Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατόπιν επικοινωνίας μέσω twitter αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία δεν χρεώνεται.

Δεν χρεώνεται και η αλλαγή αριθμού, η η αλλαγή θεωρείται ενεργοποίηση?

Ρε τους ψωριαρηδες τι σπάσιμο κι αυτό.

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατόπιν επικοινωνίας μέσω twitter αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία δεν χρεώνεται.

Δεν χρεώνεται και η αλλαγή αριθμού, η η αλλαγή θεωρείται ενεργοποίηση?

Ρε τους ψωριαρηδες τι σπάσιμο κι αυτό.

Κάθε τόσο ξοδεύουμε φαιά ουσία και χρόνο:!: για τις ιδέες των "φωστήρων":mad: των ελληνικών εταιριών κινητής τηλεφωνίας...:blink:

Έκανα εγγραφή στη σελίδα του what' up στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορώ να δω ούτε τα ενεργοποιημένα πακέτα μου,ούτε το υπόλοιπο, ουτε πότε λήγει η σύνδεσή μου ενώ στο site του cu μπορώ να τσεκάρω τα πάντα.Μόνο επιλογή για ανανέωση χρόνου έχω.Κάνω κάτι λάθος;; :cry: Edited by efkola

Πρέπει να περιμένεις να έρθει μυνήματα στο κινητο σου με το password

Αν το έχεις κάνει , ζήτα από Cosmote να σου σβήσει το account για να κάνεις καινούριο

Έκανα εγγραφή στη σελίδα του what' up στο διαδίκτυο αλλά δεν μπορώ να δω ούτε τα ενεργοποιημένα πακέτα μου,ούτε το υπόλοιπο, ουτε πότε λήγει η σύνδεσή μου ενώ στο site του cu μπορώ να τσεκάρω τα πάντα.Μόνο επιλογή για ανανέωση χρόνου έχω.Κάνω κάτι λάθος;; :cry:

ποια είναι αυτή η σελίδα? Εχει σχέση με την εφαρμογή στο android?

edit αν εννοεις το mycosmote,απο εκει δεν μπορεις να δεις καρτοκινητά,μόνο στοιχεία για τα συμβόλαια δείχνει.

Edited by kmpatra

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις..

Αναφέρομαι σε αυτή τη σελίδα...συνδέομαι κανονικά με το username μου και βλέπω ότι έχει διάφορες πληροφορίες για το what's up γενικά αλλά όχι στοιχεία για τον αριθμό μου.

Βασίλειε,χθες έκανα εγγραφή και μου έστειλαν το password στο κινητό.Κάνω log in κανονικά απλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το λογαριασμό μου και έτσι όπως βλέπω το στήσιμο της σελίδας,εικάζω ότι και οι υπόλοιποι χρήστες δε θα μπορούν να έχουν.Εκτός κι αν δεν κάνω κάτι σωστά :O

Νέες χρεώσεις http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/epektasi-prosforas-whatsup-cosmokarta-frog.pdf

Άντε ξανά μανά. Να ξεκινήσει ο νέος γύρος η τάδε εταιρεία αυτό η άλλη το άλλο. Λες και το κάνουν για να έχει κίνηση το myphone.gr

Νέες χρεώσεις http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/epektasi-prosforas-whatsup-cosmokarta-frog.pdf

Άντε ξανά μανά. Να ξεκινήσει ο νέος γύρος η τάδε εταιρεία αυτό η άλλη το άλλο. Λες και το κάνουν για να έχει κίνηση το myphone.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω αυξήσεις έχουν γίνει πάνω στις αυξήσεις που έγιναν προχθές, 17/3! Τις αυξήσεις που έγιναν 17/3 τις έχουν πάρει ως δεδομένες στις νέες που θα γίνουν από 23/4!

Ως παλιος χρηστης, εχω με καθε 10αρα ανανεωση, 300 λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας.

Με το που κανω ανανεωση, αμεσως ερχεται sms '....εχετε 300 λεπτα δωρεαν χρονου ομιλιας προς ΟΛΑ τα δικτυα'.

Μου λετε τι εξαιρειται απο το 'ΟΛΑ' τα δικτυα;

Γιατι χρειαστηκε να καλεσω helpdesk τραπεζας πειραιως στο 182838, και μου αδειασε την καρτα μου αφηνοντας τον δωρεαν χρονο ανεπαφο! Επαθα σοκ πριν λιγο που το ανακαλυψα!

Έχω what's up και χάνω συνέχεια κλήσεις.. Με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ δείχνει ότι έχω σήμα, τους λέει ότι το έχω απενεργοποιημένο, και μετά από κάποια ώρα μου έρχεται μήνυμα με τις κλήσεις.. Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό;; Είναι πρόβλημα του δικτύου της cosmote;; Το πάθαινα και με την προηγούμενη συσκευή μου, οπότε δεν πρέπει να είναι θέμα συσκευής.. :worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Με το που κανω ανανεωση, αμεσως ερχεται sms '....εχετε 300 λεπτα δωρεαν χρονου ομιλιας προς ΟΛΑ τα δικτυα'.

Γιατι χρειαστηκε να καλεσω helpdesk τραπεζας πειραιως στο 182838, και μου αδειασε την καρτα μου αφηνοντας τον δωρεαν χρονο ανεπαφο! Επαθα σοκ πριν λιγο που το ανακαλυψα!

Όλοι οι αριθμοί που αρχίζουν από 2 και 6 περιλαμβάνονται στα εθνικά δίκτυα.

Έχω what's up και χάνω συνέχεια κλήσεις.. Με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ δείχνει ότι έχω σήμα, τους λέει ότι το έχω απενεργοποιημένο, και μετά από κάποια ώρα μου έρχεται μήνυμα με τις κλήσεις.. Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό;; Είναι πρόβλημα του δικτύου της cosmote;; Το πάθαινα και με την προηγούμενη συσκευή μου, οπότε δεν πρέπει να είναι θέμα συσκευής.. :worry:

πόσα χρόνια έχεις τον αριθμό? Παίζει να χρειάζεται αλλαγή sim.

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το helpdesk της πειραιως εχει και κανονικο (2103288000) για κλησεις απο κινητό.

Edited by kmpatra

Δηλαδη 'καλως' με χρεωσε που δεν καλεσα στο 210?

Βασικα ειχα καλεσει πρωτα στο 11888, και με συνεδεσε απο εκει.

Πειτε, ειτε καλουσα αυτονομα το 182838, ειτε μεσω 11888, δεν το καλυπτε ο δωρεαν χρονος?

Μονο αν καλουσα αυτονομα το 2103288000, θα το καλυπτε ο δωρεαν χρονος;

Πειτε, ειτε καλουσα αυτονομα το 182838, ειτε μεσω 11888, δεν το καλυπτε ο δωρεαν χρονος?

νομίζω εαν 'σε συνδέουν' απευθείας, έχεις μεγαλύτερη χρέωση

3ψηφια-4ψηφια-5ψηφια κτλ νουμερα δεν τραβανε απο το δωρεαν χρονο

Όταν κάλεσες το 11888 σου είπε : Μήνυμα χωρίς χρέωση . Η χρέωση από κινητό είναι 1,09 ευρώ το λεπτό .

Ακόμα και αν σε συνδέανε με το 210 ή με το 697 ή και με την Σελήνη , εσύ θα εξακολουθούσες να πληρώνεις 1,09 το λεπτό.

3 φορές το κάλεσα και 3 φορές μου το είπε. Άρα εγώ βέβαια σε καταλαβαίνω αλλά καμμία δικαιολογία δεν μπορεί να γίνει δεκτή από αυτούς.

Αν καλούσες 182838 θα πλήρωνες λιγώτερα νομίζω 0,40 το λεπτό

Edited by Vasileios

πόσα χρόνια έχεις τον αριθμό? Παίζει να χρειάζεται αλλαγή sim.

Tη sim την είχα αλλάξει πέρυσι που αγόρασα το κινητό.. Άλλαξα σε micro sim.. Αλλά πάλι τα ίδια κάνει.. :wacko:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Όταν κάλεσες το 11888 σου είπε : Μήνυμα χωρίς χρέωση . Η χρέωση από κινητό είναι 1,09 ευρώ το λεπτό .

Ακόμα και αν σε συνδέανε με το 210 ή με το 697 ή και με την Σελήνη , εσύ θα εξακολουθούσες να πληρώνεις 1,09 το λεπτό.

3 φορές το κάλεσα και 3 φορές μου το είπε. Άρα εγώ βέβαια σε καταλαβαίνω αλλά καμμία δικαιολογία δεν μπορεί να γίνει δεκτή από αυτούς.

Αν καλούσες 182838 θα πλήρωνες λιγώτερα νομίζω 0,40 το λεπτό

Κοιτα, το προβλημα ειναι οτι εγω θεωρησα οτι θα μου αφαιρεσει απο των δωρεαν χρονο ομιλιας.

κανονικά δε θα έπρεπε η τηλεφωνήτρια να μας ενημερώνει για τη συνέχεια της μεγάλης χρέωσης όταν λέει να μας συνδέσει; Κανένας δε θα σκεφτει ότι η χρέωση θα είναι η ίδια, αφου θα μιλησει με 10ψηφιο νορμαλ αριθμο (μετά τη σύνδεση) και αυτό είναι λογικό, αφου μετά θα συνεχίσεις να μιλάς με το σταθερό/κινητό που ήθελες, και όχι πια με τη τηλεφωνήτρια.

Πάντα σε ενημερώνει . Σου λέει διπλωματικά ότι "συνεχίζεις με την ίδια χρέωση "

Τα πράγματα είναι απλά.

ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ, δεν δέχεσαι να σε συνδέσουν απευθείας με τον αριθμό που ψάχνεις οι τηλεφωνήτριες από τις εταιρείες τύπου "11888", κτλ.

Σου "παίρνουν τα βρακιά" με τις υπέρογκες χρεώσεις τους.

Σημειώνεις τον αριθμό, κλείνεις μαζί τους και καλείς από όπου επιθυμείς στη συνέχεια...

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

To καταλαβα, the hard way... :(

Νομιζα οτι επειδη ειχα δωρεαν χρονο ομιλιας, και δεν πηρα καπου εκτος χωρας, οτι θα μιλουσα χωρις χρεωση.

Αλλα προφανως αυτοι οι αριθμοι (ή ο τροπος που με συνεδεσαν), 'αγνοουν' το πακετο σου, και 'βαρανε' κανονικα!!!

Από αύριο ή μεθαύριο ενεργοποιείται η κοσμοκάρτα μου (διέκοψα το συμβόλαιο).

Με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ τα 5€ για 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και άλλα 5 € για τα 200 ΜΒ. Επειδή έχω μπερδευτεί ελαφρώς (18 χρόνια τώρα είχα πάντα συμβόλαιο) μπορείτε να μου διευκρινίσετε πώς είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω αυτές τις ενεργοποιήσεις; Ήμουν σίγουρος ότι όποτε αγοράζω πχ. 20 €, μπορούσα να στείλω μήνυμα ώστε από αυτά 5 € να πάνε πχ. στις κλήσεις, άλλα 5 στο ίντερνετ (οπότε πες ότι περισσεύουν με το φόρο γύρω στα 7-8€ ή κάτι τέτοιο) και κατόπιν, ό,τι από τα δύο τελειώσει πρώτο, να στείλω εκ νέου sms και να χρησιμοποιήσω άλλα 5€ για ανανέωση. Αλλά ο πωλητής του ΟΤΕ με μπέρδεψε λίγο, λέγοντάς μου ότι με κάθε αγορά χρόνου μπορείς μια φορά να στείλεις sms για ομιλία ή ίντερνετ (ή το πιθανότερο, για να μην είμαι άδικος, εγώ κατάλαβα λάθος τι μου είπε). Επίσης, πως ό,τι περισσεύει από τα χρήματα που έχω αγοράσει, μένει ως χρόνος ομιλίας μόνο πέραν εκείνων που προσφέρουν τα 5ευρα και τέλος μου είπε και κάτι για αυτόματες ανανεώσεις, οπότε τα έμπλεξα τελείως και είπα να φύγω και να ρωτήσω εδώ.

Θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα ρεζουμέ του πώς συμφέρει να γίνονται οι ανανεώσεις για τα 200 ΜΒ και τα 200 λεπτά; Ή, να με παραπέμψει σε κάποιο ποστ που ήδη επεξηγείται αυτό;

Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Από αύριο ή μεθαύριο ενεργοποιείται η κοσμοκάρτα μου (διέκοψα το συμβόλαιο).

Με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ τα 5€ για 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και άλλα 5 € για τα 200 ΜΒ. Επειδή έχω μπερδευτεί ελαφρώς (18 χρόνια τώρα είχα πάντα συμβόλαιο) μπορείτε να μου διευκρινίσετε πώς είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω αυτές τις ενεργοποιήσεις; Ήμουν σίγουρος ότι όποτε αγοράζω πχ. 20 €, μπορούσα να στείλω μήνυμα ώστε από αυτά 5 € να πάνε πχ. στις κλήσεις, άλλα 5 στο ίντερνετ (οπότε πες ότι περισσεύουν με το φόρο γύρω στα 7-8€ ή κάτι τέτοιο) και κατόπιν, ό,τι από τα δύο τελειώσει πρώτο, να στείλω εκ νέου sms και να χρησιμοποιήσω άλλα 5€ για ανανέωση. Αλλά ο πωλητής του ΟΤΕ με μπέρδεψε λίγο, λέγοντάς μου ότι με κάθε αγορά χρόνου μπορείς μια φορά να στείλεις sms για ομιλία ή ίντερνετ (ή το πιθανότερο, για να μην είμαι άδικος, εγώ κατάλαβα λάθος τι μου είπε). Επίσης, πως ό,τι περισσεύει από τα χρήματα που έχω αγοράσει, μένει ως χρόνος ομιλίας μόνο πέραν εκείνων που προσφέρουν τα 5ευρα και τέλος μου είπε και κάτι για αυτόματες ανανεώσεις, οπότε τα έμπλεξα τελείως και είπα να φύγω και να ρωτήσω εδώ.

Θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα ρεζουμέ του πώς συμφέρει να γίνονται οι ανανεώσεις για τα 200 ΜΒ και τα 200 λεπτά; Ή, να με παραπέμψει σε κάποιο ποστ που ήδη επεξηγείται αυτό;

Ενας ειναι ο τροπος ενεργοποιησεων, καλεις το 1330 και αν θες βαζει μεσο εκει αυτοματη ανανεωση οταν τελειωνουν τα πακετα αυτα που λες. Επισης ειναι 500 τα mb με 5ευρω και οχι 200.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!