alany Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν έχει βγει η δυνατότητα για ανανέωση χρονου ομιλιας μέσα απο την εφαρμογή. Αν έχεις στο My Cosmote. Νουμερο σταθερής και βλέπεις τον λογαριασμό σταθερής δεν εμφανίζει την δυνατότητα ανανέωσης χρονου ομιλιας κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Δεν έχει βγει η δυνατότητα για ανανέωση χρονου ομιλιας μέσα απο την εφαρμογή. Αν έχεις στο My Cosmote. Νουμερο σταθερής και βλέπεις τον λογαριασμό σταθερής δεν εμφανίζει την δυνατότητα ανανέωσης χρονου ομιλιας κινητής. καρτοκινητό what's up εχω και στο μενού της φώτο που ανέβασα είχε επί λέξη "ανανέωση χρόνου ομιλίας" τώρα δεν υπάρχει! δεν έχω σταθερό κοσμοτε Επίσης ζητάει συνέχεια να αλλάξεις κωδικό τον αλλάζεις και πάλι τα ίδια! πέρασα την προηγούμενη έκδοση μια χαρά.κοίτα πως ήταν! Πόσο ζώα είναι εκεί στην κοσμοτε.ούτε προγραμματιστή δεν έχουν να βγάλει μια εφαρμογή της προκοπής https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160223/24587b7a708248cb9f44a36653a5e590.jpg Edited February 23, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα , μπορει κανεις να μου πει τι γινεται με what's up και 4G ? Εχω ενεργοποιησει το 4G στελνοντας στο 1333 , εχω παρει επιβεβαιωση ενεργοποιησης , αλλα 4G δεν βλεπω (σε σημειο που πιανει).Η συσκευη με καρτα wind/vf πιανει 4G οποτε δεν φταιει αυτο. Γενικα δεν με καιει κιολας μου φτανει και το 3G αλλα να ξερω αν ειναι μπλοκαρισμενο στα what's up γενικα η παιζει θεμα με εμενα μονο , επισης η εφαρμογη what's up δεν ανανεωνεται οταν ειμαι με data ολο καποιο error βγαζει ενω εχει δικαιωματα , με wifi λειτουργει κανονικα , μηπως να βαλω της cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μήπως έχεις δίκαρτο και έχεις το what's up στη 2η υποδοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μήπως έχεις δίκαρτο και έχεις το what's up στη 2η υποδοχή; Το εχω δοκιμασει και στις 2 υποδοχες , το ιδιο , απλα καπου διαβασα οτι μονο σε συμβολαια/καρτοσυμβολαια/μεγαλα πακετα δινουν 4G ? Κουλο απο την στιγμη που ενεργοποιηθηκε υποτιθεται βεβαια , απλα να αποκλεισω ολες τις πιθανοτητες προσπαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Όχι, δεν έχει να κάνει αυτό. Το what's up έχει κανονικά 4G. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει στην περίπτωσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα , μπορει κανεις να μου πει τι γινεται με what's up και 4G ? Εχω ενεργοποιησει το 4G στελνοντας στο 1333 , εχω παρει επιβεβαιωση ενεργοποιησης , αλλα 4G δεν βλεπω (σε σημειο που πιανει).Η συσκευη με καρτα wind/vf πιανει 4G οποτε δεν φταιει αυτο. Γενικα δεν με καιει κιολας μου φτανει και το 3G αλλα να ξερω αν ειναι μπλοκαρισμενο στα what's up γενικα η παιζει θεμα με εμενα μονο , επισης η εφαρμογη what's up δεν ανανεωνεται οταν ειμαι με data ολο καποιο error βγαζει ενω εχει δικαιωματα , με wifi λειτουργει κανονικα , μηπως να βαλω της cosmote ? Μηπως ειναι η καρτα sim πολλα χρονια...? Όχι, δεν έχει να κάνει αυτό. Το what's up έχει κανονικά 4G. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει στην περίπτωσή σου. +1 Frog /what's up / cosmoκαρτα. εχουν 4G Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ποτε ενεργοποιησες το 4g? Εγώ όταν είχα στείλει το μήνυμα ενεργοποίησης το βάλανε μέσα σε 3 εργάσιμες κ όχι αμέσως! Επίσης πόσο καιρό έχεις την καρτα σιμ? Αν είναι παλια είναι πολύ πιθανό να μην υποστηρίζει 4g και να πρέπει να την αλλάξεις με μια καινούρια που να υποστηρίζει. Πας σε έναν γερμανό κ σου δίνουν καινούρια με το ίδιο νούμερο. Δεν χάνεις τίποτα από αυτά που ε εις μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ποτε ενεργοποιησες το 4g? Εγώ όταν είχα στείλει το μήνυμα ενεργοποίησης το βάλανε μέσα σε 3 εργάσιμες κ όχι αμέσως! Επίσης πόσο καιρό έχεις την καρτα σιμ? Αν είναι παλια είναι πολύ πιθανό να μην υποστηρίζει 4g και να πρέπει να την αλλάξεις με μια καινούρια που να υποστηρίζει. Πας σε έναν γερμανό κ σου δίνουν καινούρια με το ίδιο νούμερο. Δεν χάνεις τίποτα από αυτά που ε εις μέσα Εμενα παντως το μηνυμα που ειχε ερθει ελεγε 24 ωρες μεσα σε 2ωρες το πολυ ειχα 4G Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Εμενα παντως το μηνυμα που ειχε ερθει ελεγε 24 ωρες μεσα σε 2ωρες το πολυ ειχα 4G Ναι; μια χαρά τότε!! Νωρίς νωρίς ! Εγώ τότε που το έκανα μου είπαν στην εξυπηρέτηση πελατών σε 3 εγασ.! Κ όντως σε 3 μου το βαλανε. Αλλά μιλάμε για παραπολυ καιρό πριν. Όταν πρώτο βγήκε το 4g στην κοσμοτε. Τώρα μπορεί όπως λες να το βάζουν μέσα σε 24 ωρες Μόνο! Edited February 23, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Λοιπόν για πείτε μου κάτι γιατί κάτι δεν πάει καλά μαζί τους και μου μυρίζει απάτη. Είχα 400MB που έλειγαν σε μερικές μέρες. Σήμερα έκανα ανανέωση 10€ και μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα 1GB δώρο για 15μερες. Όλα καλά έως εδώ ΑΛΛΑ μπήκα στην εφαρμογή και μου έχει ενώσει τα παλιά (400) με τα καινούργια (1000) και φαίνεται 1400MB να λίγους σε 15 μέρες. Αυτά τα 1400 τώρα μπορούν να παραμείνουν αν ανανεωσω πριν τις 15 μέρες η θα τα φάνε όλα μόλις ληξουν; Και οκ εγώ έχω 400MB αλλά αυτός που έχει μαζέψει μερικά γιγα τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Έτσι όπως το γράφεις(αν τα 400 λήγουν σε λιγότερο από 15 μέρες) σε ωφέλησε γιατί ενώθηκαν με τα καινούρια και πήρε παράταση η λήξη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Λοιπόν για πείτε μου κάτι γιατί κάτι δεν πάει καλά μαζί τους και μου μυρίζει απάτη. Είχα 400MB που έλειγαν σε μερικές μέρες. Σήμερα έκανα ανανέωση 10€ και μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα 1GB δώρο για 15μερες. Όλα καλά έως εδώ ΑΛΛΑ μπήκα στην εφαρμογή και μου έχει ενώσει τα παλιά (400) με τα καινούργια (1000) και φαίνεται 1400MB να λίγους σε 15 μέρες. Αυτά τα 1400 τώρα μπορούν να παραμείνουν αν ανανεωσω πριν τις 15 μέρες η θα τα φάνε όλα μόλις ληξουν; Και οκ εγώ έχω 400MB αλλά αυτός που έχει μαζέψει μερικά γιγα τι γίνεται; Δεν μπορεί κανείς παρά να συγχαρεί την Cosmote που συγχωνεύει τα data MB με την αργότερη ημερομηνία λήξης, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ πρόκειται για διαφορετικά πακέτα MB ή και δώρα (όπως το 1GB για 15 μέρες σε κάρτα 10€). Άποψη μου είναι ότι με αυτά τα δώρα στην καρτοκινητή θα συγκρατήσει πολύ από τη διαρροή σε άλλες εταιρείες, όπως με αυτό το 1GB στο Whats Up. Εμένα μου έδωσε 200΄ προς όλους με ανανέωση 5€!! Μπράβο της. Και με το σήμα που έχει έτη φωτός μπροστά από τις άλλες 2, ιδίως της Wind, νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι δε θα "μείνει" τίποτα για τις άλλες 2 (ιδίως τη Wind) αν δεν "κάνει κάτι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εγώ πάντως το έχω και λαμβάνω ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ανά μήνα!Έχω να πληρώσω 9 μήνες..... Επιβεβαιώνω , εδώ και 6-7 μήνες που το έχω ( η κάρτα sim είναι σε συναγερμό) πλήρωσα μία φορά 0,48 και άλλη μία 0,29 . Δεν ξέρω από τι ακριβώς καθώς δεν μου έρχεται λογαριασμός , βλέπω τα ποσά στο site και στέλνω την σύζυγο στον τοπικό Γερμανό για πληρωμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Επιβεβαιώνω , εδώ και 6-7 μήνες που το έχω ( η κάρτα sim είναι σε συναγερμό) πλήρωσα μία φορά 0,48 και άλλη μία 0,29 . Δεν ξέρω από τι ακριβώς καθώς δεν μου έρχεται λογαριασμός , βλέπω τα ποσά στο site και στέλνω την σύζυγο στον τοπικό Γερμανό για πληρωμή . με το μηδενικό πάγιο Εάν θες εκτάκτως ένα πακέτο δεδομένων π.χ. Για μια εβδομάδα σε περιοχή που έχει καλό σήμα καλύτερο από τις άλλες έχει πακέτα; Πώς τα ενεργοποιείτε; Αφού δεν είναι καρτοκινητό λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπερα , μπορει κανεις να μου πει τι γινεται με what's up και 4G ? Εχω ενεργοποιησει το 4G στελνοντας στο 1333 , εχω παρει επιβεβαιωση ενεργοποιησης , αλλα 4G δεν βλεπω (σε σημειο που πιανει).Η συσκευη με καρτα wind/vf πιανει 4G οποτε δεν φταιει αυτο. Γενικα δεν με καιει κιολας μου φτανει και το 3G αλλα να ξερω αν ειναι μπλοκαρισμενο στα what's up γενικα η παιζει θεμα με εμενα μονο , επισης η εφαρμογη what's up δεν ανανεωνεται οταν ειμαι με data ολο καποιο error βγαζει ενω εχει δικαιωματα , με wifi λειτουργει κανονικα , μηπως να βαλω της cosmote ? Το να μην υπάρχει κάλυψη 4G στην περιοχή σου δεν το σκέφτηκες;σίγουρα πιάνει εννοώ;το είδες σε άλλο κινητό Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Νεα προσφορα απο το Whats up μεχρι 31/3 εχεις δωρεαν 10 ωρες για να μιλας προς Whats up η να σερφαρεις.Η 1 ωρα σερφαρισματος αντιστοιχει σε 500MB ενω η 1 ωρα ομιλιας δεν εχει καποιο περιορισμο στο ποσες κλησεις θα κανεις.Μπορεις μεχρι 4 φορες την μερα να ενεργοποιησεις το δωρο και συνολο 10 φορες.Για να παρεις το δωρο αρκει μια ανανεωση τις τελευταιες 60 μερες.Τροπος ληψης μεσω whatsup.gr/m και λογικα μεσω application. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Νεα προσφορα απο το Whats up μεχρι 31/3 εχεις δωρεαν 10 ωρες για να μιλας προς Whats up η να σερφαρεις.Η 1 ωρα σερφαρισματος αντιστοιχει σε 500MB ενω η 1 ωρα ομιλιας δεν εχει καποιο περιορισμο στο ποσες κλησεις θα κανεις.Μπορεις μεχρι 4 φορες την μερα να ενεργοποιησεις το δωρο και συνολο 10 φορες.Για να παρεις το δωρο αρκει μια ανανεωση τις τελευταιες 60 μερες.Τροπος ληψης μεσω whatsup.gr/m και λογικα μεσω application. τι ακριβως ειναι αυτο; καινουργιο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν είναι καινούριο . Είναι "νέα προσφορά¨ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 με το μηδενικό πάγιο Εάν θες εκτάκτως ένα πακέτο δεδομένων . Δεν γνωρίζω καθώς έχω την κάρτα σε συσκευή συναγερμού οπότε πακέτα δεν με ενδιαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν είναι καινούριο . Είναι "νέα προσφορά¨ κατάλαβα θυμίζει το sostiko που έχει και το Vodafone cu μα δωρεάν ίντερνετ για μια ώρα!! πάντως πολύ προσφορά και αυτή του what's up αλλά πολύ λίγες προσφορές όχι όπως το cu που μας δίνει συνέχεια δώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δηλαδή άμα κατάλαβα καλά με αυτή τη προσφορά "πάρε ώρες" 500mb κάθε ώρα έως 10 φορές μπορείς να τα πάρεις, που σημαίνει 5gb σύνολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nenikos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μια ερώτηση παιδιά! Αν θέλω από συμβολαιο να παω σε καρτοκινητο μπορω να κρατησω το ίδιο νουμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μια ερώτηση παιδιά! Αν θέλω από συμβολαιο να παω σε καρτοκινητο μπορω να κρατησω το ίδιο νουμερο? Ναι μπορεις. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nenikos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts