Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά πήρα το απόγευμα τηλ και το είπα στην κοπελιά στην εξυπηρέτηση και έκανε αίτημα στο τεχνικό τμήμα. μέχρι 48 ώρες μπορεί να πάρει μέχρι να το κοιτάξουν μου είπε. ελπίζω να μου τα επιστρέψουν.

Μακάρι.... Γιατί δεν ήταν και λίγα αυτά που έχασες!!!!

Επειδή την έχω πατήσει κ εγώ πολλές φορές έτσι σαν κ εσένα, τώρα πλέον βάζω υπενθύμιση στο κινητό ποτέ λήγουν και μου χτυπάει ειδοποίηση !!! Αν περιμένω μήνυμα από την κοσμοτε σώθηκα.

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

"Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων της COSMOTE από την 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ της 18/7/2016, δεν θα είναι δυνατή η Ενεργοποίηση Υπηρεσιών και Πακέτων, η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας, η Ενημέρωση διαθέσιμου Χρηματικού Υπολοίπου και διαθέσιμου Υπολοίπου σε λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ για τους συνδρομητές Καρτοκινητής & ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE."

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160716/142e4e60c347c1158412168eab0d579c.jpg να δούμε πόσα θα δώσει φέτος το καλοκαίρι και για πόσο... Περιμένουμε!

κοντευουν να περάσουν 48ωρες και δεν βλέπω απάντηση... ελπίζω να στείλουν τουλάχιστον μήνυμα ότι απορριπτεται το αίτημα, μην έχω αγωνία τσάμπα.

Την παρασκευή έβαλα 10€ μέσω PayPal και μου ήρθαν 2 μηνύματα 1. Από την ανανέωση των 10€ που έκανες έχεις 1gb δώρο για 15 ημέρες .

2. Από την ανανέωση χρόνου πήρες 500mb για ένα μήνα!!!

Αυτή την στιγμή έχω 1620mb (μαζί με τα 120 του reload) που λήγουν στις 15/8 .

From m2 note with Tapatalk

Ανανεωσεις μεσω Paypal, τι ισχυει;;;;

- Απο που γινονται; (url)

- Τι κερδιζεις; (και για ποσο)

- Ισχυει η προσφορα για ανανεωσεις μεσω pp, επ'αοριστον; (νομιζα οτι ηταν περιορισμενης διαρκειας/προμοταρισμα)

Κανανε οι γονεις μου αιτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο κοσμοτε τη Πεμπτη που μας περασε (απο cu) και ακομα στο καταστημα τους λενε να περιμενουμε, να δουμε, αργουν κλπ

Μηπως πρεπει να επικοινωνησουμε και με τη Vodafone? Υπαρχει περιπτωση να μην γινει?

"Τωρα τα MB διπλασιάζονται για να έχεις 1GB μονο με 5,04€!Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 31/8"

Ναι ρε What's up ναι...επιτελους λιγο να δίνεις τα αυτονόητα.Ελπιζω να παραμείνει και μετα.Δεν ξερω αν ισχύει και σε κοσμοκαρτα και Frog.

"Τωρα τα MB διπλασιάζονται για να έχεις 1GB μονο με 5,04€!Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 31/8"

Ναι ρε What's up ναι...επιτελους λιγο να δίνεις τα αυτονόητα.Ελπιζω να παραμείνει και μετα.Δεν ξερω αν ισχύει και σε κοσμοκαρτα και Frog.

Και στο cosmote internet on the go student που έχω κανονικά δίνει 4GB με 6€, και μπαίνω σήμερα να ενεργοποιήσω ένα πακέτο και βλέπω 8GB με τα ίδια λεφτά!

Τεράστια cosmote:D

ωραια μια ερωτηση εχω υπολοιπα μεχρι της 29 ιουλιου 869 Mb και 6 ευρω ρεστα.....η επομενη καρτα που θα βαλω θα ειναι παλι μεσο χρεωστικης δλδ θα παρω το 1gb που δινει δωρο....αν αγορασω με το 5ευρω αυτο το 1gb πριν τις 29 που λήγουν τα ρεστα θα εχω συνολικα για ενα μηνα 2,869gb?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

ωραια μια ερωτηση εχω υπολοιπα μεχρι της 29 ιουλιου 869 Mb και 6 ευρω ρεστα.....η επομενη καρτα που θα βαλω θα ειναι παλι μεσο χρεωστικης δλδ θα παρω το 1gb που δινει δωρο....αν αγορασω με το 5ευρω αυτο το 1gb πριν τις 29 που λήγουν τα ρεστα θα εχω συνολικα για ενα μηνα 2,869gb?????

Ναι

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι

Και στο on the go δινεο τη χρηση που αγοραζεις για 3 μηνες!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ναι

καλυτερα ομως να τα κανω μια μερα πριν ε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίγο πριν να λήξουν ναι ώστε να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο. Στην περίπτωση σου θα έκανα το εξής.

Έχεις 860mb τώρα. Λήγουν σε λίγες μέρες. Πριν να λήξουν βάζεις το πακέτο άρα σε πάει ακόμα ένα μήνα. Λίγο πριν να λήξει το επόμενο πακέτο βάζεις κάρτα οπότε ανανεώνονται για ακόμα 15 μέρες. Έτσι θα έχεις mb για περισσότερο χρόνο.

Λίγο πριν να λήξουν ναι ώστε να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο. Στην περίπτωση σου θα έκανα το εξής.

Έχεις 860mb τώρα. Λήγουν σε λίγες μέρες. Πριν να λήξουν βάζεις το πακέτο άρα σε πάει ακόμα ένα μήνα. Λίγο πριν να λήξει το επόμενο πακέτο βάζεις κάρτα οπότε ανανεώνονται για ακόμα 15 μέρες. Έτσι θα έχεις mb για περισσότερο χρόνο.

δεν μπορω να το κανω ετσι γιατι οπως και να εχει θα ληξουν οι χρονοι ομιλιας αν δεν κανω λαθος και θα πρεπει να αγορασω και απο αυτους αρα η καρτα η 10ευρε θα μπει οπως και να εχει....και το 1gb θα πρεπει να το βαλω για να μην το χασω....βεβαια δεν ξερω ποσες μερες θα εχω μεχρι την ενεργοποιηση του...ετσι θα μπορουσα να το δουλεψω διαφορετικα....και πες οτι τα καρφωνω ολα και παω στα 2,6 γιγα στο επομενο μηνα αν βαλω παλι πακετο με ιντερνετ παλι μεταφερονται στο επομενο μηνα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ίδια "καλοκαιρινά δώρα" έκανε και πέρσι: 1 απ΄τα ίδια. Καμιά πρωτοτυπία.

Αν θυμάμαι καλά πέρσι έδινε 1GB δώρο και όχι 500MB οπότε κάθε πέρσι και καλύτερα!

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

δεν μπορω να το κανω ετσι γιατι οπως και να εχει θα ληξουν οι χρονοι ομιλιας αν δεν κανω λαθος και θα πρεπει να αγορασω και απο αυτους αρα η καρτα η 10ευρε θα μπει οπως και να εχει....και το 1gb θα πρεπει να το βαλω για να μην το χασω....βεβαια δεν ξερω ποσες μερες θα εχω μεχρι την ενεργοποιηση του...ετσι θα μπορουσα να το δουλεψω διαφορετικα....και πες οτι τα καρφωνω ολα και παω στα 2,6 γιγα στο επομενο μηνα αν βαλω παλι πακετο με ιντερνετ παλι μεταφερονται στο επομενο μηνα??

Ναι πάλι μεταφέρονται. Έχει άτομα που έχουν 5gb κρατημενα από μήνα σε μηνα ότι περισσεύει πάει στον επόμενο.

Ναι πάλι μεταφέρονται. Έχει άτομα που έχουν 5gb κρατημενα από μήνα σε μηνα ότι περισσεύει πάει στον επόμενο.

εχω αρχησει και το λατρευω απο το wu ειμαι μαγαλο βοδι τοσο καιρο με τα συμβολαια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και παλι βοδια ειμαστε, σε συγκριση με την υπολοιπη Ε.Ε, και τις ΗΠΑ, απλα ειμαστε πλεον καπως μικροτερα.

Όπως το λες!!! Για να είσαι σίγουρος!!

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160718/4e81e89f47d5c2856f78cce309353034.jpg

Πολύ καλό!!

Αν θυμάμαι καλά πέρσι έδινε 1GB δώρο και όχι 500MB οπότε κάθε πέρσι και καλύτερα!

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1gb δινει και φετος, ως καλοκαιρινή προσφορα.

500mb δινει μονινα με κοστος 5€.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Είμαι οπαδός του ίντερνετ και των δεδομένων γενικότερα αρκεί να σας πω ότι μέσω του κινητού μου πραγματοποιώ κάθε μήνα περίπου 60gb. Βέβαια τα 59,8 GB είναι μέσω wifi γιατί κακά τα ψέμματα στις μέρες μας όπου και να σταθείς και να βρεθείς όλο και κάποιο wifi θα βρεις για να συνδεθείς. Να μην τα πολυλογώ επι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν 2,5 χρόνων είχα μια κάρτα της Q και απολάμβανα, μέσα σε εισαγωγικά, τις φθηνές της χρεώσεις στα επίπεδα του ιντερνετ μέχρι που ανακάλυψα λίγο καθυστερημένα αυτό που η cosmote όπως και η vodafone, τουλάχιστον η τελευταία στα φοιτητικά της προγράμματα, έχουν με την δυνατότητα να μεταφέρεις τα MB στον επόμενο μήνα αν δεν τα έχεις καταναλώσει.

Στις 11/05 λοιπόν έβαλα 500 mb με 5 ευρώ, στις 11/06 έβαλα μια κάρτα 10 ευρώ μέσω paypal και πήρα δώρο 1,5 GB και στις 11/07 έβαλα 120 MB με 3,02 ευρώ. Σύνολο MB: 2120 ενώ μου απομένουν μέχρι τις 12/08 1.738MB. Έχω καταναλώσει λοιπόν από τις 11/05 μέχρι και σήμερα 382MB.

Να σημείωσω δε ότι κατά γενική ομολογία το ίντερνετ της κοσμοτε είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό της wind, και τουλάχιστον στα μέρη που συνηθίζω εγω να συχνάζω έχει 4G ενώ η Wind δεν έχει ούτε καν 2G.

Στην Q θα έδινα 3 ευρώ/μήνα για να έχω 600MB τα οποία δεν μεταφέρονται τον επόμενο μήνα συν το γεγονός ότι εκεί που πραγματικά χρειαζόμουν τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας δεν τα είχα πότε. Βλ. σε κλειστούς χώρους, μαγαζιά, υπόγεια, ασανσερ, δρόμους εκτος πόλεως, κτλ !!!

Με την cosmote ακόμα και αν αγοράσω το πακέτο των 3 ευρώ με τα 120 mb το μήνα, εμένα προσωπικά με συμφέρει πολύ περισσότερο από το να αγόραζα τα 600 mb της Q, όπως έκανα τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Τι θα έδινα στην Q για αυτούς τους 3 μήνες ; 9 ευρώ. Τι έδωσα στην cosmote ; 8 ευρώ. Πόσα MB θα είχα σήμερα στην Q; Κάπου στα 550 MB...πόσα έχω σήμερα στην cosmote ; 1738 MB !!!

Θεωρώ επίσης και επειδή δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε η Cosmote θα εφαρμόζει το σύστημα αυτό της μεταφοράς των MB από μήνα σε μήνα, καλό θα ήταν να μην ξεφεύγουμε αγοράζοντας κάθε μήνα τα 5ευρα και τα 500mb αλλά να κοιτάξουμε και για δικό μας οικονομικό συμφέρον τα 3 ευρώ με τα 120mb. Δηλαδή για μένα που έχω ακόμα 1738 MB δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσω το πακέτο των 5 ευρώ εκτός και αν θα ήθελα να επωφεληθώ της προσφοράς που τρέχει τώρα για το καλοκαίρι. Για κάποιον βέβαια που καταναλώνει άνετα τα 500mb τον μήνα δεν το συζητώ καν για το τι πακέτα θα πρέπει να διαλέγει.

Τα έγραψα όλα αυτά γιατί αν και φαίνεται πιο ακριβή η cosmote στα πακέτα ίντερνετ...στην πραγματικότητα δεν είναι !!! Τουλάχιστον όχι για τα δικά μου δεδομένα...

Edited by aggelosn