Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε καρτοκινητή θέλεις να σου κανει προσφορα;ΓΙατί να το κάνει;Δεν δικαιούσαι φοιτητικο;Ουτε καποιος φιλος -γνωστος σου κλπ;

Γιατί να το κάνει; Ερώτηση είναι αυτή; Γιατί απλά είμαι πελάτης της που πληρώνει 20 ευρώ το μήνα περίπου. Άμα δε θέλει να πάω να τα δίνω αλλού.

Παλιότερα εδώ μέσα είπαν ότι τους έκαναν πρόταση 5 ευρώ τσάμπα κάθε μήνα στο λογαριασμό τους.

Δεν δικαιούμαι φοιτητικό. Και δεν θέλω να αλλάξω νούμερο, άρα δεν μπορώ να πάω ένα "μαιμού φοιτητικό".

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμένα με cosmokarta και κατανάλωση 20€ το τρίμηνο, μου έδωσαν 5€ το μήνα για ένα χρόνο μετά από αίτηση στην WIND.

Γιατί να το κάνει; Ερώτηση είναι αυτή; Γιατί απλά είμαι πελάτης της που πληρώνει 20 ευρώ το μήνα περίπου. Άμα δε θέλει να πάω να τα δίνω αλλού.

Παλιότερα εδώ μέσα είπαν ότι τους έκαναν πρόταση 5 ευρώ τσάμπα κάθε μήνα στο λογαριασμό τους.

Δεν δικαιούμαι φοιτητικό. Και δεν θέλω να αλλάξω νούμερο, άρα δεν μπορώ να πάω ένα "μαιμού φοιτητικό".

Αλλο το καρτοσυμβόλαιο και άλλο το καρτοκινητό.Πωε θα σε δεσμεύσει σε καρτοκινητο;Εκείνο κερδίζουν στα συμβολαια,τα παγια του μηνα.Στο καρτοκινητό τι παγιο να σου κοψει και πως να σε αναγκάσει να βάζεις πχ 15€ καρτα τον μηνα;

Εμένα με cosmokarta και κατανάλωση 20€ το τρίμηνο, μου έδωσαν 5€ το μήνα για ένα χρόνο μετά από αίτηση στην WIND.

Ισχύει, το ίδιο είπαν και σε εμένα σε αίτηση για Vodafone

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

τις προαλλες εγινε φορητοτητα απο συμβολαιο wind σε WU.

ποτε μπορω να φυγω απ το WU σε κοσμοκαρτα(φανταζομαι αμεσα?) ή σε αλλη εταιρια (wind/Q?)?

Θα ηθελα να μου πει καποιος τι προσφαιρη το whats up αυτη την εποχη γιατι ειμαι καρτοσυνδεση θελω να την διακοψω γιατι μου βγαινουν αρκετα!!!τα 200 λεπτα προς ολους με 5 € ισχυουν;;;;κι αλλα 5 € spotify και ποσα για μυνηματα με mb???7€ ειναι;;;;
FSMS

Θα ηθελα να μου πει καποιος τι προσφαιρη το whats up αυτη την εποχη γιατι ειμαι καρτοσυνδεση θελω να την διακοψω γιατι μου βγαινουν αρκετα!!!τα 200 λεπτα προς ολους με 5 € ισχυουν;;;;κι αλλα 5 € spotify και ποσα για μυνηματα με mb???7€ ειναι;;;;

ναι και στα δυο για μηνυματα και mb κοιτα στην σελιδα τους για spotify και ομιλια σου ειπα ναι μαζι με το spotify εχεις και 80 mb στα 5 ευρο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

τις προαλλες εγινε φορητοτητα απο συμβολαιο wind σε WU.

ποτε μπορω να φυγω απ το WU σε κοσμοκαρτα(φανταζομαι αμεσα?) ή σε αλλη εταιρια (wind/Q?)?

απο wu σε κοσμοκάρτα άμεσα μέσα από το μενού αλλαγής πακέτου στο 1314,η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν. Αλλαγή σε άλλη εταιρία αν δεν κάνω λάθος άμεσα μπορείς να κάνεις,νομίζω δεν έχει κάποιο ελάχιστο χρόνο παραμονής.

καλημέρα, είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί κάπου, (αν όχι εδώ ίσως σε άλλο θρεαντ) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πως βλέπω το υπόλοιπο της φοιτητικής προσφοράς της Cosmote. Δεν έχω smartphone προς το παρών και άρα δεν έχω πρόσβαση στην εφαρμογή. Επίσης θα ήθελα να δω πότε τελειώνουν οι 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου, ώστε να μην χάσω τα bonus δωρεάν λεπτά και MB.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

καλημέρα, είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί κάπου, (αν όχι εδώ ίσως σε άλλο θρεαντ) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πως βλέπω το υπόλοιπο της φοιτητικής προσφοράς της Cosmote. Δεν έχω smartphone προς το παρών και άρα δεν έχω πρόσβαση στην εφαρμογή. Επίσης θα ήθελα να δω πότε τελειώνουν οι 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση του χρόνου ομιλίας μου, ώστε να μην χάσω τα bonus δωρεάν λεπτά και MB.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Λογικα στελνοντας μηνυμα στο 1314 γραφοντας μεσα ΥΡ

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εγώ στέλνω Υ στο 1330 και μου λέει για ότι υπόλοιπα έχω και ΔΕΝ έχω ;)

Στο 1330; Εννοείς στο 1314.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Oχι 1330 κανονικα.

Και στα 2 μπορείς να στείλεις ''Υ'' για να ενημερωθείς!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

οποιος έχει spotify καλο είναι να κοιτάξει εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416333

Και στα 2 μπορείς να στείλεις ''Υ'' για να ενημερωθείς!

το Y στο 1330 ήταν αυτό που έψαχνα. Ευχαριστώ.

Μαλλον το νεο λογοτυπο της cosmote

http://i60.tinypic.com/qsoy1y.jpg

για περισσοτερα εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416420

Το 200 λεπτα προς ολους ειναι προσφορα(κανονικα ειναι 120)

Τα sms και mb ειναι 600sms προς Whats Up και 250MB με 7€.Εως 31/5 τρεχει προσφορα που διπλασιαζει τα sms του πακετου.Το spotify premium ειναι 5€ το μηνα με απεριοριστο stream και 80MB καθε μηνα(ο πρωτος μηνας ειναι δωρεαν και δεν σου δινουν τα MB γιατι το spotify σου δινει δοκιμη του spotify prenium δωρεαν για ενα μηνα αφου ενεργοποιησεις την υπηρεσια).Να σημειωσω οτι τα 5€ τα παιρνει αυτοματα η Cosmote και δεν το ενεργοποιεις εσυ.

Επισης αμα εχεις κατω απο 1€ υπολοιπο εχεις τζαμπα προσβαση στο 0.facebook χωρις χρεωση.Επισης πρεπει να εχεις 0,43€ μεσα για να μπορεις να κανεις κληση εσυ.

Το μηνυμα σε εθνικα δικτυα ειναι 0,10€.Για πακετα internet δινει με 5€ 500MB(προσφορα και αυτο απο τα 200MB που εδινε).Αμα εχεις πολλες επαφες με WU αξιζει να πας WU...αμα κοιτας να μιλας με ολα τα δικτυα(Cosmote/Vodafone και Wind) πανε Cosmoκαρτα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αμα εχεις πολλες επαφες με WU αξιζει να πας WU...αμα κοιτας να μιλας με ολα τα δικτυα(Cosmote/Vodafone και Wind) πανε Cosmoκαρτα.

Γιατί αυτό? Πού διαφέρει η cosmokarta από το wu?

Γιατί αυτό? Πού διαφέρει η cosmokarta από το wu?

Η κοσμοκαρτα εχει πακετο 200 λεπτα προς ολους ενω στο What's Up ειναι 120 και ειναι προσφορα τα 200...

Τα MB ειναι 500 με 5€ ενω στην What's Up ειναι 200 και τα 500 ειναι προσφορα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Α μάλιστα.

Πάντως, μήνες τώρα, η προσφορά ανανεώνεται συνέχεια, σε βαθμό που να έχει παγιωθεί στο μυαλό όλων των wuάδων. Δε νομίζω να την καταργήσουν, διότι αυτόματα το wu θα καταστεί εντελώς ασύμφορο.

ναι και στα δυο για μηνυματα και mb κοιτα στην σελιδα τους για spotify και ομιλια σου ειπα ναι μαζι με το spotify εχεις και 80 mb στα 5 ευρο

Φιλαρακο σας ρωτουσα την προηγουμενη φορα για το εξης λογο εχω μια καρτοσυνδεση 30 με -5 € προσφορα και καρτα ανεργιας παμε 25 € + 5€ spotify + 7 € 500 mb + sms συνολο 37€ ευρω καθε μηνα!!!ενω με whats up 5€ 200 λεπτα ομιλιας προς ολους 5€ spotify + 7€ mb και sms συνολο 17€!!!τους πηρα σημερα να ακυρωσω ζητησα και μου εδωσαν 1000 λεπτα ομιλιας προς ολους και ζητησα το full σημα γιατι εχω πραγματικα σοβαρο προβλημα στο σπιτι με το σημα και θα μιλησω αυριο με τεχνικο τμημα για να το παρω τσαμπα!!!γνωμη σας αξιζει να παραμεινω καρτοσυνδεση μιλαω παντα για οικονομικους λογους η χρηση που κανω ειναι μια μεση χρηση κανενα τηλεφωνο και κανενα sms και καμια φορα ανοιγω το ιντερνετ ετσι κι αλλιως οπου κατσουμε ιντερνετ εχει!!!

FSMS

Α μάλιστα.

Πάντως, μήνες τώρα, η προσφορά ανανεώνεται συνέχεια, σε βαθμό που να έχει παγιωθεί στο μυαλό όλων των wuάδων. Δε νομίζω να την καταργήσουν, διότι αυτόματα το wu θα καταστεί εντελώς ασύμφορο.

Σιγουρα αλλα ηδη cosmote & vodafone καταργησανε την χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα 3' ελαχιστης χρεωσης κλησης... ηδη απο εκει ο χρονος ροκανιζεται τουλαχιστον 40% στα δωρεαν λεπτα γενικα.Και οι προσφορες αυτες δεν ξερουμε για ποσο θα κρατησουν.