Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Screenshot_2016-03-20-15-59-44.png?dl=0Το έκανα και το παράδοξο είναι ότι μου έδωσε 1 gb και άλλα 500 mb. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε, αλλά φυσικά δε με ενοχλεί καθόλου. Είχα 2200 και τώρα έχω 3700. Δείτε τα μηνύματα που μου έστειλαν. Edited by ostvarivanje
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω paypal δίνει πλέον η Cosmote και δίνει μπόνους 20%.

Με την εφαρμογη της cosmote δεν εμφανιζει ανανεωση μεσω pay pal

Πως γινετε η ανανεωση με paypal;;;

Με την εφαρμογη της cosmote δεν εμφανιζει ανανεωση μεσω pay pal

Πως γινετε η ανανεωση με paypal;;;

Εάν έχεις whatsup με την δική της εφαρμογή γίνεται.

Με της κοσμοτε δεν το έχω βρει.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160320/5a2cee8e1c590aa9e42a40096a97bd49.jpg

Καλά μιλάμε η εφαρμογή της κοσμοτε παίζει να είναι η χειρότερη !

Η σιμ της κοσμοτε στην πρώτη θέση.επιλογή δεδομένα από την πρώτη σιμ.με ΑΝΟΙΧΤΌ το wifi γιατί δεν έχω δεδομένα από πακέτο μην μου φάει ευρώ από το υπόλοιπο.πάω να κάνω ανανέωση για να αγοράσω πακέτο δεδομένων και πετάει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή η υπηρεσία.βέβαια αυτό το βγάζει είκοσι μέρες τώρα! Να άμα κλείσω το wifi θα μου φάει ευρώ αμέσως ΠΡΙΝ προλάβω να ανανεώσω και αγοράσω πακέτο δεδομένων!

Edited by ilka71

Screenshot_2016-03-20-15-59-44.png?dl=0Το έκανα και το παράδοξο είναι ότι μου έδωσε 1 gb και άλλα 500 mb. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε, αλλά φυσικά δε με ενοχλεί καθόλου. Είχα 2200 και τώρα έχω 3700. Δείτε τα μηνύματα που μου έστειλαν.

Άρα στην εξυπηρέτηση μάλλον λάθος έκαναν αλλά αφού μας συμφέρει δεν μας πειράζει καθόλου!!!!!!!!!:) Δες μόνο πότε λήγουν όλα σου τα mb για να εξασφαλίσεις να βάλεις νέο πακέτο για να μην τα χάσεις!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ και πάλι. Στις 20 Απριλίου λήγουν (και είναι Τετάρτη :lol: ) αλλά τότε κατευθείαν μπορώ να ανανεώσω γιατί έχω λεφτά στην κάρτα.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Την δυνατότητα ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω paypal δίνει πλέον η Cosmote και δίνει μπόνους 20%.

ΔΕΝ δίνει +20% με paypal στην 5€υρη ανανέωση.

Αυτό δεν το γνωρίζω. Εγώ αυτό που ανέφερα είναι αυτό που πήρα οταν έκανα ανανέωση χρονου ομιλιας 10€ με paypal. Φαντάζομαι οτι το δοκιμάσετε με 5€ ανανέωση.

Αυτό δεν το γνωρίζω. Εγώ αυτό που ανέφερα είναι αυτό που πήρα οταν έκανα ανανέωση χρονου ομιλιας 10€ με paypal. Φαντάζομαι οτι το δοκιμάσετε με 5€ ανανέωση.

Οντωσ δεν δινει μπονους 2€ στη 5αρα αλλα δινει 100 λεπτα προσ ολους

Σε Cosmokarta αναφέρομαι:

Με paypal δίνει 2€ extra αν μπουν 10€;

Δλδ

"Κάρτα" 10€ (με paypal)---> Αντί για 8,93€ δίνει 12€ -φόρο= 10,71€ ???

Δεν χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο στο paypal και τα τραβάει απευθείας από την κάρτα και όντως στα 10€ ανανεωση έδωσε καθαρό 10,71€

Δεν χρειάζεται να έχεις υπόλοιπο στο paypal και τα τραβάει απευθείας από την κάρτα και όντως στα 10€ ανανεωση έδωσε καθαρό 10,71€

Μια χαρά δηλαδή κερδίζουμε και κάτι

Έβαλα εδώ και μια ώρα 10€ από κατάστημα Γερμανός και σκομα δεν μου δώσανε το 1gb δωρο....... Αργεί τόσο πολύ η υπάρχει κ η περίπτωση να μην το πάρω για κάποιο λόγο?

Έβαλα εδώ και μια ώρα 10€ από κατάστημα Γερμανός και σκομα δεν μου δώσανε το 1gb δωρο....... Αργεί τόσο πολύ η υπάρχει κ η περίπτωση να μην το πάρω για κάποιο λόγο?

Στείλε Y στο 1330 να δεις μήπως ήρθε και καταλαθος έσβησες το μήνυμα η μήπως δεν ήρθε καθόλου μήνυμα.Οχι δεν αργεί τόσο η απόδοση του ενός GB και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να μην το πάρεις.

Στείλε Y στο 1330 να δεις μήπως ήρθε και καταλαθος έσβησες το μήνυμα η μήπως δεν ήρθε καθόλου μήνυμα.Οχι δεν αργεί τόσο η απόδοση του ενός GB και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να μην το πάρεις.

Δεν έχω σβήσει κανένα μήνυμα... Είμαι σίγουρη!!

EDIT

Μόλις ήρθαν. Και λήγουν 5-4-15

Αν βάλω ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΌ reloadit και βάλω ίντερνετ και βάλω κ ένα πακέτο mb θα πάρουν όλα μαζί παράταση για ένα μήνα ε?

Edited by lek88

Δεν έχω σβήσει κανένα μήνυμα... Είμαι σίγουρη!!

EDIT

Μόλις ήρθαν. Και λήγουν 5-4-15

Αν βάλω ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΌ reloadit και βάλω ίντερνετ και βάλω κ ένα πακέτο mb θα πάρουν όλα μαζί παράταση για ένα μήνα ε?

Ακριβως :)

Μπήκα πριν μια ώρα στο reloadit κ έλεγε ότι γίνονται ακατασκευες στην σελίδα και δεν έμπαινε. Τώρα έφτιαξε. άλλαξε η σελίδα του reloadit. Τώρα πλεον μπορεί ο συνδρομητής να κερδίσει 2 δώρα. Ένα κάνοντας reloadit τον κωδικό όπως παλιά κ ένα παίζοντας ένα παιχνίδι που υπάρχει στην σελίδα.

Μπήκα πριν μια ώρα στο reloadit κ έλεγε ότι γίνονται ακατασκευες στην σελίδα και δεν έμπαινε. Τώρα έφτιαξε. άλλαξε η σελίδα του reloadit. Τώρα πλεον μπορεί ο συνδρομητής να κερδίσει 2 δώρα. Ένα κάνοντας reloadit τον κωδικό όπως παλιά κ ένα παίζοντας ένα παιχνίδι που υπάρχει στην σελίδα.

Μπήκα είδα λέει για ένα παιχνίδι με μια σαιτα :p

Τι δίνει το 2ο δώρο και πόσες μέρες διάρκεια?

Μπήκα είδα λέει για ένα παιχνίδι με μια σαιτα :p

Τι δίνει το 2ο δώρο και πόσες μέρες διάρκεια?

Εμένα μου έδωσε με τον κωδικό reloadit ένα usb στικακι SanDisk 32gb (ίντερνετ ήθελα...... Αλλά τέλος πάντων.... !!!!!!!!!!! !!!) το έδωσε αυτόματα χωρίς να επιλέξω κάποιο τετραγωνακι. Δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει πλέον να επιλέξεις αν θες ομιλία, mb, η sms..... Μπορεί τώρα να μας βάζει αυτόματα και να δίνει ότι θέλει χωρίς να επιλέξουμε όπως πριν. Δεν ξέρω.... Αν το δει κάποιος ας μας πει αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα επιλογής δώρου από τα προτεινόμενα.

Και στο παιχνίδι με την σαιτα εμενα μου έδωσε 120 λεπτά ομιλίας προς γουατσαπ για 7 ημέρες. Δεν το επέλεξα, αυτό μου έδωσε!!

Έτσι κ Αλλιώς και παλιά οτιδήποτε και να έβαζες από το reloadit για 7 μέρες ήταν μόνο!!

Αποτι θυμάμαι δηλαδή. Γιατί τα τελευταία 2 χρόνια περίπου ήμουν με σύνδεση. Τώρα είναι η πρώτη κάρτα που βάζω σε γουατσαπ. Έχω να μπω reload 2 χρόνια.

Edited by lek88

Εμένα μου έδωσε με τον κωδικό reloadit ένα usb στικακι SanDisk 32gb (ίντερνετ ήθελα...... Αλλά τέλος πάντων.... !!!!!!!!!!! !!!) το έδωσε αυτόματα χωρίς να επιλέξω κάποιο τετραγωνακι. Δεν ξέρω κιόλας αν υπάρχει πλέον να επιλέξεις αν θες ομιλία, mb, η sms..... Μπορεί τώρα να μας βάζει αυτόματα και να δίνει ότι θέλει χωρίς να επιλέξουμε όπως πριν. Δεν ξέρω.... Αν το δει κάποιος ας μας πει αν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα επιλογής δώρου από τα προτεινόμενα.

Και στο παιχνίδι με την σαιτα εμενα μου έδωσε 120 λεπτά ομιλίας προς γουατσαπ για 7 ημέρες. Δεν το επέλεξα, αυτό μου έδωσε!!

Έτσι κ Αλλιώς και παλιά οτιδήποτε και να έβαζες από το reloadit για 7 μέρες ήταν μόνο!!

Αποτι θυμάμαι δηλαδή. Γιατί τα τελευταία 2 χρόνια περίπου ήμουν με σύνδεση. Τώρα είναι η πρώτη κάρτα που βάζω σε γουατσαπ. Έχω να μπω reload 2 χρόνια.

Συνήθως δίνει λεπτά η sms η λίγο ίντερνετ και είσαι ας πούμε από τους τυχερούς που πήρες κάτι διαφορετικό έστω και στικακι.Το καλύτερο που έχω κερδίσει είναι διπλασιασμος κάρτας 2 φορές πριν κάτι χρόνια

Συνήθως δίνει λεπτά η sms η λίγο ίντερνετ και είσαι ας πούμε από τους τυχερούς που πήρες κάτι διαφορετικό έστω και στικακι.Το καλύτερο που έχω κερδίσει είναι διπλασιασμος κάρτας 2 φορές πριν κάτι χρόνια

Είχα κερδίσει και ένα hi-fi Philips πριν 3 χρόνια περίπου και την επόμενη μέρα του reloadit με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουνε αν αποδέχομαι το δώρο και που να το στείλουν!!! Ακόμα λειτουργεί άψογα!!! Αυτό ήταν δώρο!!!!!!!

Έχω κάνει από την Παρασκευή αίτηση φορητότητας ενός παρατημένου αριθμού What's Up σε F2G, που έχει να ανανεωθεί σχεδόν 12 μήνες και σήμερα ήρθε αυτό το μήνυμα. Δεν ξέρω αν έχουν δει τη φορητότητα ή όχι και αν η προσφορά μου ήρθε, επειδή την Κυριακή λήγει το 12μηνο... Έβαλα τη SIM πριν λίγες μέρες, σ' ένα δεύτερο κινητό που έχω.

http://s7.postimg.org/yjf4upy1n/What_s_Up_Offer_21_3_16.png

images hosting

"Εργασίες" (συντήρησης??) τώρα 22/3/2016 01:17

http://www.cosmote.gr/

http://i63.tinypic.com/33wtw1w.jpg

Για να δούμε!

Όντως... ...... Να δούμε τι θα κάνουν πάλι!!

Κανονικά θα έπρεπε να το γράφει όμως!!!!!! Όπως έγραφε το μεσημέρι το reloadit ότι ήταν κλειστό λόγω συντήρησης. Εκτός από την εμφάνιση της σελίδας ας κάνουν και καμιά συντήρηση με νέα προγράμματα η προσφορές πιο προσιτές....

Edited by lek88