johnsot-1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 μηπως αλλαξες ταυτοτητα? Ναι, αλλα αυτο πως εμπλεκεται σ'αυτη εδω την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι, αλλα αυτο πως εμπλεκεται σ'αυτη εδω την διαδικασια? Ο φίλος εννοούσε για την περίπτωση που πέρασες από την αρχή τα στοιχεία σου στο mycosmote (έκανες εγγραφή) και έβαλες τον αριθμό της νέας ταυτότητας ενώ το σύστημα χρειάζεται της παλιάς για να μη βγάλει λάθος. Αλλά απ' ότι κατάλαβα, εσύ λογικά δεν έκανες ξανά εγγραφή, απλά ζήτησες νέο κωδικό πρόσβασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Ο φίλος εννοούσε για την περίπτωση που πέρασες από την αρχή τα στοιχεία σου στο mycosmote (έκανες εγγραφή) και έβαλες τον αριθμό της νέας ταυτότητας ενώ το σύστημα χρειάζεται της παλιάς για να μη βγάλει λάθος. Αλλά απ' ότι κατάλαβα, εσύ λογικά δεν έκανες ξανά εγγραφή, απλά ζήτησες νέο κωδικό πρόσβασης... Nαι ετσι, παταω εκει που λεει "Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης", βαζω το username και μετα λεει θα σου σταλει SMS στο τηλ. Edited January 6, 2015 by johnsot-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Φίλε Κοσμά, το ότι σταματάει τη σύνδεση στο internet το διαπίστωσες εσύ ή στο έστειλαν με sms? Όταν είχα ξανά 300mb διαθέσιμα από δωράκι δεν άνοιγαν τα δεδομένα κι έπρεπε να στείλω START στο 1333 για να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο ίντερνετ όπως έλεγε το sms. Αφού το στέλνω το sms που έρχεται λέει τα κλασικά ότι ενεργοποιήθηκε η πρόσβαση στο ίντερνετ κτλ και ότι αν δεν έχω διαθέσιμο πακέτο mb η πρόσβαση στο ίντερνετ είναι 1€/μέρα. Και ρωτάω εγώ μόλις τελειώσει η διάρκεια του πακέτου αρχίζει η χρέωση άμεσα ή μόνο εάν η συσκευή ζητήσει δεδoμένα μέσω κάποιου app (εφ' όσον ανοίξω τα δεδομένα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πιστεύω άμεσα , τουλάχιστον σε μένα δίχως καν να έχω ανοικτά τα δεδομένα , με χρέωσαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πιστεύω άμεσα , τουλάχιστον σε μένα δίχως καν να έχω ανοικτά τα δεδομένα , με χρέωσαν . Πριν κανα 2 μήνες που είχα ξαναβάλει πακέτο δεν ήταν έτσι. Τέλειωνε η χρονική διάρκεια του πακέτου και χρεωνόσουν το ευρώ μόνο αν άνοιγες τα δεδομένα. Γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή είναι καινούρια τακτική της Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα MB απο τα δωρα της πρωτοχρονιας,εαν ενεργοποιησω πακετο δεδομενων πριν ληξουν,συνεχιζουν να υπαρχουν η τα χανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα MB απο τα δωρα της πρωτοχρονιας,εαν ενεργοποιησω πακετο δεδομενων πριν ληξουν,συνεχιζουν να υπαρχουν η τα χανω? Τα χάνεις!!! Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα χάνεις!!! Κριμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Χρησιμοποιούσα παλιά το mail.mycosmos.gr για να στέλνω μέχρι 10 sms από το ιντερνετ. Συνδεόσουν με τον αρθιμό τηλ. και το passw. Πλέον με πετάει στο mycosmos που θέλει mail! Πως συνδέομαι? Πρέπει να φτιάξω λογαριασμό στο mycosmos ε? Θα ζητήσεις password reset Και στο email που ζητάει μπορώ να βάλω τον αριθμό κινητού μου? Γιατί το δοκιμάζω 3 μέρες και μου λέει Server error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Πριν κανα 2 μήνες που είχα ξαναβάλει πακέτο δεν ήταν έτσι. Τέλειωνε η χρονική διάρκεια του πακέτου και χρεωνόσουν το ευρώ μόνο αν άνοιγες τα δεδομένα. Γι΄αυτό ρωτάω αν αυτή είναι καινούρια τακτική της Cosmote; Είναι αναλόγως πως θα σου τύχει. Για σιγουριά, όταν είναι να λήξει το πακέτο (πχ 1 ώρα πριν) κλείνεις τα δεδομένα και αλλάζεις apn ώστε να είσαι εντελώς σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελείωσε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote (Minutes-SMS-MB) Καλά πήγε και φέτος η σοδειά... :lol: Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελείωσε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote (Minutes-SMS-MB) Καλά πήγε και φέτος η σοδειά... :lol: Υπαρχει καποια android εφαρμογη στο κινητο, να ελεγχο κι εγω τι 'εχω', και τις προσφορες κλπ; Ποια εφαρμογη ειναι αυτη; (το screenshot απο εφαρμογη δεν ειναι;). Χρειαζεται καποια εγγραφη καπου, ή δινω τον αριθμο κινητου και μου τα δειχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Υπαρχει καποια android εφαρμογη στο κινητο, να ελεγχο κι εγω τι 'εχω', και τις προσφορες κλπ; Ποια εφαρμογη ειναι αυτη; (το screenshot απο εφαρμογη δεν ειναι;). Χρειαζεται καποια εγγραφη καπου, ή δινω τον αριθμο κινητου και μου τα δειχνει; Υπάρχει αυτή η εφαρμογή που θέλει internet για να δουλέψει (3G ή WiFi) https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget Kαι υπάρχει και αυτή που δε θέλει Internet (δουλεύει με δωρεάν SMS στο παρασκήνιο) https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mandonis3443.Cosmokarta_WhatsUp_manager Σε καμία από τις δύο δεν δίνεις τίποτε από στοιχεία... Τα βρίσκουν μόνες τους... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Yoda ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πώς μπορώ να μάθω αν έχω kosmokarta ή what's up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Υποθέτω καλώντας στο 1314 για να μάθεις το υπόλοιπο όλο και κάτι θα λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πώς μπορώ να μάθω αν έχω kosmokarta ή what's up; Και στο 1330 το λέει αμέσως τι έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ευχαριστώ ρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 2 μερες και δεν μπορω να βρω εκπροσωπο στο 13838. Μπραβο στα τσακαλια!:protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Για αυτούς που έχουν δικαρτο Πως μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τη σιμ2 (κοσμοκαρτα) για μηνύματα και χρόνο ομιλίας χωρίς σμσ και 1330; κάτι αντίστοιχο της εφαρμογής what's up για δίκαρτο δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 2 μερες και δεν μπορω να βρω εκπροσωπο στο 13838. Μπραβο στα τσακαλια!:protest: μεσα από τη σελιδα της κοσμοτε εχει callback,βαζεις τον αριθμο σου,επιλεγεις ποτε θες να σε καλεσουν και σε παιρνουν τζαμπα αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 μεσα από τη σελιδα της κοσμοτε εχει callback,βαζεις τον αριθμο σου,επιλεγεις ποτε θες να σε καλεσουν και σε παιρνουν τζαμπα αυτοι. Παρα πολυ χρησιμο ποστ. Ευχαριστουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 μεσα από τη σελιδα της κοσμοτε εχει callback,βαζεις τον αριθμο σου,επιλεγεις ποτε θες να σε καλεσουν και σε παιρνουν τζαμπα αυτοι. Δεν πρέπει να μετράει και πολύ καιρό αυτό ε; Έχω ένα μήνα που το βλέπω περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Δεν πρέπει να μετράει και πολύ καιρό αυτό ε; Έχω ένα μήνα που το βλέπω περίπου... Είναι κανα χρόνο. Το δούλευα πολύ όταν είχε κολλήσει το cosmote account μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts