karib Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ξερετε τι φοβαμαι με αυτες τις 'προσφορες'; Μην μετα ξεκινησουν να με βομβαρδιζουν με διαφημιστικα sms της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ξερετε τι φοβαμαι με αυτες τις 'προσφορες'; Μην μετα ξεκινησουν να με βομβαρδιζουν με διαφημιστικα sms της cosmote. Μην φοβάσαι. Με εξαίρεση τις προσφορές των "Cosmote deals for you" που στέλνουν καμιά φορά, ποτέ δεν έχω λάβει κάποιο άλλο διαφημιστικό.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπαρχει τρόπος να ενημερωθώ online για το υπόλοιπο χρονου ομιλιας και sms σε φοιτητικό whats up που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπαρχει τρόπος να ενημερωθώ online για το υπόλοιπο χρονου ομιλιας και sms σε φοιτητικό whats up που έχω; Αν έχεις my Cosmote λογαριασμό (γράφεσαι από τη σελίδα της) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπαρχει τρόπος να ενημερωθώ online για το υπόλοιπο χρονου ομιλιας και sms σε φοιτητικό whats up που έχω; Βέβαια. Αν συνδεθεις στο internet μέσω της Cosmote μπες στο http://m.whatsup.gr και θα μπορείς να το δεις. Δεν χρειαζεται εγγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Βέβαια. Αν συνδεθεις στο internet μέσω της Cosmote μπες στο http://m.whatsup.gr και θα μπορείς να το δεις. Δεν χρειαζεται εγγραφή. Νομίζω οτι δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου.Θα ήθελα να δω από το pc μου το υπόλοιπό μου σε λεπτα ομιλίας και sms. Από την ενημέρωση πελατών Cosmote μόλις μου είπαν οτι ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα ή τρόπος να δεις το υπόλοιπο του χρόνου και των sms μέσω υπολογιστή σε whats up. Από κινητό γίνεται μέσω της εφαρμογής mycosmote ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Edited June 26, 2014 by arisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Βέβαια. Αν συνδεθεις στο internet μέσω της Cosmote μπες στο http://m.whatsup.gr και θα μπορείς να το δεις. Δεν χρειαζεται εγγραφή. Υπαρχει κατι αναλογο μηπως, χωρις εγγραφη, και για cosmokarta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Νομίζω οτι δεν έθεσα σωστά την ερώτησή μου.Θα ήθελα να δω από το pc μου το υπόλοιπό μου σε λεπτα ομιλίας και sms. Από την ενημέρωση πελατών Cosmote μόλις μου είπαν οτι ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα ή τρόπος να δεις το υπόλοιπο του χρόνου και των sms μέσω υπολογιστή σε whats up. Από κινητό γίνεται μέσω της εφαρμογής mycosmote ή κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Εγώ το έχω με εγγραφή στο My Cosmote. Για Whats up, Cosmokarta και Συμβόλαιο με ένα username καθώς όλα είναι στο όνομά μου. Τέλος με το ίδιο username έκανα σύνδεση με τον λογαριασμό του OTE στο ote.gr που είναι στο όνομα της μητέρας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Με τους ιδιους κωδικους, μπορω να εχω προσβαση στο mycosmote για cosmokarta, και στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Με τους ιδιους κωδικους, μπορω να εχω προσβαση στο mycosmote για cosmokarta, και στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του οτε? Αν και εφόσον έχεις κωδικούς στο ote.gr μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παιδιά θελω να ρωτήσω κάτι,δεν είμαι φοιτητής,χρεισημοποιω whatups.....κ όλοι η οικογένεια μου,μπορώ να βρω απο κάπου φοιτητικό πακέτο στην κοσμοτε ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 το τηλ της κυρίας που δίνει wind μπορώ ν το έχω σε πμ παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 βρε παιδιααα,μια απάντηση στην ερώτηση που έκανα πιο επάνω μπορώ ν έχω σε πμ..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Για οποιοδήποτε ενημέρωση μέσω ίντερνετ χωρίς χρήση κινητού μπορείς να γραφτείς στο my Cosmote. Το κάνω καιρό τώρα και λειτουργεί σωστά. Έχω καρτοκινητό. Και με την εφαρμογή του Cosmote account μπορείς να κάνεις ανανέωση κάρτας με πιστωτική/χρεωστική. Έμπα http://www.cosmote.gr πήγαινε δεξιά στο my Cosmote και κάνε εγγραφή (θέλει τα στοιχεία που είχες κάνει την ταυτοποίηση). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά θελω να ρωτήσω κάτι,δεν είμαι φοιτητής,χρεισημοποιω whatups.....κ όλοι η οικογένεια μου,μπορώ να βρω απο κάπου φοιτητικό πακέτο στην κοσμοτε ..? Αν είσαι φοιτητής κάνε εγγραφή από την σελίδα του what's up, αλλιώς αν υπάρχει κάποιος φοιτητής που να σου παραχωρήσει νούμερο στο όνομα του (λίγο δύσκολο). Να θυμίσω ότι στην Cosmote δέχεται ένα μόνο νούμερο φοιτητικό σε κάθε φοιτητή (άρα δύσκολο να σου παραχωρήσει κάποιος ταυτοποίηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Για οποιοδήποτε ενημέρωση μέσω ίντερνετ χωρίς χρήση κινητού μπορείς να γραφτείς στο my Cosmote. Το κάνω καιρό τώρα και λειτουργεί σωστά. Έχω καρτοκινητό. Και με την εφαρμογή του Cosmote account μπορείς να κάνεις ανανέωση κάρτας με πιστωτική/χρεωστική. Έμπα http://www.cosmote.gr πήγαινε δεξιά στο my Cosmote και κάνε εγγραφή (θέλει τα στοιχεία που είχες κάνει την ταυτοποίηση). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν είσαι φοιτητής κάνε εγγραφή από την σελίδα του what's up, αλλιώς αν υπάρχει κάποιος φοιτητής που να σου παραχωρήσει νούμερο στο όνομα του (λίγο δύσκολο). Να θυμίσω ότι στην Cosmote δέχεται ένα μόνο νούμερο φοιτητικό σε κάθε φοιτητή (άρα δύσκολο να σου παραχωρήσει κάποιος ταυτοποίηση) αν παρακαλέσεις στο κατάστημα μπορούν να σου βάλουν και σε δυο νούμερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 φίλε μου δυστυχώς δεν είμαι φοιτητής,ελπίζω κάποια στιγμή να βγει μπροστά και η cosmote,όπως έδινε σημερα τα πακέτα της η wind μαζί με το πάσο,ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) αν παρακαλέσεις στο κατάστημα μπορούν να σου βάλουν και σε δυο νούμερα ! Δεν ειναι θεμα καταστηματος φιλε μου. Μολις δει η cosmote οτι ταυτοποιεις και δευτερο σε παιρνει τηλ και σου λεει ,σε ποιο θελεις να κρατησεις την προσφορα....το ιδιο εξυπνος το επαιξα και εγω.....και λεω ωραια, για να το δεχτουννστο καταστημα τους κοροιδεψα....αμ δεν ομως....μετα απο 3 εργασιμες με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα.... Edited June 27, 2014 by johnpats Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Eχουμε καμμία ενημέρωση για τα φοιτητικά της cosmote? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το πολύ μέχρι το Σαββατοκύριακο θα καταργηθούν οι κάρτες ανανέωσης των 5 ευρώ της cosmote και θα υπάρξουν μόνο των 10 και άνω. Απαράδεκτη πολιτική αν αναλογιστεί κανείς και το 6μηνο ανανέωσης !!! Όποιοι λοιπόν επιθυμείτε μπορείτε να πάρετε ακόμα τις κάρτες των 5 ευρώ για να τις έχετε για μελλοντική χρήση και απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που δεν ανανεώνουν κάθε μήνα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ρε παιδιά σε cosmokarta γράφτηκα στο mycosmote μέσα στα στοιχεία μου δείχνει το υπόλοιπο αλλά δε γράφει πουθενά το πότε λήγει αυτό; Είναι δυνατόν;; το έψαξα αλλά δεν έβγαλα άκρη πήρα και στην εξυπηρετηση μου ειπαν το λεει αλλά δεν είχε μπροστά του να μου πει που ακριβώς. Είναι δυνατόν να μη το λέει γιατι ειναι αριθμοι σε συναγερμους οπότε θέλω να βλέπω χωρίς τη χρήση της καρτας από μακριά το υπόλοιπο πότε λήγει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ρε παιδιά σε cosmokarta γράφτηκα στο mycosmote μέσα στα στοιχεία μου δείχνει το υπόλοιπο αλλά δε γράφει πουθενά το πότε λήγει αυτό; Είναι δυνατόν;; το έψαξα αλλά δεν έβγαλα άκρη πήρα και στην εξυπηρετηση μου ειπαν το λεει αλλά δεν είχε μπροστά του να μου πει που ακριβώς. Είναι δυνατόν να μη το λέει γιατι ειναι αριθμοι σε συναγερμους οπότε θέλω να βλέπω χωρίς τη χρήση της καρτας από μακριά το υπόλοιπο πότε λήγει Μία από τα ίδια... Το ψάχνω κι εγώ... Από εξυπ.,πελατών είπαν ότι το δείχνει αλλά εγώ δε το βλέπω... Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την προσφορά της μίας ώρας που δίνει η cosmote στην cosmoκάρτα γι' αυτό το ΣΚ. Η επιπλέον ώρα ξεκινά από απόψε (Παρασκευή) 12.00+ έως την Κυριακή το βράδυ 12.00; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Σε εμένα ήρθε πριν από μιάμιση ώρα περίπου το μήνυμα. Ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα στις 13:00. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) ...επίσης έχει εμφανιστεί μέσα στο MyCosmote (+60') αλλά δε λέει ημερομηνία λήξης... Edited June 27, 2014 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Το πολύ μέχρι το Σαββατοκύριακο θα καταργηθούν οι κάρτες ανανέωσης των 5 ευρώ της cosmote και θα υπάρξουν μόνο των 10 και άνω. Απαράδεκτη πολιτική αν αναλογιστεί κανείς και το 6μηνο ανανέωσης !!! Όποιοι λοιπόν επιθυμείτε μπορείτε να πάρετε ακόμα τις κάρτες των 5 ευρώ για να τις έχετε για μελλοντική χρήση και απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που δεν ανανεώνουν κάθε μήνα !!! Ρε φίλε αυτό που λες δεν έχει νόημα.. Η μόνη διαφορά μεταξύ των 5Ε και 10Ε καρτών είναι ότι πολύ απλά ότι αν δεν έχεις να βάλεις 10Ε βάζεις 5Ε. Αλλά αν δεν έχω λεφτά για 10Ε κάρτα που θα βρω τα 50Ε να πάρω 10 5ευρες κάρτες και για πιο λόγο?? Αντί να βάζω 5Ε το μήνα, θα βάζω 10Ε στους 2 μήνες.. Ακριβώς την ίδια πολιτική θα εφαρμόσω στους δικούς μου, που καταναλώνουν το πολύ 5Ε το μήνα.. Και επίσης να υπενθυμίσω ότι οι 5Ε κάρτες θα καταργηθούν (αν καταργηθούν) μόνο από τα περίπτερα/ψιλικατζίδικα... Στα μαγαζιά πώλησης (Γερμανός/Cosmote/Public κτλ) θα ισχύουν κανονικά!! ;) ;) :) Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts