Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δωστε μου με π.μ εναν αριθμο cosmote να σας στειλω 150 mb δωρο μια και δεν εχω που να τα στειλω...(στον πρωτο που θα ερθει)

γιατι οι περισσοτεροι γνωστοι μου ειναι λιγο εχθροι της τεχνολογιας...:p

το δωρο δωθηκε ευχαριστω..

Edited by laziokos

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ολες οι ηλικιες εχουν w.u. μη το ψαχνεις! Παλι δε καταλαβες οτι αν αφησει τα 100λεπτα θα ειναι το πιο οικονομικο πακετο γιατι θα εχεις λυση την επικοινωνια σου σε μεγαλο βαθμο κ θα μιλας με τους πολλους οπως γινοταν μεχρι τωρα κ θα εχεις λεπτα προς τους υπολοιπους που δεν ειχες τωρα!

στο wu βαζεις 10 ευρω και μενεις με 3,80 περιπου, εχοντας το πακετο προς wu (χωρις sms)και 100' προς ολους (33 κλησεις)

στο f2g βαζεις 10 ευρω και μενεις με 3,80 περιπου, εχοντας το πακετο προς wind/q (ΜΕ sms) και 300' προς ολους (100 κλησεις)

στο q βαζεις 10 ευρω και μενεις με 4,80 περιπου, εχοντας το πακετο 2χ300=2 ευρω και 60' προς ολους (60 κλησεις)

στο q προσθεσε και 180' προς wind/q bonus ανανεωσης 10 ευρω απο καταστημα = 780'

Ειναι δύσκολο το να φύγεις απο WU σου αφήνει κουσούρια! Ήθελα καιρο να φύγω και ψαχνόμουν (οι φίλοι μ δε ούτε που το σκεφτόντουσαν κ ουτε που θέλαν) μέχρι που εσκασε το φοιτητικό της VODA! Κανω φορητότητα και σε 1 βδομάδα αναγκάστηκα να παρω κ 2ο νουμερο whatsup μονο και μόνο για να με παίρνουν οι άλλοι!

Μακάρι να κρατήσουν τα 100" προς ολους κ 100 ΣΜΣ προς ολους στο WU .Θα ναι καλη ευκαιρία να κόψω το 2ο νούμερο!

α) εσυ λες οτι με 5 ευρω θα εχεις 600' προς wu (μονο) + 100' προς ολους (ελαχ.χρεωση 3 λεπτα), σωστά;

β) στο f2g με 5 ευρω εχεις 600'+300sms(προς wind bonus) + 300' προς ολους (ελαχ.χρεωση 3 λεπτα)

γ) στο q με 5 ευρω εχεις 600' προς ολη τη wind + 60' προς ολους (χρεωση ανα 1 λεπτο)

στο α) εχεις maximum 33 κλησεις προς ολους (αφου ελαχ.χρεωση 3 λεπτα)

στο β) εχεις maximum 100 κλησεις προς ολους (αφου ελαχ.χρεωση 3 λεπτα)

στο γ) εχεις maximum 60 κλησεις προς ολους (αφου ελαχ.χρεωση 1 λεπτο)

ακομη πιστευεις οτι το πιο συμφερον πακετο ειναι το wu;

10 €uros εννοείς...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

παιδια για να ενεργοποιησω τη φοιτητικη προσφορα απο την κοτε χρειαζεται μονο πασο?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

παιδια για να ενεργοποιησω τη φοιτητικη προσφορα απο την κοτε χρειαζεται μονο πασο?

Ή βεβαιωση σπουδων και ταυτοτητα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τώρα με οποιοδήποτε CALL THEM ALL έχεις επιπλέον δώρο 100’ προς όλα τα δίκτυα για 1 μήνα! Iσχύει μέχρι 21/01/2013

Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα. Καλή φάση, με βολεύει αρκετά.

Μου ήρθε και εμένα το μήνυμα. Καλή φάση, με βολεύει αρκετά.

οτι ειναι κατι θετικο, δεν αμφιβαλλω. Συνολικά εαν το δεις και σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι λίγο...

Μόλις μου ήρθε κι εμένα το μήνυμα, κι ό,τι ήμουν έτοιμος να μπω σε έξοδα: αγορά δίκαρτου και μιας κάρτας F2G, για να μπορώ να μιλάω με όλους.

Λέτε να παραδειγματίστηκε η Cosmote και να αρχίσει να δίνει κανένα πακετάκι με χρόνο ομιλίας προς όλους;

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχουμε πακέτο ομιλίας προς όλους, ακόμα και με αγορά. Ελπίζω να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός, έστω το καρτέλ, και να βάλουν μυαλό τελικά. :rolleyes:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και το καλύτερο είναι ότι με το πακέτο 300' + 300 sms προς What's up σου προσφέρει 100' + 100 sms προς όλους.

Μακάρι να ισχύσει και πέρα από τον Ιανουάριο που κανονικά λήγει η προσφορά.

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι αν κατανέμει δυναμικά το χρόνο και τα μηνύματα. Δηλαδή το λογικό είναι όταν παίρνεις έναν αριθμό what's up να σου χρεώνει από το χρόνο προς what's up, ενώ αν παίρνεις κάποιο άλλο νούμερο, να χρεώνει από τα 100'. Αντίστοιχα και τα μηνύματα.

Θα ρωτήσω αύριο την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας ενημερώσει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

α) εσυ λες οτι με 5 ευρω θα εχεις 600' προς wu (μονο) + 100' προς ολους (ελαχ.χρεωση 3 λεπτα), σωστά;

β) στο f2g με 5 ευρω εχεις 600'+300sms(προς wind bonus) + 300' προς ολους (ελαχ.χρεωση 3 λεπτα)

γ) στο q με 5 ευρω εχεις 600' προς ολη τη wind + 60' προς ολους (χρεωση ανα 1 λεπτο)

στο α) εχεις maximum 33 κλησεις προς ολους (αφου ελαχ.χρεωση 3 λεπτα)

στο β) εχεις maximum 100 κλησεις προς ολους (αφου ελαχ.χρεωση 3 λεπτα)

στο γ) εχεις maximum 60 κλησεις προς ολους (αφου ελαχ.χρεωση 1 λεπτο)

ακομη πιστευεις οτι το πιο συμφερον πακετο ειναι το wu;

5 ευρω κοστιζει το πακετο online των 600 λεπτων και σου δινει δωρο 300 sms ;)

Με 5€ πάντως, δεν παίρνεις 300' προς όλους... Γι' αυτό το διόρθωσα με 10€

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μια απορία πηρα 500ΜΒ αλλά θα τα φάω σε λίγες μέρες μπορώ μετά να κανω χρήση day pass γιατί με μπέρδεψαν πρέπει να περιμένω να τελειώσει ο Μηνάς η θα με χρεώνει 1€ 1ΜΒ
:ninja:

Μια απορία πηρα 500ΜΒ αλλά θα τα φάω σε λίγες μέρες μπορώ μετά να κανω χρήση day pass γιατί με μπέρδεψαν πρέπει να περιμένω να τελειώσει ο Μηνάς η θα με χρεώνει 1€ 1ΜΒ

Θα σε χρεώνει 1 ευρώ το ΜΒ μέχρι να παρέλθουν οι 30 ημέρες.

Ο Μηνάς ποιος είναι ;

Ξαναγόρασε το πακέτο λίγο πριν τελειωσει ώστε να μην σου κάτσει η ληστρική χρέωση. Μπορείς βέβαια να αγοράσεις και κάποιο μικρότερο, ανάλογα τη χρήση που προτίθεσαι να κάνεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και εγγραφές έως 31/01/2013.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και εγγραφές έως 31/01/2013.

Για να μην κοπουν τα συμβολαια εβαλαν ημ. ληξης θα παιρνει παραταση καθε φορα!!!

Για να μην κοπουν τα συμβολαια εβαλαν ημ. ληξης θα παιρνει παραταση καθε φορα!!!

πολυ πονηρη σκεψη. θα συμφωνησω μαζι σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το whatsup ουτε λογος;

δινει 100 λεπτα προς ολους με καθε ενεργοποιηση call them all

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπορω να ανανεωσω το cosmote καρτοκινητο, οταν βρισκομαι στο εξωτερικο?

Με ποιους τροπους? Και ερωτημα που δεν θα βρισκεται σε κανενα πιθανο λινκ που θα παραθεσετε: απαιτειται συνδεση με συγκεκριμενο δικτυο εξωτερικου/περιαγωγης για την ανανεωση;

τι στο διάτανο συνεννοημένες ήταν με τη βόνταφον και βγάλανε το ίδιο σήμερα; :lol:

Είπα κι εγώ, δε θα λειτουργούσε το καρτέλ κάποια στιγμή; ;)

Μ' αυτό το δεδομένο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στο What's up, βλέπω να το αλλάζω ξανά προς Κοσμοκάρτα το βασικό μου νούμερο. Χαλάλι τα 3€ που θα σκάσω για τη δεύτερη αλλαγή πακέτου. ;)