Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτελους μετα απο παρα πολλα χρονια....η αναγνωριση κλησης στο εξωτερικο υποστηριζεται ΚΑΙ στα καρτοκινητα!

εξακριβωμενο? γιατι σκεφτομον να τους ρωταγα τηλεφωνικα η μεσω το φ/μ:)

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επιτελους μετα απο παρα πολλα χρονια....η αναγνωριση κλησης στο εξωτερικο υποστηριζεται ΚΑΙ στα καρτοκινητα!

Σχεδον δεν μπορω να το πιστεψω!!!!

Κοσμοιστορικο γεγονος για τα δεδομενα της cosmote!

Καλησπερα,μπορω να μεταφερω για ολο το μηνα το giga day αμα το ενεργοποιησω; Γιατι ξερω οτι αγορασμενο πακετο MB εχω,μεταφερεται.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα. Μάλλον όχι. Στα πακέτα που έχουν διάρκεια 1 μήνα αναφέρει πως με την ενεργοποίηση του ίδου πακέτου μεταφέρεται ότι υπόλοιπο έχει μείνει. Στα giga day, giga ΣΚ δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, οπότε ισχύουν για το διάστημα που αναφέρουν.

Κατά τη γνώμη μου, τα συγκεκριμένα πακέτα είναι καλά να αγοράζονται συμπληρωματικά με ένα κανονικής διάρκειας. Δηλαδή να έχεις ένα π.χ. των 600ΜΒ και στην περίπτωση που ξέρεις ότι κάποια μέρα θα χρειαστείς παραπάνω, και αν έχεις υπόλοιπο, παίρνεις και με 1€ ένα GB.

Καλησπέρα. Μάλλον όχι. Στα πακέτα που έχουν διάρκεια 1 μήνα αναφέρει πως με την ενεργοποίηση του ίδου πακέτου μεταφέρεται ότι υπόλοιπο έχει μείνει. Στα giga day, giga ΣΚ δεν αναγράφει κάτι τέτοιο, οπότε ισχύουν για το διάστημα που αναφέρουν.

Κατά τη γνώμη μου, τα συγκεκριμένα πακέτα είναι καλά να αγοράζονται συμπληρωματικά με ένα κανονικής διάρκειας. Δηλαδή να έχεις ένα π.χ. των 600ΜΒ και στην περίπτωση που ξέρεις ότι κάποια μέρα θα χρειαστείς παραπάνω, και αν έχεις υπόλοιπο, παίρνεις και με 1€ ένα GB.

Ναι,πιστευω οτι με το 1GB θα τη βγαλω το μηνα χωρις 4G και θα παιξω με τα καβαντζα και giga day.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Υπάρχει ένα πακέτο που δίνει 5gb για να τα καταναλώσεις βλέπωντας τα κανάλια της cosmote tv go του sports pack σύμφωνα με αυτό. Το είχε 15€ αλλά τώρα το έριξε στα 7€. Δεν ξέρω εάν είναι φτηνό ή όχι αλλά για κάποιον που θέλει να δει κανένα αγώνα ή τηλεόραση γενικότερα στο κινητό του/tablet με κάρτα sim ίσως και να βολεύει. Το σημαντικό είναι πως δεν χρειάζεται σταθερή σύνδεση στην cosmote αλλά ένα καρτοκινητό αρκεί.

Το δώρο με τα 600 λεπτά που δίνουν προς όλους για τα ΣΚ του Μαρτίου είναι συνολικά για όλα τα Σαββατοκύριακα ή 600 λεπτά προς όλους για ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο;

Το δώρο με τα 600 λεπτά που δίνουν προς όλους για τα ΣΚ του Μαρτίου είναι συνολικά για όλα τα Σαββατοκύριακα ή 600 λεπτά προς όλους για ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο;

600 συνολικά για όλα τα Σ/Κ

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

600 συνολικά για όλα τα Σ/Κ

Εγώ που το ενεργοποίησα σήμερα δηλαδή θα έχω 600 λεπτά συνολικά για τα 2 επόμενα Σ/Κ, δεν κάνω λάθος;

Εγώ που το ενεργοποίησα σήμερα δηλαδή θα έχω 600 λεπτά συνολικά για τα 2 επόμενα Σ/Κ, δεν κάνω λάθος;

Οχι,σωστος εισαι.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μια ερωτηση για τα πακετα Mb,μεταφερεται τελικα το giga day ή οχι; Το δοκιμασε κανεις;

Ρωτησα και στην σελιδα της whats up.Η απαντηση ηταν η εξης

-To πακέτο GIGA DAY λειτουργεί σαν ανεξάρτητο πακέτο, δηλαδή ο όγκος του δεν προστίθεται σε τυχόν υπολειπόμενα MB από άλλο πακέτο ή προσφορά. Επίσης δεν παρέχεται δυνατότητα ενεργοποίησης δεύτερου πακέτου GIGA DAY εάν δεν έχει καταναλωθεί ή λήξει το πρώτο.

Οποτε για οσους θελουν ιντερνετ παραπανω,αμα δεν θελετε να τελειωσετε τα πακετα για 30 μερες παιξτε με Giga day/Giga SK και pare kavatza(για Whats Up).Υπ οψην το παρε καβατζα γινεται μεσω του m.whatsup.gr ή μεσω του app.2 φορες το μηνα γινεται και υπ οψην με προυποθεση ανανεωσης 60 ημερων.Ειναι 500MB ή κλησεις προς whatsup για μια ωρα.

Edited by Nikolas14

Σόρρυ αν έχει ξαναειπωθεί , αλλά παρατήρησα ότι τα mb του reload ,αν και λένε ότι ισχύουν για μία εβδομάδα, προστέθηκαν στα συνολικά με λήξη σε ένα μήνα. Είμαι με φοιτητικό what's up.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Σόρρυ αν έχει ξαναειπωθεί , αλλά παρατήρησα ότι τα mb του reload ,αν και λένε ότι ισχύουν για μία εβδομάδα, προστέθηκαν στα συνολικά με λήξη σε ένα μήνα. Είμαι με φοιτητικό what's up.

Εγω παντως σε απλο δεν μου τα μετεφερε.Αλλα 30MB ειναι,δεν ειναι πολλα.

Λοιπόν, ερώτηση:

Είχα Cosmoκάρτα, έβαλα 5 ευρώ, άλλαξα πακέτο σε what's up με 3 ευρώ και καπάκι έστειλα μήνυμα για να πάρω το δώρο με τα 600 λεπτά τα Σ/Κ. Μου ήρθε και το μήνυμα, όλα κομπλέ.

Το θέμα είναι πως το δώρο το δικαιούνται όσοι ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας, όπως διάβασα. Εγώ που έκανα αλλαγή πακέτου, με πιάνει ή θα έρθει το Σ/Κ, θα μιλησώ αυτά τα δωρεάν λεπτά και στο τέλος θα με χρεώσει κανονικά; Ή απλά από τη στιγμή που μου ήρθε το μήνυμα ότι θα έχω 600 λεπτά για τα Σ/Κ του Μαρτίου να είμαι ήσυχος;

Λοιπόν, ερώτηση:

Είχα Cosmoκάρτα, έβαλα 5 ευρώ, άλλαξα πακέτο σε what's up με 3 ευρώ και καπάκι έστειλα μήνυμα για να πάρω το δώρο με τα 600 λεπτά τα Σ/Κ. Μου ήρθε και το μήνυμα, όλα κομπλέ.

Το θέμα είναι πως το δώρο το δικαιούνται όσοι ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας, όπως διάβασα. Εγώ που έκανα αλλαγή πακέτου, με πιάνει ή θα έρθει το Σ/Κ, θα μιλησώ αυτά τα δωρεάν λεπτά και στο τέλος θα με χρεώσει κανονικά; Ή απλά από τη στιγμή που μου ήρθε το μήνυμα ότι θα έχω 600 λεπτά για τα Σ/Κ του Μαρτίου να είμαι ήσυχος;

Θα μπορεις να το παρεις,δοκιμασε να το ενεργοποιησεις.Εγω εχω ενα εξαμηνο να βαλω καρτα και δεν μπορω.

θέλει να έχεις κάνει μια ανανέωση μετά τις 15/1. Αφού ήρθε μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε λογικά είσαι οκ.

Σας ευχαριστώ, παιδιά.

Πώς μαθαίνει κανείς (δωρεάν) για το υπόλοιπο των προσφορών; Θέλω να στείλω το Σάββατο για να σιγουρευτώ ότι όντως έχω αυτά τα 600 λεπτά προς όλους.

Σας ευχαριστώ, παιδιά.

Πώς μαθαίνει κανείς (δωρεάν) για το υπόλοιπο των προσφορών; Θέλω να στείλω το Σάββατο για να σιγουρευτώ ότι όντως έχω αυτά τα 600 λεπτά προς όλους.

Ypol

Στο 1314

(Ρίνα)

Αναφερομαι στα δωρεαν 100μβ που στελνονται με την υπηρεσια παρε μοιρασε

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Νεα προσφορα για whats up.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154902751680751&id=65572480750

Αξιζει για οσους ειναι νυχτερινοι,ελπιζω να βγει κατι τετοιο μονιμα.

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση για τον περιορισμό που ισχύει στα Speedtest της ookla με τους server της COSMOTE. Με hyperhosting μου βγάζει 100+ Mbps και στο ίδιο σημείο με τους 2 servers του ΟΤΕ ποτέ πάνω από 17-18. Είπαν θα επικοινωνήσει το τεχνικό τμήμα. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; μπορούν να κάνουν εξαίρεση για τη γραμμή μου;

Υ.Σ ο περιορισμός ισχύει μόνο για τα καρτοκινητά, στις συνδέσεις πάνε τρένο οι μετρήσεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by dgeorge4