panosz75 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Πάντως είναι ένα θέμα η έλλειψη σταθερού σήματος όταν έχεις ενεργοποιημένο το 3G. Έχω παρατηρήσει ότι αν το γυρίσω στο GSM έχω καλύτερη ποιότητα σήματος. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδια αντιμετωπιζω προβλημα με το 60 στο 1333. το εστειλα εδω κ 6 ωρες κ δεν μου ηρθε επιβεβαιωση ! τωρα φοβαμαι να ανοιξω το ιντερνετ για να μην χρεωθω το 1€ . Τι να κανω για να δω αν ενεργοποιηθηκε;αν ξαναστειλω 60 στο 1333 φοβαμαι μην μου το ενεργοποιησουν 2 φορες! Εσας σας ετυχε κατι τετοιο; Πως το αντιμετωπισατε; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Όταν θυμηθεί να ξεμπλοκάρει το δίκτυο θα σου ενεργοποιηθεί και το πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά στο What's up, τι στέλνω για να δω πόσο υπόλοιπο χρόνο έχω προς What's up? στο1314? Δε βρήκα κάτι στο site.. Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για να δεις πόσα λεπτά σου μένουν στέλνεις Υ στο 1313 .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για να δεις πόσα λεπτά σου μένουν στέλνεις Υ στο 1313 .. Για το reload it έχει κάτι παρόμοιο; Να σου λέει λεπτά ή Mb Internet ? Στέλνω Υ στο 1313 και λέει το "αίτημα σας κατωχηρώθηκε" Και δεν στέλνει SMS πίσω, τι γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για το reload it έχει κάτι παρόμοιο; Να σου λέει λεπτά ή Mb Internet ? Όχι απ' όσο γνωρίζω .. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι να μας διαφωτίσει ... Υ.Γ. Περιμένεις μήνυμα και θα σου λέει τα εναπομείναντα λεπτά ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Όχι απ' όσο γνωρίζω .. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι να μας διαφωτίσει ... Υ.Γ. Περιμένεις μήνυμα και θα σου λέει τα εναπομείναντα λεπτά ... Μπα δεν στέλνει, στο 1314 αν στείλω ΥΠ μου λέει πόσα έχει η κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos33 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Βάζω κάρτα 20 ευρώ για να χω 1200 λεπτά ομιλίας και 1200 sms. Μου ρχεται ο αριθμός για το "reload it" με τρείς εξευτελιστικές "gold" προσφορές κι επιλέγω τα 100 sms προς χρήστες whats up. Ξέρετε ποιό ήταν το αποτέλεσμα? Να αφαιρεθούν τα 1200 sms και να μου μείνουν τα 100. Δυστυχώς το κατάλαβα όταν μου τελείωσε η κάρτα (αφού μετά το εκατοστό μήνυμα με χρέωνε κανονικά για κάθε μήνυμα). Τα συμπεράσματα δικά σας... Παράθεση :polarbear: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμισεις για mms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για το reload it έχει κάτι παρόμοιο; Να σου λέει λεπτά ή Mb Internet ? Στέλνω Υ στο 1313 και λέει το "αίτημα σας κατωχηρώθηκε" Και δεν στέλνει SMS πίσω, τι γίνεται ; στέλνεις info στο 1313 Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμισεις για mms? καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών ( 1313 και επιλέγεις 2 και μετά 9 ) γνωστοποιώντας το μοντέλο της συσκευής για να σου τις στείλουν απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Tι εννοείς ??? Το έχω απενεργοποιήσει το 3G της συσκευής, λες να οφείλεται αυτό ???? ναι, ενεργοποίησε το ξανά..καθώς με 3g είναι πολύ καλύτερα και δεν θα παρουσιάζεται τόσο συχνά αυτό το φαινόμενο. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simcart Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 έρχεται η λυπητερή σε λίγο ...28 και σήμερα τελευταία στιγμή θα τα βγάλουνε ..ετοιμαστείτε ξεχάστε το wach up που ξέρατε ...επίσης να δούμε θα κάνει την υπέρβαση να το κάνει προς όλη τι cosmote ? mpaaaaa....η vodafone το καταστρεψε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Απο το reload it κέρδισα 30 mms προς όλους. Υπάρχει κάπου να στείλω μύνημα να δω πόσα μου μένουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Απο το reload it κέρδισα 30 mms προς όλους. Υπάρχει κάπου να στείλω μύνημα να δω πόσα μου μένουν; mms στο 1313! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Στη κοσμοκαρτα μου,πρωην whatsup,ηρθε κωδικος reload...το βαζω η να μη κανω τον κοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Στη κοσμοκαρτα μου,πρωην whatsup,ηρθε κωδικος reload...το βαζω η να μη κανω τον κοπο? Ήταν λιγώτερος ο κόπος να το γράψεις εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) mms στο 1313! To έστειλα αλλά δεν βλέπω απάντηση... EDIT: Τελικά άεργησε αλλά ήρθε απάντηση.. Edited June 28, 2011 by kgian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Παρατάθηκαν τα 120mb ίντερνετ μέχρι 31/8!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Στη κοσμοκαρτα μου,πρωην whatsup,ηρθε κωδικος reload...το βαζω η να μη κανω τον κοπο? να το βάλεις. Ότι και να κερδίσεις μπροστά στο τίποτα είναι κέρδος! :happy: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ερώτηση : Εαν κάποιος κάνει ανανέωση και πάρει κωδικό reload it και κατα λάθος το σβήσει, υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανακτήσει? Ίσως κάποιος τρόπος εκτός από το να καλέσει το 13838 ? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Ερώτηση : Εαν κάποιος κάνει ανανέωση και πάρει κωδικό reload it και κατα λάθος το σβήσει, υπάρχει κάποιος τρόπος να το ανακτήσει? Ίσως κάποιος τρόπος εκτός από το να καλέσει το 13838 ? Στειλε CΟDΕ στο 1313 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Στειλε CΟDΕ στο 1313 Το έστειλα και δεν μου ήρθε ο κωδικός. Είναι σίγουρα σωστή η εντολή ? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Το έστειλα και δεν μου ήρθε ο κωδικός. Είναι σίγουρα σωστή η εντολή ? codes στο1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
connectionman Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Γνωριζει κανεις τι θα γινει απο αυριο με Cosmocarta? Δεν εχει ερθει σε μενα τουλαχιστον sms για παραταση ή νεα προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts