Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η vodafone έχει ένα πολύ κάλο combo πακέτο για το cu με 500 λεπτά και 500 SMS προς cu 200 MB 100 λεπτά και 100 SMS προς ολους με 7 ευρώ νομίζω. Άλλα είναι σε φάση προσφοράς. Αν το καθιερώσουν θα πρόκειται για πολύ συμφέρουσα περίπτωσή!

αν τα μονιμοποιησουν θα ειναι πολυ καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όταν λές cosmote ,εννοείς και στο WHATS UP και στην Cosmokarta ;

Ναι αυτό ήθελα να πω...και σόρρυ που δεν το έγραψα ολοκληρωμένο..στο whats up είναι αυτό και στο λέει και στο 1330... (καλοκαιρινή προσφορά) :mad:

Η vodafone έχει ένα πολύ κάλο combo πακέτο για το cu με 500 λεπτά και 500 SMS προς cu 200 MB 100 λεπτά και 100 SMS προς ολους με 7 ευρώ νομίζω. Άλλα είναι σε φάση προσφοράς. Αν το καθιερώσουν θα πρόκειται για πολύ συμφέρουσα περίπτωσή!

Δεν πρόκειται για προσφορά, για μόνιμο πακέτο πρόκειται! Η μόνη προσφορά που ισχύει ως 31/7 είναι τα 200mb που μετά θα γίνουν 60. Τα λεπτά προς όλους είναι μέσα στο πακέτο! Γενικά το cu αυτή τη στιγμή είναι το πιο ολοκληρωμένο και συμφέρον καρτοκινητό, αλλά με ποιόν να μιλήσεις 500' και σε ποιόν να στείλεις 500sms... :p

Η κόσμοΤε για το καλοκαίρι δίνει 300 λεπτά +300 μηνύματα με πέντε ευρώ μέχρι Σεπτέμβριο. Γιουχουυυ σήμα.....γκουχ γκουχ

Το καλοκαίρι με What’s Up είναι hot, όπως και η νέα καλοκαιρινή προσφορά, για να μιλάς και να στέλνεις SMS προς όλο τον κόσμο του What’s Up, χωρίς να το σκέφτεσαι! Γιατί τώρα μόνο με 5€ έχεις και 300’ και 300 SMS προς What’s Up για ένα μήνα!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/09/2012.

Αν αυτό το λένε προσφορά, ακόμη και σήμερα αρνούνται να καταλάβουν ότι έχουν μείνει χιλιόμετρα πίσω από τον ανταγωνισμό. Φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει και πολύ το wu γιατί μας έχουν δεδομένους οπότε σου λέει "ας τους δώσω κάτι φθηνότερο να σταματήσουν να γκρινιάζουν έστω". Εννοείται βέβαια ότι τα 5€ για το εν λόγω πακέτο είναι πάρα πολλά όταν με 2€ παραπάνω δίνει ακριβώς τα διπλάσια (600'). Με λίγα λόγια, τα 300' αφορούν μόνο όσους μιλούν κάτω από 300' το μήνα και μέχρι τώρα ψώνιζαν τα 600' χωρίς να τα καταναλώνουν. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως κι εγώ το επιλέξω. Με τα sms να δω τι θα κάνω :lol:

Όσον αφορά το θέμα με τα δωρεάν mb που έπαψε να δίνει η Κοτέ, εμένα μου τα εμφανίζει κανονικότατα. Έβαλα δύο κωδικούς, έναν silver και έναν gold και μου δίνει και στις δύο περιπτώσεις δωρεάν mb.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν μου δίνει δωρεάν μηνύματα προς whats up όσες φορές κι αν πληκτρολόγησα τους κωδικούς. :(

Όσον αφορά το θέμα με τα δωρεάν mb που έπαψε να δίνει η Κοτέ, εμένα μου τα εμφανίζει κανονικότατα. Έβαλα δύο κωδικούς, έναν silver και έναν gold και μου δίνει και στις δύο περιπτώσεις δωρεάν mb.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν μου δίνει δωρεάν μηνύματα προς whats up όσες φορές κι αν πληκτρολόγησα τους κωδικούς. :(

Τα MB έχουν επανέλθει εδώ και κάποιες μέρες.

Κώστας

Η Cosmote... συνηθιζε να στελνει SMS πως λήγει το πακέτο data μου... και πάντα ανανέωνα με το γελοιο 60mb με 3 ευρώ... οχι πως με έσωζε αυτό, απλώς μετέφερα κάποια εκατονταδες mb που είχα χτίσει πολυ καιρό πριν απο την προσφορά των 5ευρώ με 500mb.

Χτες, το μυνημα δεν το εστειλαν... εγώ το ξέχασα. Τα data χάθηκαν. Τηλεφωνησα στο CC, και δεν μπορουν λεει να τα επαναφέρουν. Τους ευχαριστησα. Μετέφερα ολα μου τα λεφτά σε μια SIM Internet On The Go... και μετά απο 14 χρονια αδιαλήπτως με την Cosmote, εννιοτε με συμβόλαιο και εννιοτε με κάρτοκινητο...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

πάω Vodafone, που θελει ποιο πολύ τα φράγκα μου... μαζι μου πέρνω και αλλα 2 συμβόλαια στην Cosmote τουλάχιστον. Πολυ συντομα ακολουθεί και η παρέα μου.

NO DATA = NO MONEY...

:)

το επαθα και εγω πριν απο κανα χρονο... και εχασα καπου στα 700ΜΒ :mad:

Εφόσον επανήλθαν τα mb, λογικό είναι να "φύγει" κάτι άλλο. 3 δώρα δίνει σαν επιλογές. Πάντως προτιμώ να μην δίνει sms προς wu που έτσι κι αλλιώς ενεργοποιούμε με πακέτο, παρά αν μην έδινε sms προς άλλα δίκτυα. Καλύτερα έτσι.

Εφόσον επανήλθαν τα mb, λογικό είναι να "φύγει" κάτι άλλο. 3 δώρα δίνει σαν επιλογές. Πάντως προτιμώ να μην δίνει sms προς wu που έτσι κι αλλιώς ενεργοποιούμε με πακέτο, παρά αν μην έδινε sms προς άλλα δίκτυα. Καλύτερα έτσι.

λογικο αυτο που λες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα! Ποιο είναι το 4ψηφιο νούμερο που λέει πόσος είναι ο υπολοιπόμενος χρόνος ομιλίας από τα 100 ή τα 200 λεπτά που δίνει η cosmoκαρτα;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Καλημέρα! Ποιο είναι το 4ψηφιο νούμερο που λέει πόσος είναι ο υπολοιπόμενος χρόνος ομιλίας από τα 100 ή τα 200 λεπτά που δίνει η cosmoκαρτα;

Ευχαριστώ!

Στείλε Υ στο 1330

Η Cosmote... συνηθιζε να στελνει SMS πως λήγει το πακέτο data μου... και πάντα ανανέωνα με το γελοιο 60mb με 3 ευρώ... οχι πως με έσωζε αυτό, απλώς μετέφερα κάποια εκατονταδες mb που είχα χτίσει πολυ καιρό πριν απο την προσφορά των 5ευρώ με 500mb.

Χτες, το μυνημα δεν το εστειλαν... εγώ το ξέχασα. Τα data χάθηκαν. Τηλεφωνησα στο CC, και δεν μπορουν λεει να τα επαναφέρουν. Τους ευχαριστησα. Μετέφερα ολα μου τα λεφτά σε μια SIM Internet On The Go... και μετά απο 14 χρονια αδιαλήπτως με την Cosmote, εννιοτε με συμβόλαιο και εννιοτε με κάρτοκινητο...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

πάω Vodafone, που θελει ποιο πολύ τα φράγκα μου... μαζι μου πέρνω και αλλα 2 συμβόλαια στην Cosmote τουλάχιστον. Πολυ συντομα ακολουθεί και η παρέα μου.

NO DATA = NO MONEY...

:)

το επαθα και εγω πριν απο κανα χρονο... και εχασα καπου στα 700ΜΒ :mad:

Το ίδιο και σε μένα. Έχασα κάπου 820ΜΒ. Δεν είναι τυχαίο τελικά, π**στι@ μου μυρίζει... :mad:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό. Για παράδειγμα εμένα με συνέφερε όταν μου έδινε X μηνύματα προς whats up καθώς οι περισσότερες επαφές μου είναι whats up. Επομένως, τα 30 sms που δίνει προς όλα τα εθνικά δίκτυα, είναι πολύ λίγα και μέσα σε 1-2 μερες τα'χω καταναλώσει. :cry:

Η υπηρεσία TwinSIM είναι διαθέσιμη και για συνδρομητές What's Up? ;

Τι χρέωση υπάρχει; Δηλαδή αν έχω μια SIM και θέλω στο ίδιο νούμερο που έχω να πάρω και μια microSIM, ώστε αν αύριο-μεθαύριο αγοράσω συσκευή που δέχεται μόνο microSIM, να μπορώ να επιλέγω ποια συσκευή θα λειτουργεί, τι θα μου κοστίσει;

Όταν λειτουργεί η μία συσκευή, η άλλη θα πρέπει να είναι εντελώς κλειστή, ή αρκεί να είναι εκτός σύνδεσης;

Σενάριο: αυτή τη στιγμή έχω το Ν8 το οποίο δεν δουλεύει με microSIM, ούτε καν με αντάπτορα. Αύριο-μεθαύριο αγοράζω μία συσκευή που δέχεται μόνο microSIM. Μπορώ να ακολουθήσω τη λύση αυτή, ώστε αν για οποιοδήποτε λόγο η συσκευή αυτή πάθει κάτι (π.χ. έπαθε βλάβη, έμεινε από μπαταρία κλπ), να την κλείσω και να ανοίξω το Ν8 που θα έχει την SIM κανονικού μεγέθους; Γίνεται αυτό σε What's Up? ή θα πρέπει να πάω σε συμβόλαιο;

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η υπηρεσία TwinSIM είναι διαθέσιμη και για συνδρομητές What's Up? ;

Τι χρέωση υπάρχει; Δηλαδή αν έχω μια SIM και θέλω στο ίδιο νούμερο που έχω να πάρω και μια microSIM, ώστε αν αύριο-μεθαύριο αγοράσω συσκευή που δέχεται μόνο microSIM, να μπορώ να επιλέγω ποια συσκευή θα λειτουργεί, τι θα μου κοστίσει;

Όταν λειτουργεί η μία συσκευή, η άλλη θα πρέπει να είναι εντελώς κλειστή, ή αρκεί να είναι εκτός σύνδεσης;

Σενάριο: αυτή τη στιγμή έχω το Ν8 το οποίο δεν δουλεύει με microSIM, ούτε καν με αντάπτορα. Αύριο-μεθαύριο αγοράζω μία συσκευή που δέχεται μόνο microSIM. Μπορώ να ακολουθήσω τη λύση αυτή, ώστε αν για οποιοδήποτε λόγο η συσκευή αυτή πάθει κάτι (π.χ. έπαθε βλάβη, έμεινε από μπαταρία κλπ), να την κλείσω και να ανοίξω το Ν8 που θα έχει την SIM κανονικού μεγέθους; Γίνεται αυτό σε What's Up? ή θα πρέπει να πάω σε συμβόλαιο;

Με 10ευρω κ χωρις κανενα παγιο ειναι δικη σου και εκτος συνδεσης φτανει, δε χρειαζεται να την κλεινεις.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Με 10ευρω κ χωρις κανενα παγιο ειναι δικη σου και εκτος συνδεσης φτανει, δε χρειαζεται να την κλεινεις.

Σε ευχαριστώ πολύ. :)

Γιατί 10€;

Η αντικατάσταση καρτας SIM κοστιζει 5€. Γιατι η TwinSIM να κοστιζει τα διπλασια; :wacko:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Το ήξερα ότι η Κοτέ είναι απαράδεκτη σαν εταιρεία, αλλά δυστυχώς προσπαθεί να το επιβεβαιώνει κάθε μέρα.

Στις 6/7 έκανα ανανέωση 5€ και ενεργοποίησα το πακέτο call them all 600 και πήρα δώρο έναν gold κωδικό. Έτσι είχα έναν silver από την ανανέωση και έναν gold από το πακέτο. Την ίδια μέρα εξαργύρωσα τον silver κωδικό και πήρα 30 μηνύματα προς όλους, ενώ χθες - και χωρίς να'μαι σε χώρο με σύνδεση στο διαδίκτυο - μου ήρθε μήνυμα ότι κέρδισα στο reload it με δώρο 100 μηνύματα προς όλους!!

Τι να τα κάνω κύριοι της Κοτέ τα 100 μηνύματα τη στιγμή που κρατούσα τον gold κωδικό για λεπτά προς whats up;!

Εννοείται πως έχω ειδοποιήσει από χθες την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά τίποτα.. :mad:

Τι παίζει με αυτή cosmote καλό την κοπέλα μου και μου λέει ειναι κατειλημμένο ΟΚ μια φορά μετά απο μίση ώρα το ίδιο μετά απο 1 ώρα το ίδιο και ετσι για μισή μέρα και προηγούμενη εβδομάδα τα ίδια μάλωσα μαζί της για ποιο λόγο επειδή μετά τη δουλειά απ ενεργοποιούσε το κινητό ... ΔΕν έπρεπε να λέει οτι είναι κλειστό τι στο κόρακα κάνει αυτή cosmote :mad:
:ninja:

Τι παίζει με αυτή cosmote καλό την κοπέλα μου και μου λέει ειναι κατειλημμένο ΟΚ μια φορά μετά απο μίση ώρα το ίδιο μετά απο 1 ώρα το ίδιο και ετσι για μισή μέρα και προηγούμενη εβδομάδα τα ίδια μάλωσα μαζί της για ποιο λόγο επειδή μετά τη δουλειά απ ενεργοποιούσε το κινητό ... ΔΕν έπρεπε να λέει οτι είναι κλειστό τι στο κόρακα κάνει αυτή cosmote :mad:

η να ειναι το κινητο σου σε black list...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είδα σήμερα ότι με ενεργοποίηση του πακέτου των 100 sms με 4 ευρώ, πάιρνεις δώρο 120μβ για ίντερνετ, ενώ πρίν έδινε 60. Έχω κοσμοκάρτα και γράφει ότι ισχύει μέχρι 31/8 :) Κάτι είναι κι αυτό.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είδα σήμερα ότι με ενεργοποίηση του πακέτου των 100 sms με 4 ευρώ, πάιρνεις δώρο 120μβ για ίντερνετ, ενώ πρίν έδινε 60. Έχω κοσμοκάρτα και γράφει ότι ισχύει μέχρι 31/8 :) Κάτι είναι κι αυτό.

ειναι αρκετα καλο θα ελεγα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα. Μετα απο μεγαλο καιρο αποχης επανερχομαι στο site. Εγερθητι! :lol: πλακιτσα

Λοιπον ενα θεματακι που ειδα σχετικα με την cosmoκαρτα ειναι η προσφορα των λεπτων προς ολους με καθε ανανεωση. Ως παλιος κατοχος της cosmoκαρτα και τωρα της frog, η προσφορα δεν με αφησε αδιαφορο. Και μαλιστα ειναι τοσο δελεαστικη που με κανει να σκεφτομαι να επιστρεψω. Αλλα ειναι σιγουρο οτι η προσφορα ειναι επ αοριστο? Δηλαδη συμφερει να αφησω τον βατραχακο που εχω καρα-βολευτει με τα 25' το λεπτο, τα 5 λεπτα το μηνυμα και τον διπλασιασμο, για να παω εκει που ημουν καποτε???? (και φυσικα διατηρωντας ξανα το 1 λεπτο το λεπτο για 2 αριθμους).. Μονο στα μηνυματα βλεπω διαφορα και τον διπλασιασμο. Μπηκα σε τρομερο διλημμα και περιμενω να ακουσω την αποψη σας. Ευχαριστω.

Υ.γ. : Πακετα ιντερνετ βγαζει προσφορες η cosmoκαρτα???

Καλησπερα. Μετα απο μεγαλο καιρο αποχης επανερχομαι στο site. Εγερθητι! :lol: πλακιτσα

Λοιπον ενα θεματακι που ειδα σχετικα με την cosmoκαρτα ειναι η προσφορα των λεπτων προς ολους με καθε ανανεωση. Ως παλιος κατοχος της cosmoκαρτα και τωρα της frog, η προσφορα δεν με αφησε αδιαφορο. Και μαλιστα ειναι τοσο δελεαστικη που με κανει να σκεφτομαι να επιστρεψω. Αλλα ειναι σιγουρο οτι η προσφορα ειναι επ αοριστο? Δηλαδη συμφερει να αφησω τον βατραχακο που εχω καρα-βολευτει με τα 25' το λεπτο, τα 5 λεπτα το μηνυμα και τον διπλασιασμο, για να παω εκει που ημουν καποτε???? (και φυσικα διατηρωντας ξανα το 1 λεπτο το λεπτο για 2 αριθμους).. Μονο στα μηνυματα βλεπω διαφορα και τον διπλασιασμο. Μπηκα σε τρομερο διλημμα και περιμενω να ακουσω την αποψη σας. Ευχαριστω.

Υ.γ. : Πακετα ιντερνετ βγαζει προσφορες η cosmoκαρτα???

στο site δεν αναφέρει κάτι για το πότε θα σταματήσει πάλιa το είχε τώρα το έβγαλαν , και ισχύει κανονικά χωρίς ημερομηνία λήξης του προγράμματος. Όσο για τa προγράμματα internet δεν έχει κάτι αξιόλολογο μόνο το κλασικό πακέτο με 3ευρώ αλλά και ένα άλλο με internet και sms προσ ολους . Το καλο με την κοσμοκάρτα ειναι ότι μπορείς να μιλάς με δυο αριθμουσ κοσμοτε με χρέωση 1λεπτο το λεπτο χωρίς να αφαιρούνται απο τa εκατό λεπτα όπως γίνεται και στο καρτοκινητο vodafone και επίσης ότι δεν σε συμφέρει να στείλεις sms με την βασική χρέωση αφου κοστίζουν 12λεπτα το μυνημa και γιατι έχει πολλά πακέτα μυνηματων που ειναι ίδια με το whats υπ αλλά μόνο προς όλα τa δίκτυa.