Ilovemetal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Με paypal γινετε δουλεια φιλε; Ναι φίλε φυσικά. Βάση λογικής, το PayPal θεωρείται online ανανέωση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι φίλε φυσικά. Βάση λογικής, το PayPal θεωρείται online ανανέωση.Επιβεβαιωμένο και στην πράξη. Όμως, μόνο μια ανανέωση την ημέρα μπορεί να γίνει μέσω PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Λεπτά sms και MB μεταφέρονται σε αλλαγή πακέτου. https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486039883471&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate Ναι φίλε φυσικά. Βάση λογικής, το PayPal θεωρείται online ανανέωση. Επιβεβαιωμένο και στην πράξη. Όμως, μόνο μια ανανέωση την ημέρα μπορεί να γίνει μέσω PayPal. ειστε ωραιοι ,ευχαριστω πολυ ,θα κανω την αλλαγη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Σήμερα παρατήρησα κάτι που δεν περίμενα: σε αριθμό what's up έβαλα μια 5άρα με online ανανέωση σήμερα το μεσημέρι σχεδόν στις 12, έβαλα κανονικά το "πάρε-μοίρασε", κι έβαλα κι άλλη μια 5άρα στις 7:30 το απόγευμα περίπου, κι όλως περιέργως μου ήρθε reload it ! Δεν περίμενα με τόσες ώρες διαφορά να έρθει τελικά και κωδικός reload it. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 δεν αποκλείεται, να ειναι αρκετο να γινεται μεσα στο ιδιο 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 δεν αποκλείεται, να ειναι αρκετο να γινεται μεσα στο ιδιο 24ωρο Πολύ πιθανό. Για καλό και για κακό, καλό είναι πάντως τις δύο 5άρες να τις βάζουμε πολύ κοντά χρονικά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 ΑΝ δοκιμάσει κάποιος να κάνει τη διπλή 5άρα πριν τις 00:00 και μετά τις 00:00 , ίσως να μην το πάρει δλδ; Έχουν αναφερθεί ΄κάποια τέτοια "κρούσματα" που δεν έδωσε reloadit με "κοντινές" 5άρες. Μήπως αφορούν κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Βρε παίδες για πείτε μου σε Wu με ανανέωση 10€ με χρεωστική κάρτα δεν παίρνουμε 500 MB για 15 ημέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Βρε παίδες για πείτε μου σε Wu με ανανέωση 10€ με χρεωστική κάρτα δεν παίρνουμε 500 MB για 15 ημέρες; ΑΝ την κανεις την ανανεωση σε καταστημα ειναι ετσι οπως τα λες.αν την κανεις online ειναι για 30 ημερες και δινει 1200mb:):):):):p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Βρε παίδες για πείτε μου σε Wu με ανανέωση 10€ με χρεωστική κάρτα δεν παίρνουμε 500 MB για 15 ημέρες; Τώρα πέρνουμε κωδικό reload it ο Οποίος δίνει 1200 ΜΒ για 1 μήνα ή 2GB για 7 ημέρες . Αυτά ισχύουν αν έκανες την ανανέωση online ή σε κατάστημα . Με κωδικό θα πάρεις τα μισά από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να βάλω μια κάρτα SIM σε ένα GPS η οποία θα τρώει μόνο DATA. Αυτή τη στιγμή ενεργοποίησα μια κοσμοκάρτα που είχα στο συρτάρι. Να υποθέσω από τη στιγμή που έχω εγώ ήδη what's up σαν κύριο αριθμό πως με συμφέρει να κάνω το νούμερο που μόλις ενεργοποίησα και αυτό what's up για να βάζω απλά πακέτα δεδομένων με μεταφορές χρημάτων από το κύριο νούμερο που έχω για να κερδίζω και τα πάρε μοίρασε αλλά και τα reload? Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) αυτο σε συμφερει να κανεις. Μια υποσημειωση, το reload το παιρνεις στον αριθμο που κανεις εξαρχης την ανανεωση,και οχι απο μεταφορα 10 ευρω.Δες εδω ολες τις λεπτομερειες https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d αξιζει ιδιαιτερης μνειας αυτο O συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 20€ και άνω τους τελευταίους 4 μήνες (120 ημέρες) Edited November 1, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 what's up και Ευρωπαϊκή κάρτα νέων τη παίζει;πως ενεργοποιείται η προσφορά; Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 http://europeanyouthcard.gr/offers/cosmote/ σε καταστημα πας οπως φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 αυτο σε συμφερει να κανεις. Μια υποσημειωση, το reload το παιρνεις στον αριθμο που κανεις εξαρχης την ανανεωση,και οχι απο μεταφορα 10 ευρω.