Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και η εφαρμογή σου, όταν πας στο πάρε/μοίρασε σου λέει αν έχεις στα contacts σου watchup

πολυ σωτηριο αυτο που ειπες για την εφαρμογη,

πηγα στην εφαρμογη, ειδα ποιοι εχουν whatsup, τσιμπησα εναν,

εβαλα καρτα σημερα μου λεει :cool:,

ελα του λεω, το ξερεις το #pare_moirase;

οχι μου λεει, τελοσπαντων, του εξηγησα και μου εστειλε,

ξεκινησα να εκπαιδευσω κι αλλες επαφες, για να δουμε :cool:

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις/βοηθεια

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μια βοήθεια, πως να ανανεώσω για να τρώγονται τα μβ του reload it πρώτα;261816efb91bbceef36f43a94c68db0f.jpg

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Για να σου καταναλώνει απο το reload it θα πρέπει να έχουν προγενέστερη ημερομηνία λήξης απο τα υπόλοιπα. Οπότε αφού κάνεις το reload it, θα κάνεις μετά τελευταίο το πάρε-μοίρασε

Άλλο λέω.άμα κάνω ανανέωση τώρα από σήμερα θα μετρά ο μήνας ή από τις 8;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά θυμιστε μου κάτι.....το τώρα DATA Πόσο είναι 500 ή 600 mb?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο after dark τα 10 gb είναι 10 ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΒΡΑΔΥ; ή 10 συνολικά για όλο το μήνα;

Έχω βολευτεί με την ωραία προσφορά της watsup 1.5gb και 1500 προς όλους για ενα μήνα με 8.5€. Επειδή μου την στείλανε με ένα απλό sms και δεν βλέπω πουθενά όρους χρήσης, ξέρει κάποιος αν ισχύουν και για roaming, σε λίγο φεύγω για Ολλανδία και θα ηταν χρήσιμο να ξέρω

500 ηταν. Προφανως εχεις φοιτητικο?
Ναι φίλε φοιτητικό και το δίνουν ακόμα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειδα μόλις τώρα στην εφαρμογή wu νέο πακέτο ομιλίας που το ονομάζουν mini combo call them all όπου με χρέωση 3€ δίνουν για 7 ημέρες 100΄προς όλους και 200 προς wu και αν το υπόλοιπο είναι κάτω απο 3€ το χρεώνει στην επόμενη ανανέωση κάρτας και ως προυπόθεση γιαυτό είναι να έχεις κάνει ανανέωση τους 2 τελευταίους μήνες

Ειδα μόλις τώρα στην εφαρμογή wu νέο πακέτο ομιλίας που το ονομάζουν mini combo call them all όπου με χρέωση 3€ δίνουν για 7 ημέρες 100΄προς όλους και 200 προς wu και αν το υπόλοιπο είναι κάτω απο 3€ το χρεώνει στην επόμενη ανανέωση κάρτας και ως προυπόθεση γιαυτό είναι να έχεις κάνει ανανέωση τους 2 τελευταίους μήνες

Καλη φαση,σε σχεση με το call them all x-tension.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για ώρα ανάγκης είναι ωραιότατο. Αν έχεις πχ 3€ ή μικρότερο υπόλοιπο... και θες να μιλήσεις εκτάκτως αρκετά λεπτά.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Σήμερα όλη μέρα προσπαθω να κάνω ανανέωση μεσω του app και όταν επίλεγω να κάνω μέσω χρεωστικής μου λέει ότι θα μεταφέρθω σε ασφαλές περιβάλλον αλλά δεν προχωρά από εκεί και πέρα . Μπορεί κάποιος να το δοκιμασει τυπικά να δούμε εάν είναι γενικό ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Σήμερα όλη μέρα προσπαθω να κάνω ανανέωση μεσω του app και όταν επίλεγω να κάνω μέσω χρεωστικής μου λέει ότι θα μεταφέρθω σε ασφαλές περιβάλλον αλλά δεν προχωρά από εκεί και πέρα . Μπορεί κάποιος να το δοκιμασει τυπικά να δούμε εάν είναι γενικό ;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Μόλις είδα, δε βλέπω πρόβλημα. Και απ' το app της cosmote ανανεώνει και απ' το app του What's Up.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα παραστατικά (απόδειξη άυλου χρόνου) που αγοράζουμε μέσω πιστωτικής on-line από την COSMOTE?

Μόλις είδα, δε βλέπω πρόβλημα. Και απ' το app της cosmote ανανεώνει και απ' το app του What's Up.
Έχεις δίκιο , τώρα φαίνεται να έχει αποκατασταθεί και σε εμένα . Ευχαριστώ για τον κόπο.

καλησπέρα!

μηπως ξερει καποιος αν το my cosmote app απο android μπορει να βλεπει χρονο και πακετα για W.U που ειναι σε αλλη συσκευη? γινεται αυτο?

γιατι με την εφαρμογη του W.U πρεπει να ειναι στην ιδια συσκευη η sim.

και στις 2 εφαρμογες μπορεις να δεις αλλους αριθμους.Στην εφαρμογη του wu κανεις αποσυνδεση και μετα δηλωνεις τον αλλον αριθμο τον οποιο πρεπει να ταυτοποιησεις μεσω του sms που στελνεται σε αυτον.Οποτε φυσικα πρεπει να εχεις προσβαση σε αυτον τον αριθμο που πρεπει να ελεγξεις.

Στην εφαρμογη mycosmote μπορεις να προσθεσεις οποιον αριθμο θες (και πανω απο εναν) ειτε φτιαχνοντας λογαριασμο στο cosmote.gr (ζηταει αφμ/αδτ κατοχου),οποτε βαζεις τους κωδικους. Ειτε με απευθειας προσθεση του αριθμου,οπου ζηταει παλι τα ιδια στοιχεια. Και στις 2 περιπτωσεις γινεται ταυτοποιηση με μηνυμα.

και στις 2 εφαρμογες μπορεις να δεις αλλους αριθμους.Στην εφαρμογη του wu κανεις αποσυνδεση και μετα δηλωνεις τον αλλον αριθμο τον οποιο πρεπει να ταυτοποιησεις μεσω του sms που στελνεται σε αυτον.Οποτε φυσικα πρεπει να εχεις προσβαση σε αυτον τον αριθμο που πρεπει να ελεγξεις.

Στην εφαρμογη mycosmote μπορεις να προσθεσεις οποιον αριθμο θες (και πανω απο εναν) ειτε φτιαχνοντας λογαριασμο στο cosmote.gr (ζηταει αφμ/αδτ κατοχου),οποτε βαζεις τους κωδικους. Ειτε με απευθειας προσθεση του αριθμου,οπου ζηταει παλι τα ιδια στοιχεια. Και στις 2 περιπτωσεις γινεται ταυτοποιηση με μηνυμα.

Στο my cosmote app εχω δηλωσει ενα νουμερο που ειναι internet on the go πανω σε router και εχει sms στο μενου και δεν εχει σχετικα μυνηματα. Oποτε αυτο που λες δε νομιζω οτι ισχυει. Για το W.U ναι. Μηπως επειδη δεν ειναι καρτοκινητη και ειναι παγιο και ιντερνετ μονο? Δεν μας κανει με μυνηματα γιατι θελω σε ρουτερ να μπει μια καρτοκινητη W.U.

Πήρα τα 3γιγα δώρο για το σκ και νόμισα ότι θα τραβούσε από εκεί η χρήση youtube που έκανα, αφού το πακέτο video που είχα έληγε πολύ πιο μετά, αλλά τελικά τράβηξε από το πακέτο για βίντεο. Τα 3γιγα που λήγουν σήμερα αθικτα. Αισθάνθηκα πολύ χαζος...

Και εγω ειχα παρει 1200MB δωρο και μου ετρωγε απο τα αλλα που εληγαν την ιδια μερα!!! τωρα ανανεωσα σημερα τα αλλα, βαζω 600MB με 6 ευρω τον μηνα ΠΡΙΝ ληξουν και τα 1200 ληγουν στις 7 αθικτα!

ωραιες ΒΛΑΚΕΙΕΣ κανει η Kote! :mad::mad::mad:

και τα 1200 δεν θυμαμαι απο που τα πηρα βασικα....παντως αθικτα θα πανε, αντε αν χαλασει τπτ αυτες τις μερες μεχρι τις 7 του μηνα.

ανανεωσα καρτα μεσω paypal 10 ευρω και μου εδωσε reload, πηρα 1200mb για 1 μηνα και εβαλε μαζι και τα αλλα και ληγουν τωρα 4/4!!!

παλι καλα την γλιτωσαν και τα αλλα! ετσι τα ειχα παρει νομιζω με reload λογω ανανεωσης μεσω paypal!

Kαι το ερωτημα τωρα : απο ποιο πακετο θα χαλάει δεδομενα? απο τα δωρα ή τα αλλα που εχω αγορασει γιατι και τα 2 ληγουν την ιδια μερα!!!

Edited by Nikifoross

Μην τα χάσετε

a48e3d88633c7f9d50196961a7454dd1.jpg

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρα τα 3γιγα δώρο για το σκ και νόμισα ότι θα τραβούσε από εκεί η χρήση youtube που έκανα, αφού το πακέτο video που είχα έληγε πολύ πιο μετά, αλλά τελικά τράβηξε από το πακέτο για βίντεο. Τα 3γιγα που λήγουν σήμερα αθικτα. Αισθάνθηκα πολύ χαζος...

Μπες PlayStore γράψε asphalt extreme είναι 1.52gb. Κατέβασε το 2 φορές στο 95% ακύρωσε το. Τρώγονται σε 20 λεπτά. Μην τους αφήνετε τίποτα αφού το παίζουν έξυπνοι.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom