pexths Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ακριβώς. Γιατί όλη η οικογένεια είναι με Whats Up. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, πληροφοριακά, υπάρχει πακέτο στην Cosmokarta με πολλά λεπτά προς σταθερά και με πόσα λεφτά...;;; ειναι περιοδος νεων προσφορων, απο μερα σε μερα πιστεθω θα ανακοινωθουν νεα και πολυ ενδιαφεροντα πακετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 οκ, αντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ας μοιραστώ κάτι μαζί σας. Έκανα reload it και κέρδισα 30 MB internet. Όλα οκ μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου που πέρασαν οι 7 μέρες και έληξαν τα MB. Θυμάμαι ότι είχα υπόλοιπο 8-9 Ευρώ στην κάρτα. Χθες κάλεσα στο 1314 για να μάθω το υπόλοιπό μου και είχα 4 λεπτά. Ξαναπαίρνω και μου λέει ότι έχω 10 λεπτά. Βάζω κάρτα 10 Ευρώ για να καλέσω στο 1313 γιατί δεν έφτανε το υπόλοιπο και μου λένε ότι αφού τελειώσουν τα MB μένει ενεργό το πρόγραμμα Starter το οποίο σε χρεώνει κάθε φορά που μπαίνεις στο internet. Βέβαια εγώ δεν έχω μπει από τότε που τέλειωσαν τα MB στο internet αλλά μου είπαν στην εξυπηρέτηση (επειδή έχω iPhone με ανοιχτά τα push notifications) ότι κάθε φορά που συνδέεται (π.χ. twitter,facebook για να εμφανίσει τα notifications) αφαιρούνται από την κάρτα 50 λεπτά. Είναι λογικό αυτό; Έπειτα καλώ πάλι στο 1314 και ενώ θα έπρεπε να έχω 9 και κάτι Ευρώ μου λέει ότι έχω 16 και κάτι...μπήκαν δηλαδή αυτά που μου είχαν φάει, αλλά δεν μου είπαν στην εξυπηρέτηση ότι θα μου τα επιστρέψουν. Τώρα ενεργοποίησα πάλι 60 ΜΒ internet αλλά το σίγουρο είναι ότι σε μια βδομάδα θα καλέσω να ακυρώσουν το πρόγραμμα Starter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoe Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλή Χρονιά. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο πακέτο σαν αυτό που λες για κλήσεις από whats up προς όλα τα cosmote.:!: σε ευχαριστω Παράθεση "I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ολα τα πακετα εχουν παρει παραταση μεχρι 31/01! 500mb internet με 5€, 300sms με 5€ και 150' προς σταθερα οπως κ οι 2ωρες προς ολα τα δικτυα. Τελικά, τι από τα παραπάνω έχει πάρει σίγουρα παράταση? Μόνο οι 2 ώρες? Επίσης, τι πακέτο (wu ή cosmokarta?) είναι αυτό που δίνει 150 προς σταθερά και πως ενεργοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 (edited) 1)Τελικά, τι από τα παραπάνω έχει πάρει σίγουρα παράταση? Μόνο οι 2 ώρες? 2)Επίσης, τι πακέτο (wu ή cosmokarta?) είναι αυτό που δίνει 150 προς σταθερά και πως ενεργοποιείται? 1) απο οτι φαινεται ολα τα πακετα πηραν παραταση 2) εχω wu και μου ηρθε το sms για 150 λεπτα προς σταθερα. για ενεργοποιηση δε γνωριζω edit: μολις βρηκα το σμσ. μου ηρθε στις 27/11/2010 και ελεγε για ενεργοποιησεις μεχρι 31/12/2010. για ενεργοποηση στειλε 150 στο 1313 Edited January 4, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 εχω wu και μου ηρθε το sms για 150 λεπτα προς σταθερα. για ενεργοποιηση δε γνωριζω edit: μολις βρηκα το σμσ. μου ηρθε στις 27/11/2010 και ελεγε για ενεργοποιησεις μεχρι 31/12/2010. για ενεργοποηση στειλε 150 στο 1313 Οπότε δηλαδή αυτή η προσφορά είναι επιλεκτική και πρέπει να μας έρθει το sms για να ισχύει? ή αρκεί να στείλω 150 στο 1313? ρωτάω γιατί δεν την βρίσκω στο site της cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Οπότε δηλαδή αυτή η προσφορά είναι επιλεκτική και πρέπει να μας έρθει το sms για να ισχύει? ή αρκεί να στείλω 150 στο 1313? ρωτάω γιατί δεν την βρίσκω στο site της cosmote... Δε θα χάσεις τίποτα να στείλεις μήνυμα. Το πολύ πολύ να μην ενεργοποιηθεί η προσφορά. 150 στο 1313 για ενεργοποίηση Κι άλλες προσφορές(βλ. 500ΜΒ με 5€) δεν ανέβηκαν στο επίσημο site της Cosmote αλλά "τρέχουν" κανονικά μέχρι τέλος Γενάρη. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αυτες οι προσφορες ειναι για ολα τα καρτοκινητα της cosmote? ή μονο για καποια? Και ποιες ειναι για ποια? Μπορει καποιος να ανακεφαλαιωσει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 500mb internet με 5€ -> What's up 300sms με 5€ -> What's up 150' προς σταθερα -> What's up 2 ωρες προς ολα τα δικτυα -> μόνο στην Cosmokarta έχω την εντύπωση ότι τα 3 πρώτα ισχύουν και για Cosmokarta χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 2 ωρες προς ολα τα δικτυα στην cosmocarta μπενει οταν βαλεις 10 ευρω? Μπορει να μας καποιος και τι κανουμε για να τα εχουμε αυτα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ναι. Κοίταξε εδώ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 2 ωρες προς ολα τα δικτυα στην cosmocarta μπενει οταν βαλεις 10 ευρω? Μπορει να μας καποιος και τι κανουμε για να τα εχουμε αυτα? http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_2wres/section/Exclusive_CK Ναι, και οι 2 ωρες ειναι προς ολα τα εθνικα κινητα και σταθερα δικτυα και περιλαμβανει και video κλησεις. Πρώτα ενεργοποιείς την προσφορά και μετά κάνεις ανανέωση. Βάλε κι ένα αρνητικό, την ελαχιστη χρεωση των 3 λεπτων. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_2wres/section/Exclusive_CK Ναι, και οι 2 ωρες ειναι προς ολα τα εθνικα κινητα και σταθερα δικτυα και περιλαμβανει και video κλησεις. Πρώτα ενεργοποιείς την προσφορά και μετά κάνεις ανανέωση. Βάλε κι ένα αρνητικό, την ελαχιστη χρεωση των 3 λεπτων. Το βημα ειναι 3 λεπτα ή ανα δευτερολεπτο? Το βημα ειναι 3 λεπτα. Οποτε ειναι πολυ λιγος ο χρονος οι 2 ωρες. Δηλαδη θα μπορουμε να καλεσουμε μονο 40 φορες. Αισχος με 10 ευρω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Το βημα ειναι 3 λεπτα ή ανα δευτερολεπτο? Το βημα ειναι 3 λεπτα. Οποτε ειναι πολυ λιγος ο χρονος οι 2 ωρες. Στην καλύτερη περίπτωση είσαι στις 40 κλήσεις στη διάρκεια ενός μήνα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Το βημα ειναι 3 λεπτα ή ανα δευτερολεπτο? Το βημα ειναι 3 λεπτα. Οποτε ειναι πολυ λιγος ο χρονος οι 2 ωρες. Αν μιλάς λίγο, είναι max 40 κλήσεις των 3 λεπτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τωρα που μπηκε το 2011 τι παιζει με την προσφορα 5ευρω -500 mb ; Υποτιθεται εχει ληξει, τι εγινε τελικα; Δοκιμασε κανεις να στειλει μυνημα να δοκιμασει αν ενεργοποιειται ακομα; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τωρα που μπηκε το 2011 τι παιζει με την προσφορα 5ευρω -500 mb ; Υποτιθεται εχει ληξει, τι εγινε τελικα; Δοκιμασε κανεις να στειλει μυνημα να δοκιμασει αν ενεργοποιειται ακομα; Sent from my Desire HD using Tapatalk Αδερφέ, στην προηγούμενη σελίδα ακριβώς έχουν ειπωθεί αυτά. Έχει πάρει παράταση μέχρι 31/1/2011. Ήτοι, μπορείς να έχεις internet μέχρι και την 03/03/2011. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αδερφέ, στην προηγούμενη σελίδα ακριβώς έχουν ειπωθεί αυτά. Έχει πάρει παράταση μέχρι 31/1/2011. Ήτοι, μπορείς να έχεις internet μέχρι και την 03/03/2011. Οκ ευχαριστω. Μακαρι να συνεχισει foreva ... :p Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εντελως πληροφοριακα τιποτα δεν εχει παρει παραταση! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Κι εγώ προσπαθώ να βάλω τα 500ΜΒ αλλά τίποτα... Μου λέει πως η προσφορά έχει λήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 το ίδιο και σε μένα με τα 150 λεπτά προς σταθερά. Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη. Μόνο τα 1500 τελικά άφησαν για ένα μήνα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Τι λέει έχει ακούσει τίποτα κανένας για προσφόρα για το 2011???Γιατί μια χαρά είχαμε βολευτεί τα προηγούμενα 2 χρόνια. Edited January 5, 2011 by mcde Ομαδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Δεν έχει ακουστεί τίποτα.... Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσφορά συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι στη vodafone... Στην cosmote έχει πάρει παράταση μέχρι 31/1 Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 έλεος επιτέλους με αυτό το μάρκετινγκ, όταν δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, αρχίζουν τις λαμογιές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts