Inevar Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αναρωτιεμαι ποσες χιλιαδες ακομα φορες ακομα θα χρειαστει να το γραψει ο κακομοιρης ο βασιλιας μεχρι να σταματησει καποιος να ρωταει το ιδιο πραγμα συνεχεια.... Φαντασου να μην ηταν και γραπτα να μενουν...θα ειχε κλεισει η φωνη του απο τις τοσες φορες που το ειπε. Ακουραστος παντως φιλε!Μπραβο! Αυτό ήθελα να γράψω και γω! Πραγματικά αν γυρίσουμε εκατοντάδες σελίδες πίσω, ίσως να το έχει γράψει πάνω από 100 φορές. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά είναι ασφαλές να βάζουμε χρήματα μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα ; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά είναι ασφαλές να βάζουμε χρήματα μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα ; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βεβαίως και ειναι.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παιδιά είναι ασφαλές να βάζουμε χρήματα μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα ; Ναι είναι ασφαλής η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αναρωτιεμαι ποσες χιλιαδες ακομα φορες θα χρειαστει να το γραψει ο κακομοιρης ο βασιλιας μεχρι να σταματησει καποιος να ρωταει το ιδιο πραγμα συνεχεια.... Φαντασου να μην ηταν και γραπτα να μενουν...θα ειχε κλεισει η φωνη του απο τις τοσες φορες που το ειπε. Ακουραστος παντως φιλε!Μπραβο! Συνέχεια θα το γράφω φίλε μου εφόσον δεν γίνονται sticky αυτά τα χρήσιμα ποστ και χάνονται ανάμεσα στα εκατοντάδες που γίνονται. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Sticky στα forums μπορούν να γίνουν θέματα και όχι μεμονωμένα posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Συνέχεια θα το γράφω φίλε μου εφόσον δεν γίνονται sticky αυτά τα χρήσιμα ποστ και χάνονται ανάμεσα στα εκατοντάδες που γίνονται. Send From Note 3 With S8 Port RomΤο ξέρουμε είσαι ακούραστος και βοηθάς όλο το φόρουμ μπράβο ρε king Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Φανταστείτε δηλαδή αντί να χρειάζεται να το γράφει ξανά και ξανά, όποιος το ρωτάει απλά να το ψάχνει πρώτα. Μαγικό? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Φανταστείτε δηλαδή αντί να χρειάζεται να το γράφει ξανά και ξανά, όποιος το ρωτάει απλά να το ψάχνει πρώτα. Μαγικό? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μέσα σε τόσες χιλιάδες σελίδες όχι δεν γίνεται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Φανταστείτε δηλαδή αντί να χρειάζεται να το γράφει ξανά και ξανά, όποιος το ρωτάει απλά να το ψάχνει πρώτα. Μαγικό? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν σε κατάλαβα. Τι να ψάχνει 23191post; Πολύ σπαστικό ! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Φανταστείτε δηλαδή αντί να χρειάζεται να το γράφει ξανά και ξανά, όποιος το ρωτάει απλά να το ψάχνει πρώτα. Μαγικό? Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΜε τίποτα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Δηλαδή δεν γνωρίζετε καν ότι υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Και για πες μας, αφού βρήκες ότι υπάρχει search, με ποιες λέξεις κλειδιά θα ψάξει κάποιος, που δεν έχει ιδέα από καρτοκινητα και τι δυνατότητες υπάρχουν? Θα του έρθει επιφοίτηση? Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 23195 ποστ αναζήτησης πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημερα ,στα καλα καθουμενα δεν εχω σημα στο καρτοκινητο ,προσφατα το εχω μεταφερει απο voda σε cosmote και δεν εχω βαλει ακομη καρτα διοτι δινει δωρο 200 προς ολους για τρεις μηνες , γιατι δεν εχω σημα ; μπορει να μου πει κανεις; δοκιμασα την sim και σε αλλο κινητο και παλι τα ιδια , Σε ποιο τηλ να καλεσω για να λυθει το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εχει callback στη σελίδα της cosmote για να σε καλέσουν αυτοί σε οποιοδήποτε τηλέφωνο θες. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κεραία που συνδεεσαι,δοκίμασε να αλλάξεις το δίκτυο από 2g σε 3g ή αντίστροφα. Δεν έχεις σήμα ούτε έκτακτης ανάγκης? Όταν καλείς τον αριθμό τι σου λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εχει callback στη σελίδα της cosmote για να σε καλέσουν αυτοί σε οποιοδήποτε τηλέφωνο θες. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κεραία που συνδεεσαι,δοκίμασε να αλλάξεις το δίκτυο από 2g σε 3g ή αντίστροφα. Δεν έχεις σήμα ούτε έκτακτης ανάγκης? Όταν καλείς τον αριθμό τι σου λέει? Τελικά είναι γενικό το κακό φίλε, στην περιοχή μου δεν έχει κανείς σήμα, κρασαρε η κυρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εμενα ειχε τυχει να μην εχει 2g για 4-5 ωρες ενω 3g να δουλεύει οκ. Το μεγαλύτερο προβλημα σε τέτοια περίπτωση είναι τα απλά κινητά των μεγαλυτέρων που παίζουν μόνο 2g και ήταν φυσικά εντελώς εκτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Λεπον, τι τρέλα παίζει με το τηλέφωνο μου.4g πιάνω μόνο εάν χρησιμοποιώ vpn.κάθε τρεις και λίγο πέφτει το σήμα για κάνα λεπτό, δεν πιάνει τίποτα, νεκρό.κλείνω το vpn γυρνά σε H+. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Δοκίμασα και 2g και πάλι τα ίδια, εντάξει,εγώ νόμιζα ότι είχε θέμα το κινητό, ευτυχώς έχω δικαρτο και βολεύομαι με την voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εδώ και κάνα 2ωρο η Cosmote είναι νεκρή σε όλο το νομό Φλώρινας! Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 ισως εχει αναφερθει παλι,το παρε μοιρασε για αυτον που στελνει mb απαιτει ανανεωση τους τελευταιους 2 μηνες. Γι'αυτον που λαμβανει ειναι ο ιδιος ο περιορισμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Όταν μου έτυχε να μην έχω καθόλου 2g στην περιοχή μου ενώ είχα 3g έγινε διότι όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων γινόταν τοποθέτηση κεραίας 4g. Μιλάμε για Κάτω Πατήσια και για 3 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 ισως εχει αναφερθει παλι,το παρε μοιρασε για αυτον που στελνει mb απαιτει ανανεωση τους τελευταιους 2 μηνες. Γι'αυτον που λαμβανει ειναι ο ιδιος ο περιορισμός? Κανένας περιορισμός για αυτόν που λαμβάνει. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts