Vasileios Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 To τρίμηνο ισχύει στην cosmote από 26/6 και στην vodafone από 27/7 . Στην WIND ισχύει ακόμα το εξάμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 τέλος να αναφέρω ότι αν γίνει ηλεκτρονική ανανέωση πάνω από 10 ευρώ παίρνεις 250 ΜΒ ( αυτό δεν δίνεται ούτε με μεταφορά από συμβόλαιο μόνο Γερμανό -cosmote - APP) A! Μάλιστα... Αυτό εξηγεί και μία άλλη απορία μου... Προχθές μετέφερα 10€ στην κόρη μου και είδα στο mycosmote της ότι είχε και 250ΜΒ... Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κατά λάθος ενεργοποίησε κάποια υπηρεσία οπότε και χρεώθηκε... Αρα ήταν απλά δώρο... Σε ευχαριστώ φίλε μου για το χρόνο σου και τις διευκρινίσεις... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Να ξανά θέσω το ερώτημα αλλιώς... Πόσο κοστίζει ένα γιγα δεδομένων στο whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 11,20 ευρώ μαζί με τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Να ξανά θέσω το ερώτημα αλλιώς... Πόσο κοστίζει ένα γιγα δεδομένων στο whatsup? 11,20 ευρώ μαζί με τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. Βασικά μέχρι 31/8 λόγο της προσφοράς το 1.5 GB κοστίζει 5,6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Στην ανανέωση από περίπτερο πληρώνεις 10 ευρώ και το καρτοκινητό λαμβάνει 8,93 λόγω του φόρου κνητής τηλεφωνίας. Με easy transfer συμβολαίου το καρτοκινητό λαμβάνει 10 ευρώ και εσύ χρεώνεσαι επιπλέον 12 % φόρο κινητής τηλεφωνίας. Δεν γνωρίζω και παρακαλώ όποιον ξέρει να μας διαφωτίσει τι γίνεται αν ο λογαριασμός ξεπεράσει τα 50 ή 100 ευρώ (προ φ.π.α.) λόγω της ανανέωσης , Μήπως επιβληθεί 15 ή 20% φόρος κινητής τηλεφωνίας; τα επιπλέον προνόμια που ξέρω εγώ είναι α) 400 Λεπτα σε συνδρομητές cosmokarta με 3 ευρώ. β) Κωδικός reolad it σε συνδρομητές whats Up γ) 1000 ΜΒ σε συνδρομητές FROG και 1500 λεπτά προς FROG , και 100 λεπτά τον μήνα για τους πρώτους 5 μήνες δ) το δικαίωμα να κάνεις 3 ευρώ επέκταση, σε whats up - cosmokarta για 2 μήνες από την ανανέωση. ( με κόστος 0,40) τέλος να αναφέρω ότι αν γίνει ηλεκτρονική ανανέωση πάνω από 10 ευρώ παίρνεις 250 ΜΒ ( αυτό δεν δίνεται ούτε με μεταφορά από συμβόλαιο μόνο Γερμανό -cosmote - APP) Ναι τρίμηνο είναι πλέον , εκτός αν υπερισχύει ο χρόνος ανανέωσης πριν την 26/6/15. πλακα κανεις Τώρα! Δηλαδή εμεις της φοιτητικής προσφοράς παίρνουμε και τα προνόμιά με αυτον τον τρόπο? Γιατι αν ισχύει θα αυτοκτονήσω :p Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εσείς τις φοιτητικής προσφοράς (δηλαδή WHATS UP ) θα πάρετε όσα προνόμια γράφουν δίπλα whats Up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εσείς τις φοιτητικής προσφοράς (δηλαδή WHATS UP ) θα πάρετε όσα προνόμια γράφουν δίπλα whats Up άρα και πάλι δεν συμφέρει να κανεις μεταφορά ακόμα και τώρα που σου προσφέρουν 50% συν αν έχεις φοιτητική προσφορά. Γιατι αν ίσχυε αυτό και είχες και δωρο τα λεπτά και τα ΜΒ θα ήταν απλά κορυφή Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Προσεκτική ανάγνωση και θα δεις ότι για τα ΜΒ γράφω FROG , και για τα λεπτά ομιλίας Cosmokarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 δηλαδή τι ακριβώς έχουμε; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μόλις ήρθε μήνυμα από cosmote και λεει: Νέα προσφορά Για τα σαββατοκύριακα του Αυγούστου! Τώρα το πακέτο ομιλίας του σαββατοκύριακου Σου δίνει 200 λεπτά προς όλους Μόνο με 2€! Για αγορά κάλεσε το 1330! Εγώ έχω καρτο-συμβολαιο και έχω τα προνόμια και του καρτοκινητου και του συμβολαίου. Οπότε Λογικά κάνει και για καρτοκινητά η προσφορά αυτη. Όποιος θέλει ας το κοιτάξει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η φορητότητα από Q σε cosmote πόσο θα μου κοστίσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η φορητότητα από Q σε cosmote πόσο θα μου κοστίσει; Η φορητότητα καθεαυτή τίποτα - απλά θα χάσεις ότι υπόλοιπο έχεις ήδη. Νομίζω χρεώνουν κανένα δεκάρικο την σύνδεση για να πάρεις κάρτα SIM και ενεργοποιείται και αυτόματα από αυτό το ποσό το πρόγραμμα με τα δωρεάν λεπτά, αλλά για αυτά είναι πάντα καλύτερο να ρωτήσεις στο κατάστημα που έχουν επικαιροποιημένες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Η φορητότητα καθεαυτή τίποτα - απλά θα χάσεις ότι υπόλοιπο έχεις ήδη. Νομίζω χρεώνουν κανένα δεκάρικο την σύνδεση για να πάρεις κάρτα SIM και ενεργοποιείται και αυτόματα από αυτό το ποσό το πρόγραμμα με τα δωρεάν λεπτά, αλλά για αυτά είναι πάντα καλύτερο να ρωτήσεις στο κατάστημα που έχουν επικαιροποιημένες πληροφορίες. Αυτό το δεκάρικο το χρεώνουν δηλαδή και για τα καρτοκινητά;Μήπως μπαίνουν μετά στο υπόλοιπο;Ας απαντήσει κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα φορητότητα. Και κάτι άλλο τώρα.Με μεταφορά χρημάτων από έναν αριθμό σε έναν άλλον ανανεώνεται κανονικά η διάρκεια του υπολοίπου για ένα τρίμηνο όπως γίνεται και με την ανανέωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 H cosmote το έχει παρακάνει! Αν δεν κανεις μια ανανέωση ανά 3μηνο χάνεις το υπόλοιπο χρημάτων που έχεις και πριν λίγο καιρό για να ενεργοποιήσεις 1 λεπτό/λεπτό προς 2 αριθμους θέλει ΧΑΡΑΤΣΙ ενεργοποίησης 5 ευρώ... Γερμανικών συμφερόντων αλλά με Ελληνική νοοτροπία... Σαν το Κράτος που αυξάνοντας τους φόρους συνεχώς αποσκοπεί στην αύξηση των εσόδων μόνο που ποτέ δεν το πετυχαίνει... Κουβέντα όμως το καρτέλ για ελκυστικά πακέτα κινητής που θα αποφέρουν έσοδα,ή εύκολη λύση,Πληρώστε για τα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Με ήρθε πριν λιγο Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ 15/9: 600’ ΠΡΟΣ WHAT’S UP & 200’ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 4€. ΣΤΕΙΛΕ χχχχχ ΣΤΟ 1330. Εχω να βάλω κάρτα 1.5 μήνα. Πάντα θα μου κάνουν κάποια προσφορά μόνο και μόνο για να βάλω κάρτα και πακέτο. Μην τους κάνετε το χατήρι και αγοράζετε τα πανάκριβα πακέτα τους. Εκεί βασίζονται και έχουν τέτοιες τιμές. Προσπαθήστε να βάζετε κάρτα λίγο αργότερα από το συνηθισμένο σας και θα δείτε ότι θα σας κάνουν πολύ καλές προσφορές για πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Με ήρθε πριν λιγο Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ 15/9: 600’ ΠΡΟΣ WHAT’S UP & 200’ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 4€. ΣΤΕΙΛΕ χχχχχ ΣΤΟ 1330. Εχω να βάλω κάρτα 1.5 μήνα. Πάντα θα μου κάνουν κάποια προσφορά μόνο και μόνο για να βάλω κάρτα και πακέτο. Μην τους κάνετε το χατήρι και αγοράζετε τα πανάκριβα πακέτα τους. Εκεί βασίζονται και έχουν τέτοιες τιμές. Προσπαθήστε να βάζετε κάρτα λίγο αργότερα από το συνηθισμένο σας και θα δείτε ότι θα σας κάνουν πολύ καλές προσφορές για πακέτα. Εμένα μου ήρθε εχθές και έχω να βάλω από Οκτώβριο του 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Εμένα μου ήρθε εχθές και έχω να βάλω από Οκτώβριο του 2014 Αν κάνω πάνω από μήνα να βάλω με στέλνουν πάντα κάποια προσφορά. Εγώ πιο πολύ χρησιμοποιώ mb αλλά καλα είναι και τα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Αν κάνω πάνω από μήνα να βάλω με στέλνουν πάντα κάποια προσφορά. Εγώ πιο πολύ χρησιμοποιώ mb αλλά καλα είναι και τα λεπτά. Εμένα και που μου στέλνουν είναι κάπως άχρηστα γιατί πλέον με το f2g δεν μου χρειάζεται το whats up! Αλλά κατά διαστήματα καλό είναι να κάνει τέτοιες προσφορές για να κρατήσει τους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Έκανα μόλις τώρα από το Mycosmote μια μεταφορά 5 ευρώ από μια cosmokarta σε ένα whats up και μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι "το αίτημα μου έχει προωθηθεί στην εξυπηρέτηση" ή κάτι τέτοιο και έναν αριθμό αιτήματος (που δεν τον σημείωσα). Πόση ώρα θα κάνει να ολοκληρωθεί ή μεταφορά; Γιατί εδώ στο σάιτ του whats up λέει "Ξέμεινες και χρειάζεσαι άμεσα μονάδες;" αλλά -αν δεν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο εξάμηνο- θυμάμαι ότι η μεταφορά χρειαζόταν μια μέρα περίπου για να γίνει, οπότε το "άμεσα" ήταν άκυρο. Τι ισχυεί τώρα; Το υπόλοιπο του αριθμού που θα λάβει τα χρήματα λήγει σήμερα κι αν δεν πάνε εγκαίρως τα ευρώ θα χαθεί το υπόλοιπο περιμένοντας... (Δεν θέλω να κάνω 5 ευρώ ανανέωση). Με ποια μέθοδο γίνεται γρηγορότερα η μεταφορά; Με sms με κλήση στο 1350 ή από το mycosmote; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κλήση στο 1350 γίνεται άμεσα, πολλές φορές το αργεί να το επιβεβαιώσει αλλά η πίστωσης έχει γίνει Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κλήση στο 1350 γίνεται άμεσα, πολλές φορές το αργεί να το επιβεβαιώσει αλλά η πίστωσης έχει γίνει Ευχαριστώ για την απάντηση! Την επόμενη φορά θα το κάνω έτσι, από το 1350. Τώρα, αυτά που έστειλα από το mycosmote θα παραληφθούν μέσα στην ημέρα, λες ή την πάτησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Την επόμενη φορά θα το κάνω έτσι, από το 1350. Τώρα, αυτά που έστειλα από το mycosmote θα παραληφθούν μέσα στην ημέρα, λες ή την πάτησα; Λογικά μέσα στη μέρα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Την επόμενη φορά θα το κάνω έτσι, από το 1350. Τώρα, αυτά που έστειλα από το mycosmote θα παραληφθούν μέσα στην ημέρα, λες ή την πάτησα; Απο το mycosmote η μεταφορά δε γίνεται άμεσα αλλά είναι δωρεάν. Από το 1350 γίνεται άμεσα αλλά έχει χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλησπέρα, φιλη που ήρθε απο εξωτερικο κι έχει what's up με ρωτούσε τι παιζει με τις ανανεώσεις κι αν υπαρχουν τίποτα προσφορές σε πακέτα/χρονο ομιλίας/δεδομένα. Εγώ σαν κάτοχος f2g με την προνομιακή προσφορά (με ανανεωση 10 ευρώ και ενεργοποίηση του προνομιακού πακετου έχω συνολικά 1500' προς ολους, 120' προς σταθερά, 1500' προς 3 magic numbers, 2.5gb internet και 80 sms προς ολους μέσω log n win) δεν έχω ιδεα τι παιζει στο whats up. Μήπως μπορεί κάποιος κατοχος να μου πει, ώστε να της πω κι εγώ με τι σειρα μου, αν και τι μπορεί να έχει αυτον τον καιρο πχ με ανανέωση η 5 ευρώ η 10 ευρω; Ευχαριστώ! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts