Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, κινητά και σταθερά, όπως είναι και στην Q. Ακόμη και η Q, από πρώτη Δεκεμβρίου, εξαίρεσε την Ελβετία από το no borders, οπότε μην περιμένεις ούτε από την Cosmote να δώσει πακέτο προς αυτή τη χώρα. Ο λόγος είναι (πιθανότατα), ότι η Ελβετία, δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση, οπότε μπορεί να χρεώνει όσο θέλει τις εταιρείες των άλλων χωρών, για τον τερματισμό κλήσεων στα δίκτυά της.

παντως το πακετο αυτο μου αρεσει που εχει και προορισμο την Ελλαδα και αλλες χωρες και δεν ξεχωριζει τον προορισμο οπως τα αλλα πακετα . Συνηθως ειναι για ολα τα κινητα και σταθερα τηλεφωνα που ανηκουνε στις παραπανω χωρες.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχει ενας φιλος μου ενα προγραμμα οπου ναζει 10 ευρω και του κρατανε 3 δινοντας του 400 λεπτα προς ολους.

Τα υπολοιπα 7 ευρω που του περισευουν πως μπορει να τα χρησιμοποιησει? Υπαρχουν πακετα για να αγορασει? Καποιο λινκ?

Βασικά αποκλείεται να του μένουν 7. 8,93€ μετά από την αφαίρεση του φόρου, οπότε μείον τα 3€ για τα 400΄του μένουν 5,93€(τουλάχιστον, λογικά θα έχει και τίποτα ψιλά από ότι έχει μείνει από πρίν). Μπορεί να πάρει πακέτο internet, 5€ 500ΜΒ. Αλλιώς ότι άλλο πακέτο θέλει μέχρι 5€ : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services

Βασικά αποκλείεται να του μένουν 7. 8,93€ μετά από την αφαίρεση του φόρου, οπότε μείον τα 3€ για τα 400΄του μένουν 5,93€(τουλάχιστον, λογικά θα έχει και τίποτα ψιλά από ότι έχει μείνει από πρίν). Μπορεί να πάρει πακέτο internet, 5€ 500ΜΒ. Αλλιώς ότι άλλο πακέτο θέλει μέχρι 5€ : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T13_20/section/COSMOKARTA_Services

Εστω αυτα που λες με το φορο. Δεν τον ενδιαφερει ιντερνετ μονο ομιλια-sms.

Ευχαριστω

Βρίσκομαι στο εξωτερικό για λίγες μέρες και μαζί μου έχω πάρει και τις 3 γραμμές μου (συμβόλαιο Vodafone, κάρτες Cosmote και wind). Επειδή η πρώτη μέρα ήταν στο τέλος της,δε χρησιμοποίησα το συμβολαιο ώστε να το χρεώσω με 5 Ευρώ για 1 τηλέφωνο(Vodafone πας παντού), αλλά προτίμησα να χρησιμοποιήσω τα καρτοκινητά. Η Cosmote κατά τη συνήθη πρακτική της, αποφάσισε ότι το υπόλοιπο μου δεν επαρκεί για κλήσεις και με κρέμασε κανονικά. Ευτυχώς την έχω εγκαταλείψει χρόνια τώρα και δεν εξαρτώμαι από αυτή. Το υπόλοιπο της εν λόγω κάρτας, ήταν πάνω απο 9 ευρώ. Το ίδιο υπολοιπο υπήρχε και στη wind και δεν αντιμετώπισα κανένα θεμα. Ποιο υπολοιπο ικανοποιεί λοιπόν την Cosmote? Εκτός αν το υπόλοιπό μου άλλαξε χωρίς να ενημερωθώ και χωρίς (προφανώς) κανένα λογικό λόγο. Γιατι καλώ να μάθω το υπολοιπο και η απαντηση ειναι ότι δε μπορω να μάθω το υπόλοιπο γιατί δεν επαρκεί το υπόλοιπο! Καλά κρασιά δηλαδή!!!

Καλή χρονια και μακριά από εμάς τέτοιες "εταιρείες".

Edited by KostasSTi

Βρίσκομαι στο εξωτερικό για λίγες μέρες και μαζί μου έχω πάρει και τις 3 γραμμές μου (συμβόλαιο Vodafone, κάρτες Cosmote και wind). Επειδή η πρώτη μέρα ήταν στο τέλος της,δε χρησιμοποίησα το συμβολαιο ώστε να το χρεώσω με 5 Ευρώ για 1 τηλέφωνο(Vodafone πας παντού), αλλά προτίμησα να χρησιμοποιήσω τα καρτοκινητά. Η Cosmote κατά τη συνήθη πρακτική της, αποφάσισε ότι το υπόλοιπο μου δεν επαρκεί για κλήσεις και με κρέμασε κανονικά. Ευτυχώς την έχω εγκαταλείψει χρόνια τώρα και δεν εξαρτώμαι από αυτή. Το υπόλοιπο της εν λόγω κάρτας, ήταν πάνω απο 9 ευρώ. Το ίδιο υπολοιπο υπήρχε και στη wind και δεν αντιμετώπισα κανένα θεμα. Ποιο υπολοιπο ικανοποιεί λοιπόν την Cosmote? Εκτός αν το υπόλοιπό μου άλλαξε χωρίς να ενημερωθώ και χωρίς (προφανώς) κανένα λογικό λόγο. Γιατι καλώ να μάθω το υπολοιπο και η απαντηση ειναι ότι δε μπορω να μάθω το υπόλοιπο γιατί δεν επαρκεί το υπόλοιπο! Καλά κρασιά δηλαδή!!!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Πολύ σημαντικά αυτά που μας αναφέρεις.

Βρίσκομαι στο εξωτερικό για λίγες μέρες και μαζί μου έχω πάρει και τις 3 γραμμές μου (συμβόλαιο Vodafone, κάρτες Cosmote και wind). Επειδή η πρώτη μέρα ήταν στο τέλος της,δε χρησιμοποίησα το συμβολαιο ώστε να το χρεώσω με 5 Ευρώ για 1 τηλέφωνο(Vodafone πας παντού), αλλά προτίμησα να χρησιμοποιήσω τα καρτοκινητά. Η Cosmote κατά τη συνήθη πρακτική της, αποφάσισε ότι το υπόλοιπο μου δεν επαρκεί για κλήσεις και με κρέμασε κανονικά. Ευτυχώς την έχω εγκαταλείψει χρόνια τώρα και δεν εξαρτώμαι από αυτή. Το υπόλοιπο της εν λόγω κάρτας, ήταν πάνω απο 9 ευρώ. Το ίδιο υπολοιπο υπήρχε και στη wind και δεν αντιμετώπισα κανένα θεμα. Ποιο υπολοιπο ικανοποιεί λοιπόν την Cosmote? Εκτός αν το υπόλοιπό μου άλλαξε χωρίς να ενημερωθώ και χωρίς (προφανώς) κανένα λογικό λόγο. Γιατι καλώ να μάθω το υπολοιπο και η απαντηση ειναι ότι δε μπορω να μάθω το υπόλοιπο γιατί δεν επαρκεί το υπόλοιπο! Καλά κρασιά δηλαδή!!! . Καλη χρονια!!.

Τοση ατυχια; Παλι καλα που ειχες και αλλες σημ μαζι σου , εγω στην θεση σου θα επαιρνα και ενα καρτοκινητο vodafone μαζι μου ή ενα καρτοκινητο του εξωτερικου εαν υπαρχει και συμφερει περισσοτερο. Παντως καλο ειναι να δεις μεσα απο την εφαρμογη του my account της κοσμοτε ποσο υπολοιπο εχεις ή να βαλεις καποιον απο την Ελλαδα να παρει το τμημα εξυπηρετησης πελατων και να δωσει τα στοιχεια σου και να μαθει τι ακριβως υπολοιπο εγινε και αμα οντως το εχεις φαει το υπολοιπο να ζητησεις αναλυση των κλησεων αυτου του μηνα να δεις τι συμβαινει.

Ανανέωση με χρεωστική κάρτα μπορω να κάνω απ το ίντερνετ?

5 ευρώ θέλω να βάλω, ίσα ίσα μη χάσω και αυτά που έχω μεσα

Ανανέωση με χρεωστική κάρτα μπορω να κάνω απ το ίντερνετ?

5 ευρώ θέλω να βάλω, ίσα ίσα μη χάσω και αυτά που έχω μεσα

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91

Παρε F2G και Talk 2 Roam.Για την Ε.Ε εισαι καλυμενος.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπερα θελω να αγορασω καινουργια συσκευη και βλεπω οτι δεχετε μονο μικρη καρτα sim εγω εχω μεγαλη τι μπορω να κανω? θα πληρωσω αναγκαστικα?

Καλησπερα θελω να αγορασω καινουργια συσκευη και βλεπω οτι δεχετε μονο μικρη καρτα sim εγω εχω μεγαλη τι μπορω να κανω? θα πληρωσω αναγκαστικα?

Πας σε ένα κατάστημα κοσμοτε η γερμανος και σου κάνουν αντικατάσταση της σιμ με κόστος 5€ Και γίνεται επιτοπου!

Πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα σου αν ο αριθμός είναι στο όνομα σου! Αν οχι, τότε πρέπει να πάει αυτός που έχει τον αριθμό στο όνομα του με την ταυτότητα του.

Edited by lek88

Άμα πιάνουν λίγο τα χέρια σου με λίγο googleit θα βρεις τη λύση

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Άμα πιάνουν λίγο τα χέρια σου με λίγο googleit θα βρεις τη λύση

Δεν ξέρω αν "πιάνουν" τα δικά μου χέρια, αλλά με το δικό μου κόψιμο, αν θες να μπαζοβγάζεις sim σε κινητά δε λέει να την κόψεις: Κολλάει στα πινάκια της υποδοχής του κινητού πολλές φορές.

Επίσης μπορεί να την κόψεις έτσι ώστε αν ξαναχρειαστεί να την βάλεις σε άλλο κινητό με αντάπτορα (πέρα του έξτρα κόστους) να μην την αναγνωρίζει και να πρέπει να τη βάζεις και να τη βγάζεις όσπου να γίνει το σωστό καπάκωμα.

Προτείνω να πας να πάρεις μια multi sim (να τη ζητήσεις, αν και όλοι πια δίνουν multi) να την έχεις για πάντα, σε όποιο κινητό κι αν χρειαστεί να τη "φορέσεις" στο μέλλον.

Προτείνω να πας να πάρεις μια multi sim (να τη ζητήσεις, αν και όλοι πια δίνουν multi) να την έχεις για πάντα, σε όποιο κινητό κι αν χρειαστεί να τη "φορέσεις" στο μέλλον.

Επειδή είμαι άσχετος, αυτό με τις multi ισχύουν ή αν πας να ζητήσεις θα σε κοιτούν σαν εξωγήινο?

Επειδή είμαι άσχετος, αυτό με τις multi ισχύουν ή αν πας να ζητήσεις θα σε κοιτούν σαν εξωγήινο?

Η Cosmote δεν δινει multi απ οσο θυμαμαι.Τον Αυγουστο του 15 που αλλαξα απο κανονικη σε micro,ζητησαν 5€ κανονικοτατα.Η Q οταν αλλαξα την παλια σε 4g πριν τις γιορτες με εδωσαν multi sim.Τωρα δεν γνωριζω αμα δινουν multi ή οχι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καλημέρα και καλή χρονιά.

έχω ένα καρτοκινητό το οποίο λήγει-όχι το ποσό αλλά το νούμερο/σύνδεση- πχ στις 5 ιανουαρίου. Αν μου μεταφέρουν πχ 5 ευρώ μέσω easy transfer από άλλο καρτοκινητό θα επεκταθεί η σύνδεση κατά 1 χρόνο ή όχι;

υγ. από εδώ δεν μπορώ να καταλάβω αν γίνεται ή όχι.

Join The Life

H σύνδεση θα επεκταθει κατά 1 έτος . Το υπόλοιπο παραμένει για 3 μήνες.

Προσοχή : πρέπει να σου μεταφέρουν 5 ή 10 ευρώ. Τα δύο ευρώ δεν ανανεώνουν την ημερομηνία λήξης.

Τηλεφωνικά η Cosmote απάντησε οτι δεν δίνει κάρτες multi.

Εδώ και μήνες δίνει multi η Cosmote. Σε νέα γραμμή που έγινε το καλοκαίρι δόθηκε multi sim κανονικά (και με κίτρινο χρωματάκι στο πίσω μέρος )

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης