patrickdrd Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 εμεις οι καρτοκινητο/frog και σια δεν εχει δωρο κ. cosmote;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μέχρι στιγμής μόνο συμβόλαια - καρτοσυμβόλαια. Μακάρι να αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για ποιο δώρο λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ρε παιδια στην εφαρμογη whatsup της cosmote σε καποια φαση με ρωτησε για να στειλει sms για να ενημερωθω για το υπολοιπο και εκ παραδρομης πατησα παντα αποριψη. Απο τοτε ξαθε φορα που ειμαι σε wifi και προσπαθω να δω το υπολοιπο μου παει να στειλει μηνυμα αλλα μου ριχνει ακυρο. Πως μπορω να το διορθωσω; εχω κανει εκαθαριση δεδομενων εφαρμογης αλλα τιποτα. Lg g3 android 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ρε παιδια στην εφαρμογη whatsup της cosmote σε καποια φαση με ρωτησε για να στειλει sms για να ενημερωθω για το υπολοιπο και εκ παραδρομης πατησα παντα αποριψη. Απο τοτε ξαθε φορα που ειμαι σε wifi και προσπαθω να δω το υπολοιπο μου παει να στειλει μηνυμα αλλα μου ριχνει ακυρο. Πως μπορω να το διορθωσω; εχω κανει εκαθαριση δεδομενων εφαρμογης αλλα τιποτα. Lg g3 android 6 Μπες στις ρυθμίσεις στην συνέχεια μπες στις εφαρμογές και αφού μπεις στην εφαρμογή Cosmote διαγράφεις όλα τα δεδομένα. Η άλλη λύση ειναι απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατασταση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 σημερα παρελαβα την cosmote sim ερχομενος απο Q , προς το παρων θα το εχω καρτοκινητο ,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι κανα δωρακι θα εχω γι αυτην την μεταφορα η οχι; πχ αν το κανω frog σου εχει 100 λεπτα ομιλιας καθε μηνα για ενα 6μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ακριβώς αν το κάνεις FROG θα έχεις αυτό το δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 ok θα το κανω frog για να παρω και την προσφορα 2 giga με 4.40 γιουρο, ας ενεργοποιηθει μια φορα και βλεπουμε, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για ποιο δώρο λέτε? mb για το τριημερο του αγιου πνευματος που εδωσαν ολες οι εταιρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 mb για το τριημερο του αγιου πνευματος που εδωσαν ολες οι εταιρειες Στο συμβόλαιο πάντως δεν μου έχει έρθει τίποτα. Το ανακοίνωσαν κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Στο συμβόλαιο πάντως δεν μου έχει έρθει τίποτα. Το ανακοίνωσαν κάπου?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Frog!! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/d15671d7e0f23f37e4df5927dcb0c74d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437252 οκ ευχαριστω, στο internet on the go εγινε αλλα στην κοσμοκαρτα οχι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μπες στις ρυθμίσεις στην συνέχεια μπες στις εφαρμογές και αφού μπεις στην εφαρμογή Cosmote διαγράφεις όλα τα δεδομένα. Η άλλη λύση ειναι απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατασταση της εφαρμογής. Κι αυτο το εκανα αλλα και παλι μου λεει οτι το μήνυμα δεν μπορει να σταλει απο την συσκευη μου να κοιταξω τις ρυθμισεις. Απο που στο καλο το ρυθμιζω; δεν το εχω βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 οκ ευχαριστω, στο internet on the go εγινε αλλα στην κοσμοκαρτα οχι;) Internet on the go με κάρτα ή συμβολαίο? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Internet on the go με κάρτα ή συμβολαίο? συμβολαιο φιλε μου, ο,τι ειναι με καρτα οπως βλεπω δεν πηρε κανενα δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Αυτό το ΣΚ είναι τριήμερο! Πάρε δώρο 1GB από το WHAT’S UP για να σερφάρεις όσο αντέχεις, όλο το ΣΚ και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, με το #pare_SouKou! Στείλε δωρεάν “SouKou” στο 1330 μέχρι τη Δευτέρα 20/06 στις 24:00 το βράδυ. Τo 1GB ισχύει για 4 μέρες. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Αυτό το ΣΚ είναι τριήμερο! Πάρε δώρο 1GB από το WHAT’S UP για να σερφάρεις όσο αντέχεις, όλο το ΣΚ και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, με το #pare_SouKou! Στείλε δωρεάν “SouKou” στο 1330 μέχρι τη Δευτέρα 20/06 στις 24:00 το βράδυ. Τo 1GB ισχύει για 4 μέρες. Προυποθεσεις ανανεωσης; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Για κοσμοκαρτα δεν θα δώσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 χαχχα καλο, ενας, ενας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Για την κόσμοκάρτα δεν είναι τριήμερο! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 ουτε για την frog :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Αυτό το ΣΚ είναι τριήμερο! Πάρε δώρο 1GB από το WHAT’S UP για να σερφάρεις όσο αντέχεις, όλο το ΣΚ και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, με το #pare_SouKou! Στείλε δωρεάν “SouKou” στο 1330 μέχρι τη Δευτέρα 20/06 στις 24:00 το βράδυ. Τo 1GB ισχύει για 4 μέρες. Να κάνω μία χαζή ερώτηση;Αν τα ενεργοποιήσω την Δευτέρα το πρωί πχ,θα λήξουν το βράδυ ή σε 4 ημέρες; Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Να κάνω μία χαζή ερώτηση;Αν τα ενεργοποιήσω την Δευτέρα το πρωί πχ,θα λήξουν το βράδυ ή σε 4 ημέρες; Ισχύει για 4 μέρες από την ενεργοποίηση. Άρα αν ενεργοποιηθεί Δευτέρα πρωί θα σου λήξει Παρασκευή πρωί την ίδια ώρα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) πριν λιγο εφυγε το σημα απο την Q και εβαλα την sim της cosmote, ενω εχω κανονικα σημα αν με καλεσει καποιος λεει οτι εχω φραγη εισερχομενων κλησεων, δεν ενεργοποιηθηκε ακομη; πρεπει να βαλω καρτα για να γινει αυτο; edit ακυρο,μολις ενεργοποιηθηκε ,τελικα εχει και εδω 100 λεπτα προς ολους καθε μηνα για 6 μηνες μετα απο μια ανανεωση edit2 μια απορια, μου ηρθε μηνυμα για το END DAY αν δεν θελω να εχω internet οταν λιγουν τα mb ,το απενεργοποιησα και μου λεει τωρα αλλο μηνυμα οτι για να εχω internet στο κινητο πρεπει να το ενεργοποιησω, τι ισχυει; δε θελω να χρεωνομαι 1 ευρω οταν τελειωνουν τα mb Edited June 17, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts