jtkar Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 2 ενημερώσεις για Whats up... 1. Το bonus online ή μέσω καταστημάτων ανανέωσης αυξήθηκε από 500mb σε 1gb για 15 μερες. Ισχυει και για cosmoΚαρτα Αν και δεν το αναφερουν πουθενα Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια αντιστοιχη εφαρμογη για cosmoΚαρτα οπως το whats up ωστε να εχουμε ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ή το κανεις μηδενικο παγιο Η καλυτερη λυση για οσους απλα θελουν να διατηρησουν εναν αριθμο ουτε καρτες ουτε τιποτα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Η καλυτερη λυση για οσους απλα θελουν να διατηρησουν εναν αριθμο ουτε καρτες ουτε τιποτα. Για δώσε λεπτομέριες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 2 ενημερώσεις για Whats up... 1. Το bonus online ή μέσω καταστημάτων ανανέωσης αυξήθηκε από 500mb σε 1GB Ισχυει και για cosmoΚαρτα Αν και δεν το αναφερουν πουθενα Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια αντιστοιχη εφαρμογη για cosmoΚαρτα οπως το whats up ωστε να εχουμε ενημερωση Τί εννοείς; Ότι στην Cosmokarta με κάρτα >10€ δίνει 1GB για πόσες μέρες; Με ποιό τρόπο ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Για δώσε λεπτομέριες 0 ευρώ το μήνα και διατήρηση του αριθμού.Χρέωση κάθε κλήσης/sms.https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τί εννοείς; Ότι στην Cosmokarta με κάρτα >10€ δίνει 1GB για πόσες μέρες; Με ποιό τρόπο ανανέωση; Οτι ισχυει και για το whats up. Εγω εκανα ανανεωση μεσω πιστωτικης 10€ απο το site της cosmote και μου εδωσε 1gb για 15 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Οτι ισχυει και για το whats up. Εγω εκανα ανανεωση μεσω πιστωτικης 10€ απο το site της cosmote και μου εδωσε 1gb για 15 μερες Δηλαδη, εχει διαφορα αν ανανεωσω με καρτα απο το περιπτερο, με το αν ανανεωσω μεσα απο το site? Απο το site σου δινει και 1gb για 15 μερες; Δεχεται και paypal και χρεωστικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δηλαδη, εχει διαφορα αν ανανεωσω με καρτα απο το περιπτερο, με το αν ανανεωσω μεσα απο το site? Απο το site σου δινει και 1gb για 15 μερες; Δεχεται και paypal και χρεωστικη? Για PayPal δεν έχω δει αλλά για τα υπόλοιπα είναι όπως τα λες.Δεχεται και χρεωστικη και ναι έχει διαφορά μέσω site και καταστήματος απ ότι σε περίπτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Θα ηταν τελειο παντως αν εδινε 1gb για ενα μηνα. 15 μερες....έτσι κι έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Θα ηταν τελειο παντως αν εδινε 1gb για ενα μηνα. 15 μερες....έτσι κι έτσι... Αν έχεις ήδη πακέτο, το 1GB προστίθεται και έχει ημερομηνία λήξης ίδια με το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Θα ηταν τελειο παντως αν εδινε 1gb για ενα μηνα. 15 μερες....έτσι κι έτσι... Eαν αγορασεις ενα οποιδηποτε πακετο με mb τα mb του δωρου παιρνουν αυτοματα την ημερομηνια ληξεως του πακετου Εμενα και για μια ωρα να τα εδινα δεν θα με χαλουσε.θα εδινα πχ αλλα 3 ευρω για το φθηνοτερο πακετο και θα ημουν κομπλε για ενα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 0 ευρώ το μήνα και διατήρηση του αριθμού.Χρέωση κάθε κλήσης/sms.https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__contractplan_zero_fee_prs/section/Postpaid_OtherPlans_Prs Επειδή με ενδιαφέρει και μένα, μιας και έχω ένα νούμερο κοσμοκάρτας που συντηρώ για την όχι και τόσο συχνή περίπτωση που πηγαίνω στο χωριό του πατέρα μου και μόνο η cosmote έχει σήμα εκεί, υπάρχει κάποια ελάχιστη υποχρεωτική χρέωση που πρέπει να κάνει κάποιος στο μηδενικό πάγιο, ή μπορώ να το έχω και να μην χρειαστεί να κάνω κλίση για τέσσερις, ή πέντε μήνες; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Επειδή με ενδιαφέρει και μένα, μιας και έχω ένα νούμερο κοσμοκάρτας που συντηρώ για την όχι και τόσο συχνή περίπτωση που πηγαίνω στο χωριό του πατέρα μου και μόνο η cosmote έχει σήμα εκεί, υπάρχει κάποια ελάχιστη υποχρεωτική χρέωση που πρέπει να κάνει κάποιος στο μηδενικό πάγιο, ή μπορώ να το έχω και να μην χρειαστεί να κάνω κλίση για τέσσερις, ή πέντε μήνες; Το μηδενικο παγιο ειναι 3 ευρω το μηνα ελαχιστο. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το μηδενικο παγιο ειναι 3 ευρω το μηνα ελαχιστο. Εγώ πάντως το έχω και λαμβάνω ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ανά μήνα!Έχω να πληρώσω 9 μήνες..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Οτι ισχυει και για το whats up. Εγω εκανα ανανεωση μεσω πιστωτικης 10€ απο το site της cosmote και μου εδωσε 1gb για 15 μερες Όπως το είπες, νόμισα ότι δίνει 1GB και για Cosmokarta. Δε δίνει 1GB στην Cosmokarta. Μόνο στο What's Up. 2 ενημερώσεις για Whats up... 1. Το bonus online ή μέσω καταστημάτων ανανέωσης αυξήθηκε από 500mb σε 1GB Ισχυει και για cosmoΚαρτα Αν και δεν το αναφερουν πουθενα Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν μια αντιστοιχη εφαρμογη για cosmoΚαρτα οπως το whats up ωστε να εχουμε ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ πάντως το έχω και λαμβάνω ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ανά μήνα!Έχω να πληρώσω 9 μήνες..... Ετσι μου ειπε ο γερμανος σημερα το πρωι. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Θα ηταν τελειο παντως αν εδινε 1gb για ενα μηνα. 15 μερες....έτσι κι έτσι... Αυτο το κανει η cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ πάντως το έχω και λαμβάνω ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ λογαριασμούς ανά μήνα!Έχω να πληρώσω 9 μήνες..... Εχεις την καλοσυνη να ανεβασεις μια φωτο ενος λογαριασμου? Με σβησμενα τα προσωπικα σου στοιχεια βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ετσι μου ειπε ο γερμανος σημερα το πρωι. Δεν πληρώνεις τπτ . https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_ZeroFee Μόνο το "τέλος συνδρομητών κινητής" πληρώνεις που αν δεν κάνεις χρεώσεις είναι μηδέν. Επειδή το link που εξηγεί το "τέλος συνδρομητών κινητής" στο παραπάνω site δεν λειτουργεί δες https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TelosSindromitonSub8680a76d-c377-4246-86d9-0892934e4ff5 Προσωπικά δεν το έχω αλλά το έχει γνωστός μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ναι, αλλα προστιθενται τα mb διαβασα, οποτε; Αν έχεις ήδη πακέτο, το 1GB προστίθεται και έχει ημερομηνία λήξης ίδια με το πακέτο. ^^^ αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εχεις την καλοσυνη να ανεβασεις μια φωτο ενος λογαριασμου? Με σβησμενα τα προσωπικα σου στοιχεια βεβαια. Άπιστοι.... Το βράδυ θα βρω την φωτογραφική γιατί δεν έχω σκάνερ.ΕΛΕΟΣ!!!Αν δεν πιστεύετε ρωτηστε στο 13888! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το μηδενικό πάγιο προφανώς και δεν έχει καθόλου πάγιο! Ότι χρήση γίνει αυτό χρεώνεσαι. Χωρίς καθόλου χρήση είναι καθαρός μηδενικός ο λογαριασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αυτο το κανει η cu Και το f2g επίσης αλλά η κοσμοτε πάντα πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το μηδενικό πάγιο προφανώς και δεν έχει καθόλου πάγιο! Ότι χρήση γίνει αυτό χρεώνεσαι. Χωρίς καθόλου χρήση είναι καθαρός μηδενικός ο λογαριασμός. Αυτό λέω!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 έβγαλαν μετά την τελευταία προχθεσινή αναβάθμιση την ΜΌΝΗ χρησιμότητα που είχε αυτή η εφαρμογή την ανανέωση ομιλίας;;;;;η δεν βλέπω καλά;;;; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/59561519196a44029e0ae9ce3e0980ca.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts