Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναρωτιεμαι ποσες χιλιαδες ακομα φορες ακομα θα χρειαστει να το γραψει ο κακομοιρης ο βασιλιας μεχρι να σταματησει καποιος να ρωταει το ιδιο πραγμα συνεχεια....

Φαντασου να μην ηταν και γραπτα να μενουν...θα ειχε κλεισει η φωνη του απο τις τοσες φορες που το ειπε.

Ακουραστος παντως φιλε!Μπραβο!

Αυτό ήθελα να γράψω και γω! Πραγματικά αν γυρίσουμε εκατοντάδες σελίδες πίσω, ίσως να το έχει γράψει πάνω από 100 φορές.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά είναι ασφαλές να βάζουμε χρήματα μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα ;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βεβαίως και ειναι..

Ναι είναι ασφαλής η εφαρμογή.

Αναρωτιεμαι ποσες χιλιαδες ακομα φορες θα χρειαστει να το γραψει ο κακομοιρης ο βασιλιας μεχρι να σταματησει καποιος να ρωταει το ιδιο πραγμα συνεχεια....

Φαντασου να μην ηταν και γραπτα να μενουν...θα ειχε κλεισει η φωνη του απο τις τοσες φορες που το ειπε.

Ακουραστος παντως φιλε!Μπραβο!

Συνέχεια θα το γράφω φίλε μου εφόσον δεν γίνονται sticky αυτά τα χρήσιμα ποστ και χάνονται ανάμεσα στα εκατοντάδες που γίνονται.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Συνέχεια θα το γράφω φίλε μου εφόσον δεν γίνονται sticky αυτά τα χρήσιμα ποστ και χάνονται ανάμεσα στα εκατοντάδες που γίνονται.

Το ξέρουμε είσαι ακούραστος και βοηθάς όλο το φόρουμ μπράβο ρε king

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φανταστείτε δηλαδή αντί να χρειάζεται να το γράφει ξανά και ξανά, όποιος το ρωτάει απλά να το ψάχνει πρώτα. Μαγικό?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Φανταστείτε δηλαδή αντί να χρειάζεται να το γράφει ξανά και ξανά, όποιος το ρωτάει απλά να το ψάχνει πρώτα. Μαγικό?

Μέσα σε τόσες χιλιάδες σελίδες όχι δεν γίνεται.

Δεν σε κατάλαβα. Τι να ψάχνει 23191post; Πολύ σπαστικό !

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Με τίποτα!!!!!!

Δηλαδή δεν γνωρίζετε καν ότι υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης? bed3f2c994dc796aa133e354b25525a2.jpga4864ebe70d209abbacaae76aee23fe0.jpgfc408af8edde0aa0faf397a079891845.jpg

Και για πες μας, αφού βρήκες ότι υπάρχει search, με ποιες λέξεις κλειδιά θα ψάξει κάποιος, που δεν έχει ιδέα από καρτοκινητα και τι δυνατότητες υπάρχουν?

Θα του έρθει επιφοίτηση?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Καλημερα ,στα καλα καθουμενα δεν εχω σημα στο καρτοκινητο ,προσφατα το εχω μεταφερει απο voda σε cosmote και δεν εχω βαλει ακομη καρτα διοτι δινει δωρο 200 προς ολους για τρεις μηνες , γιατι δεν εχω σημα ; μπορει να μου πει κανεις; δοκιμασα την sim και σε αλλο κινητο και παλι τα ιδια ,

Σε ποιο τηλ να καλεσω για να λυθει το θεμα;

Εχει callback στη σελίδα της cosmote για να σε καλέσουν αυτοί σε οποιοδήποτε τηλέφωνο θες. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κεραία που συνδεεσαι,δοκίμασε να αλλάξεις το δίκτυο από 2g σε 3g ή αντίστροφα. Δεν έχεις σήμα ούτε έκτακτης ανάγκης? Όταν καλείς τον αριθμό τι σου λέει?

Εχει callback στη σελίδα της cosmote για να σε καλέσουν αυτοί σε οποιοδήποτε τηλέφωνο θες. Επειδή υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κεραία που συνδεεσαι,δοκίμασε να αλλάξεις το δίκτυο από 2g σε 3g ή αντίστροφα. Δεν έχεις σήμα ούτε έκτακτης ανάγκης? Όταν καλείς τον αριθμό τι σου λέει?

Τελικά είναι γενικό το κακό φίλε, στην περιοχή μου δεν έχει κανείς σήμα, κρασαρε η κυρία

Εμενα ειχε τυχει να μην εχει 2g για 4-5 ωρες ενω 3g να δουλεύει οκ. Το μεγαλύτερο προβλημα σε τέτοια περίπτωση είναι τα απλά κινητά των μεγαλυτέρων που παίζουν μόνο 2g και ήταν φυσικά εντελώς εκτός.

Λεπον, τι τρέλα παίζει με το τηλέφωνο μου.4g πιάνω μόνο εάν χρησιμοποιώ vpn.κάθε τρεις και λίγο πέφτει το σήμα για κάνα λεπτό, δεν πιάνει τίποτα, νεκρό.κλείνω το vpn γυρνά σε H+.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δοκίμασα και 2g και πάλι τα ίδια, εντάξει,εγώ νόμιζα ότι είχε θέμα το κινητό, ευτυχώς έχω δικαρτο και βολεύομαι με την voda

Εδώ και κάνα 2ωρο η Cosmote είναι νεκρή σε όλο το νομό Φλώρινας!
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

ισως εχει αναφερθει παλι,το παρε μοιρασε για αυτον που στελνει mb απαιτει ανανεωση τους τελευταιους 2 μηνες. Γι'αυτον που λαμβανει ειναι ο ιδιος ο περιορισμός?

Όταν μου έτυχε να μην έχω καθόλου 2g στην περιοχή μου ενώ είχα 3g έγινε διότι όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων γινόταν τοποθέτηση κεραίας 4g. Μιλάμε για Κάτω Πατήσια και για 3 ημέρες.

ισως εχει αναφερθει παλι,το παρε μοιρασε για αυτον που στελνει mb απαιτει ανανεωση τους τελευταιους 2 μηνες. Γι'αυτον που λαμβανει ειναι ο ιδιος ο περιορισμός?

Κανένας περιορισμός για αυτόν που λαμβάνει.