Vasileios Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Θα βάλεις για APN Internet Τίποτα άλλο δεν θα χρειαστείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xestragr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ευχαριστώ πάρα πολυ για την ταχύτατη απάντηση σου :D ps: Υπάρχει τρόπος να check-άρουμε και τα mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 ps: Υπάρχει τρόπος να check-άρουμε και τα mb? Στέλνεις info στο 1313 :) Sent from my Blade using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Το CALL THEM ALL 1500 ισχύει μέχρι 31/01/2011 και επίσημα πλέον. http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-1500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εγω δεν καταλαβα αυτο με τις 2 ωρες δωρεαν προς ολα τα εθνικα δικτυα..:what: (για wu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εγω δεν καταλαβα αυτο με τις 2 ωρες δωρεαν προς ολα τα εθνικα δικτυα..:what: (για wu) Αυτό ισχύει στην Cosmokarta μόνο! Υπάρχει η προσφορά των 150 λεπτών προς Σταθερά με 5€ για το what's up. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Το CALL THEM ALL 1500 ισχύει μέχρι 31/01/2011 και επίσημα πλέον. http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-1500 Για αλλο ενα μηνα παραταση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μεγάλη αγωνία το τι θα κάνει η cosmote...δεν μπορώ να κοιμηθώ :whistle:...λέτε να το πηγαίνει από μήνα σε μήνα ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xestragr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις ρε παίδες! Μια τελευταία γιατί έχω γίνει κουραστικός! Πως μπορώ να check-άρω αν ένας αριθμός ανήκει στην Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις ρε παίδες! Μια τελευταία γιατί έχω γίνει κουραστικός! Πως μπορώ να check-άρω αν ένας αριθμός ανήκει στην Cosmote? Φίλε διάβασε προτού ποστάρεις:O http://www.whatsup.gr/services/call-them-all-1500 Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Νομίζω πως έστειλε η cosmote μηνύματα γι αυτό το θέμα.Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα τίποτα αλλά χθες το βράδυ του ήρθε του πατέρα μου που έχει cosmocarta Και επίσημα παράταση μέχρι την 31η Ιανουαρίου για την προσφορά των δύο ωρών προς όλους. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δεν παιζονται πραγματικα. Μηνα μηνα το πανε. Πως λεμε 'πουλαει καρπουζι με τη φέτα'! Τι προσφορες ειναι αυτες, με τις μερες παιζουν, κομπογιαννιτες ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παραταση και για το whats up μεχρι 31/01. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δεν παιζονται πραγματικα. Μηνα μηνα το πανε. Πως λεμε 'πουλαει καρπουζι με τη φέτα'! Τι προσφορες ειναι αυτες, με τις μερες παιζουν, κομπογιαννιτες ειναι? Προσπαθούν να "παρασύρουν" όσους έχουν Κοσμοκάρτα και καλόμαθαν με τις 2 ώρες, να πάνε σε συμβόλαιο, ιδίως τώρα που παίζουν και διάφορες "προσφορές", λόγω εορταστικής περιόδου. Αντιστοίχως και στην 2η του καρτέλ, Vodafone. Το πάνε από μήνα σε μήνα, έως ότου το σταματήσουν τελείως κάποια στιγμή. Τώρα θα τις μάθουμε; :rolleyes: Από την άλλη ωστόσο, είναι προσφορά, όχι κάτι μόνιμο, οπότε δεν είναι και πολύ λογικό να έχουν μία προσφορά να τρέχει επ'άπειρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 στην παρουσα φαση δεν εξεταζω το γοατι δωσαν παραταση. μου αρκει απλα οτι θα εκμεταλλευτω την προσφορα για ενα μηνα ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 στην παρουσα φαση δεν εξεταζω το γοατι δωσαν παραταση. μου αρκει απλα οτι θα εκμεταλλευτω την προσφορα για ενα μηνα ακομα κοιτα να δεις μπορεις να εκμεταλευτεις την προσφορα και τον φεβρουαριο απλα βαλε καρτα στο τελος του Ιανουαριου και θα ισχυει το πακετο και μεχρι το τελοσ του φεβρουαριου. Ισως κατι ετοιμαζουν τα δικτυα για αυτο να δινουν παραταση του πακετου. η wind ομως ετοιμαζει πολλα απο οτι διαβασα για να δουμε τι θα γινει απο αρχες του ετους διοτι πολλα ακουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δηλαδη μετα τι θα ισχυει?η παλια προσφορα των 45 λεπτων? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 αχχχχχ.....μας δουλέυουν κανονικά μέρες που είναι!!! αν δεν βγάλουν μία αξιόλογη προσφορά με ιντερνετ τότε με το νέο :D έτος....http://www.youtube.com/watch?v=KOphGZZrE44&translated=1 με πολύ αγάπη για τη μαφία της Cosmote. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για το πακέτο με τα 1500' και 1500 σμς υπάρχει καποιος αριθμός που βλέπουμε πόσα μας έχουνε μείνει? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 στειλε με sms τη λεξη ΥΠΟΛ στο 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 στειλε με sms τη λεξη ΥΠΟΛ στο 1313 Thanks, να' σαι καλά! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Εχω ενεργοποιησει το πακετο με τα 500mb. Ειλικρινα με εχει σωσει, ειδικα τωρα χρονιαρες μερες που ειμαι μακρια απο το σπιτι! Οι ταχυτητες ειναι λογικες (πανω απο 100kb/s), οχι σαν κατι αλλες, ονοματα δεν λεμε με 1,5gb ιντερνετ και ταχυτητες με το ζορι 10kb/s και αν. Μακαρι αυτο το πακετο απο προσφορα να γινει μονιμη υπηρεσια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Οι ταχυτητες ειναι λογικες (πανω απο 100kb/s), οχι σαν κατι αλλες, ονοματα δεν λεμε με 1,5gb ιντερνετ και ταχυτητες με το ζορι 10kb/s και αν. το παραμαμησες ... οχι και 10kbps.. προφανως εισαι περιπτωση... ολα παιζουν ρολο,κινητο ,θεση ,ισχυς σηματος. και εξαλου ειναι περρισοτεροι αυτοι που θαβουν την cosmote,γιατι μονο σημα δεν εχει...χρονια τωρα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Εχω ενεργοποιησει το πακετο με τα 500mb. Ειλικρινα με εχει σωσει, ειδικα τωρα χρονιαρες μερες που ειμαι μακρια απο το σπιτι! Οι ταχυτητες ειναι λογικες (πανω απο 100kb/s), οχι σαν κατι αλλες, ονοματα δεν λεμε με 1,5gb ιντερνετ και ταχυτητες με το ζορι 10kb/s και αν. Μακαρι αυτο το πακετο απο προσφορα να γινει μονιμη υπηρεσια! Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα φιλε; Μεγα λαθος κανεις. Εχω 1,5γιγα το μηνα απο γουιντ και παει σφαιρατο σε 3g. Σερνεται μονο οταν ειμαι στο γηπεδο, εκει ομως που μπαινουν χιλιαδες ταυτοχρονα. Sent from my iPhone via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα φιλε; Μεγα λαθος κανεις. Εχω 1,5γιγα το μηνα απο γουιντ και παει σφαιρατο σε 3g. Σερνεται μονο οταν ειμαι στο γηπεδο, εκει ομως που μπαινουν χιλιαδες ταυτοχρονα. Sent from my iPhone via Tapatalk Το συμπερασμα βγαινει απο τους πειραματισμους μου σε Αθηνα και Αγρινιο, με συσκευες Galaxy3 και Nokia e52. Μπορει και να ειμαι η περιπτωση, αλλα δε νομιζω να ειμαι ο μονος που σερνεται με Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts