Wamu Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα, έχω What's Up και θέλω 3 πράγματα να συμβαίνουν ταυτοχρόνως 1) Να μην έχω τηλεφωνητή 2) Όταν το έχω κλειστό να μου έρχεται μήνυμα ειδοποίησης , χωρίς ο καλών να ξέρει ότι λαμβάνω μήνυμα ειδοποίησης 3) Όταν είναι κατειλημμένο να μου έρχεται μήνυμα ειδοποίησης , χωρίς ο καλών να ξέρει ότι λαμβάνω μήνυμα ειδοποίησης - και φυσικά να μην προωθείται η κλήση μου σε τηλεφωνητή , διότι δεν θέλω να έχω τηλεφωνητή. Τι εντολές ακολουθώ παρακαλώ; Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Καλησπέρα, έχω What's Up και θέλω 3 πράγματα να συμβαίνουν ταυτοχρόνως 1) Να μην έχω τηλεφωνητή 2) Όταν το έχω κλειστό να μου έρχεται μήνυμα ειδοποίησης , χωρίς ο καλών να ξέρει ότι λαμβάνω μήνυμα ειδοποίησης 3) Όταν είναι κατειλημμένο να μου έρχεται μήνυμα ειδοποίησης , χωρίς ο καλών να ξέρει ότι λαμβάνω μήνυμα ειδοποίησης - και φυσικά να μην προωθείται η κλήση μου σε τηλεφωνητή , διότι δεν θέλω να έχω τηλεφωνητή. Τι εντολές ακολουθώ παρακαλώ; Μόνο για το 2 ερώτημα σου ξέρω να σου απαντήσω Εγώ!!!! Καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών και σου το φτιάχνουν όταν έχεις κλειστό το κινητό σου και σε καλεί κάποιος να ΜΗΝ του λέει ότι θα ενημερωθείς για την κλήση του αλλά εσύ θα ενημερώνεσαι με σχετικο sms!!! Εγώ Έτσι το έκανα!! Καλείς στη εξυπηρέτηση και στο φτιάχνουν. Έχω πάνω από 5 χρόνια που το έχω κάνει Έτσι και μου είχαν πει να στείλω "κρυφά Ναι" σε έναν αριθμό που δεν θυμάμαι.... Τώρα αυτό μπορεί να έχει αλλάξει!!! Edited July 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 βαλτε και πληρωμη μεσω paypal ρε cosmote Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 βαλτε και πληρωμη μεσω paypal ρε cosmote κάτσε να βγούμε από το capital control και μετά το ζητάς. Τώρα είναι ανώφελο... Δε λειτουργεί έτσι κι αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημερα. Μολις καλεσα 1330 και ελεγε οτι με καθε ενεργοποιηση της προσφορας με τα 500mb μεχρι 31/8 παιρνεις δωρο 1 γιγα! ωπ μολις εσκασε και η επιβεβαιωση! Μπραβο κοσμοτε! :DΑραγε ισχυει για αγορα παραπανω απο 1 πακετα? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Καλημερα. Μολις καλεσα 1330 και ελεγε οτι με καθε ενεργοποιηση της προσφορας με τα 500mb μεχρι 31/8 παιρνεις δωρο 1 γιγα! ωπ μολις εσκασε και η επιβεβαιωση! Μπραβο κοσμοτε! :DΑραγε ισχυει για αγορα παραπανω απο 1 πακετα? :shifty: Ισχύει αυτό που λες!!!! Είναι και από τις ελάχιστες με ισχύ 1 μηνός και όχι 15 ημερών!!!! Θα το βάλω τον άλλο μηνα γιατιβτωρα έχω πακετακι!!Αν κ έχω τώρα πακετο, κάλεσα να δω!! Αν είσαι απο αυτούς που βάζουν κάθε μήνα mb (όπως εγώ. Βάζω το 1500+ internet με 7€) μπορείς να πάρεις αυτό το 1giga τώρα ας πουμε και λίγη ώρα πριν σου λήξει το ακετο ένα μήνα μετά, ανανεώνεις με οποιοδήποτε άλλο πακέτο mb κ ότι σου περισεψει προστηθετε στον επόμενο μήνα!!! Εγώ Έτσι κάνω πάντα. Ανανεώνω το πακέτο λίγα λεπτά πριν λήξει με νεο κ έχω φτάσει τώρα τα 4giga. Edit: αν και όλος περιεργος δεν έχουν ανεβάσει τίποτα σχετικο στις σελίδες τους στο facebook.... Ακόμα τουλαχιστον !! Υπάρχει και περίπτωση αυτό το δώρο να μην ισχύει για καρτοκινητά αλλά μόνο για καρτοσυμβολαια !!!! Ας Μας πουνε και τα άλλα παιδιά που θα το κοιτάξουν!!! ****Σίγουρα ισχύει για παραπάνω από 1 πακετα!!!!!! Edited July 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 πσσσσσσσς οντως, μολις πηρα κι εγω, 5 ευρω με 1,5gb μεχρι τελος αυγουστου λεει ουσιαστικα, pas mal cosmote, pas mal edit: καρτοκινητο εχω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Και εμένα το ίδιο (500mb + 1gb μέχρι 16/08) με whatsup, ωραία κίνηση από την cosmote, μακάρι κάποια στιγμή να πάρουν μπρος και να δίνουν 1gb στο πακέτο των 5€... Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Και εμένα το ίδιο (500mb + 1gb μέχρι 16/08) με whatsup, ωραία κίνηση από την cosmote, μακάρι κάποια στιγμή να πάρουν μπρος και να δίνουν 1gb στο πακέτο των 5€... Όντως θα ήταν πολύ καλό αυτό!!!! Αλλά δύσκολο πολύ να δίνουν 1gb μόνο με 5 η 7€......... Αλλά θα μου πεις λόγω κρίσης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν για να κρατήσουν τους πελάτες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Όντως θα ήταν πολύ καλό αυτό!!!! Αλλά δύσκολο πολύ να δίνουν 1gb μόνο με 5 η 7€......... Αλλά θα μου πεις λόγω κρίσης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν για να κρατήσουν τους πελάτες!!! Μέχρι στιγμής έχουν το 52% των πελατών της κινητής οπότε δε τους πολυνοιάζει για την ώρα.....η wind από την άλλη που έχει το 22% πρέπει να κάνει κάτι... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μέχρι στιγμής έχουν το 52% των πελατών της κινητής οπότε δε τους πολυνοιάζει για την ώρα.....η wind από την άλλη που έχει το 22% πρέπει να κάνει κάτι... εχει κανει. με 10 ευρω εχεις 3 gb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 εχει κανει. με 10 ευρω εχεις 3 gb Eννοώ από θέμα δικτύου....Γιατί αν δεν έχεις σήμα τι να το κάνεις?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Όντως θα ήταν πολύ καλό αυτό!!!! Αλλά δύσκολο πολύ να δίνουν 1gb μόνο με 5 η 7€......... Αλλά θα μου πεις λόγω κρίσης ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνουν για να κρατήσουν τους πελάτες!!! H wind πως δίνει στο f2g 1gb με 5€ δηλαδή... Απλά όπως αναφέρθηκε, όταν η cosmote έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των πελατών γιατί να ενδιαφερθεί... Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 κάτσε να βγούμε από το capital control και μετά το ζητάς. Τώρα είναι ανώφελο... Δε λειτουργεί έτσι κι αλλιώς Ανανεωση μέσω paypal για ανανεωση χρόνου ομιλίας γίνεται κανονικά. Έχω ήδη κάνει 3 σε καρτοκινητά Vodafone και μια σε wind. Άρα έχει νόημα να το κάνει και η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 (edited) Μήπως έγινε παλιότερα αυτό? Ο μόνος τρόπος να γίνει τώρα πια είναι αν χρησιμοποίησες λογαριασμό/κάρτα που έχει εκδοθεί σε άλλη χώρα, ή αν είχες βάλει λεφτά στο balance του paypal από πριν, οπότε ουσιαστικά τα είχες βγάλει εκτός Ελλάδας από πριν (τώρα πια ούτε αυτή η φόρτιση γίνεται) Η PayPal έχει ήδη βγάλει επίσημη ανακοίνωση ότι δεν είναι πλέον εφικτή η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω PayPal στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της διαδικτυακής υπηρεσίας συναλλαγών: «Εξαιτίας των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών για τα capital controls, η πληρωμή του PayPal από τους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς όπως και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από τις κάρτες ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα όπως κάνουμε για πάνω από μια δεκαετία» Edited July 16, 2015 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Στην δική μου περίπτωση η τελευταία ανανέωση έγινε στις 10 Ιουλίου. Απλά δεν σταματάει αυτές της συναλλαγές Γιατί φαινονται ως εγχώριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 πσσσσσσσς οντως, μολις πηρα κι εγω, 5 ευρω με 1,5gb μεχρι τελος αυγουστου λεει ουσιαστικα, pas mal cosmote, pas mal edit: καρτοκινητο εχω εγω Μια απο τα ιδια σε κοσμοκαρτα.Με αγορα 500ΜΒ (5 ευρω) δωρο αλλο 1gb.Στο 1330 οταν πας στα πακετα ιντερνετ λεει οτι με καθε ενεργοποιηση ιντερνετ πακετου παιρνεις δωρο και το ενα γιγα.Μια χαρα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Έχει το εξής πρόβλημα: Δεν προστίθεται στα άλλα ΜΒ αλλά διατηρεί την δική του ημερομηνία λήξης το 1GB δώρο. Αν έχεις πολλά συσωρευμένα που ανανεώνονται , δεν τρώει αυτό πρώτα αλλά τα άλλα , Λόγω του ότι μπαινει 4-5 λεπτά αργοτερα.....και έχει μεταγενέστερη ώρα λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 ε, δεν αξιζει ετσι... αρα να υποθεσω οτι δεν ανανεωνονται κιολας αυτα; δηλαδη αν καποιος εχει μαζεψει αρκετα gb θα του τρωει απ αυτα και το δωρο θα του ληξει; πλακα μας κανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Πρακτικά είναι δώρο άδωρο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα mb που δίνει δώρο η vodafone στις online ανανεώσεις χρόνου ομιλίας από 10€ και πάνω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Θα πρέπει να ανανεώσεις δέυτερη φορά τα συσωρευμένα MB για να αργίσει να τρώει το πρώτο BONUS , και τρίτη φορά μετά την πρώτη Σεπτεμβρίου ( χωρίς Bonus) για να αρχίσει να τρώει το δευτερο BONUS..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εδώ και δυο μέρες στέλνω στο 1330 να μάθω το υπόλοιπο σε κοσμοκάρτα, αλλά δεν παίρνω απάντηση. Υπάρχει κάποιο θέμα με την κοσμοτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Εδώ και δυο μέρες στέλνω στο 1330 να μάθω το υπόλοιπο σε κοσμοκάρτα, αλλά δεν παίρνω απάντηση. Υπάρχει κάποιο θέμα με την κοσμοτέ; ΜΗπως πρεπει να στειλεις στο 1314? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 "Υ" ή "ΥΠ" στο 1314. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 "Υ" ή "ΥΠ" στο 1314. Στο 1330 σου λέει και πόσα λεπτά έχεις, ΜΒ, sms κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts