Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα μηνύματα ήταν ίδια όλα, 3 γραμμές μόνο.

"Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2017."

Ναι, τα έστειλα μέσα αε 10 λεπτά όλα, μαζικά 10, 10 παραλήπτες.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Η μάνα μου έχει cosmocarta και της είχα μεταφέρει από ένα καρτοςυμβολαιο 120€. Για 3 μήνες δεν έκανε ανανέωση με αποτελεσμα 24/12 να λήξει το ποσό. Έχει λάβει τα μηνύματα ληξησ αλλά όπως φαντάζεστε δε τα πάει καλά με SMS. Το ποσό που χάθηκε είναι 89€. Από τη κοσμοτε μου είπαν ότι αφού έληξε τα χρήματα χάθηκαν. Υπάρχει καμία περίπτωση με email συην ΕΕΕΤ να τα πάρει πίσω;

24/12 23:59 έληγε το υπόλοιπο και η ανανέωση έγινε μόλις είδα το μηνυμα λήξης (25/12 το πρωί)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Η μάνα μου έχει cosmocarta και της είχα μεταφέρει από ένα καρτοςυμβολαιο 120€. Για 3 μήνες δεν έκανε ανανέωση με αποτελεσμα 24/12 να λήξει το ποσό. Έχει λάβει τα μηνύματα ληξησ αλλά όπως φαντάζεστε δε τα πάει καλά με SMS. Το ποσό που χάθηκε είναι 89€. Από τη κοσμοτε μου είπαν ότι αφού έληξε τα χρήματα χάθηκαν. Υπάρχει καμία περίπτωση με email συην ΕΕΕΤ να τα πάρει πίσω;

24/12 23:59 έληγε το υπόλοιπο και η ανανέωση έγινε μόλις είδα το μηνυμα λήξης (25/12 το πρωί)

Δε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα για κάτι που ήδη ισχύει νόμιμα η ΕΕΤΤ:

http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam

http://i66.tinypic.com/21bqjk1.jpg

ΜΟΝΟ

Αν έχουν την καλή διάθεση (και πέσεις στον κατάλληλο υπάλληλο).

Δεν ξέρω ΑΝ το γλύψιμο κ κλάψιμο που κάνουν κάποιοι, πιάνει ή φέρνει τα αντίθετα απ΄τα επιδιωκόμενα.

Το 3μηνο ισχύει πια νόμιμα.

ΑΝ έλεγες για κάτι από τα παραπάνω αναφερόμενα, να έλεγα: Δοκίμασε το...:)

απλά ζήτησε τα πίσω , με οποιαδήποτε δικαιολογία , π.χ ότι έλλειπες στο εξωτερικό ή σε νοσοκομείο. Συνήθως για λόγους καλής συνεργασίας επιστρέφουν το 50 % .

Eμένα πάντως σε παρόμοια περίπτωση (και σχεδόν ίδιο ποσό) πέρυσι, με γράψανε κανονικά. Μίλησα και με υπάλληλο και με τον προϊστάμενο... ούτε το νοσοκομείο τους ενδιέφερε, ούτε τα 15 χρόνια πελάτης, ούτε το ότι το έχασα για μόλις μισή μέρα, ούτε απειλές (στο τέλος), ούτε τίποτα. Όχι πως έχει να χάσει τίποτα το μέλος, προφανώς ας το προσπαθήσει μήπως και πέσει σε πιο... ανθρώπους, αλλά η δική μου εμπειρία αυτή ήταν.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κάποιος, σε κοσμοκαρτα, αν αγοράσω το πακέτο data 60mb με 1,01€ για μία μέρα, θα μου μεταφέρει το υπόλοιπό μου σε MB για μία μέρα ή για έναν μήνα? Λογικά το πρώτο ε? Το έχει τσεκαρει κάποιος? Ευχαριστώ

Εδω και κατι ωρες παλευω να κανω online ανανεωση....

Και υπολοιπο χρηματων εχω στην καρτα, και ουτε η dsl μου εχει καποιο προβλημα...και δοκιμασα και με πολλους browsers...και φυσικα λαθος στο copy paste των στοιχειων μου δεν παιζει...δεν ειμαι κανενας ασχετος...

Γιατι ξεσκιζεται ετσι ρε παιδια;

Μετα σου λεει θελουν ο κοσμος να προτιμα τις ηλεκτρονικες αγορες και κουραφεξαλα...

http://i64.tinypic.com/210apv4.jpg

το πιο πιθανό είναι να μην έχεις δηλώσει τον τύπο της κάρτας.

Στην cosmote πρέπει οποσδήποτε να δηλώσεις τον σωστό τύπο ( visa ή Mastercard )

OK με 6€ σου δίνει 250 λεπτά ομιλίας. Αν δεν τα καταναλωσω σε ένα μήνα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους στον επόμενο μήνα;

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κάποιος, σε κοσμοκαρτα, αν αγοράσω το πακέτο data 60mb με 1,01€ για μία μέρα, θα μου μεταφέρει το υπόλοιπό μου σε MB για μία μέρα ή για έναν μήνα? Λογικά το πρώτο ε? Το έχει τσεκαρει κάποιος? Ευχαριστώ

Προφανώς 1 μέρα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Και υπολοιπο χρηματων εχω στην καρτα, και ουτε η dsl μου εχει καποιο προβλημα...και δοκιμασα και με πολλους browsers...και φυσικα λαθος στο copy paste των στοιχειων μου δεν παιζει...δεν ειμαι κανενας ασχετος...

Μετα σου λεει θελουν ο κοσμος να προτιμα τις ηλεκτρονικες αγορες και κουραφεξαλα...

Κάντε το από δω:

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

Και no problem (είναι κάτω δεξιά στη σελίδα ww.cosmote.gr στην κινητή): https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal

Πραγματικά no problem, ΑΝ και δεν εμφανίζεται η ανανέωση μετά την ανανέωση/κάρτα στα "Αιτήματα" στο mycosmote.....

Και με paypal, που νόμιζα εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι έχει πρόβλημα στην είσοδο στο http://www.cosmote.gr.

Καμιά είσοδο με κωδικούς μην κάνεις. Από το link παραπάνω και no problem.....:D

Ναι, απο αυτο το λινκ εκανα τις προσπαθειες μου

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

και απετυχαν.

Γεια σας φιλοι. Το κινητο της γυναικας μου (huawei) εχει whatsup. Ενεργοποιησα τα δεδομενα αλλα δεν εχει Internet (γραφει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο) οταν τα δεδομενα στο κινητο ειναι ανοιχτα και η καλυψη εξαιρετικη. Το αρχικο μυνημα (start ) το εστειλα. Τι μπορει να παει λαθος ?

Γεια σας φιλοι. Το κινητο της γυναικας μου (huawei) εχει whatsup. Ενεργοποιησα τα δεδομενα αλλα δεν εχει Internet (γραφει οτι δεν ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο) οταν τα δεδομενα στο κινητο ειναι ανοιχτα και η καλυψη εξαιρετικη. Το αρχικο μυνημα (start ) το εστειλα. Τι μπορει να παει λαθος ?

κανε ελενχο στο APN.

#DONBASS #DONETSK

APN ? Τι ειναι ?

ειναι το σημειο συνδεσης που συνδεεται στο ιντερνετ στο κινητο , λοιπον θα πας ρυθμισεις μετα δικτυα κινητης τηλεφωνιας και μετα επελεξε ονοματα σημειου προσβασης μετα θα επιλεξεις τις κοσμοτε ή θα φτιαξεις ενα νεο προφιλ θα επιλεξεις τις 3 τελειες και μετα νεο apn και θα βαλεις το apn της κοσμοτε την λεξη internet και μετα στο ονομα θα βαλεις κοσμοτε ιντερνετ και θα κανεις αποθυκευση και μετα θα επιλεξεις το προφιλ που δημιουργησες .

Access point name. Είναι μία βασική ρύθμιση χωρίς την οποία δεν συνδέεται στο δίκτυο. Ψάξε στις ρυθμίσεις δικτύου για ονόματα σημείων πρόσβασης. Πρέπει να έχει ένα προφίλ με ονομασία του τύπου Cosmote mobile internet, μέσα στο οποίο στο πεδίο APN πρέπει να γράφει internet. Αν δεν είναι επιλεγμένο επέλεξέ το. Αν δεν υπάρχει δημιούργησε ένα με τέτοιο όνομα και βάλε σαν APN τη λέξη internet. Αν το πρόβλημά σου έχει να κάνει με αυτό, λογικά θα λυθεί.

Sent from my XT1562

http://i64.tinypic.com/210apv4.jpg

Σε μένα κρεμάει πάντα τους τελευταίους μήνες, πιθανότατα επειδή η κάρτα μου γράφει το όνομά μου με τη μορφή X. XXXXXXXX. Οπότε καταλήγω να πληρώνω με την ίδια κάρτα μέσω paypal και τελειώνει η ιστορία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ακριβώς το ίδιο παθαίνω κι εγώ και καταλήγω στο paypal.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εγώ κανονικά παντός ανανεώνω το χρόνο ομιλίας με την κάρτα μου.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια εχω συμβολαιο μεχρι το Μαρτη και θελω να το κανω καρτοκινητη,στο συμβολαιο εχω 500 προς ολους και 1500 ιντερνετ.

Υπαρχει κατι αναλογο σε καρτοκινητη...??? Βεβαια αν χρειαστεί κανω και μεταφορα αριθμου σε άλλο παροχο,αν με καλυπτει σε αυτους τους χρονους καποιο άλλο....

android or ios or wm......who cares.....???

Πριν λιγο εκανα ανανεωση στο WhatsUp μου. Παρατηρησα καποια ελαχιστα mb που ειχαν μεινει απο το bonus data (οχι τα αγορασμενα) προστεθηκαν στα καινουρια 500mb του bonus data και ληγουν μαζι σε ενα μηνα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια εχω συμβολαιο μεχρι το Μαρτη και θελω να το κανω καρτοκινητη,στο συμβολαιο εχω 500 προς ολους και 1500 ιντερνετ.

Υπαρχει κατι αναλογο σε καρτοκινητη...??? Βεβαια αν χρειαστεί κανω και μεταφορα αριθμου σε άλλο παροχο,αν με καλυπτει σε αυτους τους χρονους καποιο άλλο....

Πακέτο με 500 λεπτά δεν υπάρχει, μπορείς συνδιαστικά με 200 λεπτά και τρεις ενεργοποιήσεις αλλά και πάλι θα έχει χρέωση ανά τρίλεπτο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.