Δες εδω ολες τις λεπτομερειες https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEEASYTRANSFERde2dc6b9-c6d8-4a8a-9c4e-f7b4528b073d αξιζει ιδιαιτερης μνειας αυτο Ναι αυτό εννοώ. Να κάνω ανανέωση στο βασικό μου νούμερο και όχι στο νούμερο του GPS, για να μην χάνω ένα reload it, και να κάνω μεταφορά τα λεφτά με easy transfer στο νούμερο του GPS. Προς το παρών με τις ανανεώσεις που θα κάνω, θα στέλνω με το πάρε μοίρασε τα 300ΜΒ στο νούμερο του GPS, και μια φορά το 4μηνο θα στέλνω 5 ευρώ για να ανανεώνεται το νούμερο. Προς το παρών δεν ξέρω και πόσα δεδομένα θα καταναλώνει για να ξέρω πόσα ΜΒ θα πρέπει να του βάζω. what's up και Ευρωπαϊκή κάρτα νέων τη παίζει;πως ενεργοποιείται η προσφορά; Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγάζεις την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων, και πηγαίνεις σε ένα κατάστημα cosmote ή Γερμανός μαζί με την κάρτα για να την δηλώσουν στο νούμερο σου. Μόλις δηλωθεί, όταν κάνεις ανανέωση από 10 ευρώ το μήνα (μόνο μια φορά το μήνα) θα σου δίνει δώρο 600 λεπτά προς what's up και 600ΜΒ δώρο. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 http://europeanyouthcard.gr/offers/cosmote/ σε καταστημα πας οπως φαινεται.έλεγα μήπως έγιναν λίγο πιο εύχρηστοι...αλλά που.εχω τραβήξει δύο βδομάδες μια ταυτοποίηση αλήθεια τέτοια δυσκινησία δεν την περίμενα με τόσους συνδρομητές. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Πως ρυθμίζουμε την αναμονή κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Απο τις ρυθμίσεις του κινητού δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Σε πιο σημείο είναι κρυμμένο; δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Στο δικο μου ειναι στο "Τηλέφωνο" (dialer) στο μενού "περισσότερα"-> ρυθμίσεις κλήσεων-> περισσότερες ρυθμίσεις. Εκεί είναι και οι προωθήσεις,αν σε βοηθάει κάπου αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Στο δικο μου ειναι στο "Τηλέφωνο" (dialer) στο μενού "περισσότερα"-> ρυθμίσεις κλήσεων-> περισσότερες ρυθμίσεις. Εκεί είναι και οι προωθήσεις,αν σε βοηθάει κάπου αυτό...Σ ευχαριστώ πολύ φίλε, το βρήκα, εκεί μέσα είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ρε παιδιά έβαλα σήμερα κάρτα 10€ ανανέωσης σε καρτοκινητό wu και δεν μ έδωσε τα έξτρα 600 mb που δίνει με κάθε ανανέωση. Τι έγινε τα έκοψαν; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ρε παιδιά έβαλα σήμερα κάρτα 10€ ανανέωσης σε καρτοκινητό wu και δεν μ έδωσε τα έξτρα 600 mb που δίνει με κάθε ανανέωση. Τι έγινε τα έκοψαν;Έρχεται reload it. Send From Note 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Πρέπει να μπεις στο whatsup.gr/reloadit και να βάλεις τον κωδικό reloadit. Ή μεσα στην εφαρμογή στο αντίστοιχο μενου,να διαλέξεις τα 600 mb. Εκτος αν εννοείς οτι δεν ηρθε reloadit κωδικός καθόλου. Ισως θα πρέπει να περιμένεις γιατι πολλές φορές αργει. Αλλιώς επικοινωνία με το cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Τώρα πέρνουμε κωδικό reload it ο Οποίος δίνει 1200 ΜΒ για 1 μήνα ή 2GB για 7 ημέρες . Αυτά ισχύουν αν έκανες την ανανέωση online ή σε κατάστημα . Με κωδικό θα πάρεις τα μισά από αυτά. Μου έκανε εντύπωση το εξής.Ειχα ήδη 1200mb για ένα μήνα απο το reloadit που έληγαν στις 29/11 και σήμερα 'έβαλα μια 10αρα κάρτα και με το νέο reloadit πήρα τα 2gb για 7 ημέρες και αντι να λήγουν την επόμενη τετάρτη,προστέθηκαν στα 1200mb και λήγουν όλα μαζί στις 29/11 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts