100) λεπτά προς όλους, 400 προς What's up και 100ΜΒ.

Αυτά τα 100 ΜΒ δεν τα θέλω. Πάω να τα αλλάξω στο pare-dwse για να πάρω λεπτά προς όλους και δεν μου τα έχει ως επιλογή - έχει μόνο τα λεπτά προς What's up και τα λεπτά προς όλους. Δεν θα έπρεπε να είχε και τα ΜΒ μιας και προέρχονται από αγορασμένο πακέτο και όχι από προσφορά;

Σήμερα έβαλα πάλι αυτό το πακέτο των 7.5 ευρώ (πήγαν 200 τα ΜΒ, μιας και δεν είχε λήξει το προηγούμενο), αλλά πάλι δεν μ' αφήνει να κάνω πάρε-δώσε τα ΜΒ.

Γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;