sakis88888 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ναι στη 2η ανανέωση ήρθε ο κωδικός. Απλώς δεν νομίζω να έχει νόημα σε εμένα το πάρε μοίρασε αφού οι λίγες επαφές που έχω what's up δεν ασχολούνται με αυτά Πήρα και τα 1200 mb, όμως μαζί με αυτά δεν ανανεώθηκαν τα υπάρχοντα, λογικό μάλλον αφού δεν είναι αγορασμένα τα 1200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ναι στη 2η ανανέωση ήρθε ο κωδικός. Απλώς δεν νομίζω να έχει νόημα σε εμένα το πάρε μοίρασε αφού οι λίγες επαφές που έχω what's up δεν ασχολούνται με αυτά Πήρα και τα 1200 mb, όμως μαζί με αυτά δεν ανανεώθηκαν τα υπάρχοντα, λογικό μάλλον αφού δεν είναι αγορασμένα τα 1200 Αν δεν έχει νόημα στειλτα σε μένα και θα σου στέλνω όταν βάζω εγώ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 leech LUL :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δίνουν και με 2 5αρες παιδιά μην βάζετε 10αρες. 5αρα πάρε μοίρασε και ακόμα μια 5αρα στο καπάκι και έρχεται. Κερδίζετε 400mb με αυτό τον τρόπο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Πότε πρέπει να μπει το reloadit (1200mb) για να τραβάει πρώτα από αυτά και όχι από αυτά του πάρε μοίρασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δίνουν και με 2 5αρες παιδιά μην βάζετε 10αρες. 5αρα πάρε μοίρασε και ακόμα μια 5αρα στο καπάκι και έρχεται. Κερδίζετε 400mb με αυτό τον τρόπο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Με τιςδυο πεντάρες δίνει δώρο τα 500mb απ τώρα τώρα data όπως με την δεκάρα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πότε πρέπει να μπει το reloadit (1200mb) για να τραβάει πρώτα από αυτά και όχι από αυτά του πάρε μοίρασε? Μπαίνει αμέσως μετά την δεύτερη 5αρα μόλις έρθει και μετά βάζεις πάρε μοίρασε. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τιςδυο πεντάρες δίνει δώρο τα 500mb απ τώρα τώρα data όπως με την δεκάρα; Αυτό έχει κοπεί εδώ και 1.5 μήνα. Και στους απλους συνδρομητές και στο φοιτητικό. Αν συνεχίζεις να το περνεις βάζε μόνο 10αρες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μπαίνει αμέσως μετά την δεύτερη 5αρα μόλις έρθει και μετά βάζεις πάρε μοίρασε. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό έχει κοπεί εδώ και 1.5 μήνα. Και στους απλους συνδρομητές και στο φοιτητικό. Αν συνεχίζεις να το περνεις βάζε μόνο 10αρες. Send From Note 3 With S8 Port Rom 10 Αυγούστου το έδωσε μια χαρά το πάρε data. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Αυτά ΒΑΡΙΕΜΑΙ στο whats up και το καταντάει πολύ γύφτικο. Ας τα δίνει τα 1200MB μπαμ με την μια όχι reload παρε δωσε π@πες και κουραφέξαλα. Το κάνουν για να μην δίνουν σε όλους τα 1200mb... Η το άλλο με το after dark. 2 φορές μόνο τον μήνα. Εδώ ο κόσμος δεν έχει να βάλει 10 ευρώ και θα βάλει 50 ευρώ στο after dark ; Ευτυχώς που άλλη εταιρία σε αφήνει να βάλεις όσα γουστάρεις. Ας όψεται που το δίκτυο σε κάλυψη και ταχύτητα είναι ποιο μπροστά από τους άλλους αλλιώς ήξερα τι θα έκανα.... Αυτό το πακέτο με τα 10gb πρέπει να το αφήσουν μόνιμο και με όσες φορές θέλεις να το χρησιμοποιείς επιτέλους. Δεν βλέπει τι κάνει η μαμά εταιρία τους στις άλλες χώρες που έχουν δίκτυα. Από 20 ευρουλακια και ομιλία sms και από 15 - 30 gb η απεριόριστα. Εδώ στο Ελλάντα φυσικά πάντα μας τον πιάνουν όλοι. ------ Άσχετο τώρα τo προνομιακό πακέτο What's Up αυτό σου δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης των 1500' και 1500ΜΒ για πάντα. Βασική προϋπόθεσή είναι όπως και σε κάθε καρτοκινητό, να διατηρείται η γραμμή ενεργή στο δίκτυο ανανεώνοντας έστω μία φορά το 3μηνο. Οπότε αν ξεχάσεις να το ανανεώσεις μια φορά τον πουλο το έχασες :) Edited August 31, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Χθες μου ήρθε το εξής μήνυμα: MHN ΞEXNAΣ TH MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: 200' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA & 600' ΠPOΣ WHAT'S UP ΓIA 1 MHNA MONO ME 4€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE promo4 ΣTO 1330. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ 30/09. Μετά τον Σεπτέμβριο πάπαλα; Αν και το αποκλείω. Διότι και Ιούνιο / Ιούλιο τα ίδια έλεγε (έως τέλη Ιουλίου πχ). Ελπίζω να ισχύει επ αορίστου. Διότι και πέρυσι την είχα και συγγενικό πρόσωπο πάνω από 1.5 χρόνο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Χθες μου ήρθε το εξής μήνυμα: MHN ΞEXNAΣ TH MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: 200' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA & 600' ΠPOΣ WHAT'S UP ΓIA 1 MHNA MONO ME 4€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE promo4 ΣTO 1330. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ EΩΣ 30/09. Μετά τον Σεπτέμβριο πάπαλα; Αν και το αποκλείω. Διότι και Ιούνιο / Ιούλιο τα ίδια έλεγε (έως τέλη Ιουλίου πχ). Ελπίζω να ισχύει επ αορίστου. Διότι και πέρυσι την είχα και συγγενικό πρόσωπο πάνω από 1.5 χρόνο. Και εμένα μου ξαναρθε το μήνυμα αυτό, δεν το κάνει για να σε προειδοποιησει ότι θα είναι η τελευταία φορά, αλλά για να σε εξαναγκασει να το αγοράσεις και πάλι. Επ'αοριστου θα είναι από την στιγμή που μας έχει έρθει έστω μια φορά ως μήνυμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Και εμένα μου ξαναρθε το μήνυμα αυτό, δεν το κάνει για να σε προειδοποιησει ότι θα είναι η τελευταία φορά, αλλά για να σε εξαναγκασει να το αγοράσεις και πάλι. Επ'αοριστου θα είναι από την στιγμή που μας έχει έρθει έστω μια φορά ως μήνυμα. Inevar σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάπως έτσι το είχα και εγώ στο μυαλό μου. Τώρα μένει αρχές του μήνα να δω αν με νέα ενεργοποίηση της προσφοράς, μεταφέρει τα λεπτά ομιλίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Αυτά ΒΑΡΙΕΜΑΙ στο whats up και το καταντάει πολύ γύφτικο. Ας τα δίνει τα 1200MB μπαμ με την μια όχι reload παρε δωσε π@πες και κουραφέξαλα. Το κάνουν για να μην δίνουν σε όλους τα 1200mb... Η το άλλο με το after dark. 2 φορές μόνο τον μήνα. Εδώ ο κόσμος δεν έχει να βάλει 10 ευρώ και θα βάλει 50 ευρώ στο after dark ; Ευτυχώς που άλλη εταιρία σε αφήνει να βάλεις όσα γουστάρεις. Ας όψεται που το δίκτυο σε κάλυψη και ταχύτητα είναι ποιο μπροστά από τους άλλο ------ Άσχετο τώρα τo προνομιακό πακέτο What's Up αυτό σου δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης των 1500' και 1500ΜΒ για πάντα. Βασική προϋπόθεσή είναι όπως και σε κάθε καρτοκινητό, να διατηρείται η γραμμή ενεργή στο δίκτυο ανανεώνοντας έστω μία φορά το 3μηνο. Οπότε αν ξεχάσεις να το ανανεώσεις μια φορά τον πουλο το έχασες :) Έχω κοσμοκάρτα. Βάζω κάθε μήνα 10 ευρώ. Ξέρεις αν μπορώ να κάνω αλλαγή σε whats up προνομιακό; Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Σε κανονικό whatsup μπορείς να γυρίσεις. Το προνομιακό πακέτο μπορεί να σου έρθει σαν προσφορά με μήνυμα,για ορισμένο διάστημα ή για πάντα ανάλογα την πολιτική της εταιρείας. Αυτό φυσικά δεν μπορείς να το ξέρεις απο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Έχω κοσμοκάρτα. Βάζω κάθε μήνα 10 ευρώ. Ξέρεις αν μπορώ να κάνω αλλαγή σε whats up προνομιακό;Όχι δεν μπορείς και εγω αυτό ήθελα από νούμερο what's up αλλά δεν γίνεται. Πρέπει να βρεις και να αγοράσεις νέο νούμερο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κανονικό whatsup μπορείς να γυρίσεις. Το προνομιακό πακέτο μπορεί να σου έρθει σαν προσφορά με μήνυμα,για ορισμένο διάστημα ή για πάντα ανάλογα την πολιτική της εταιρείας. Αυτό φυσικά δεν μπορείς να το ξέρεις απο πριν.Όσο για ενεργοποίηση σε υπάρχον βλέπω μόνο να το παρέχουν σε κολλητούς τους και όχι στο ευρύ κοινό... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Λεβέντες καλησπέρα, θα μεταφέρω αυτές τις μέρες ένα νούμερο voda σε cosmote, τι είναι καλύτερα να το κάνω; frog, what's up;cosmoκαρτα; Χρειάζομαι περίπου 300λεπτα ομιλία προς όλους και πάνω κάτω 1giga internet, επίσης θέλω το υπόλοιπο να μεταφέρετε στον επόμενο μήνα, τί προτείνετε; Edited August 31, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Λεβέντες καλησπέρα, θα μεταφέρω αυτές τις μέρες ένα νούμερο voda σε cosmote, τι είναι καλύτερα να το κάνω; frog, what's up;cosmoκαρτα; Χρειάζομαι περίπου 300λεπτα ομιλία προς όλους και πάνω κάτω 1giga internet, επίσης θέλω το υπόλοιπο να μεταφέρετε στον επόμενο μήνα, τί προτείνετε; Καλησπέρα φίλε, What's Up προτείνω. Για την ομιλία θα χρειαστείς αυτό: https://www.whatsup.gr/el/COMBO_CALL_THEM_ALL 400 προς What's Up και 300' προς όλα τα δίκτυα. Για ίντερνετ εφόσον ανανεώνεις online (π.χ με χρεωστική κάρτα), θα έχεις 1200MB για ένα μήνα. Τόσο τα λεπτά ομιλίας, όσο και τα MB μεταφέρονται. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Καλησπέρα φίλε, What's Up προτείνω. Για την ομιλία θα χρειαστείς αυτό: https://www.whatsup.gr/el/COMBO_CALL_THEM_ALL 400 προς What's Up και 300' προς όλα τα δίκτυα. Για ίντερνετ εφόσον ανανεώνεις online (π.χ με χρεωστική κάρτα), θα έχεις 1200MB για ένα μήνα. Τόσο τα λεπτά ομιλίας, όσο και τα MB μεταφέρονται. Ευχαριστώ πολύ φίλε,μια διευκρίνιση όσο αφορά το internet, κάθε μήνα που θα κάνω ανανέωση online 10 euro μου δίνει δωρεάν 1200 mb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Σου δίνει κωδικό reloadit ο οποίος σου δίνει 3 επιλογές. Η μια είναι τα 1200 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Σου δίνει κωδικό reloadit ο οποίος σου δίνει 3 επιλογές. Η μια είναι τα 1200 mb. Μάλιστα, οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ενω ενεργοποιησα το παρε καβατζα 500mb για μια ωρα κατεβαζω μια εφαρμογη και κανονικα τρωει απο αυτα ..τα μβ που ληγουν σε 1 ωρα καπακι κατεβαζω και δευτερη και εφαγε απο τα mb που ληγουν σε 20 μερες γιατι και ηταν και μεγαλη η εφαρμογη που κατεβασα περιπου 500 γιατι δεν πηρε απο τα μβ που ληγουν στην ωρα και πηρε απο τα αλλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ενω ενεργοποιησα το παρε καβατζα 500mb για μια ωρα κατεβαζω μια εφαρμογη και κανονικα τρωει απο αυτα ..τα μβ που ληγουν σε 1 ωρα καπακι κατεβαζω και δευτερη και εφαγε απο τα mb που ληγουν σε 20 μερες γιατι και ηταν και μεγαλη η εφαρμογη που κατεβασα περιπου 500 γιατι δεν πηρε απο τα μβ που ληγουν στην ωρα και πηρε απο τα αλλα ? Λογικά τελείωσαν τα 500mb που είναι για 1 ώρα Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Τεσπα δεν ξερω γιατι αλλα σιγουρα δεν ειχαν τελειωσει γιατι η πρωτη εφαρμογη ηταν 30μβ και ενω κατεβασα τη 2 την 500 τη μεγαλη πηρε απο τα μβ που ληγουν σε 20 μερες και αυτα που ληγαν σε 40λεπτα τα ειχε συνολο 470 υπολειπο περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Λεβέντες καλησπέρα, θα μεταφέρω αυτές τις μέρες ένα νούμερο voda σε cosmote, τι είναι καλύτερα να το κάνω; frog, what's up;cosmoκαρτα; Χρειάζομαι περίπου 300λεπτα ομιλία προς όλους και πάνω κάτω 1giga internet, επίσης θέλω το υπόλοιπο να μεταφέρετε στον επόμενο μήνα, τί προτείνετε; Μην κάνεις φορητότητα αριθμού εκτός αν εάν γνωρίζεις ότι υπάρχει κόστος και μάλιστα είναι 30 ευρώ ( εκτός αν το άλλαξαν ). Προτείνω καινούργιο αριθμό κατευθείαν. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Τεσπα δεν ξερω γιατι αλλα σιγουρα δεν ειχαν τελειωσει γιατι η πρωτη εφαρμογη ηταν 30μβ και ενω κατεβασα τη 2 την 500 τη μεγαλη πηρε απο τα μβ που ληγουν σε 20 μερες και αυτα που ληγαν σε 40λεπτα τα ειχε συνολο 470 υπολειπο περιπου Δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Όποτε βάζω καβατζα πάντα τρώει από αυτά πρώτα και μετά από όλα τα άλλα. Εφόσον έτρωγε από αυτά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να γύρισε στα άλλα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μην κάνεις φορητότητα αριθμού εκτός αν εάν γνωρίζεις ότι υπάρχει κόστος και μάλιστα είναι 30 ευρώ ( εκτός αν το άλλαξαν ). Προτείνω καινούργιο αριθμό κατευθείαν. Το ξέρω φίλε, απλά έχω τον αριθμό 15 χρόνια κοντά, δεν μπορώ να το καταργήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts