Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως αλλαξες ταυτοτητα?

Ναι, αλλα αυτο πως εμπλεκεται σ'αυτη εδω την διαδικασια?

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι, αλλα αυτο πως εμπλεκεται σ'αυτη εδω την διαδικασια?

Ο φίλος εννοούσε για την περίπτωση που πέρασες από την αρχή τα στοιχεία σου στο mycosmote (έκανες εγγραφή) και έβαλες τον αριθμό της νέας ταυτότητας ενώ το σύστημα χρειάζεται της παλιάς για να μη βγάλει λάθος. Αλλά απ' ότι κατάλαβα, εσύ λογικά δεν έκανες ξανά εγγραφή, απλά ζήτησες νέο κωδικό πρόσβασης...

Ο φίλος εννοούσε για την περίπτωση που πέρασες από την αρχή τα στοιχεία σου στο mycosmote (έκανες εγγραφή) και έβαλες τον αριθμό της νέας ταυτότητας ενώ το σύστημα χρειάζεται της παλιάς για να μη βγάλει λάθος. Αλλά απ' ότι κατάλαβα, εσύ λογικά δεν έκανες ξανά εγγραφή, απλά ζήτησες νέο κωδικό πρόσβασης...

Nαι ετσι, παταω εκει που λεει "Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης", βαζω το username και μετα λεει θα σου σταλει SMS στο τηλ.

Edited by johnsot-1

Φίλε Κοσμά, το ότι σταματάει τη σύνδεση στο internet το διαπίστωσες εσύ ή στο έστειλαν με sms?

Όταν είχα ξανά 300mb διαθέσιμα από δωράκι δεν άνοιγαν τα δεδομένα κι έπρεπε να στείλω START στο 1333 για να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο ίντερνετ όπως έλεγε το sms. Αφού το στέλνω το sms που έρχεται λέει τα κλασικά ότι ενεργοποιήθηκε η πρόσβαση στο ίντερνετ κτλ και ότι αν δεν έχω διαθέσιμο πακέτο mb η πρόσβαση στο ίντερνετ είναι 1€/μέρα. Και ρωτάω εγώ μόλις τελειώσει η διάρκεια του πακέτου αρχίζει η χρέωση άμεσα ή μόνο εάν η συσκευή ζητήσει δεδoμένα μέσω κάποιου app (εφ' όσον ανοίξω τα δεδομένα);

Πιστεύω άμεσα , τουλάχιστον σε μένα δίχως καν να έχω ανοικτά τα δεδομένα , με χρέωσαν .

Πριν κανα 2 μήνες που είχα ξαναβάλει πακέτο δεν ήταν έτσι. Τέλειωνε η χρονική διάρκεια του πακέτου και χρεωνόσουν το ευρώ μόνο αν άνοιγες τα δεδομένα. Γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή είναι καινούρια τακτική της Cosmote;

Τα MB απο τα δωρα της πρωτοχρονιας,εαν ενεργοποιησω πακετο δεδομενων πριν ληξουν,συνεχιζουν να υπαρχουν η τα χανω?

Τα MB απο τα δωρα της πρωτοχρονιας,εαν ενεργοποιησω πακετο δεδομενων πριν ληξουν,συνεχιζουν να υπαρχουν η τα χανω?

Τα χάνεις!!!

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Χρησιμοποιούσα παλιά το mail.mycosmos.gr για να στέλνω μέχρι 10 sms από το ιντερνετ. Συνδεόσουν με τον αρθιμό τηλ. και το passw. Πλέον με πετάει στο mycosmos που θέλει mail! Πως συνδέομαι? Πρέπει να φτιάξω λογαριασμό στο mycosmos ε?

Θα ζητήσεις password reset

Και στο email που ζητάει μπορώ να βάλω τον αριθμό κινητού μου? Γιατί το δοκιμάζω 3 μέρες και μου λέει Server error

Πριν κανα 2 μήνες που είχα ξαναβάλει πακέτο δεν ήταν έτσι. Τέλειωνε η χρονική διάρκεια του πακέτου και χρεωνόσουν το ευρώ μόνο αν άνοιγες τα δεδομένα. Γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή είναι καινούρια τακτική της Cosmote;

Είναι αναλόγως πως θα σου τύχει.

Για σιγουριά, όταν είναι να λήξει το πακέτο (πχ 1 ώρα πριν) κλείνεις τα δεδομένα και αλλάζεις apn ώστε να είσαι εντελώς σίγουρος.

Τελείωσε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote (Minutes-SMS-MB)

Καλά πήγε και φέτος η σοδειά... :lol:

May The Force Be With You...

Τελείωσε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote (Minutes-SMS-MB)

Καλά πήγε και φέτος η σοδειά... :lol:

Υπαρχει καποια android εφαρμογη στο κινητο, να ελεγχο κι εγω τι 'εχω', και τις προσφορες κλπ;

Ποια εφαρμογη ειναι αυτη; (το screenshot απο εφαρμογη δεν ειναι;).

Χρειαζεται καποια εγγραφη καπου, ή δινω τον αριθμο κινητου και μου τα δειχνει;

Υπαρχει καποια android εφαρμογη στο κινητο, να ελεγχο κι εγω τι 'εχω', και τις προσφορες κλπ;

Ποια εφαρμογη ειναι αυτη; (το screenshot απο εφαρμογη δεν ειναι;).

Χρειαζεται καποια εγγραφη καπου, ή δινω τον αριθμο κινητου και μου τα δειχνει;

Υπάρχει αυτή η εφαρμογή που θέλει internet για να δουλέψει (3G ή WiFi)

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget

Kαι υπάρχει και αυτή που δε θέλει Internet (δουλεύει με δωρεάν SMS στο παρασκήνιο)

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mandonis3443.Cosmokarta_WhatsUp_manager

Σε καμία από τις δύο δεν δίνεις τίποτε από στοιχεία...

Τα βρίσκουν μόνες τους...

May The Force Be With You...

Για αυτούς που έχουν δικαρτο Πως μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τη σιμ2 (κοσμοκαρτα) για μηνύματα και χρόνο ομιλίας χωρίς σμσ και 1330; κάτι αντίστοιχο της εφαρμογής what's up για δίκαρτο δηλαδή.

2 μερες και δεν μπορω να βρω εκπροσωπο στο 13838. Μπραβο στα τσακαλια!:protest:

μεσα από τη σελιδα της κοσμοτε εχει callback,βαζεις τον αριθμο σου,επιλεγεις ποτε θες να σε καλεσουν και σε παιρνουν τζαμπα αυτοι.

μεσα από τη σελιδα της κοσμοτε εχει callback,βαζεις τον αριθμο σου,επιλεγεις ποτε θες να σε καλεσουν και σε παιρνουν τζαμπα αυτοι.

Παρα πολυ χρησιμο ποστ. Ευχαριστουμε.

Δεν πρέπει να μετράει και πολύ καιρό αυτό ε; Έχω ένα μήνα που το βλέπω περίπου...

Δεν πρέπει να μετράει και πολύ καιρό αυτό ε; Έχω ένα μήνα που το βλέπω περίπου...

Είναι κανα χρόνο. Το δούλευα πολύ όταν είχε κολλήσει το cosmote account μου.