Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα όργανα ξεκίνησαν και στην cosmote (μετά την wind) http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-COSMOKAPTA-VB300.pdf

Το στοίχημα ειναι ποτε θα το ανακοινώσουν και οι άλλες δυο.

Πολύ μικρό το κακό. Καμία σχέση με αυτό που έκανε η wind.

Η εν λόγω προσφορά και οι αντίστοιχες στα καρτοκινητά (που αφορούν μόνο παλιούς συνδρομητές) γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να καταργηθούν εντελώς. Είναι άδικο να διαχωρίζονται οι προσφορές για παλιούς/νέους συνδρομητές. Γιατί δηλαδή και οι νέοι συνδρομητές να μην έχουν 300' με 10Ε? Γιατί οι παλιοί να μην έχουν 200' με 5Ε? Ο μόνος λόγος που εξακολουθούν να υπάρχουν αυτές οι προσφορές είναι γιατί δεν έχει κάνει την αρχή μια εταιρία να τις καταργήσει. Μετά θα ακολουθήσουν και οι άλλες.

1 στους 100 μόνο;! Στη ρουλέτα έχεις πιο πολλή πιθανότητα να κάτσει η μπίλια, 2-3 % :lol: "Τυράκι" είναι για να ξοδεύουμε 30αρια μου φαίνεται. Και εγώ έχω winbank αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ αν είναι μόνο 1%

Όταν λες 30αρι τι εννοείς; Κάποιο λάθος κάνεις!

Είναι μεγάλη ευκολία όταν είσαι σπίτι και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, ούτε προμήθεια ούτε τίποτα.

Edited by kostas_v

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όταν λες 30αρι τι εννοείς; Κάποιο λάθος κάνεις!

Είναι μεγάλη ευκολία όταν είσαι σπίτι και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, ούτε προμήθεια ούτε τίποτα.

Εννοώ βεβαίως ότι όποιος είναι τζογαδόρος θα βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στην κάρτα του, με την ελπίδα να τα πάρει στο διπλάσιο :)

Think Positive

Τα όργανα ξεκίνησαν και στην cosmote (μετά την wind) http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-COSMOKAPTA-VB300.pdf

Το στοίχημα ειναι ποτε θα το ανακοινώσουν και οι άλλες δυο.

Ανακοινώνεται ότι από 15/10/2013, για όλους τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ της COSMOTE, η προσφορά με την οποία κάθε ημερολογιακό μήνα για τις 2 πρώτες

ανανεώσεις χρόνου ομιλίας αξίας τουλάχιστον 10€ παρέχονται 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα επιπλέον και στη συνέχεα για κάθε ανανέωση από 10€ έως 19,99€ παρέχονται 100 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα επιπλέον και για κάθε ανανέωση από 20€ και άνω παρέχονται 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα επιπλέον, τροποποιείται και κάθε ημερολογιακό μήνα θα παρέχονται 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα επιπλέον μόνο για κάθε μία από τις δύο πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και άνω και δεν θα παρέχονται επιπλέον λεπτά ομιλίας για τις επόμενες ανανεώσεις εντός του ημερολογιακού μήνα.

Εντάξει δεν είναι και πολύ ζημιά για εμάς, γι αυτούς είναι γιατί θα χάσουν τις ακριβές ανανεώσεις που μάλλον ελάχιστοι τις κάνανε. Αφου με 5€ δινει έτσι κι αλλιώς 200.

Δεν θα έβαζα 20€ ποτέ για να πάρω 200'. Θα πλήρωνα 5€. Βάζω ένα 10ρακι καθαρό και τέλος.

Γιατί οι παλιοί να μην έχουν 200' με 5Ε? .

Τι εννοείς και μας ανάβεις φωτιές? Με 10€ ανανέωση έχω 300' δωρεάν προς όλους ΚΑΙ με 5€ (καθαρά) άλλα 200' ως παλιός συνδρομητης.:mad:

Edited by pavlitakis1

Τι εννοείς και μας ανάβεις φωτιές? Με 10€ ανανέωση έχω 300' δωρεάν προς όλους ΚΑΙ με 5€ (καθαρά) άλλα 200' ως παλιός συνδρομητης.:mad:

Εμείς οι παλιοί που έχουμε τα 300' με την ανανέωση 10Ε δεν έχουμε την δυνατότητα του πακέτου με τα 5Ε, ή κάνω λάθος;

Δεν θα έβαζα 20€ ποτέ για να πάρω 200'. Θα πλήρωνα 5€.

Έτσι όμως χάνεις τα 300 λεπτά με ανανέωση 10€.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έτσι όμως χάνεις τα 300 λεπτά με ανανέωση 10€.

εννοώ ότι μόνο μια ανανέωση 10€ (+τελος) κάνω τον μήνα μόνο και αγοράζω 200'+1GB.

και χρέωση ανά1" μετα τα 3'. τωρα το κοιταξα.

Edited by pavlitakis1

Από το site της cosmote για το πακέτο 200' με 5Ε.

Το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με ανανεώσεις από 10€ ή στην υπηρεσία 45’ λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με κάθε ανανέωση από 10€

:)

Ο διπλασιασμός πως επιτυγχάνεται; πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία ή αυτόματα;

Είχα βάλει μια 10άρα κάρτα και στο reloadit μου έδωσε αντί για τα κλασσικά δώρα διπλασιασμό της επόμενης ανανέωσης σε 7 μέρες. Οπότε έβαλα άλλα 50 τότε :)

Από το site της cosmote για το πακέτο 200' με 5Ε.

Το πακέτο δεν είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με ανανεώσεις από 10€ ή στην υπηρεσία 45’ λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με κάθε ανανέωση από 10€

:)

φίλε δίκιο έχεις....τακανα σκ@τ@...νόμισα ότι έγραφα στο τοπικ για τα τη wind.

είχα ανοικτές πολλές σελίδες στο κινητό και μπερδεύτηκα.

συγνώμη για την ανακατωσούρα.

:p

Έψαχνα στις δηλώσεις εκκχο των σταθμών βασης που δηλώνουν που θa βάλουν σταθμούς και έκπληκτος είδα ότι χρησιμοποιεί το φάσμα 7000 και 2600 για διασύνδεση αυτό τι σημαίνει ; και βάζει κ σταθμούς τέτοιους γιατί ; δεν το κάνει η vodafone αυτό ; επίσης χρησιμοποιούν το φάσμα 2000 αυτό τι σημαίνει ; μόνο το φάσμα 1800 είναι για το 4g ;

καλησπερα παιδια,

εχω ενα καρτοκινητο cosmote δωσει στους γονεις μου για ωρα αναγκης. το θεμα ειναι οτι ειχαν μηνες να χρησιμοποιηθουν.

η καρτα που ειχε το κινητο μεσα, οταν το ενεργοποιησα, εχει πλεον απενεργοποιηθει. δεν βρισκει δικτυο δηλαδη.τον Μαιο ειχε ληφθει μηνυμα "σε 1 μηνα η καρτα σας απενεργοποιείται".

φανταζομαι δεν θα υπαρχει τροπος επαναλειτουργιας της ετσι ?

δοκιμασα μια αλλη σιμ που βρηκα σε ενα συρταρι, επισης cosmote.

το θεμα ειναι οτι σε αυτην, το υπολοιπο ειναι 0.06 ευρω, οποτε δε μπορω να κανω αναπαντητη για να δω τον αριθμο κλησης.

ουτε επεκταση υπολοιπου γιατι εχει να μπει καρτα πολλους μηνες.

ξερει κανενας τροπο να δω τον αριθμο κλησης του τηλεφωνου ? προκειται για ενα απλό νοκια συσκευης (το νοκια 1110i) αν αυτο βοηθαει. θυμαμαι πχ. οτι σε μερικα τηλεφωνα, στον καταλογο, πρωτο πρωτο εμφανιζοταν το τηλεφωνο του ιδιοκτητη συσκευης.

αλλος τροπος υπαρχει ?

θελω να κανω φορητοτητα σε cu γι αυτο δε κανω το ευκολο ν αγορασω καρτα κοσμοτε'.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Μπορείς να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία που σου δίνει κάποιο υπόλοιπο (δεν θυμάμαι συγκεκριμένα το ποσό) και στο αφαιρεί μετά από την επόμενη ανανέωση ώστε να δεις τον αριθμό της γραμμής ...

Μπορείς να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία που σου δίνει κάποιο υπόλοιπο (δεν θυμάμαι συγκεκριμένα το ποσό) και στο αφαιρεί μετά από την επόμενη ανανέωση ώστε να δεις τον αριθμό της γραμμής ...

μιλαςγια την επεκταση υπολοιπου, που οπως αναφερω, δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω καθως δεν εχει μπει καρτα ανανεωσης στην καρτα σιμ αυτή εδω και μηνες.

ΥΓ.ωραια υπογραφη.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπερα παιδια,

εχω ενα καρτοκινητο cosmote δωσει στους γονεις μου για ωρα αναγκης. το θεμα ειναι οτι ειχαν μηνες να χρησιμοποιηθουν.

η καρτα που ειχε το κινητο μεσα, οταν το ενεργοποιησα, εχει πλεον απενεργοποιηθει. δεν βρισκει δικτυο δηλαδη.τον Μαιο ειχε ληφθει μηνυμα "σε 1 μηνα η καρτα σας απενεργοποιείται".

φανταζομαι δεν θα υπαρχει τροπος επαναλειτουργιας της ετσι ?

δοκιμασα μια αλλη σιμ που βρηκα σε ενα συρταρι, επισης cosmote.

το θεμα ειναι οτι σε αυτην, το υπολοιπο ειναι 0.06 ευρω, οποτε δε μπορω να κανω αναπαντητη για να δω τον αριθμο κλησης.

ουτε επεκταση υπολοιπου γιατι εχει να μπει καρτα πολλους μηνες.

ξερει κανενας τροπο να δω τον αριθμο κλησης του τηλεφωνου ? προκειται για ενα απλό νοκια συσκευης (το νοκια 1110i) αν αυτο βοηθαει. θυμαμαι πχ. οτι σε μερικα τηλεφωνα, στον καταλογο, πρωτο πρωτο εμφανιζοταν το τηλεφωνο του ιδιοκτητη συσκευης.

αλλος τροπος υπαρχει ?

θελω να κανω φορητοτητα σε cu γι αυτο δε κανω το ευκολο ν αγορασω καρτα κοσμοτε'.

υπάρχουν δυο τρόποι να το βρεις είτε θa δηλώσεις έναν αριθμο κοσμοτε με χρέωση ένα λεπτο το λεπτο !! Και θa κάνεις αναπάντητη σε αυτό το νούμερο!! Είτε θa μπεις στις ρυθμίσεις του κινητόυ σου και θa πας εκεί που λέει προωθήσεις μετά θa κάνεις ελενχο προωθήσεων και θa σου βγάλει ένα νούμερο . Αυτό το νούμερο θa είναι μεγάλο και θa αφαιρείσεισ την εντολή για την προώθηση και θa το βρεις. Δεν ξέρω κάποιον άλλον τρόπο.

ο τρίτος τρόπος είναι να στείλεις ένα μήνυμα .

Ο αριθμός που έληξε τον Μάιο μπορεί να επαναλειτουργήσει

εντός 6 μηνών από την κατάργηση πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και το ενεργοποιεί ξανά.

ο τρίτος τρόπος είναι να στείλεις ένα μήνυμα .

Ο αριθμός που έληξε τον Μάιο μπορεί να επαναλειτουργήσει

εντός 6 μηνών από την κατάργηση πέρνεις την εξυπηρέτηση πελατών και το ενεργοποιεί ξανά.

Αν διαβάσει τον αριθμό της sim που γράφει από πίσω πιστεύω όρο θα του πούνε τον αριθμό που αντίστοιχει

Αν διαβάσει τον αριθμό της sim που γράφει από πίσω πιστεύω όρο θα του πούνε τον αριθμό που αντίστοιχει

Από κατάστημα μπορούν να του πουν όλα τα καρτοκινητά που έχει δηλώσει στο όνομά του πληκτρολογώντας τον αριθμό ταυτότητας. Έτσι μπορεί να βρει τον αριθμό.

υπάρχουν δυο τρόποι να το βρεις είτε θa δηλώσεις έναν αριθμο κοσμοτε με χρέωση ένα λεπτο το λεπτο !! Και θa κάνεις αναπάντητη σε αυτό το νούμερο!! Είτε θa μπεις στις ρυθμίσεις του κινητόυ σου και θa πας εκεί που λέει προωθήσεις μετά θa κάνεις ελενχο προωθήσεων και θa σου βγάλει ένα νούμερο . Αυτό το νούμερο θa είναι μεγάλο και θa αφαιρείσεισ την εντολή για την προώθηση και θa το βρεις. Δεν ξέρω κάποιον άλλον τρόπο.

Μπράβο ωραίος!!

Όσοι φοιτητές είχαν το φοιτητικό πακέτο από πέρυσι, θα πρέπει να ανανεώσουν τα στοιχεία τους στη σελίδα της Cosmote ...!!

Τελικα πηγα στον γερμανο εδωσα 80 ευρω και μου εβαλε 83 ευρω,ρωτησα για πιο λογο ειναι πανω απο 80 και μου ειπε οτι οσο πιο πολλα βαζεις εχεις και περισσοτερο κερδος αρα τρως τον φορο.

Τα 83 εγιναν 166 μετα απο λιγο..:)

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Τελικα πηγα στον γερμανο εδωσα 80 ευρω και μου εβαλε 83 ευρω,ρωτησα για πιο λογο ειναι πανω απο 80 και μου ειπε οτι οσο πιο πολλα βαζεις εχεις και περισσοτερο κερδος αρα τρως τον φορο.

Καλοφάγοτα κοίτα να τα ξοδέψεις σε ένα χρόνο! Ευτυχώς δεν είναι στη βονταφον που κρατάει μόνο 6 μήνες

Όσοι φοιτητές είχαν το φοιτητικό πακέτο από πέρυσι, θα πρέπει να ανανεώσουν τα στοιχεία τους στη σελίδα της Cosmote ...!!

Υποχρεωτικό;

Ή απλά για update στοιχείων που ενδεχομένως άλλαξαν από πέρυσι;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

+10% από 30Ε-60Ε

+15% από 60Ε-100Ε

Αυτά ισχύουν για ανανεώσεις μέσω any value.

Τι έχετε να πείτε για τις νέες φοιτητικές προσφορές?

500λεπτά προς όλους με 5Ε

600λεπτά και 100μηνύματα προς όλους με 7Ε

Είναι υποχρεωτικό να κάνουν οι παλιοί φοιτητές ανανέωση των στοιχείων τους?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Τι έχετε να πείτε για τις νέες φοιτητικές προσφορές?

500λεπτά προς όλους με 5Ε

600λεπτά και 100μηνύματα προς όλους με 7Ε

Είναι υποχρεωτικό να κάνουν οι παλιοί φοιτητές ανανέωση των στοιχείων τους?

Όταν μπαίνεις στο site στο φοιτητικό γράφει εγγραφή η ανανέωση οπότε λογικά χρειάζεται...δεν ξέρω σίγουρα,δεν ειμαι φοιτητής.Οσο για τις προσφορές είναι χτύπημα στη Vodafone γιατί και λίγο καλύτερα να είναι τα πακέτα στο φοιτητικό Cu,χάνει σε συνδρομητές συγκριτικά με το What's up.Και σήμερα μιλούσα με 2 φίλους φοιτητές όπου είχαν φυγει για Cu πέρυσι που πέρασαν και μου είπαν ότι ξαναγυρνάνε What's up μιας και έβγαλε σχεδόν ισοδύναμα πακέτα.