Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τυπικά!

"Αγαπητέ Κύριε ********,

Σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και τον χρόνο που διαθέσατε στην διατύπωση προτάσεων ανάπτυξης των υπηρεσιών της εταιρίας μας.

Σχετικά με το θέμα που μας αναφέρετε να σας ενημερώσουμε ότι το διαβιβάσαμε στην αρμόδια υπηρεσία μας .

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε.

Με εκτίμηση,

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

********** ******όπη"

Ενα τυπικό αυτοματοποιημένο μήνυμα που σημαίνει οτι δεν μίλησες με άνθρωπο άλλα με PC :lol:

:ninja:

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ενα τυπικό αυτοματοποιημένο μήνυμα που σημαίνει οτι δεν μίλησες με άνθρωπο άλλα με PC :lol:

Με pc μίλησα την πρώτη φορά που μου έστειλε το αυτοματοποιημένο κείμενο και τον αριθμό παραλαβείς του μηνύματος. Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα γι αυτό και έχει και ονοματεπώνυμα που εννοείτε τα κάλυψα (και το δικό μου και της υπαλλήλου. Και στην τελική γιατί περιμένουμε πάντα από τους άλλους; Για στείλε και εσύ μήνυμα να δούμε αν εσένα σου απαντήσει pc, laptop ή server! :lol: :lol: :lol: Τεσπα, ότι και αν είναι η απάντηση, είναι καλό να τους ενοχλούμε με κάθε τρόπο αν μας ενοχλούν και αυτοί με την στάση τους, με την απάθεια. Αλλιώς όχι μόνο είμαστε πρόβατα, αλλά το δείχνουμε κιόλας και αυτοί χαίρονται!

Edited by ^_NikitaS_^

Να παμε που οταν εχουμε το 80% των επαφων μας με whatsup και cosmote?? και Βονταφον να πηγαινα με τα 100 λεπτα που δινει σε ολους δεν θα φτανουν με τποτα.Αν μπορουσαμε δεν θα φευγαμε?? με 1000

Υπάρχει όντως αρκετός κόσμος με Cosmote , ο οποίος θα λέγαμε ότι έχει "βολευτεί" με το να μιλάει πολύ. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα "πακέτα" και τα "απεριόριστα" δεν υπήρχε τόση πολλή κατανάλωση λεπτών. Για μένα η λύση είναι τα δύο κινητά βασικά.

Χαίρομαι που από την εμπειρία μου με Cosmote , διαπίστωσα προσωπικά τον υπέρτατο μύθο για το "σήμα καμπάνα"....

lalista.gr

Υπάρχει όντως αρκετός κόσμος με Cosmote , ο οποίος θα λέγαμε ότι έχει "βολευτεί" με το να μιλάει πολύ. Παλαιότερα που δεν υπήρχαν τα "πακέτα" και τα "απεριόριστα" δεν υπήρχε τόση πολλή κατανάλωση λεπτών. Για μένα η λύση είναι τα δύο κινητά βασικά.

Χαίρομαι που από την εμπειρία μου με Cosmote , διαπίστωσα προσωπικά τον υπέρτατο μύθο για το "σήμα καμπάνα"....

το κινητό του Έλληνα είναι Cosmote! αυτό είναι γνωστό σε όλους!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

λιγο ισοπεπεδωτικο αυτο που λες. διαφωνω

[sIGPIC][/sIGPIC]

την δευτερα θα παω να παρω δευτερο αριθμο Q.

εχω κατι ενδοιασμους για το σημα της αλλα ειδα και με την κοτε προκοπη.

δεν νομιζω να ειναι χειροτερα!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

χρησιμοποιώ wu και q

οφείλω να ομολογήσω ότι με την q έχω καλύτερο σήμα* (και πολύ καλές ταχύτητες στο browsing)

*συγκριση με την ιδια συσκευή στις ιδιες περιοχές

ε δεν εχω και τιποτα να χασω.

σημερα 3 απανωτα dropcalls πως δεν πεταξα το κινητο απο το παραθυρο.

Androidoθαυμάστρια.

την δευτερα θα παω να παρω δευτερο αριθμο Q.

εχω κατι ενδοιασμους για το σημα της αλλα ειδα και με την κοτε προκοπη.

