Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω 2 cosmokarta, ένα εγώ και ένα η γυναίκα μου με 1 λεπτό το λεπτό μεταξύ μας. Η γυναίκα μου θα είναι εξωτερικό για 1 βδομάδα, ευρωζώνη Α. Αν την πάρω εγώ απο Ελλάδα θα χρεωθω το 1 λεπτό το λεπτό και αυτή το κόστος εισερχομενης, δηλαδή 0,0014/δευτερόλεπτο ή δεν ισχύει το παραπάνω;

απο τη στιγμη που καλείς ελληνικό νουμερο (και το εχεις δηλωμενο στο 1-1), σωστα τα λες.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Moλις πηρα στο 1330 για να παρω τα 500 ΜΒ με 5e και ακουσα οτι απο 15 Σεπτεμβρη πηγε 30 η προσφορα.

Ο μόνος λόγος που αυτή η "προσφορά" θεωρείται ανταγωνιστική (τη στιγμή που στο αντίστοιχο πακέτο η wind δίνει 1GB) είναι το καλύτερο σήμα.

Εντωμεταξύ το πακέτο έχει βολέψει πολύ όσους χρησιμοποιούν στικάκι για να μπαίνουν στο ίντερνετ και δεν θέλουν να πληρώνουν πάγιο. Πολύ καλή λύση. Ανάλογα τη χρήση βέβαια!

Ο μόνος λόγος που αυτή η "προσφορά" θεωρείται ανταγωνιστική (τη στιγμή που στο αντίστοιχο πακέτο η wind δίνει 1GB) είναι το καλύτερο σήμα.

Εντωμεταξύ το πακέτο έχει βολέψει πολύ όσους χρησιμοποιούν στικάκι για να μπαίνουν στο ίντερνετ και δεν θέλουν να πληρώνουν πάγιο. Πολύ καλή λύση. Ανάλογα τη χρήση βέβαια!

Το σήμα είναι σχετικό, ανάλογα με το πού ζεί, δουλεύει και συχνάζει.

Το σήμα είναι σχετικό, ανάλογα με το πού ζεί, δουλεύει και συχνάζει.

3G η Wind μόνο σε πόλεις πρέπει να έχει, αν πας σε χωριά κομοπώλεις πεφτεις σε Edge

3G η Wind μόνο σε πόλεις πρέπει να έχει, αν πας σε χωριά κομοπώλεις πεφτεις σε Edge

Δεν ισχύει αυτο, δοκιμασμένο. Απο τη στιγμή που τα δίκτυα είναι ασύρματα, το εαν η καλυψη σε μια περιοχή ειναι η οχι καλη εξαρταται απο διάφορα πράγματα.

Δεν ισχύει αυτο, δοκιμασμένο. Απο τη στιγμή που τα δίκτυα είναι ασύρματα, το εαν η καλυψη σε μια περιοχή ειναι η οχι καλη εξαρταται απο διάφορα πράγματα.

:blink:

Πως ακριβως δεν ισχυει;

Η Cosmote με το συνολο του δικτυου σε 3G και η Wind μονο σε αστικα και τουριστικα κεντρα.

Η καλυψη εξαρταται προτιστως απο το αν ο σταθμος ειναι 3G η οχι.

:blink:

Πως ακριβως δεν ισχυει;

Η Cosmote με το συνολο του δικτυου σε 3G και η Wind μονο σε αστικα και τουριστικα κεντρα.

Η καλυψη εξαρταται προτιστως απο το αν ο σταθμος ειναι 3G η οχι.

για να γράφω ''δοκιμασμένο'', κάπου θα το στηρίζω ;) ... Εσύ που ΔΕΝ έχεις νούμερο wind, πού στηρίζεις τη διαφωνία σου; Στα κουτσομπολιά; Σε αυτά που σου λένε οι διαφημίσεις της vodafone; :lol: Και όσο αφορά το ''αν ο σταθμός ειναι 3g η οχι'' που λες, νομίζεις ότι μόνο αυτό αρκεί;

για να γράφω ''δοκιμασμένο'', κάπου θα το στηρίζω ;) ... Εσύ που ΔΕΝ έχεις νούμερο wind, πού στηρίζεις τη διαφωνία σου; Στα κουτσομπολιά; Σε αυτά που σου λένε οι διαφημίσεις της vodafone; :lol: Και όσο αφορά το ''αν ο σταθμός ειναι 3g η οχι'' που λες, νομίζεις ότι μόνο αυτό αρκεί;

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η οποιαδήποτε σύγκριση σήματος cosmote με wind. Το 90% όσων κάνουν φορητότητες από wind σε cosmote (και μιλώ εκ πείρας) δεν τις κάνουν για τα πακέτα αλλά για καλύτερο σήμα (γιατί εκεί που μένουν η wind πιάνει μετά βίας).

Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης όπου έμενα σαν φοιτητής, wind και vodafone είχανε φουλ σήμα ενώ η cosmote τραγικά χαμηλό.

Κοιτα....

Οταν πχ η Wind εχει 3g σταθμους μονο πχ σε Αθηνα - Θεσ/νικη 3G και η Cosmote εχει ολους τους σταθμους της σε ολη τη διαδρομη Αθηνα - θεσ/νικη, χρειαζεται κατι αλλο? Πρεπει να σκεφτουμε οτι δεν αρκει αυτο;

Δεν καταλαβαινω τι παραπανω χρειαζεται. Οταν η Wind ειναι η μονη που εχει σταθμους 3G μονο στα αστικα κεντρα, ειναι κατι παραπανω απο βεβαιο οτι ειναι η μονη που δεν πιανει 3G εκτος.

Κοιτα....

Οταν πχ η Wind εχει 3g σταθμους μονο πχ σε Αθηνα - Θεσ/νικη 3G

Στη Ροδο στη Φιλερημο η κοσμοτε δεν βγαζει κληση.

Πρεπει να περπατησω 300μ για να βγαλω γραμμη.

Το δωρεαν ιντερνετ απλως αχρηστο.

το f2g ιντερνετ καμπανα και το 3g 440-460 kb παντα.

Η βοντα λιγο πιο κατω.

Τα συμπερασματα σου δεν ισχυουν. Ξερεις οι κεραιες ειναι πλεον 3g ολες αλλα εξαρταται απ την αποσταση και αλλους παραγοντες η συνδεση.

Παντως οπου κι αν κινηθω στη Ροδο η κοσμοτε ειναι πολυ πισω σε σημα.

Στη Ροδο στη Φιλερημο η κοσμοτε δεν βγαζει κληση.

Πρεπει να περπατησω 300μ για να βγαλω γραμμη.

Το δωρεαν ιντερνετ απλως αχρηστο.

το f2g ιντερνετ καμπανα και το 3g 440-460 kb παντα.

Η βοντα λιγο πιο κατω.

Τα συμπερασματα σου δεν ισχυουν. Ξερεις οι κεραιες ειναι πλεον 3g ολες αλλα εξαρταται απ την αποσταση και αλλους παραγοντες η συνδεση.

Παντως οπου κι αν κινηθω στη Ροδο η κοσμοτε ειναι πολυ πισω σε σημα.

Δε συμφωνώ μαζί σου. Απο τις 3 όπου κινούμαι στη Ρόδο, (και όχι φυσικά σε μια συγκεκριμένη περιοχή μονο, αυτη της Φιλερήμου) η cosmote εχει σχεδόν παντού 3g. Επίσης και η wind είναι καλή. Η βοντα αντίθετα είναι μακράν η χειρότερη στο ιντερνετ στη Ρόδο. Μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα για 2 πρωινά ήταν εντελώς off για αρκετές ώρες στη Ρόδο....

Σήμερα ενεργοποιήθηκε η κάρτα SIM ενός συγγενή μου που είχε κάνει φορητότητα στην Cosmote. Το θέμα όμως είναι το εξής, ενώ ανανέωσε με 10€, και χωρίς να ξέρει τον αριθμό ούτε της ενημέρωσης υπολοίπου, για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε μόνο του το Call Them All 600 και αφαιρέθηκαν κανονικά τα 5€. Αυτός ήταν ο στόχος εξ'αρχής, αλλά πως έγινε αυτό;

Δεν είμαι κοντά για να ελέγξω τι έγινε, αλλά μου είπε ότι ανανέωσε, και μόλις του ήρθε το μήνυμα ότι προστέθηκαν τα χρήματα στο λογαριασμό του (ανανέωσε μέσω Γερμανού), του ήρθε μήνυμα ότι το πακέτο ενεργοποιήθηκε. :worry:

Σήμερα ενεργοποιήθηκε η κάρτα SIM ενός συγγενή μου που είχε κάνει φορητότητα στην Cosmote. Το θέμα όμως είναι το εξής, ενώ ανανέωσε με 10€, και χωρίς να ξέρει τον αριθμό ούτε της ενημέρωσης υπολοίπου, για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκε μόνο του το Call Them All 600 και αφαιρέθηκαν κανονικά τα 5€. Αυτός ήταν ο στόχος εξ'αρχής, αλλά πως έγινε αυτό;

Δεν είμαι κοντά για να ελέγξω τι έγινε, αλλά μου είπε ότι ανανέωσε, και μόλις του ήρθε το μήνυμα ότι προστέθηκαν τα χρήματα στο λογαριασμό του (ανανέωσε μέσω Γερμανού), του ήρθε μήνυμα ότι το πακέτο ενεργοποιήθηκε. :worry:

Μήπως το ενεργοποίησαν στον Γερμανο??

όχι, μόνο ανανέωση έκανε κι έφυγε.

Υπάρχει η γνωστη υπηρεσία όπου καλώντας το 1317 μπορείς να επιλέξεις να ενεργοποιείς αυτοματα τα Call them all αλλα απο τη στιγμή που ήρθε σήμερα λίγο δύσκολο να το έκανε αυτό αμέσως.Πιστεύω κάποιο λάθος η ασυνεννοησία στο Γερμανο θα έγινε...

Υπάρχει η γνωστη υπηρεσία όπου καλώντας το 1317 μπορείς να επιλέξεις να ενεργοποιείς αυτοματα τα Call them all αλλα απο τη στιγμή που ήρθε σήμερα λίγο δύσκολο να το έκανε αυτό αμέσως.Πιστεύω κάποιο λάθος η ασυνεννοησία στο Γερμανο θα έγινε...

αυτό με το 1317 δεν το γνωρίζω, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση διότι του είχα πει μόλις δει δίκτυο και ανανεώσει, να με πάρει να του πω πως να βλέπει τα υπόλοιπα, να ενεργοποιεί πακέτα κτλ, και μόλις με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι του ενεργοποιήθηκε από μόνο του (για κανένα λόγο δεν πιστεύω ότι το ενεργοποίησε αυτός, δεν ξέρει τίποτα από Cosmote) και σήμερα μου έστειλε το μήνυμα που τον ενημερώνει ότι το πακέτο ενεργοποιήθηκα και απόρησα.

αυτό με το 1317 δεν το γνωρίζω, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση διότι του είχα πει μόλις δει δίκτυο και ανανεώσει, να με πάρει να του πω πως να βλέπει τα υπόλοιπα, να ενεργοποιεί πακέτα κτλ, και μόλις με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι του ενεργοποιήθηκε από μόνο του (για κανένα λόγο δεν πιστεύω ότι το ενεργοποίησε αυτός, δεν ξέρει τίποτα από Cosmote) και σήμερα μου έστειλε το μήνυμα που τον ενημερώνει ότι το πακέτο ενεργοποιήθηκα και απόρησα.

Περίεργο μου φαίνεται...λογικα κάποιο λάθος θα έγινε στο σύστημα,δεν εξηγείται αλλιώς...μολις του τελειώσουν τα λεπτά έλεγξε λίγο(αν έχει υπόλοιπο)μήπως γινει ξανά αυτο.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα που κάποιες προσφορές από την κοσμοκάρτα θα τελειώσουν είναι πολύ κοντά, διότι απλά τώρα ο παλιός συνδρομητής κοσμοκάρτας (μπόνους 300΄προς όλους με 10€) έχει ακριβώς το "COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Προς Όλους 30" με κόστος 10€ από 30€.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα που κάποιες προσφορές από την κοσμοκάρτα θα τελειώσουν είναι πολύ κοντά, διότι απλά τώρα ο παλιός συνδρομητής κοσμοκάρτας (μπόνους 300΄προς όλους με 10€) έχει ακριβώς το "COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Προς Όλους 30" με κόστος 10€ από 30€.

Πάντως, το Whats up δεν μπορεί να το πειράξει, αλλιώς θα κάνει αυτοκτονία. Τα αντίστοιχα πακέτα που κατήργησε η WIND, τα χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι συνδρομητές.

Τι εννοείς με 10€;;Αφου 30€ είναι το πάγιο...μαλλον κάτι αλλο εννοείς και μπερδεύτηκα. :/

Τι εννοείς με 10€;;Αφου 30€ είναι το πάγιο...μαλλον κάτι αλλο εννοείς και μπερδεύτηκα. :/

Εννοώ οτι εγώ ως παλιός συνδρομητής κοσμοκαρτας έχω με ανανέωση 10€ 300 λεπτά προς ολους και τα 10€ παραμένουν στην κάρτα. Οτι δίνει δηλαδή και το νεο πρόγραμμα.

Παιδια εγω που εχω καρτοσυμβολαιο 25 αν παω θα εχω 600' προς ολους για οσο μεινω και με τα 12ευρω πχ θα μπορεσω να ενεργοποιησω τα 1500μνματα προς cosmote?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εννοώ οτι εγώ ως παλιός συνδρομητής κοσμοκαρτας έχω με ανανέωση 10€ 300 λεπτά προς ολους και τα 10€ παραμένουν στην κάρτα. Οτι δίνει δηλαδή και το νεο πρόγραμμα.

Όχι ακριβώς. Το νέο πρόγραμμα δίνει και διαθέσιμο υπόλοιπο με το οποίο μπορείς να έχεις πράγματα που τα 10€ (ή μάλλον 8,93) της κοσμοκάρτας δεν σε φτάνουν ούτε για το 1/3 όπως 1500sms προς cosmote, 50sms προς όλους, 500mb και 5Ε κάρτα να περισσεύει για κάτι παραπάνω. :)