δεν νομιζω να ειναι χειροτερα!

γιατι δεν το παραγγελνεις απο το σαιτ της wind?

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δεν το παραγγελνεις απο το σαιτ της wind?

Να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει καν.

ετσι θα κανω. εχω κατι νευρα.

να πρεπει να κανω μια σημαντικη κληση,να μην ειμαι κοντα σε σταθερο και επι μιση ωρα να παλευω με το κινητο.

αι στο καλο πια.

Androidoθαυμάστρια.

Να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει καν.

ετσι θα κανω. εχω κατι νευρα.

να πρεπει να κανω μια σημαντικη κληση,να μην ειμαι κοντα σε σταθερο και επι μιση ωρα να παλευω με το κινητο.

αι στο καλο πια.

ειναι προβληματικη η κατασταση, αλλα επεσες και στην περιπτωση μου φαινεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

με την παραγγελια απο το σαιτ τι παιζει με την παραλαβη;

Androidoθαυμάστρια.

με την παραγγελια απο το σαιτ τι παιζει με την παραλαβη;

επικοινωνουν μαζι σου, κανονιζεις ωρα και μερα και απλα οταν ερθει ο κουριερ υπογραφεις και δινεις μια φωτοτυπια της ταυτοτητας σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα σημερα ειδα οτι η cosmocarta με τα 10e ανανεωση δινει 100 λεπτα και με 20e 200 λεπτα

εχει καποιες μερες που αλλαξε. σε απαντηση στην βονταφον

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα σημερα ειδα οτι η cosmocarta με τα 10e ανανεωση δινει 100 λεπτα και με 20e 200 λεπτα

Υ στο 1313 ή SMS ΥΠ στο 1313

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

του Ελληνα που νομιζει οτι η κοσμοτε ειναι οτε (και ειναι ελληνικη)...

υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορες μπορώ να ενεργοποιήσω το call them all;

νομιζω 4 φορες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υ στο 1313 ή SMS ΥΠ στο 1313

σε ευχαριστω για την πληροφορια αλλα δε ζητησα κατι επι του θεματος

απλα μια πληροφορια εδωσα :D

Edited by nikos21r

Dropped calls είχα τελευταία φορά από την εποχή του 1500+1500. Ή υπάρχει τρελό πρόβλημα στην Αθήνα (μένω Θεσσαλονίκη) ή τα σχόλια κάποιων είναι ύποπτα.

Dropped calls είχα τελευταία φορά από την εποχή του 1500+1500. Ή υπάρχει τρελό πρόβλημα στην Αθήνα (μένω Θεσσαλονίκη) ή τα σχόλια κάποιων είναι ύποπτα.

το προβλημα ειναι υπαρκτο και αδιαμφισβητητο. Η ενταση του προβληματος διαφερει απο περιοχη σε περιοχη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στη θεσ/νικη δεν εχει τόσα dropped calls, όσο καθολου σημα, πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχουν αρκετες κυψελες, που σημαινει πολλοι συνδρομητες και λιγες κεραιες. Εδω και καιρο εγω βλεπω τη κοσμοτε αδιαφορη σε καλυψη+προσφορες, και μου φαινεται περιεργο γιατί περιμενα οι γερμανοι ιδιοκτητες να κανουν κατι...

στη θεσ/νικη δεν εχει τόσα dropped calls, όσο καθολου σημα, πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχουν αρκετες κυψελες, που σημαινει πολλοι συνδρομητες και λιγες κεραιες. Εδω και καιρο εγω βλεπω τη κοσμοτε αδιαφορη σε καλυψη+προσφορες, και μου φαινεται περιεργο γιατί περιμενα οι γερμανοι ιδιοκτητες να κανουν κατι...

Γιατί τι σε νοιάζει; Εσύ wind υποτίθεται ότι έχεις για να μιλάς με όλους... Τι είναι αυτή η γκρίνια ρε παιδί μου σε όλα τα ποστ της πράσινης κ της κόκκινης... Ένα ποστ χωρίς γκρίνια ανάθεμα και αν έχω δει! Αλήθεια η wind τι συμφερόντων είναι; Ξένη ή ελληνική; Χαχαχαα

Edited by greeksalad